TISDAG

Var med Hannah på stan förut, köpte en ny mascara faktiskt, jag som inte gärna byter men denna funkade faktiskt bra. Har precis ätit och dammsugit och nu ska jag ta tag i kaoset i garderoben och byrålådan, "råkade" visst bara slänga/knöla in allting när jag kom hem i lördags.
   Ikväll blir det bara slö och slapp, imorgon väntar föreläsning om positivism och kritisk rationalism. Sug på den ni.

THIS YEARS LOVE

Precis kollat klart både Fångarna på fortet och True Blood och nu funderar jag på om jag ska lägga mig och läsa lite. Imorgon är vi lediga så jag och Hannah ska till stan en sväng, blir fint det.


FIRST DAY

Uh ja, då var det igång. Hade först kort introduktion och sedan satte föreläsningen om vetenskapsmetod igång. Vad det handlade om? Ingen aning, jag lyssnade inte. Roligt att träffa alla igen, känns inte som man spenderat tre månader isär faktiskt, skönt det. Sitter nu i soffan, ska kika runt lite. Tror Hannah kommer hit sen, ska se film eller liknande. Jag ska se Fångarna ikväll iaf, får inte glömma se nya avsnittet av True Blood heller.
   Småstartade även med LCHF idag, har hittills bara ätit fet mat, men druckit en cola och planerar att äta cheesecake också. Den kan inte bara stå där och inte bli uppäten, det går helt enkelt inte för sig. Det får bli en mjukstart idag och kanske mer allvar imorgon. Vem vet.
   Nu vet ni att jag överlevt första dagen, hoppas du gjorde det du också Malin! 
   Nu funkar också min telefon med Androidmarket och grejer så laddade precis ner ett Disneypussel. Fantastiskt! Återkommer senare.


FABRIKSÅTERSTÄLLNING

Gick upp runt halv tolv idag, nu märks det att man är hemma. Åt blueberry cheesecake till frukost, hemma nu som sagt.. Jag och Mackan var iväg och handlade lite förut och nu i eftermiddag har jag träffat Hannah lite samt gjort en fabriksåterställning på telefonen. Mer än så har jag inte gjort idag faktiskt, ska duscha sen och resten av kvällen spenderas i soffan med en kycklingtallrik från Tybble. Imorgon drar det igång. Börjar med att hämta ut VGtentan från förra terminen, helt ok start måste jag erkänna.


TACK

Befinner mig nu i lägenheten "hemma" i Örebro. Home is where the heart is har jag hört och för tilfället är hjärtat mer kvar i Mariestad än i Örebro.
   Vet egentligen inte vart jag ska börja, det är ju trots allt ingen mening med att jag summerar hela sommaren, det finns ju redan dokumenterat om man klickar sig bakåt i arkivet. Det har i alla fall varit en fantastisk sommar med betoning på fantastisk. Att säga att det har varit vännernas sommar är nästan en underdrift. Aldrig tidigare har vi umgåtts så mycket och hittat på så mycket sjukt roliga saker tillsammans. Men det är ju trots allt så det ska vara, vad annars har man vänner till, om inte för att skapa nya fantastiska minnen samtidigt som man fortfarande kan skratta och ha roligt åt de gamla minnena? Kommer exempelvis att tänka på "Aragorn kommer, Aragorn kommer, göm era barn, göm era barn", "Gokvell, tack", "BACKA", "Cause I'm dyin' to make your dreams come true", "Hamid", "Det kommer stinka en vecka" med flera. Nu är dock sommaren slut men det gör nästan ingenting med tanke på all vi upplevt just denna sommar.
   Idag flyttade Malin upp till Karlstad och jag som sagt tillbaka till Örebro. Klart som fan det känns konstigt när man träffat nästan alla varje dag i nästan tre månader och nu vet man inte när man träffas nästa gång. Kan bli om en vecka eller en månad. Men this is life hörrni.
  Nu har Hannah kommit hi, vi har precis ätit och sitter och pratar om sommaren. Annars kommer kvällen bestå av att packa upp och fixa iordning allt jag hade med mig hem till Mariestad. Undra om jag ens använt hälften? Och konstigt nog kommer jag tillbaka till Örebro med mer saker än jag åkte därifrån med.
   Vi hörs imorgon, och du Amanda, jag hoppas du orkade läsa så här långt, för några bilder orkar jag inte lägga in, sorry love.

VART TOG SOMMAREN VÄGEN?

Dagen har spenderats tillsammans med fina vänner. Kl 4 infann jag mig på Ströget där jag och Tilda fikade fram till halv sex. Då gick vi mot Vadsbo där damerna mötte Pixbo. Efter deras match åke vi till Milano, precis som resten av Mariestad, och köpte med oss mat som vi sedan åt samtidigt som herrarna mötte Karlstad med Kongstad i spetsen. Efter att den matchen var slut runt halv 11 var det kramkalas med nästan allihop då både jag och Malin flyttar imorgon och resten jobbar i princip. Sitter här nu och kollar bilder från sommaren som varit.
   Imorgon skriver jag ett inlägg om den fina sommar jag haft, orkar inte det just nu. Så håll till godo, ni som är intresserade. Men vad snabbt det gått hörrni, HELT.JÄVLA.SJUKT.


FREDAG

Sitter just nu och gör naglarna samtidigt som jag tittar på No country for old men. Ska träffa Tilda kl 4 för fika och kvällen spenderas i Vadsbohallen. Näst sista dagen i Mariestad måste spenderas med vänner och familj ju.

VAL

Nu efter att alla mina fina vänner åkt hem ska jag, försöka, sätta mig in lite i valet 2010. Det blir ett JÄVLA liv om man säger att man inte ska rösta så ska försöka få lite inblick i det hela och se vilket parti som passar mig bäst. Kul va?

WORDS OF ADVICE


MUMMA

Amanda kom hit en sväng förut och Malin hämtade upp oss. Ut till Karlsson för att köpa skivor och markeringspennor. Spännande grejer. Åkte därefter och käkade lunch på Mumma, efter det en snabb sväng till Oxen och sen päste vi i Fridas soffa.
   Sitter i fåtöljen och väntar på att Malin ska höra av sig och det gjorde hon precis just nu. Ska åka och köpa godis, ska iväg och sälja böcker en sväng sen också. Marjo ska jag träffa med, du vet väl att jag åker på lördag?! Blir nog slö och slapp och en film eller två skulle jag tro.  

I START OUT WITH GOOD INTENTIONS BUT MESS IT UP LIKE ALL THE TIME

Efter att Malin och Oscar åkt igår klickade jag mig in på Youtube och satt och halvgrät till en massa auditions ifrån American Idol, X-factor, Britain's got talent osv. Jag har blivit så jävla blödig. Hade riktigt svårt att somna så vid halv tre var jag uppe en vända, somnade konstigt nog efter det.
   Ska hoppa in i duschen nu, idag ska jag träffa nästan alla tjejer igen. Fabulous.


ONSDAG

Varit en riktigt härlig dag. Började dagen med att se klart filmen Shelter från igår, helt okej film. Runt ett mötte jag mina fina i stan, tog ett varv och mötte sedan upp Amanda. Rhodos fick laga lunchen idag. Efter det upp till Malin för att hämta bil och sen myspys här hemma med nästan alla tjejer. Började kolla på Cop out men vi stängde av, får se om jag kollar klart en annan dag. Nu ikväll har jag, Malin och Oscar kikat Fångarna på fortet, heja handbollslagen, MUMS. 
   Har nu slagit mig ner i fåtöljen och funderar på vad som skall ske. Film, serier, kika runt eller sova tidigt kanske? Je ne sais pas.
   Imorgon blir det till att umgås igen. Vi måste passa på nu darlings. Lördag 1625 går bussen. Mot Örebro.


LYCKAN SOM UPPSTÅR..

.. när jag hittar en bh i necessären på toaletten.
   Den har legat där sedan i lördags natt då jag kom hem, inte helt nykter och av någon, okänd, anledning tyckte att den skulle ligga där. Bra gjort Malin. BRA GJORT.

SALT

Malin kom förbi runt 12, vi åt lunch och kollade på filmen Salt med Angelina Jolie. Ingen favoritskådespelerska men helt ok film faktiskt.
   Nu ska jag fortsätta kolla på Lie to me.

42

Gick upp rätt nyss, och tryckt i mig frulle. Malin kommer hit om en stund, blir nog film skulle jag tro. Annars idag är det oplanerat, fikan med Tilda får bli på fredag istället.
   Fångarna på fortet ikväll igen ju, Team Idol mot Team Let's dance, vilka grejer hörrni, vilka grejer. Kanske får man träffa Marjo också? Eller är det önsketänkande?
   Jag och Mackan har 42 månader idag för övrigt, 3 ½ år, detni.

FÅNGARNA PÅ FORTET

Åkte ner till Amanda förut vid tre, vi kikade True Blood och käka tårta. Åkte hemåt när hon skulle iväg och träna. Här hemma lagade JAG mat, korvstroganoff igen, där missade du något Evelina. Malin kom hit vid åtta, myste framför Fångarna på fortet och Time Out med cola och choklad. Klart godkänd måndag.
   Imorgon ska jag träffa Tilda och ta en fika med henne, resten av dagen är oplanerad. Blir nog en film eller liknande. På lördag åker jag, det kännst. Konstigt.


KLANTARSEL

Snacka om att göra bort sig. Mackan var här i morse för att ta med lite packning till Örebro så igår kväll packade jag ner en massa kläder. Nu när jag skulle klä på mig hittar jag inte en enda jävla BH. Dom är nämligen på väg till Örebro. PUCKO. Jag hoppas att jag har en i väskan hemma hos Marjo annars blir det.. inte så roligt.. Snacka om att ha koll på saker och ting.

PS.

Nu hörde Amanda av sig. Måste varit ödet.

MÅNDAG

Har precis kollat klart True Blood säsong 2. Ska spara nya avsnittet på säsong 3 tills ikväll. Annars väntar jag på mat och på att Amanda ska höra av sig. Jag måste passa på och umgås med alla mina fina vänner nu denna vvecka innan jag åker hem på lördag. Puss på er.


PYRAMID

Var ju som sagt min sista helg i Mariestad denna helg så vi körde på lite party. Dock blev det bara jag, Evelina och Malin. Senare fick vi sällskap av Oscar och Christian också och jag måste säga att vi lyckades väldigt bra med denna förfest. Ju färre desto bättre kanske är det nya? Hade riktigt roligt iaf så vi kom inte ut förrän halv 1 ungefär. Och vid kvart över tröttnade jag och Malin och begav oss hemåt. Väl hemma började jag pyssla och greja, gjorde mackor och O'boy, tog fram datorn lade in bilder osv. men då slutar internet att funka. Tyvärr fick ni inget inlägg i sann alkoholanda men det gör nog ingenting.
   Var uppe runt tio idag och gick direkt in i duschen, nu ska jag slå mig ner i fåtöljen och inte flytta på mig på ett bra tag. Ska börja kika True Blood s02, en ny episod på säsong 3 kommer ju imorgon så måste vara uppdaterad.

Bjuder på en bild ock.


MR.NOBODY

Idag kollade jag äntligen klart på Mr. Nobody efter två tidigare försök. Rekommenderar den till er som gillar att tänka efter och som accepterar att man i slutet förstår allting, och ingenting. Bra förklaring va?
   Ska snart börja göra mig iordning inför kvällen, mitt hår kommer ta år och dagar att göra så det är lika bra att sätta igång i tid. Blir som sagt lite party idag. Ser fram emot en rolig kväll.


INNEBANDY OCH VEMOD

Har varit på innebandy nu ikväll, säkert både första och kanske sista matchen jag tittar på i år. Kom hem och åt mat, mamma skrev att det skulle bli mat och vin men något vin drack jag inte och mamma sprang ut och in och upp och ner hela middagen så det var ju mysigt.
   Insåg även förut på innebandyn att detta är min sista helg i Mariestad denna sommar. Känns lite konstigt faktiskt. Bott hemma i 2,5 månad och nu ska man hem till sitt 'riktiga' hem igen. Sista helgen kör vi på fest iaf, så inga förändringar där inte. Precis som det ska vara.
   Nu har jag myst ner mig i fåtöljen med dubbla filtar (en att sitta på och en ovanpå), popcorn, persikosaft och True Blood. Kollar klart första säsongen idag och börjar eventuellt med säsong två också. Så. Nu vet ni vad jag har gjort och ska göra. 
   Bjuder på en bild också, Amanda har nämligen lärt mig att en blogg utan bilder är ingenting att ha.



Och hörrni, hur var det med kommentarerna?


BAD SLEEP

Usch, somnade inte förrän runt tre inatt. Låg och tänkte på allt möjligt från omgjorda tatueringar till praktiken 2011. Det blir säkert bra med allting i slutändan. Nu ska jag kika lite True Blood. Återkommer senare.


BURN

Sitter och bränner lite filmer, lika bra bränna ut det så slipper det ta plats på datorn. Eller hur? Ska titta lite True Blood säsong 1 nu, kommer hinna se om allting innan nya avsnittet på tredje säsongen kommer ut på måndag. Mycket bra.


WIND BENEATH MY WINGS

Sitter här hemma nu och lyssnar på kärleksballader, fin avslutning på en bra torsdag. Spenderat den hos mitt hjärta som lagade god mat. Låg mest i soffan i slöade som jag nämnde tidigare idag. Elin och Evelina kom på besök senare ikväll, vi försökte titta på Mr. Nobody men dom gav upp, dåligt hörrni. Dåligt. Får nog kolla klart på den någon dag i min ensamhet, nu ikväll orkar jag inte riktigt.
   Imorgon blir det årets första och, för min del, antagligen sista innebandymatch. Ska bli kul faktiskt. På lördag får vi se vad som händer och sker. Kanske åker vi ut på en brakhemmafest hos Wallén.



Fina, fina ni.

TORSDAG

Gick upp runt elva idag, gick och duschade och sen kom Malin hit, så vi + Marjo kollade på Valentine's Day. Den tog slut rätt så nyss så nu ligger vi och slöar i soffan. Amanda om du är free tonight så hör av dig, vi kan ha True Blood-kväll!


EN GALEN NATT

Efter att varit hos Amanda hämtade mamma upp mig och vi åkte till hennes vän för att grilla. Kittla dödsskönt i kistan om man säger så. Efter det körde mamma upp mig till Marjo. Vi kollade på En galen natt, Elin kom förbi på en snabbsväng också.
   Nu sitter vi och slötittar på tv och jag letar efter LCHF-recept samtidigt. Inte jättelätt att hitta saker att variera med faktiskt, det blir en hel del ägg och bacon helt klart.
   Vet inte riktigt vad morgondagen har att bjuda på, kanske åker jag till Amanda och fortsätter kolla True blood, trots att jag redan sett det. SÅ bra är det hörrni.

AMANTA

Varit en rätt så sysslolös dag hittills men nu ska jag ner till Amanda en sväng och sen ska jag iväg till mammas kompisar för grillning. Får se om något annat kul händer ikväll.
   Later.


RUBRIK

Var och fikade med en massa folk hos Marjo förut. Åt mumsig tårta och pratade, riktigt trevligt. Hoppas din födelsedag varit bra vännen, ett helt år till nästa.
   Sitter nu och tittar på dagens fjärde film, kollade ju klart Valentine's Day imorse, kikade nya Fame i eftermiddags, efter det Snabba Cash och nu är jag inne på Mr. Nobody. Inte överdrivet givande för er att sitta och läsa om vad jag tittar på för filmer på dagarna men håll till godo. Om 13 dagar får ni massa annat att läsa om.

Jared Leto från Mr. Nobody;


GOOD MORNING

Uh vad jag sover länge på dagarna, men får väl passa på nu medan jag fortfarande kan. Den 30 augusti börjar allvaret igen med LCHF, promenader och sen skolan då naturligtvis.
   Började kolla på filmen Valentine's day igår, ska kolla färdigt nu trots att jag redan sett den. Men en feel-goodfilm kan man se hur många gånger som helst.
   Ytterliga en anledning att titta ser ni nedanför;


MARJO

Idag fyller världens finaste vän 28 år. Riskerar nog spöstraff eftersom jag skrev ut siffran här men det är det värt. Hoppas du får en jättefin dag, kan inte bli annat eftersom du får träffa mig ikväll. Nu skiljer det nio år men vad gör det? Åldern, eller storleken (?) spelar ju ingen roll sägs det.
I love you.



Nästa bild är lite intern, hoppas du skrattar när du ser den Marjo.


THE END


MÅNDAG

Gick upp vid elva, käkade frulle och satte på en film, Trollkarlens lärling. Den tog precis slut så nu står jag här sysslolös igen. Inte lätt detta liv alltså. Får nog fortsätta med lite filmtittande resten av dagen tror jag. Spännande va?
   Vad hände med alla kommentarer förresten? Ni som varit så duktiga ett tag nu.


WORD

Det räcker inte med att bara existera, du måste leva också.

KRÅNGEL

Har varit en massa strul med det trådlösa bredbandet idag men nu ikväll kom pappa hit och lagade. Har ett litet Karate Kidmaraton här med mig själv, såg den första/femte filmen häromdagen och idag har jag kollat på originalet och sitter just nu och kollar på tvåan. 
   Lär nog bli en hel del filmtittande nu fram tills skolan börjar igen, för sen vet man aldrig när man har tid för det igen. Ska bli ganska kul att börja skolan igen ändå, saknar både Örebro, lägenheten och klasskompisarna. Redan dags för termin tre, det går jävligt fort hörrni.


MUCHO BUENO

Gårdagens 20årskalas för Frida blev mycket lyckat. Fullast var nyblivna 20åringen, precis som det ska vara med andra ord. Var t.o.m. jävligt roligt på Björnes. Tror det var för att det var sista partyhelgen. Somnade gott i sängen runt tre.
   Idag väntar bara slö och slapp, mamma håller på och tjatar om att jag ska skynda mig, för vi ska se film så får väl göra det då. Ska nog till Marjo ikväll iaf. Hörs nog senare vetni, tills dess en bild från gårdagen.


FREDAG

Började dagen med att kolla på en film, Cirque Du Freak: The Vampires assistant. Klart godkänd eftersom jag gillar halvkonstiga filmer. Ikväll ryktas det om filmkväll, innan dess ska jag till Marjo en sväng och hämta mitt schampo. Sen ska jag slappa så mycket jag kan, för jag har INGET PLUGG ATT GÖRA. Haha, det känns riktigt bra att säga det måste jag säga. Kan säga det flera gånger, inget plugg, inget plugg, inget plugg. Jaja, ni fattar väl poängen.
   Imorgon vankas det 20årskalas/fest igen. Min snygging Frida Mejstedt blir hela 20 år. Gammal du är då! En annan har ju 1 ½ månad kvar. Fortfarande ung och vacker liksom.

Hörs later.

HALLELUJAHMOMENT

Är ÄNTLIGEN klar med sommarkurserna! Provade att göra en tenta till igår, där man också hade två försök på sig. Jag gissade mig igenom hela tentan vilket resulterade i 9/20, alltså inte godkänd. Har haft en klump i magen hela dagen och suttit och gjort instuderingsfrågor och nu kvart över sju tyckte jag det var dags. Vågade knappt öppna resultatet men.. 17/20. TACK GUD. Mamma sa också att jag inte skulle få någon mat om jag inte klarade den så tur var väl det, höhö. Nu kan man vara ledig de närmsta 18 dagarna då iaf, och förutom att fira dig på lördag Fridasötnos ska jag fira mig själv och att jag är klar.
   Frågan är ju nu då vad man ska göra ikväll? Det finns numera SÅ.MÅNGA.VAL. Får nog bli en film i soffan, inget mer avancerat ändå, men satan så skönt det ska bli.



Känner mig ungefär så lycklig.

INTE SÅ DUM SOM JAG SER UT

Haha, nej tydligen inte. Kände inatt att fan jag orkar inte vänta med att göra tentorna på ena sociologikursen så jag startade första försöket på den ena tentan. Hade 45 min på mig, slutförde testet och resultatet blev.... 17/20. Det var som fan hörrni. Godkänd var förövrigt 10/20 så då kände jag att jag lika gärna kunde göra slut på försök två också. Samma sak som förra gången, 45 min, slutförde testet och resultatet blev.... 18/20. Det fastnar tydligen mer än vad jag tror där uppe. Somnade gott efter det.
   Idag ska jag försöka klara tentan i den andra sociologikursen lika galant. Det blir att plugga instuderingsfrågor hela dagen sen ikväll vet jag inte om jag ska tillbaka till Marjo. Vill du det Marjo? Är du hemma?



ALL NIGHT LONG

Den här dagen har inte varit överdrivet produktiv, var på stan en sväng med tjejerna sen hem för att upptäcka att det mobila bredbandet inte längre funka. Alltså inget mer plugg. Åkte därför till mamma där jag sitter nu, blir nog plugg hela natten så jag kan göra tentorna imorgon. Då kan man få två plugglediga veckor på det här året iaf, kan ju vara trevligt. Har inte mycket mer att säga såatte..


HANG WITH ME

Uh vilken dag, pluggar å pluggar å pluggar. Om det går bra? Nej, inte direkt. Har precis tagit en dusch och nu blir det plugg igen. Finns inte mycket mer av värde att skriva idag tyvärr, mer än att lyssna på Robyn - Hang with me (Acoustic).


BÄCKASKOGSVÄGEN

Marjo hämtade upp mig  igår, Elin satt med i bilen och vi åkte först ut till Ullervad för att hämta Balder, sen hämtade dom hem pizza ifrån Valentino. Vi kollade sen på den kanske sämsta film jag sett, Bröllopsprovet. Jag och Marjo tänkte gå och lägga oss när Marjo, naturligtvis, hör ett surr. En bålgeting i köket. Marjo är livrädd för getingar så det var jag som fick gå och leta och försöka döda. Gick inget vidare dock då den gömde sig jävligt bra. För att vara på den säkra sidan stängde vi dörren till sovrommet, ingen höjdare att vakna med en bålgeting på kudden. När Marjo gick upp i morse så satt den i fönstret dock. VÄRLDENS BÄSTA VÄN som man är, drog jag mig upp och dödade den.
   Nu sitter jag här och kollar på någon ambulansserie, ska börja plugga snart tänkte jag om jag orkar flytta på mig. Senare sen ska självaste Jennie Wallén hämta upp mig, ska återuppleva gamla minnen ute i Sundsmarken, kanske hittar vi våran gamla skattgömma?


SÅJA

Efter att ha pysslat med den här satans bloggen i typ fyra timmar är den nu klar. Vad tycker ni? Bättre? Sämre? Kommentera nu.

HOFFMAESTRO & CHRAA

Blev en riktigt lyckad gårdag vill jag påstå. Samlades hos Amanda lite snabbt innan alla åkte iväg i två bilar till Kakan's mansion i Äskekärr. Där drack vi, några åt mat, det spelades brännboll med en fantastisk duktig och rättvis domare, om ni frågar mig, vi sjöng och vi spelade gitarr. Den snälla busschauffören åkte även en extra runda för att vi inte ville åka in så tidigt som halv 10. Det tackar vi för!
   Väl på Olstorp blev det liiiite halvsegt, tröttnade rätt rejält mot slutet när Hoffmaestro inte ens börjat spela, men till slut så satte dom igång. Jag fick höra Highway man och Seize the day, efter det var jag nöjd. Det var lite för trångt på dansgolvet så jag, Malin och Amanda förflyttade oss ut på dansbanan istället och det ångrar jag inte. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, vilket folk det finns. Det bästa är att det finns filmat så det går att återuppleva om och om igen. Jag var hemma runt halv fyra och då slocknade jag direkt.
   Idag ska jag ta det lugnt, kanske sätter på en film och slänger mig i soffan. Carpe diem liksom. I eftermiddag/kväll ska jag dock packa ihop mitt pickochpack och "flytta" ifrån mamma och bort till världens finaste vän på Bäckaskogsvägen. Vi får väl se hur länge vi (läs: Marjo) står ut med varandra (läs:mig).

PS. Fick igår veta att jag har läsare som jag inte visste om, så detta är till er; Keep reading! DS.



LYX

När man sitter och pluggar en fredagkväll och tycker äckligt synd om sig själv så får man lyxa till tillvaron för att det ska bli lite lättare. Så med lite tårta sen igår och några persikohalvor känns det bättre, inte mycket men ändå. Bättre. Jag har som mål att skriva klart båda hemtentorna idag/natt och sedan göra onlinetentorna nästa vecka alternativt i helgen. Det låter väl som ett bra mål? Eller hur, peppa mig nu!
   Imorgon verkar det som det blir fest. Jag som inte skulle, eller hade råd. Fan man lever bara en gång har jag lärt mig. Jag tror två veckor i fattighet är värt det eftersom i princip alla jag känner ska ut och eftersom Hoffmaestro spelar. Man måste leva fattigt ibland för att lära sig när man är rik, eller något sånt.



Fredagslyx, minst sagt.


NOW WE'RE TALKING

Det där med att skälla på er för att ni är dåliga på att kommentera gav bannemej resultat. Jag kanske borde göra det oftare, eller så får ni helt enkelt inse själva hur fantastiskt roligt det är att kommentera. 
   Ska fortsätta plugga nu men Internet stör en del alltså, ska stänga av bredbandet nu och sen plugga på ordentligt. Där snackar vi guldfredag alltså. Avstängt bredband och plugg. Känn er avundsjuka.

ALLA DESSA VAL

Har varit en mycket trevlig dag idag, med fika och tårta och besök. Hoppas du är nöjd med dagen mamma!
   Nu står jag i valet och kvalet om jag ska se på en ny film eller börja plugga. Har inte pluggat någonting idag, dåligt. Men fan, har jag inte pluggat något så är det ingen mening att börja nu för kommer ändå hinna med det jag ska. Alltså bättre att börja direkt imorgonbitti istället. Eller? Film eller plugg, film eller plugg, film eller plugg, film eller film, film eller film. Ja ni hör ju, film får det bli.
   En till sak som jag bara tänkte nämna så här i förbifarten, ni är så JÄVLA dåliga på att kommentera. SÅ.JÄVLA.DÅLIGA.


45

Idag säger vi grattis till min kära mamma som blir hela FYRTIOFEM år idag. Fem år kvar till 50, sen halvvägs till 100. Ojojoj.. Haha, grattis iaf mammsen.
   Jag har precis gått ur duschen, ska stryka något att ha på mig sen plugga lite. Annars idag väntar besök och tårta. Lite plugg till om jag har lust. Vi får väl se, ta dagen som den kommer liksom.


TWILIGHT

Jag har inget emot filmerna om Edward Cullen och hans Bella men jag är inte heller den som är den så fan ibland måste man få ha lite roligt.




SÅ.JÄVLA.ROLIGT.

För andra roliga gå in på www.twilightsuger.blogg.se
ENJOY.

AMERICAN PANCAKES

Det var uppstigning tidigt imorse för att åka till Örebro. Var där och hämtade lite böcker och sen tillbaka hem igen i princip. Ska snart ta tag i pluggandet men först blir det lunch, amerikanska pannkakor, mm-mmm-mmmm.
Annars idag blir det fortsatt plugg tror jag, NU ser jag ljuset hörrni. Har fått CSN beviljat inför hösten så det spelar ingen roll om jag klarar kurserna eller inte. BRA VA?! Tyvärr är jag ju sån att jag inte riktigt tolererar ett underkänt så jag ska göra klart skiten ändå. Ibland är jag så duktig så jag blir tårögd alltså ;)


PERU

Termin 5 på socionomutbildningen har man verksamhetsförlagd utbildning (praktik). Jag och min fina vän Hannah har pratat ett tag om att göra den utomlands. Första tanken var i USA men där är det inte överdrivet lätt att ordna en praktikplats så numera går tankarna till Peru eller eventuellt Indien. Fatta vad roligt och lärorikt hörrni, snacka om att jag låter som en riktig universitetskärring med inga andra intressen än studier men det vore så jäkla kul verkligen. Peru eller Indien i 3,5 månad hösten 2011. Där snackar vi. Det är bara kolla igenom allt som behöver kollas igenom, söka praktikplatserna och hoppas som fan att vi får dom :)



TISDAG

Sovit lite halvdåligt inatt, vaknat av att jag hostat. Klev upp runt halv elva, åt frukost, duschade och nu sitter jag här och ska ta tag i plugget igen. Jag ser inget ljus i tunneln än men, snart så. Hörs väl maybe under dagen.


WORD

Pausar lite i pluggandet och slänger upp några mycket kloka ord.


BACK TO REALITY

Efter att ha levt i en bubbla under roadtripen och även under helgen är det nu dags att ta tag i sitt liv. Ska jag kanske berätta om helgen först? Jag gör det.
   I fredags hjälpte jag Marjo att flytta lite, fanns inte jättemycket att göra då hennes familj redan gjort det mesta. Men lite bärande uppför och nerför bidrog jag allt med. Åkte även till Skövde för att leta soffa. Hon hittade en hon gillade men den var helt enkelt inte värd 9 veckors väntetid. På kvällen myste vi i hennes lägenhet, utan soffa. I lördags åkte jag hem lite på dagen för att plugga och på kvällen blev det mys i Marjos lägenhet igen, med soffa. Igår träffade jag Mackan, jag lagade mat och sen bjöd han mig på Inception i Skövde. Salong 2 på bion i Skövde suger verkligen. Filmen var dock desto bättre, slutet föll inte mig i smaken men, man får helt enkelt bestämma själv.
   Idag är det som sagt tillbaka till verkligen, sjuk har jag blivit också förresten. Det kostar att ligga på topp tydligen. Hostar som en gnu. Inte överdrivet roligt men va fan man ska inte gnälla, finns ju dom som har det värre. Det har ni väl lärt er nu? Dagen, och resterande två veckor förresten kommer bestå av plugg. Rent, hårt, tungt jävla plugg. Jag ska försöka att inte låsa in mig i två veckor men ett par dagar i sträck är nog inte omöjligt. Påminn mig om att ALDRIG.MER.SOMMARKURSER. Tack.


PS. FRIDA, jag sitter vid min nya, vackra, glänsande, fantastiska, rosa dator. Om du undrade vad jag använder för dator alltså. DS.


RSS 2.0