JAG ANTAR DET FINNS NÅN DU SKULLE RINGA OM JAG INTE FANNS

Då var även denna dag och månad slut minsann. Idag har jag pluggat, jag har kommit på den smarta idén att göra litegrann varje dag så blir det inte så jobbigt. Geniknölarna har jobbat på ordentligt som ni förstår.
   Nu har jag nyss ätit och upptäckt till min förfäran att tvn inte fungerar för att boxern krånglar. Tack för den. Tänkte därför att jag skulle vara lite duktig och plugga lite till för att sen avsluta januari månad med en film.
   Imorgon väntar en snabb träff med gruppen sen handledning nummer ett. Mjukstart på februari alltså.


JAG SKULLE KUNNA LEVA UTAN DEN DÄR BLICKEN SOM FÅR MIG UR BALANS

Hey. Har käkat frukost och kikat runt lite på datorn och ska nu in i duschen. Idag väntar plugg, sen ska jag boka tvättid också. Kul dag va? Jag vet att ni tycker det. Det skulle jag också tycka om jag var ni. 
   Hörs sen, nu dusch.


PLEASE REMIND ME WHY WE DECIDED THIS WAS FOR THE BEST

Godkväll. Har precis ätit en halvt misslyckad broccolipaj. Blev mer som en gratäng kan man säga, men det gick äta ändå. Ska plugga lite till nu innan Solsidan, sen trycka in lite plugg mellan 2030 och 2100 också. Då börjar det någon serie på SVT 1, kan ju va något, man vet aldrig.
   Ha en trevlig söndag, hörs imorgon.


LOOK AT THIS PHOTOGRAPH, EVERY TIME I DO IT MAKES ME LAUGH

Hej på er. Väldigt vad jag sover länge på helgerna märker jag, det är så tyst här på mornarna så skulle kunna sova hur länge som helst. Uppe är jag nu iaf, sitter och dricker te minsann, te som jag höll på att sätta i halsen nyss när telefonen ringde. Det var ett väääldigt långt nummer som ringde så jag antog att det var från någon av mina fina vänner på andra sidan jorden, och det var Frida i andra sidan luren! Kort och snabbt samtal men en bra start på söndagen ändå helt klart <3
   Jag drog även fram måttbandet imorses, något jag inte gjort på länge. Med LCHF har jag ju sen i september gått ner 11 kg (totalt 17 kg sedan november 2009) och det händer ju naturligtvis lite med kroppen också. Midja, byst och rumpa har sen september minskat med 8 cm vardera. Jahaja, man får ju tacka och ta emot då helt enkelt.
   Nu ska jag sätta igång med plugget tänkte jag så slipper jag det kväll.


ENOUGH IS ENOUGH

Nu får det faktiskt vara färdigpluggat för idag, det är ju trots allt lördag. Många lördagar lär dock se ut som denna då det är mycket plugg denna delkurs, surt sa räven. 
   Har så mycket saker i huvudet också, det är plugg, praktik, sommarjobb, hyra ut den här lägenheten i höst, hitta lägenhet i Mariestad att hyra i andra hand osv. Uh. Men allting brukar ju faktiskt lösa sig så det gör säkert allt ovanstående också.
   Nu ska jag iaf äta mat, krypa ner under filten och sätta på en film, avslutningen på lördagen får bli bättre än starten helt enkelt. Himla kul att så många läser förresten, trots att det är lördag! Så här mycket aktivitet här har det nog aldrig varit på en helg, kul!


HOPE THERE'S SOMEONE WHO'LL TAKE CARE OF ME

Ja hörrni, gällande förra inlägget så har jag iaf lyckats med att gå upp och äta upp sockerkakan. Pluggflowet har inte infunnit sig än. Fastnade vid datorn och pratade med fina vänner istället, det var bra mycket roligare. Nu har jag iaf startat upp ett Word-dokument och stängt ner Facebook, jag är på god väg med andra ord. Kanske borde logga ut härifrån och stänga av Spotify med så kommer jag nog igång sen.


IT DOESN'T MEAN ANYTHING NOW THAT YOU'RE GONE

God morgon får jag väl säga för jag ligger kvar i sängen fortfarande. Borde väl ta och gå upp snart och placera mig i soffan istället, man får ju inte vara dum. Ska försöka plugga lite idag, behöver egentligen inte men vore skönt att vara klar långt före saker ska lämnas in för en gångs skull.
   Om man skulle ta sockerkakan sen igår till frukost också kanske, så får det nog bli. Dock INGET att rekommendera ur LCHF-synpunkt då det triggar igång blodsockernivån. Men va fan, har jag ändå gjort hela kakan för hand ska den fan ätas upp också.


NOTE-TO-SELF

Köp kakao, bunkar och elvisp!
   Blev på bättre humör efter att Hannah kom in en sväng, nu har hon åkt till Sälen i en vecka den rackaren. Kikade The Fountain efter att hon åkt, bra och fin film.
   Nu senare ikväll blev jag väldigt sugen på kladdkaka, inser att jag inte har någon kakao för den har Hannah tagit. Hannah är inte hemma så går bort till Gojje, han har inte heller någon kakao men föreslog rostad lök istället. Nej tack sa jag och gick tillbaka hit. Tänkte att sockerkaka kan ju vara gott istället då, inser att jag inte har någon bunke så höller i ingredienserna i en kastrull. När allt ska blandas inser jag att jag inte har någon elvisp så fick vispa för hand. Nu är kakan äntligen klar iaf haha, så ska se om det blev något att ha. Sätter nog på en film också. Hoppas alla haft en fin fredag.


ONCE DIVIDED NOTHING'S LEFT TO SUBTRACT

Fredag igen då, veckorna går galet fort. Har precis kikat lite Vampire Diaries och ska dammsuga nu. Ingen bra dag idag känner jag, skulle föredra att lägga mig under täcket och vänta tills det blir lördag men det går ju inte. Man kan inte vara glad jämt verkar det som.
   Något positivt är iaf att jag åker hem om två veckor och får då träffa tre pepparkakor som jag saknat till tusen. Längtar.


OH COME BACK TO ME AND WE'LL STAY HERE A WHILE

God kväll. Skoldagen gick mycket bra, efter att den var slut gick jag till Ica och handlade + hämtade schampoo. Hårprodukter är något jag inte behöver tänka på på ett tag framöver, skönt det.
   Nu väntar jag på att maten i ugnen ska bli klar, lax med västerbottenost och grejer, första gången jag gör det så hoppas det blir gott. Det märker jag. Ska kika lite gamla GossipGirlavsnitt samtidigt som jag äter för att få en liten Chuck Bass-dos, mycket välbehövligt.



Längtar galet mycket till sommaren vill jag bara meddela, här är en bild från förra midsommar. Den första och sista bilden nånsin på mig i midsommarkrans, tur den är lite suddig.

LITTLE THINGS I SHOULD'VE SAID AND DONE, I JUST NEVER TOOK THE TIME

God morgon, sitter här och dricker te och väntar på att klockan ska gå. Kl 1100 ska jag träffa min nya grupp för att prata igenom de projekt som väntar nu under vårterminen. 1315 väntar terminens första seminarium och när det är slut kl 1600 ska jag ner till Ica och handla och hämta paket, struntade visst i det igår. Måste ju ha något att göra idag också tänker jag. 
   Det var väl det jag hade att berätta för tillfället hörrni, hoppas alla får en bra dag!


I CAN'T TELL YOU WHAT IT REALLY IS, I CAN ONLY TELL YOU WHAT IT FEELS LIKE

Har nu varit i stan och bokat tid för tatuering, den 15 februari kl 1600 ska den dåligt gjorda tatueringen på handleden få ge plats åt något mycket finare. Äntligen säger jag! 
   Har precis kikat lite One Tree Hill och börjar nu bli hungrig så ska värma lite mat. Annars idag ska jag läsa lite till inför seminariet imorgon, kanske ser en film också.


I MAY NOT SAY IT QUITE AS MUCH AS I SHOULD, BUT WHEN I SAY I LOVE YOU DARLING, THAT MEANS FOR GOOD

Sitter just nu och gäspar gärnet i soffan, handbollen har jag stängt av för länge sen. Sitter och skriver lite matlista också, finns ju hur mycket LCHFrecept som helst så kan ju vara en bra idé att variera sig lite Malin Sofia Linnéa!
   Imorgon ska jag sälja böcker, sen in till stan en sväng för att fixa lite och på hemvägen hämta ut schampoot som kommit + att jag ska handla lite.
   Nu är det strax godnatt här.. Adios.


PLEASE COME BACK TO ME

Har läst lite precis, ska ringa ett samtal om praktiken nu och sen laga lunch. Oerhört produktiva dagar jag har som ni märker. Dagarna går fort ändå som tur är.
   Ringa var det ja, talk to you later.


IF I COULD GIVE ANYTHING I WOULD

Det var bokningsstopp på hos den tatuerarstudion jag ringde till så jag ska ringa en annan imorgon så får vi se om det går bättre då. Du får veta vad det blir när det är klar Malin, hihi. 
   Informationen om praktiken var värdelös, visste mer innan jag gick dit än vad jag gör nu efteråt. Ska börja ringa runt imorgon iaf så ska nog även det lösa sig, precis som allt annat. Har pluggat nu en liten stund, tar en paus för att kika på Halv åtta hos mig. Sen läser jag nog lite till och sen blir det kvällsmat och en film. Ok måndag får jag ju säga.


MAYBE IT'S TIME FOR MIRACLES, CAUSE I'M NOT GIVING UP ON US

God förmiddag som man säger. Jag håller på och ringer tatuerarstudion men det är antingen upptaget eller inget svar så får prova senare igen, ska äta lunch här snart. Kl 1315 väntar information om praktiken fram till kl 1600. Efter det är det väl bara att sätta sig och ringa runt.
   Annars idag ska jag plugga lite, lika bra att fortsätta när man ändå börjat eller hur?


KÄNNS SKUMT ATT TÄNKA PÅ HUR VI KÄNDE VARANDRA DÅ, DET ÄR JU LITE SKILLNAD NU OM MAN SÄGER SÅ

Har tagit lite lunchpaus i pluggandet. Behöver nog nya glasögon förövrigt, känns som synen har blivit sämre och så kan jag ju inte ha det med all läsning som ligger framför mig.
   Ikväll vankas det handboll och Solsidan, sen avslutar jag nog söndagen med en film.
   Vet ni vad jag ska göra imorgon? Boka tatueringstid! Spännande spännande!


DON'T LEAVE ME THIS WAY

God morgon på er. Gårdagen spenderades framför handbollen och sen tittade jag och Hannah på Black Swan, grym film.
   Nu ska jag dammsuga av här och sen duscha, efter det ta tag i pluggandet. Hörs senare.
   För alla som läser bloggen men missar kommentarerna så har världens finaste Antonia honey skrivit att hon antagligen ska stanna i Sverige i sommar. Du gjorde min morgon hjärtat! <3


TIPS

Ett litet tips till alla er som vill ta hand om erat hår lite bättre. www.lyko.se har nu superkampanjer på Bed Head schampoo och balsam. Två st 750 ml flaskor för 399:- ordinariepris 918:-. Galet billigt det hörrni, och det räcker för evigt så ni tjänar på det i slutändan. Passa på att beställa, det gjorde jag. Många tycker det är alldeles för dyrt att betala så mycket för schampoo och balsam men där lurar ni er själva. 
   Vanliga schampoon från Ica inte är bra för håret då de produkterna innehåller väldigt mycket vatten och andra ingredienser som inte är särskilt bra för håret. Vatten i schampoot resulterar i att man behöver ta mer för att få upp ett lödder och flaskorna räcker således inte särskilt länge. Schampoo och balsam från frisörer innehåller ingredienser som är bra för håret (nähä?) och inte ens en bråkdel så mycket vatten som Icaschampoon gör. Produkterna är därför mycket drygare och räcker hur länge som helst. Priserna jämnar ut sig i slutändan alltså.
   Låter som ett väldigt sponsrat reklaminlägg detta men det är det inte haha. Tycker bara ni borde ta hand om erat hår bättre. Skämt å sido, men det är riktigt bra pris och håret mår mycket bättre.


I WON'T LET YOU DOWN

Vad roligt med kommentarer hörrni, keep up the good work!
   Blev lite halvlycklig när jag gick upp och såg gräsmattan utanför för första gången sen God knows when men den lyckan försvann ganska snart för nu vräker det ner snö nämligen. Kul.
   Lär nog bli en ganska händelselös helg detta tror jag, ska plugga och bara vara i princip, har inget planerat direkt. Har en massa filmer som ligger och skräpar på datorn också så kanske skulle beta av dom en efter en. Lika bra att börja med en gång.


HOLDING OUT FOR A HERO

God kväll. Har kikat lite Let's dance, väntar bara på att Jessica Almenäs ska försvinna från rutan. Hon kan vara Sveriges mest inkompetenta programledare. UH. Zappade mellan kanalerna och märkte att Meet Joe Black går på 8an, en fantastisk film som går att titta på hur många gånger som helst, därför ska jag titta på den ytterligare en gång.
   Annars i helgen ska jag läsa lite, har seminarium nästa vecka där x antal kapitel ska vara lästa så det ska jag försöka ordna tills dess. 
   Väldigt roligt att se att så många läser bloggen måste jag säga. Måste också säga att jag är himla nyfiken på vilka ni är, men med tanke på den ickeexisterande aktiviteten i kommentarsfältet antar jag att ni vill vara anonyma. Too bad.




THERE CAN BE MIRACLES

God eftermiddag fina läsare. Idag har det hänt grejer vill jag lova. Jag och Hannah tog en sväng till stan där jag först och främst köpte TRÄNINGSKLÄDER, det var kraftigt nedsatt pris så jag skyller på det haha. Köpte äntligen en kavaj också som även den va på rea. Sen förstår ni.. Jag åt sushi. Hannah skulle kunna leva på det för resten av hennes liv så hon var överlycklig över att jag äntligen ville prova. Hon har tjatat på mig sen jag började socionomprogrammet. Nu var det gjort iaf och jadå, det var allt en smaksensation. Kommer jag äta det igen? Inte helt omöjligt, skippar nog räkbitarna då dock. Det var väl himla duktigt av mig hörrni? Köpa träningskläder och äta sushi. Kanske är sjuk precis som Marjo trodde.
   Nu sitter jag i soffan, ska kika lite serier här tänkte jag. Ikväll blir det god mat och Let's dance, kanske blir det en film med grannarna också. Hoppas alla får en fin fredag!


I GET TO KISS YOU BABY JUST BECAUSE I CAN

Brödet smakade alldeles utmärkt och mättade nåt så ända in i.. Herrejesus. Men det gjorde jag bra faktiskt, kan ju vara trevligt att variera ägg/baconfrukosten med en smörgås istället.
   Sen åtta har jag och Hannah varit inne hos Gojje, han och jag är båda lite handbollsfantaster så vi var väldigt fokuserade på spelet. Hannah tyckte in det var lika roande tyvärr haha.
   Ska nog kika senaste Houseavsnittet nu, sen sova och det ska bli riktigt skönt att inte behöva gå upp i tid imorgon. Äntligen får man sova ut. På dagen blir det nog en sväng på stan med Hannah, sen måste jag handla lite igen och på kvällen är det Let's dance. Blir nog en film med grannarna också. Himla mysigt att alla fyra bor i samma hus och på samma våning måste jag säga. Ödet.


JAG ÄR DIN VÄN OCH VI LÄR OSS AV VARANN

Efter föreläsningen idag så gick jag hem och åt lunch, sen ner till Ica för att handla och posta några paket. Nu har jag... BAKAT.. Eller ja, brödet står i ugnen. LCHF-bröd blir det, får se om det går att äta, det luktar gott iaf. Vi märker sen om det blev lyckat eller inte.
   Annars ska jag och Hannah in till Gojje en sväng vid 8 sen, kika lite handboll och umgås som dom fantastiska grannar vi faktiskt är haha.
  


VID PROTESFABRIKENS STÄNGSEL LA DU DIN HAND PÅ MIN AXEL

God morgon. Vet inte om det var att alla ni tänkte på mig och hoppades på att jag skulle somna eller om det var för jag var utmattad för jag har sovit mycket bättre inatt. Vaknat två gånger bara vilket jag måste säga är en klar förbättring. Babysteps vetni. Har nu ätit frukost och ska snart pallra mig bort till skolan. Fortsättning från igår är det som gäller, mer biologiska teorier och perspektiv med andra ord.
   Vi hörs när jag kommer hem (anledningen till att jag försöker blogga flera gånger är för för att inga av mina vänner gör det. NI VET VILKA NI ÄR).


DO YOU KNOW, THERE'S STILL A CHANCE FOR YOU

Har precis slagit in lite paket med klänningar här som jag sålde på Tradera. Nackdelen med att mina kilon försvinner är att inte ett enda jävla plagg i garderoben passar längre. Det är LCHFs fel att jag går ner i vikt så tycker någon representant därifrån borde sponsra mig med pengar till nya kläder. Det låter väl som en bra deal? I-landsproblem deluxe, ska väl vara glad att jag har kläder kanske (socionomen i mig som talar).
   Ska lägga mig och läsa lite Social work theories in context snart tänkte jag. Borde ju vara ett effektivt sömnmedel kan jag tycka. Nu hoppas vi allihopa att jag får sova i ett sträck inatt utan att vakna upp 5 gånger. Hoppas ni nu? Tack! Det värmer.


WE'VE LOST IT ALL, THE LOVE IS GONE

Haft föreläsning hela dagen idag med en iranier som inte pratade överdrivet bra svenska men han var roligt och vi hängde med ändå. Sitter nu i valet och kvalet om jag ska orka gå ner till Ica för att handla, hämta böcker och posta paket. Tror jag hoppar det och tar det imorgon istället då jag slutar 1200. Så får det bli.
   För att undvika att lägga mig ner och sova i soffan ska jag städa lite nu och sen duscha. Ska läsa lite också tänkte jag. Det ni, jag ska LÄSA lite, KURSLITTERATUR.


I SEE FORGIVENESS, I SEE THE TRUTH

God morgon, inte. Vaknat ungefär en gång i timmen hela natten, är inte på humör med betoning på inte. Ska snart klä på mig och pallra mig bort till skolan, föreläsning om biologiska teorier idag som sagt. Efter skolan hoppas jag mina böcker har kommit så jag kan ner till Ica och hämta dom. Ska INTE sova på soffan sen heller, påminn mig gärna.
   Hörs senare idag, hoppas alla får en fin dag.


HEART, WE CAN DO THIS TOGETHER

Den där handbollen slutade ju inte så lyckat hörrni. Sitter och gäspar i soffan nu men frågan är om det är någon idé att lägga sig, ligger väl och vrider och vänder på mig ett bra tag då. SATAN vad intressant för er att veta. Ibland är jag lite avundsjuk på er som läser en så här fruktansvärt intressant blogg.


SO MUCH I WANNA SAY BUT DON'T DARE, AFRAID TO HEAR YOU SAY I DON'T CARE

Idag har jag haft introduktion där vi fick information om nya kursen, blev indelade i nya grupper osv. Fick även reda på att salstentan INTE blir en openbooktenta, man får alltså inte ha med sig böcker som man brukar. Det känns ju lite.. snopet. Men det blir lite gymnasiestil över det hela igen då när man måste kunna allt utantill. Verkar som man borde börja läsa kurslitteraturen den här terminen då.
   Sover jävligt dåligt på nätterna för övrigt för den som undrar hur jag sover. Är jättetrött på dagarna vilket resulterar i att jag somnar i soffan vilket naturligtvis gör att jag har svårt att somna på kvällen. You get the point.
   Ska göra lite kvällsmat nu snart tänkte jag och göra matlåda till imorgon då föreläsning om biologiska teorier väntar. Annars ikväll glor jag nog på handbollen.


OCH SA ATT LIVET VAR NÅGOT ENKELT, MEN JAG KUNDE INTE HÅLLA MED DIG

Slöat på som en tok idag, kollade en grym film också, The Fighter. Se den om ni kan hörrni. Nu lyssnar jag lite på Håkan och har på handbollen i bakgrunden. Lägger mig nog om en stund, imorgon väntar en lång dag med introduktion och grejer och sen föreläsning om Missionskyrkan? Wtf. Chanserna att jag stannar på den är inte stor, inte stor alls.


STILL I'M SEARCHING FOR SOMETHING

Ny vecka igen då hörrni, tänkte börja den på bästa tänkbara sätt, nämligen genom att beställa kurslitteratur för alldeles för mycket pengar. Annars idag ska jag inte göra något speciellt, ladda upp inför termin 4 i princip. Mycket mer än så har jag inte att berätta just precis nu faktiskt. Sorgligt men sant.


GIVE A LITTLE BIT, GIVE A LITTLE BIT OF YOUR LOVE TO ME

Gårdagen var mycket trevlig. Jag och Hannah lagade lite mat och hade förfest bara hon och jag innan vi gick bort till Lina och Gojje. Redigt mycket folk där inne men det var supertrevligt. Sen som vanligt när man druckit så är man mer lättövertalat än vanligt så min Örebroutgångsoskuld togs igår haha. Var väl dags antar jag efter att ha bott här i nästan 1 ½ år. Det kunde lika gärna ha kvittat dock för det var ingen höjdare faktiskt, bättre lycka nästa gång, om det blir någon.
   Har idag inte gjort någonting, ligger i soffan som en stor valross och bara är. Ska värma lite mat snart tänkte jag och sen ner i soffan igen. Ikväll blir det nog en film och så och kl 2000 börjar äntligen Solsidan igen. Fabulous.


I'M OPEN, YOU'RE CLOSED

God morgon mina vänner. Dagen börjar bra med att mina högskolepoäng kommit in och CSN beviljat mitt studielån. Merci för det. Ska in i duschen snart och sen vänta tills det blir kväll i princip då inflyttningsfest väntar.
   För övrigt kan jag meddela att det är i princip exakt två år till jag är färdig socionom. Helt galet. Två år.. Det kommer gå sjukt fort, bara en termin kvar till praktik liksom. Börjar bli dags att sakta ner lite nu tror jag va.. 
   Dusch var det.


SOME GIRLS SOME BOYS


JAG BLEV HJÄLPLÖST FÖRÄLSKAD, SÅ OBESKRIVLIGT TAGEN

Relativt händelselös dag idag hörrni, varit och fixat en bok av Louise och sen var jag på Ica en sväng. Suttit och lekt lite i Photoshop också. Mycket mer än så har inte hänt faktiskt, roligt va?
   Ikväll blir det Let's dance, lite GG och kanske en film, får se vad jag känner för. Imorgon väntar inflyttningsfest för Lina och Gojje i min och M:s gamla lägenhet. Kommer nog bli väldigt trevligt. Ingen alkohol för min del dock, det sparar jag till mupp, muppigare och muppigast kommer hem från Thailand.
   Nu ska jag gå ungefär 1,5 m bort till grannen Hannah.
   Hörs kanske senare!



Börjar få lite problem med det här med bilder btw, minns ju fan inte vilka jag redan laddat upp och inte. Vilket jävla I-landsproblem.

127 HOURS

Uh vilken dag det var i skolan idag. Så satans långt! Märks att man inte är van vid att hålla fokus från 0915-1600 iaf, det är en sak som är säker. Hemma kollade jag en massa GossipGirlavsnitt och gjorde lite mat. Vid nio gick jag och Hannah in till Lina och Gojje, dom bjöd på äppelpaj med vaniljsås och te. Efter det kollade vi film, 127 hours. Vilken film hörrni, vilken film. Se den! Totally worth it. 
   Nu ska jag se lite GG igen och sen sova, skönt med ledigt imorgon.


GG

Har precis gjort matlåda inför morgondagen, lax med broccolimos, låter inte så gott kanske men smakar alldeles utsökt vill jag lova. Ska nu äta kvällsmat och titta på Gossip Girl resten av kvällen. Imorgon väntar en monsterdag med avslutande seminarium 0915-1600. Hejaheja.


SHE NEEDS ME NOW BUT I CAN'T SEEM TO FIND THE TIME

Lite ny bloggdesign här nu när man har tid. Trött i ögonen nu så funderar på att sova litegrann, första powernapen i lägenheten liksom. Så får det nog bli, godnatt på en stund.


OH THESE TIMES ARE HARD

NU mina vänner är tentan inlämnad så ska inte tjata om den mer i bloggen. Skönt för er va? 
   Ska snart ringa ett samtal till CSN, sen resten av dagen blir det att slöa och slappa, borde egentligen plugga inför vårat avslutande seminarium imorgon men, Chuck Bass går före känner jag.
    Och Amanda din drake, skicka ett mejl om vad du vill ha, färg och sånt. 
   

SLÅ MIG SÅ ATT NÅGONTING HÄNDER

Inte gjort alls mycket idag, väldigt skönt måste jag säga, borde nog kollat mer på tentan dock men kvällen är ju fortfarande ung. Fick beslut från Försäkringskassan också att jag får bostadsbidrag vilket var välkommet. Hyran på den här lilla ettan är inte nådig vill jag lova er.
   Nu har jag precis ätit och ska nog se en film eller så innan jag kollar igenom tentan igen. Det låter väl som en ok måndagkväll hörrni?


LCHF

Det är många som undrar och frågar mycket över min "diet" som jag går efter. Tänkte därför skriva ett inlägg om det här, så ni som inte är intresserade får helt enkelt bortse från det här inlägget.

Jag äter alltså enligt LCHF som står för Low carb High Fat, lite kolhydrater mycket fett helt enkelt. I grund och botten är den till för att hålla blodsockret under balans samt för att "viktnormalisera" kroppen. Med viktnormalisera menar jag att kroppen går ner till den vikt den anser är rätt och lämplig för hur du är byggd. Är man lite överviktig går kroppen ner det som behövs. Är man inte överviktig men vill äta LCHF ändå är det ett utmärkt sätt att hålla blodsockret på en bra nivå, sötsuget blir som bortblåst.

I alla fall, jag har uteslutit bröd, ris, pasta, potatis och socker, steker allting i smör istället för margarin. Jösses undrar folk, VAD äter du egentligen? Jag äter allt jag åt innan fast har sallad och en fet sås till istället för de vanliga som exempelvis då är pasta och ris.
   Jag tänker inte skriva ner något om att fett är helt fantastiskt och kolhydrater är livsfarligt för det är ingenting jag står för. MEN, LCHF fungerar faktiskt, jag mår jättebra av att äta som jag gör och jag tycker att det är viktigt att inte vara RÄDD för fett. Ha i lite extra smör eller grädde i maten, det dör du inte av.
    Jag äter inte efter LCHF hela tiden, vill jag äta en smörgås gör jag det eller känner jag för pommes frites så äter jag det. Jag har dock insett att jag i längden mår bättre av att skära ner på kolhydrater och öka intaget av fett och protein istället.
    Är det inte farligt att äta fett då? Man blir ju tjock? Läste någonstans att du blir lika fet av fett som du blir grön av grönsaker eller söt av socker. För mer läsning om just fett eller rent allmänt om LCHF rekommenderar jag www.lchf.se eller så googlar ni helt enkelt, finns en djungel därute med information.

En liten checklista på vad man bl.a. kan äta med LCHF:

-Fågel
-Fisk
-Kött
-Smör
-Ägg
-Bacon
-Grädde
-Ost (fetaost, philadelphiaost, brieost osv)
-Svamp
-Sparris
-Broccoli
-Gurka
-Feta såser
-Grönsaker som växer ovan jord

Och så vidare och så vidare och så vidare..

Checklista på vad du ska undvika/avstå med LCHF:

-Socker
-Pasta
-Potatis
-Ris
-Margarin
-Mjöl
-Majs
-Saft
-Läsk

Checklista på vad du bör vara försiktig med/äta med måtta:

-Bönor
-Linser
-Röda grönsaker
-Frukt (en om dagen räcker)

Tips om du vill äta enligt LCHF:

-Använd feta produkter, ju fetare desto bättre
-Ät naturligt fett
-Undvik gröna nyckelhål, se de som svarta döskallar

LCHF passar inte för alla men jag själv har inte haft några svårigheter med att utesluta kolhydrater. Klart jag saknar en macka ibland men då är det inte värre än att jag äter en. Man ska äta det man är sugen på, det mår man bra av. 
   Hoppas ni som varit intresserade fått det ni önskat, vill man börja med LCHF kanske detta kan vara en push i rätt riktning. Undrar ni över något rent allmänt om LCHF eller om vad jag äter kommentera då (kanske är mitt enda sätt att få kommentarer haha), eller googla. Google is your friend.


TELL ME HOW I'M SUPPOSED TO BREATHE WITH NO AIR

Jag missade visst att blogga igår även fast jag tänkt göra det, dåligt av mig. Gjorde dock inte mycket av intresse, skrev tentan som nog för övrigt är så gott som klar nu. På kvällen tyckte jag att jag förtjänade en lång paus så kollade på Grey's och Gossip Girl till typ ett i natt.
   Nu har jag precis ätit frukost och ska gå igenom tentna en gång till, ändra och fixa litegrann. Annars idag blir det nog lugnt, vi har ett avslutande seminarium här på torsdag där ALL litteratur är obligatorisk så kanske borde läsa men just nu känner jag att, nej tack.
   Mycket mer än så händer inte denna vecka faktiskt, nästa termin börjar tisdag nästa vecka så är ledig ett par dagar. Om någon hemifrån möjligen vill komma och hälsa på så vet ni att jag är ledig då som sagt. Höhö.


THE MORE I GROW THE LESS I KNOW

Slitit med tentan idag också, börjar närma sig slutet nu sakta men säkert.
   Nu ikväll har jag och Hannah gjort fläskfilégryta med vitlöksbröd och pasta. Kollade på Eat pray love också. Riktig mysfilm som får mig att undra över vad jag gör här egentligen. Kanske också skulle resa iväg för att "hitta mig själv", jodu, det vore något.
   Just nu sitter jag här med lite loka och marabou, ska skriva på tentan ett tag till. För övrigt endast en månad kvar till världens beste kommer hem <3


WHEN I LOOK UP IN THE SKY I SEE YOU

Andreas Weise alltså, han är ju helt fantastisk det måste jag säga. Annars en helt klart godkänd start på Let's dance, men Weise som sagt, honom får vi se upp för.
   Har precis tröstshoppat lite på HM som kompensation för att tentan är så jävla, jävla tråkig. Ska dock försöka skriva lite till så jag kan lägga mig och sova länge med gott samvete.


I WILL REMEMBER YOU

Har precis duschat jag, ska göra lite lunch här snart och sen har jag tvättid 1500-1800. Ska skriva tenta därimellan, det börjar lossna litegrann nu igen. Går verkligen uppochner det där. Tentaskrivande blir det framtill 2000 för då börjar ju Let's dance, jag är en riktig Let's dancetönt faktiskt. Tycker det är ett riktigt roligt program, lite tantvarning kanske men jag står för det haha.
   Hoppas alla ni andra får en roligare helg än vad jag kommer få med tentaskrivande. Kärlek.


BORING

Vill bara lägga mig i sängen och sova just nu men ska försöka skriva lite till på tentan. Är så jävla skoltrött alltså, om jag skulle vinna x antal miljoner eller om jag blev erbjuden ett heltidsjobb skulle jag gladeligen hoppa av skolan. Med. en. gång. Jobb kommer dock inte på beställning och inte miljonerna heller så får bita ihop. Snart sommar Malin, snart sommar!


IT'S YOU

Uhhhhhh vad tentan går dåligt hörrni, har en klump i magen inför denna och det brukar inte båda gott. Försöker intala mig själv att det ju faktiskt finns viktigare saker att oroa sig för än hemtentor.
   Funderar på att värma lite mat så jag får ny energi så kanske det går lite bättre sen. Hoppas ni tycker lite, lite, lite synd om mig, bara lite.


VEM VET HUR LÄNGE VI HAR VARANDRA

Jag ligger antagligen galet, galet, galet efter men fick tack vare Filip och Fredriks årskrönika upp öronen för Håkan Hellströms Vid protesfabrikens stängsel. Vilken fantastiskt fin låt hörrni, fantastisk.


TUR I SPEL, OTUR I KÄRLEK

En lite smårolig grej hände häromdagen när jag för första gången invigde mitt ICA-kort. Jag sa till kassörskan att hon kunde slänge kvittot men nejnej sa hon, jag hade nämligen vunnit! Undra vad hon vann för spännande då undrar ni? Kan det varit en bil? En resa? En miljon? Jag vann något mycket bättre mina vänner, nämligen 825 g ICA päronhalvor. VAD. I? När man för en gångs skull vinner något så är det frukt i sockerlag liksom. Jaja, var och hämtade ut dom nu så får väl bli päronhalvor med after eight framför Filip och Fredriks årskrönika.
   Nu ska jag försöka skriva lite tenta igen. Adios.
   Kommentera inte ihjäl er förresten, hinner liksom inte med.


FÖRSOVNING, IGEN

Gick inte så jävla bra att komma upp idag heller vill jag meddela, telefonen ringde inte. Vaknade 0840 så åtta minuter tidigare än igår då, får väl tacka för det. Samma sak som igår, upp fort som fan, platta lugg, ner med frukt och iväg. Hade tentamensföreläsning där vi fick information om tentan som delades ut efter föreläsningen.
   Här hemma har jag ätit och plockat lite, nu är det väl dags att börja skriva lite smått.
   Evelina och ni, inatt drömde jag om att ni kom hem! Bara så att ni vet, faktiskt inte jättelångt kvar, hihi.


MAMMA

Den här bilden är till dig;


KÄRA 2010

Tack till alla er som hatade mig,
ni gjorde mig starkare.

Tack till alla er som älskade mig,
ni gjorde mitt hjärta större.

Tack till alla er som var avundsjuka,
ni fick mitt självförtroende att växa.

Tack till alla er som brydde sig,
ni fick mig att känna mig viktig.

Tack till alla er som oroade sig,
ni visade mig att ni bryr er.

Tack till alla er som lämnade mig,
ni visade mig att inget varar för alltid.

Tack till alla er som stannade,
ni visade mig innebörden av äkta vänner.

Tack till alla er som kom in i mitt liv,
ni har gjort mig till en bättre människa.

Tack 2010 för allt.

JAG FÖRSÖKER STÅ EMOT DIG MEN LYCKAS INTE BRA

Uh vilken dag. Vaknade 0848, Lina skulle vara här 0900 och seminariet började 0915. Upp fort som satan och klädde på mig, ner med frukt i väskan, plattade luggen och sen snabbt iväg. Bättre start på morgonen kunde man ju få men. Seminariet är nu avklarat iaf och har även ringt CSN och pratat med dom, krångel med mina hp-poäng men det ska förhoppningsvis ordna sig.
    Kollade förörvrigt på tre bra filmer igår, Buried, The Town och Unthinkable. Får passa på nu innan tentan kommer imorgon. Blir nog en film eller två till idag, känner mig helt slö, blir så jäkla fel när man försover sig. Men nu har jag gjort det, behövs det inte mer 2011.


WHERE DO YOU GO WHEN YOU'RE LONELY

Nyårsafton var sådär är jag rädd, som alla andra år i princip men. Umgicks med fina människor så ska inte gnälla. Vi gjorde om och gjorde rätt igår istället. Galen jävla kväll alltså. Vaknade imorse med en massa drakar runtom mig. Var hemma vid 11, packade ner mitt liv och åkte med familjen mot Örebro för att handla på Ikea osv. Nu är det bannemig klart härinne iaf, bara lampa och micro som ska ordnas.
   Sitter nu utslagen i soffan, ska käka lite chips och dip till Sjätte sinnet som börjar om 20 min. Ska bli så jävla skönt att få sova i min egen säng också, eller sova överhuvudtaget det har vi inte gjort alltför mycket de senaste dagarna. Skönt att ha varit hemma lite iaf, nu börjar verkliga livet häruppe igen och mjukstartar med en hemtenta denna vecka. Jarå.


RSS 2.0