Snart

Jag är bannemej snart klar med tentan. Vore skönt att bli i princip klar idag/imorgon så kan man vara lite ledig och sen finslipa innan fredag. Får väl se vart det slutar, känns som man gör allting fel eftersom det gått så fort. Är inte ute efter ett VG utan nöjer mig gott och väl med ett G. Huvudet har liksom redan gått på sommarlov känner jag =)

Har inte mycket mer att skriva om, börjar må bättre, är bara lite förkyld nu. 8 dagar kvar till jag flyttar hem till Mariestad =)

UUUUUUUH

Hemtenta + sjuk + ny kost = värsta kombinationen någonsin. Fifan alltså, den här kosten kan göra en orkeslös, trött, trögtänkt osv. den första veckan. Passar väldigt bra när jag har en hemtenta att sitta med. Är på väg att bli sjuk också, förkyld och ont i halsen. Denna veckan kan nog hamna på top 3 värsta veckor nånsin :)


LOVE

Hemtentan är inte så blodig som jag trodde, tur det. Har rullat på rätt bra och jag är snart halvvägs. Verkar vara överraskningarnas helg detta. Jag överraskade min kära mor med blomsterbud igår morse och sen på kvällen när jag var på väg hem från en promenad kör det upp en bil framför mig och i den sitter Marjo :) Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga men glad blev jag! <3 Hade en mysig kväll framför Heartbreak kid.

Nu har hon precis åkt härifrån med Balder, jag ska dammsuga lite och sen fortsätta skriva tenta. Ha en fortsatt fin lördag.

Välkommen hem till mina fina också som varit på Cypern i en vecka. :)

Ingen disciplin

Skrev ju att jag skulle börja med LCHF i måndags. Heja vad bra det gick, inte. Var så sugen och laddad inför klassfesten vi hade igår så jag njöt av allt och inget i ett par dagar till istället och hade en utomordentligt trevlig klassfest. Imorgon är nytt startdatum då alltså, inte överdrivet smart gjort av mig med tanke på att jag får min hemtenta imorgon. Men allt går bara man vill. Får helt enkelt hoppas att omställningsbesvären inte blir alltför påtagliga. Ska köra på stenhårt i två veckor fram till Amandas student för då blir det PARTY :)

Nu ska jag nana så jag är hyfsat mänsklig imorgon när tentan kommer ut. Wish me luck!


fullågla'

Är inte helt spiknykter i skrivandets stund men det går bra ändå. Har haft en OTROLIGT trevlig klassfest minst sagt. Har verkligen varit en grym kväll. Var sorgligt att krama nästan alla hejdå och säga "vi ses i höst", menmen, roligt samtidigt att vi börjar få en fin gemenskap tillsammans.

De flesta drog sig utåt/hemåt vid 11, då började jag städa i lokalen lite smått. Tog ut alla påsar med flaskor och burkar, moppade golvet lite och bar upp lite saker hit till lägenheten. Tyckte att det var skönt att få lite iordninggjort inför morgondagen. Det som behöver göras imorgon är dammsugning å moppning igen, sen är de klart. :)

Annars imorgon ska jag läsa lite inför sommarkurserna (beroende på bakfyllan), sen på fredag kommer hemtentan ut, så då har man att göra i en vecka.

Nu ska jag vingla i säng, hepåre.

Inlägg

Sitter och väntar på bussen, ska in till stan för att hämta ut mina inlägg. Hoppas problemen med benhinnorna försvinner nu. Efter det ska jag hem och så är det nästan dags att börja greja inför kvällen. Ska gå in i gemensamhetslokalen och se hur det ser ut därinne, kanske behöver storstädas redan innan det är dags för party. =)

Måste dra nu, hörs sen.

<3

Igår kom min duktiga pappa hit och lagade min dator som jag trodde aldrig mer skulle vakna. Men pappsen räddade både datorn och allt som låg på den :)

Annars var det en väldigt lång dag igår med redovisningar å opponeringar å Gud vet allt. Likadan dag idag fast inte så lång. Sen är det bara en hemtenta kvar och sen är det Mariestad som gäller. Har inte så mycket att skriva faktiskt, händer inte så mycket, känns som tiden står still nästan.

Ska käka lite lunch (läs. frukost) nu. Gick visst upp lite sent..

Bröd

Idag har jag bakat bröd för första gången i mitt liv. I den nya kosten får man inte käka mjöl å jäst å annat så brödet är gjort på massa frön och grejer. Rätt stolt över mig själv måste jag medge :) Ska lägga mig i soffan snart å bara glo på tv hela kvällen.

Heldag i skolan imorgon, redovisning å opponering å grejer. Pappa kmmer hit också för att laga min dator, hoppas att den går att rädda, eller snarare bilderna som finns på den. Det löser sig :)


Nu ska ni få se bilder på mitt fina bröd och mina naglar :D


  


LCHF

På måndag ska jag prova en ny diet. Low carb high fat, alltså lite kolhydrater mycket fett. Ska bli väldigt intressant att se hur det artar sig. Det går ut på att man äter så lite kolhydrater som möjligt, alltså inget ris, potatis, bröd eller pasta osv. Istället äter man sallad och feta såser och sånt till ex. kyckling, fisk och kött.
Ska dock prova att baka ett eget bröd imorgon som nästan inte innehåller några kolhydrater alls. Spännande. Om jag lyckas mamma, då ska jag reta dig för alltid :D
Eftersom jag ska prova den här dieten har jag riktigt frossat i godsaker igår och idag. Måste passa på :) Önska mig lycka till!

Ska stänga ner här nu och kolla slutet på 27 dresses. Hepåre.

Fredag

Jävlar vilket oväder det var här i Örebro igår. Värsta åskan jag vart med om helt klart, men ganska mysigt ändå. Mindre mysigt var det när allt vatten i kommunen försvann. Det kom tillbaka inatt dock som tur var.

Har haft sista träff med gruppen idag, gick igenom lite inför måndagen och tisdagen då vi har redovisning/opponering med vår sociala utredning. Om en vecka kommer hemtentan som varar i en vecka och sen är termin 2 SLUT. Shit det har jag gjort bra, bara 5 terminer kvar så är man färdigutbildad socionom sen. Inte illa för en 22-åring =)

Nu ska jag kika ett avsnitt av The Mentalist och sen bege mig ner mot Hannah där jag ska spendera kvällen med planering inför USA (Sorry Mamma du har inget att säga till om) och montering av möbler bl.a.

Vill också skicka en tanke till mina fina vänner som idag åker ner till Ayia Napa. HAVE FUN! Jag tänker på er :) Snart ses vi, <3

tävling

Är med i en tävling igen.
Denna gång på Lindas sminkblogg www.blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg
Heja mig! :)


Man ska inte klaga men

.. det gör jag ändå. Detta väder är INTE roligt. Solen skiner ju inte ens utan det är bara kvavt, fuktigt oh äckligt. Usch! Ska det vara sommar ska det var det på riktigt med stekhet gassande sol och inte en massa gråa moln som bara väntar på att få börja mullra.
Har trots det äckliga vädret varit ute och gått med Hannah, jag sa att nu går vi långt, 2 h senare var vi hemma. Jo jag tackar jag, känns som jag har sett hela Örebro. Har sån träningsvärk i benen med så jag får typ välta baklänges om jag ska kunna sitta ner, dom har fått sig en omgång till nu efter promenaden kan man lugnt säga.

Har precis tagit en kall dusch och nu ska jag laga lite mat innan jag hungrar ihjäl. Får nog avnjuta lunchen på balkongen tillsammans med ett avsnitt av House, mja, så får det bli.


På egen risk

Jag är, som många vet, otroligt spindelrädd och springer både långt och snabbt om jag ser en spindel i min närhet. Trots detta kan jag inte låta bli att googla på typ "worlds most frightening spider" och liknande, bara för att riktigt plåga mig sjäv. Ikväll var en sån kväll då jag googlade. Det här hittade jag för den som vågar klicka på länken.

http://media.ebaumsworld.com/picture/jimbo056/spider-that-could-probably-eat-you.jpg


Min fråga är, hur dödar man den? Slår den med ett basebollträ och hoppas att den blir så yr att den svimmar?
Så. jävla. vidrigt.

Delmål

Idag har jag gått ner 10 kg. Heja mig! Får se hur mycket det blivit när sommaren är slut :)

Har varit i skolan idag och skrivit klart den sociala utredningen, så nuär jag ledig till på fredag. MYCKET skönt. Sen är det bara redovisning måndag och tisdag nästa vecka och så kommer hemtentan nästa fredag. Sen är det slut.
Bara börja om med sommarkurserna då med andra ord (; Haha, men ska inte klaga. Valt det helt själv, och tror inte det krävs särskilt mycket av en för att bli godkänd så, keep up the good work.

Nu ska jag bara slöa ett tag sen blir det en promenad ikväll någon gång.



Sol i sinne brun inne

Vilket väder det varit idag. Ujuj, riktigt varmt och skönt på balkongen --> rödbränd Malin. Men det var värt de helt klart. Höll på att svettas ihjäl när jag gick promenad också, sommaren är nog här nu. FINALLY. Sitter nu i soffan och lyssnar musik, ska sätta på Sherlock Holmes snart, hoppas den är något att ha. Hoppas morgondagen bjuder på lika skönt väder. Veckan som kommer behöver inte bjuda på så bra väder för jag ska spendera tiden i skolan med en social utredning :) Men på torsdag ska den va inlämnad, sen är de bara redovisning och hemtenta kvar. Sen är det bannemig sommar 2010!

Här får ni se en bild på datorn som snart blir min. <3


SoL

HAHA, fyndig som man är. Sol ute idag (SoL=socialtjäntlagen) riktigt skönt, så jag sitter på balkongen medan Marcus städar. Det är livet på en pinne det :)

tävling

Tävlar nu igen om en kalender hos www.lindablom.se heja på mig!

Det är Robin Hood jag vill ha!

Dagarna ser likadana ut, går upp och tar en promenad, duschar, äter frukost och går till skolan. Grupparbetet börjar närma sig sitt slut så förhoppningsvis får man ett par lediga dagar nästa vecka. Datorn har fortfarande inte vakna, får lämna dess öde i pappas händer, så pappa, KOM HEM.
Jag och Mackan va på bio nu ikväll, nyinspelningen av Robin Hood. Klart godkänd film, vem tackar nej till Russel Crowe i 2 ½ timme liksom? (;

Nu när jag inte har någon dator läser jag en massa, är verkligen e boknörd. Läste ut Höstoffer igår och började samtidigt på Hypnotisören. Får se vad det blir nästa gång. På tal om böcker ska jag nu lägga mig och läsa i just Hypnotisören. Morgondagen ser ut som följer, promenad, dusch, frukost, ja ni fattar.

Tisdag

Gick upp 8 imorse och gick ut och gick. Kom hem, duschade, åt frukost och sen iväg till skolan. Har skrivit på utredningen hela dagen idag och avslutade med lite handledning. Morgondagen kommer se likadan ut - handledning då.

Nu ska jag nog sova lite, man blir sjukt trött när man rört på sig på morgonen. Gäsp.
Så här ser jag ut nuförtiden, in case you were wondering..


.

Börjar vänja mig vid att vara utan dator nu. Läser och grejar istället, hoppas datorn blir fixad till den 28 maj iaf för då får jag en hemtenta som jag måsta sitta med 24/7. Sitter och kikar nya datorer också men den gamla duger till att plugga på så länge, om den nu nån gång vaknar till liv igen.
   Idag i skolan började vi skriva på den sociala utredningen, kommer fortsätta skriva på den hela veckan. Förutom det ska jag promenera, har inte mycket mer än så att tillföra. Veckan blir helt enkelt inte roligare än så :)

Virusjävel *2

Igår fick datorn virus igen, lyckades få bort det också men en massa annat som inte fungerar som det ska så den får vila sig lite till antingen Marcus fixar den eller pappa kommer hem. Har varit väldigt effektiv här hemma utan dator så kanske skulle vara utan den oftare =)
Var hos Hannah igår och målade hennes blivande matbord, sen tog vi en tripp tll Marieberg också. På kvällen blev det lite mys här hemma framför tvn.

Nu i veckan väntar en massa grupparbete, snart är det klart, skönt =)
Uppdaterar här när jag får tillgång till dator, vilket är när Marcus inte använder sin.

.

Har inte hänt överdrivet mycket idag som är utav intresse för er. Hade kommunikationsövningar som hjälpte oss i de fall vi har. Kom hem, hämtade grejer och gick och handlade med Hannah. Här hemma har jag duschat, målat naglar, kikat tv osv. Inte mycket utav värde alltså =) Imorgon är det grupparbete 1015, sen en promenad någon gång under dagen. Hannah kommer efter sin tenta, då står maten klar här på bordet. Ska lägga mig nu, men slänger upp en så otroligt sorglig bild som verkligen krossar mitt hjärta =)



Virusjävel

Jag som gnällde igår på att jag inte hade något att göra fick snart äta upp det vill jag lova. Satt och tittade på Californication då jag får ett virus. Datorn började starta om sig och gick inte starta upp ordentligt utan den håll på å krångla. Jag fick hjärtat i halsen och tänkte NEJ, nu försvinner alla mina bilder osv. Fick paniksmsa pappa som ringde från Gran Canaria för att guida mig på telefonen till hur jag skulle ordna upp det. Efter att startat datorn i felsäkert läge och tagit bort diverse mappar så funkar nu pärlan som den ska. Tack pappi!
    På kvällen kom Hannah hit och åt mat och kollade på Greys. Jag lade mig hyffsat tidigt och fick somna nästan direkt! Så idag är jag pigg och utvilad. Måttligt sugen på dagens händelser dock, kommunikationsövningar är inte mitt favoritmoment direkt. Men men, bara att bita ihop, om en månad är det slut!

Gott på foten

Idag har jag varit riktigt duktig tycker jag. Ställde klockan på 0800, gick upp och gick ut på promenad, hem åt frukost och sen begav jag mig till stan för att göra utprovning för att få ett par inlägg gjutna till mig. Utprovningen gick finfint och nu sitter jag i soffan och väntar på att pastan ska bli klar. Då är ju frågan vad man ska hitta på resten av dagen? Man ska verkligen inte gnälla över att det är lugnt i skolan men satan vad tråkigt det är att inte ha något att göra. Ska börja med att slå på tvn och äta iaf så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.. =)

Måndag

Har alldeles nyss ätit frukost och diskat, nu ska jag klä på mig och sen kolla igenom det vi ska lämna in på seminariet. Har inte överdrivet mycket att skriva faktiskt, kommer bli en lugn dag idag.

Om lite drygt en månad kommer jag hem till Mariestad,  värt att nämna :)

Maj

Då var det redan maj 2010 då. Går helt galet fort, sommaren kommer snart vara över är jag rädd. Har inte varit särskilt produktiv i helgen, vi har inte mycket alls kvar i skolan så det är skönt. Hostar och slemmar gör jag dock mer och mer för varje dag som går, hade tänkt sätta mig ute i solen men det blåser så satans kallt så jag hoppar det så jag inte blir mer sjuk. Ska sätta på en spansk skräckfilm istället, får bli en promenad senare i eftermiddag också.

Kommande vecka ser lugn ut, har seminarie imorgon på förmiddagen och sen kommunikationsövningar på torsdag. Sen ev. lite grupparbete däremellan. Great!

RSS 2.0