TIPS

Ett litet tips till alla er som vill ta hand om erat hår lite bättre. www.lyko.se har nu superkampanjer på Bed Head schampoo och balsam. Två st 750 ml flaskor för 399:- ordinariepris 918:-. Galet billigt det hörrni, och det räcker för evigt så ni tjänar på det i slutändan. Passa på att beställa, det gjorde jag. Många tycker det är alldeles för dyrt att betala så mycket för schampoo och balsam men där lurar ni er själva. 
   Vanliga schampoon från Ica inte är bra för håret då de produkterna innehåller väldigt mycket vatten och andra ingredienser som inte är särskilt bra för håret. Vatten i schampoot resulterar i att man behöver ta mer för att få upp ett lödder och flaskorna räcker således inte särskilt länge. Schampoo och balsam från frisörer innehåller ingredienser som är bra för håret (nähä?) och inte ens en bråkdel så mycket vatten som Icaschampoon gör. Produkterna är därför mycket drygare och räcker hur länge som helst. Priserna jämnar ut sig i slutändan alltså.
   Låter som ett väldigt sponsrat reklaminlägg detta men det är det inte haha. Tycker bara ni borde ta hand om erat hår bättre. Skämt å sido, men det är riktigt bra pris och håret mår mycket bättre.


Kommentarer

Här kommenterar du:

Vad heter du?
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0