Let's dance

Jag fullkomligt älskar såna här program och blödig som jag är så sitter jag och tjuter när Morgan får maxpoäng, gah vilken känsla va! Let's dance är nog det enda roliga jag kommer få uppleva denna helg tack vare brist på både pengar och energi, men det gör inget. Jag behöver kanske en helg för mig själv? (Får intala mig det iaf)

Har fått tag på lite bra filmer och serier så får spendera helgen framför datorn helt enkelt. Inte så illa det heller.

Onödig vecka

Ja, fullkomligt! Känns inte som jag har haft en enda lektion denna vecka, lektioner inställda här och där och man kan sova till 11 på dagen trots att det är skola, det blir lite fel då. Naturligtvis är det skönt men vanemänniska som jag är så lyckas inte min kropp ställa om sig.
Idag jag iaf varit lite kreativ och städat mitt rum och sytt lite, knappar som är lösa överallt.
Helgen får jag spendera utan pojkvän då han ska till Sthlm och leka kändis där, jag hoppas dock på fest jag med, fast här hemma i hederliga Mariestad!


Godnatt.


.

Givande rubrik, jag vet. Finns inte så mycket att berätta, hade EUmingel, vilket, som förväntat var riktigt tråkigt. Men men, nästa vecka är det "toppmöte" och sen är det aldrig mer EU-rollspel.
Ska snart bege mig in i duschen, imorgon börjar jag inte förrän 11:55, slutar dock 12:45, så känns ganska onödigt, men är man duktig så är man!

Varit och grejat med balklänning idag med, har dock lite problem med färgval, men guess what, det löser sig!
Nu står vi i kö för en lägenhet med, jag längtar.


Kaos

Gah, vilken dag! Först var jag och Marcus hemma och hans pappa och åt middag sen när vi precis har kommit innanför dörren hos hans mamma så staplar hon in efter, svimmar på golvet. Då har hon ramlat i skogen och brutit handleden. Fick ringa ambulans och hela köret så nu ligger hon inne på KSS. Riktigt läskigt sånt där... Imorgon får hon komma hem igen dock vilket känns skönt!

Nu när allt lugnat ner sig lite så är Marcus och hämtar mat iaf. Får se om det blir skola imorgon.

Bloggpaus?

Haha, nejje. Haft mycket att göra i veckan bara. Är inte riktigt uppe i Blondinbellas läsarsiffror än så är nog inte kvalificerad för en bloggpaus ännu. Ikväll är jag barnvakt åt min lillebror. Han sitter antagligen vid sin dator hela kvällen så jag ska mysa med Ben&Jerrys och se på Let's Dance.
Imorgon kommer Marcus hem också, mysigt.

Gammal?

Vet inte om jag börjar bli gammal eller om det kanske helt enkelt är så här man ska vara när man är tonåring? Är trött 24/7 och är hungrig ungefär lika mycket. Får dock inte sova och inte kan jag vräka i mig mat hela dagarna. Tacka vet jag er med bra ämnesomsättning (läs Johanna och Cornelia ;), tänk om man vore som er!

Nu ska jag försöka sova iaf, vilket innebär att jag kommer ligga vaken till ca halv 2, för att sedan bara få sova ungefär 4 timmar. Kommer vara i toppform lagom till mitt prov imorgon.

Det finns något positivt iaf, 20 dagar kvar tills jag har två veckors lov, och jag och Mackan håller på att leta lägenhet. Not bad.

Plugg igen

Hemma från Örebro vilket innebär att det är dags för lite verklighet igen. Har två prov denna vecka, ett på tidag och ett på torsdag. Bara att börja plugga helt enkelt.

G'natt.

On my way

Det här var något nytt måste jag erkänna, internet på bussen. Vilken smidig grej. Är på väg upp till Marcus, kvällen får dock spenderas ensam eftersom han ska ut och ha tentafirande. Jag ska iaf spendera kvällen framför Let's dance med jordnötter och 70% choklad. Svårt att få det bättre va?
Kommer även få plugga i helgen vilket inte känns särskilt lockande. Filosofiprovet avklarat idag, medicinsk grundkursprov på tisdag och engelskaprov på torsdag. Känns sådär.

Men strunt samma, nu ska jag njuta av en helg med min underbara pojkvän. (Ska bara komma fram först)

Filosofi

Hume, Descartes, Kant, de grabbarna tar död på mig. Filosofi är ett ganska meningslöst ämne, varför fundera över om vi finns eller inte? Känns inte särskilt givande när man ändå aldrig får några säkra svar på något.
Unnar mig just nu en liten paus ifrån pluggandet, tänkte cykla och sedan se ett avsnitt av One Tree Hill, sen får jag nog återgå till pluggandet.

I helgen blir det Örebro.

Perfekt

Benjamin Buttons otroliga liv var en perfekt film, för mig alltså. Jag gråter och skrattar på samma gång. Helt klart värd att se.




- "Sleep with me!"
- "Absolutely."

Home sweet home

Tillbaka i Mariestad igen, skönt att vara hemma men det blir tråkigare och tråkigare att lämna Örebro för varje gång. Jag och Mackan har i princip inte gjort någonting (som vanligt), vi bara slöar och slappar, inget fel i det iofs. Nu väntar jag på 2 mackor i ugnen och sen ska jag sätta på "Benjamin Buttons otroliga liv" tänkte jag.

Imorgon är det tillbaka till skolan med EU-rollspel och allt vad det innebär.

Örebro

Kom nyss hit efter att nästan ha gått på fel buss, då hade jag tydligen hamnat x antal km ifrån universitetet vilket inte varit så lyckat. Mackan är och handlar lite och sen ska vi mumsa i oss lax, och jag har bestämt att vi ska se på Let's dance. Imorgon ville han bjuda mig på bio tydligen, gulligt!


Ankeborgen

Självklart är ni länkade, ni inspirerar mig ju.
Idag fick jag äntligen tag på min studentklänning, den har inte funnits i lager men nu, äntligen. Tack för det.
Nu ikväll så har jag och mamma varit inne i stan och fått mönster och mer information om hur balklänningen ska sys, antingen så blir den exakt som jag vill ha den, eller... helt fel. Det får bära eller brista helt enkelt.

Imorgon är det skola, två lektioner, sen information om det oerhört glädjedödande EU-rollspelet. Vid halv 5 åker jag iaf till Örebro och myser gärnet där.

Ha en bra helg!

Balklänning

Det är inte bara dags för skola imorgon, utan projekt balklänning ska också styras upp. Ska förhoppningsvis få tag i mönster osv. i morgon så att den kan börjas sys sen. Kommer bli både spännande och fint!

Tänkte somna tidigt idag men med tanke på att jag inte gått upp innan halv tolv någon gång på lovet så kommer jag nog inte somna än på ett par timmar, men vad gör det? Helg snart ju, och den kommer spenderas i Örebro. Börjar gilla staden mer och mer, tur det med tanke på att den kommer bli mitt hem de närmaste åren.

Ska nog försöka sova ändå, imorgon syns vi, saknar er DARLINGS.

Om jag kunde drömma

Grym bok, har redan fastnat så lär väl ligga vaken hela natten och läsa. Bra förberedelse inför skolan om jag får säga det själv.


Gah, vad jag saknar dig men, det kanske är så här det ska vara?
Det vill jag ju inte, men .. Life's what you make it.


13 snart 30

Vad ska jag säga, jag älskar måbrafilmer.

Sjuk?

Mja, verkar så, Marcus har antagligen smittat mig. Inte så roligt men jag har ju inte varit sjuk än i vinter så det är väl min tur nu antar jag.

Nästan så att jag längtar till skolan faktiskt, bara för att den här terminen ska ta slut så man får ta studenten, gå på bal och sen flytta härifrån, en sjuk känsla. Snart är vi vuxna! (Kanske är på tiden)

Nu ska jag titta på Davincikoden och tycka synd om mig själv.

Man gör så gott man kan

Inte överdrivet haj på detta med bloggdesign än men, jag gör så gott jag kan.
Dags för sängen nu tror jag, dock ensam eftersom pojkvännen är i Sälen och grejar..

Jag räknar med kommentarer nu ifrån Ankeborgen.....
Godnatt.

2009

Varför inte inviga det nya året med en blogg?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0