IF I LAY HERE IF I JUST LAY HERE

 

ABOUT TIME

Har faktiskt tänkt blogga men det har krånglat här så då tappade jag lusten. Men nu så, here I am!

Har börjat jobba sen jag skrev sist. Stressigt, men det är jävligt kul också samtidigt. Första lönen inkasserades igår också, tackar!

Annars idag har jag varit iväg och solat solarium, vissa sitter ju liksom på ett kontor alla soltimmar, så man får göra vad man kan. Har shoppat lite och även gjort matlådor, rätt produktiv dag om jag får säga det själv, och det får jag ju.

Ska lägga mig strax, men nu när det verkar funka här så ska jag nog lyckas höra av mig snart igen.

STAY WITH ME DON'T FALL ASLEEP TO SOON


VILA HÄR PÅ MITT BRÖST FÖR MIG ÄR DU LIVET

Jag har ingen som helst giltig anledning till dåligt bloggande men nu när jag sitter halvbakis i soffan kan jag ju skriva ett par rader. 

Studentfredagen var verkligen helt grym, vi lyckades åstadkomma en riktig pangfest hos Frida på kvällen. Dagen efter var det dags för lite fest igen men då uppe i Grangärdet, härligt med lite omväxling och nostalgiprat med gamla vänner. Söndagen innehöll en tripp till Karlstad med mamma för att hämta en bil, var en väldig massa Donken också just under söndagen..

Annars i veckan har det kikats fotboll och jag har varit på lillebrors skolavslutning. Igår var det dags att vara utkastare igen, eftersom vi inte fick nog för fyra år sedan, då Fridas lillasyster Ellen tog studenten. Också extremt kul men nu jävlar är jag slut som artist. Önskar jag kunde säga att jag är utvilad inför att börja jobba imorgon, men njae. Som tur är jobbar man ju inte full vecka!

Vet inte riktigt vad denna dag har att erbjuda än så länge, men ligger nog kvar en stund i soffan i alla fall. Ska försöka blogga lite bättre, kanske får in bättre rutin på det nu när jobbet drar igång!

Här får ni en liten bildbomb som kompensation.



THIS TIME I'M LEAVING LOVE IT HAS ALWAYS BEEN LEAVING ME

Hallå där. Sitter i soffan i väntan på att allt studentfirande hemma i stugorna ska sätta fart.

Ikväll blir det ytterligare lite galej, var och med vilka är väl så långt oklart men blir ju bra oavsett.

Hörs snart.


STACKARS DEM SOM STÄNGER IN SIG HUNDRA DAGAR UTAN HEDER

Nyss hemkommen från lite mys hos Fat toni tillsammans med Amanda. Har annars idag inte gjort särskilt mycket, plockat lite, haft besök av Bredbandsbolaget och tittat på lite film. Sorgligt men sant så har mitt sommarlov hittills spenderats med just ett x antal filmer. Hade hoppats på sol, glass och allmänt gött häng men vädret är tydligen inte på min sida. Samtidigt får jag väl vila upp mig ordentligt inför nio veckors jobb som snart börjar.

Imorgon nationaldag alltså, tänkte gå bort till min mamma och tigga till mig lite lunch, fast det vet hon inte om än. Kul överraskning för henne va? Annars är dagen ännu oplanerad, men på ett eller annat sätt får man väl försöka fira lite.

Det var väl allt för nu skulle jag väl säga.



IF YOU'RE A BIRD I'M A BIRD

God kväll. 

Tjat om att jag inte bloggar tillräckligt så fine, here you go. Helgen har varit den lugnaste på riktigt länge, Jesus Christ. Igår vart det lite fika på stan i alla fall och sen myskväll som avslut på lördagen.

Idag har jag plockat lite i lägenheten och även kollat på tre (!) filmer. Avslutade nyss med Dagboken så jag fick gråta lite.

Imorgon väntar lite nystart, måste bort med lite extrafläsk här känner jag. Får passa på att röra på mig medans jag är helt ledig från jobb så imorgon väntas det promenad med Amanda. Ska sätta fart med LCHF också är det tänkt så får vi se vart det tar vägen. Mycket lättare att försöka bli smal när det är dåligt väder om man säger så..

RSS 2.0