Halloween

Alla festar och har det roligt medan jag sitter hemma med hemtenta... Har dock varit iväg till kyrkogården med Hannah, Monia och Terese, så lite har man allt firat, om det nu är att fira när man hälsar på alla döda..

Ska plugga lite till nu, sedan blir det god mat, film och choklad. Helt hyfsad lördag ändå.
Imorgon blir det plugg, och på måndag, och tisdag, och onsdag och torsdag och säkert lite på fredag också innan tentan ska vara inne kl 14.00. Sen jävlar är det PARTY.

ÄNTLIGEN

.. egentligen behöver jag inte säga mer än så, men fältrapporten är KLAR.



Har varit hos läkaren idag med för att kolla upp foten, åkte på ett blodprov också så inget blod finns kvar i armen. Tyck synd om mig tack =)

Ska ta en dusch nu, sedan äta något och sedan öva till redovisningen imorgon + kika på Grey's anatomy.

Helt fucking slut

Nästan iaf. Har i princip varit i skolan i 12 timmar idag och skrivit på fältrapporten. Vi har kommit en jävligt bra bit och ska sikta in oss på att bli helt klarar imorgon. Tufft men tror vi klarar det.

Sitter nu nyduschad i soffan, äter lite. Ska plugga lite till sedan får det nog bli sängen tror jag.. Ska ju för fan snart till skolan igen.. =)

Söndag

Gårdagen spenderades i vadsbohallen. Klart att dom vinner när jag är där och tittar, vad mer kan man begära liksom ;) Hoppas ni vinner idag också då! :)
På kvällen åt jag och mammsen pizza och kikade på Ghosts of a girlfriends past eller något liknande. Helt okej faktiskt.

Ska kika innebandy idag också, får se om min pojkvän gör mig sällskap också.
Justdet, har fått en propp med, en ytlig sådan tydligen. Det är luuuuugnt, jag överlever :)

Adios.

Då var det klippt..

.. och färgat. Har inte bestämt mig vad jag tycker riktigt än, vanesak det där.
Har inte tittatpå Idol faktiskt, kände inte alls för det. Kikade ett avsnitt av The Mentalist istället. Sitter nu och surfar runt och lyssnar på Regina Spektor.  Mackan är iväg på tentafest, får väl se när han kommer hem.

Ska snart hoppa in i duschen lite snabbt, sen mysa ner mig i soffan alternativt sängen.


Slö och slapp

Idag har jag inte varit särskilt produktiv måste jag säga. Var iväg till Campushälsan imorse, mycket mer än så har jag inte gjort. Skönt men börjar känna att det kryper i kroppen nu.
Imorgon ska vi träffas med gruppen lite grann, sen kl 16 ska jag till frissan för färgning och klippning. Får se vad jag hittar på.. Page och lugg kanske? ....

Hannah 24 år

Grattis till dig min fina vän. Hoppas att din dag varit bra och att kakan satt fint! :)

Har jobbat med gruppen hemma hos mig idag, det lossnar mer och mer känns det som, tror att detta kommer gå galant och att vi kommer vara klara i tid. Håller just nu på och gör mig iordning, ska på sexparty halv sju. Kommer bli riktigt skojigt tror jag. Ska dock inte dricka något eller gå till Strömpis efteråt. Jag sparar mig!

Imorgon ska vi vara lediga, de som ska festa ikväll hade önskemål om detta, mesar! :D Men en ledig dag tackar man självklart inte nej till. Ska dock bege mig till Campushälsan för att få en tid till att kolla upp min fot. Har haft ont i den i tre veckor nu så kan vara dags att ta reda på vad det är.

Ha en bra dag allihop! :)

YES

Fick idag reda på att vi var godkända på vår senaste gruppuppgift Aleksi. Mycket, mycket skönt var det att få höra. Nu behöver man inte oroa sig över den utan kan istället lägga full fokus på fältrapporten.
Har firat med en bruk cola här hemma :D haha.
Ska dock fortsätta plugga nu så att det blir gjort. Imorgon kommer alla i gruppen hit, vi tyckte att det kunde vara skönt med lite miljöombyte. Ryktas om att någon fyller 24 med ;)

YES

Fick idag reda på att vi var godkända på vår senaste gruppuppgift Aleksi. Mycket, mycket skönt var det att få höra. Nu behöver man inte oroa sig över den utan kan istället lägga full fokus på fältrapporten.
Har firat med en bruk cola här hemma :D haha.
Ska dock fortsätta plugga nu så att det blir gjort. Imorgon kommer alla i gruppen hit, vi tyckte att det kunde vara skönt med lite miljöombyte. Ryktas om att någon fyller 24 med ;)

Fuckbone

GRATTIS söta du. Hoppas du haft en underbar dag!
Vi ses snart :)


Lördag

Och ingenting har jag gjort idag, haft en grym huvudvärk så har läst lite och kikat på tv, inte mycket mer än så.
Väntar på att älskling ska komma hem så vi kan äta mat och kanske kika på nån film.

Bloggen får se ut så här nu förresten, orkar inte ändra mer på ett tag.

Regina Spektor förresten, riktigt duktig är hon! Syftar inte på den där uttjatade Samsonlåten nu, hon har gjort så mycket annat bra. Tummen upp.

FINT

Hah, fin blogg jag har nu va? Mja, hjärtan och grejer. Håller på och ändrar och så, så därför får det se ut som en tolvåring bloggar här för tillfället. Orkar dock inte göra klart ikväll så ni får stå ut.


Har haft en väldigt trevlig dag hemma hos Hannah i hennes korridorsrum, varm choklad med marshmallows och en väldig massa tjejsnack trots att syftet var att plugga lite. Det gör inget!

Brickeberg

Nu ikväll beställde vi pizza ifrån Brickebergs pizzeria. Hemkörning för 10 spänn, billigt! Blev varsin Ebba med fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och dra åt helvete vad mätt man blev. Gott var det absolut men nu vill jag inte äta pizza på länge.

Imorgon ska jag till Hannah vid elva, ska plugga lite. Duktiga vi är! Pluspoäng till oss.
Nu ska jag mysa med min pojkvän, får passa på när han för en gångs skulle befinner sig i soffan istället för någon annanstans nergrävd i plugg..


Helg

Träffades med gruppen en sväng imorse, gick igenom lite grejer inför fältrapporten som ska göras. Det ni, vi ska göra ett arbete som är ungefär som ett projektarbete på ca 10 dagar. I gymnasiet hade vi 8 månader på oss. Men det ska nog gå vägen, det tror jag.

Vet inte vad som händer denna helgen, min kära pojkvän har tänkt att plugga hela helgen så jag kanske borde göra detsamma. Har x antal böcker som borde varit utlästa för längesedan, kan vara bra att göra det innan den kommande hemtentan så man inte är helt körd..

Alive

Jajamänsan, överlevde dagen. Det var inte så illa faktiskt, föreläsaren var jättebra och han tyckte också att det var lite väl absurt att gå till 1700, konstigt..

Har inte gjort mycket alls hemma faktiskt, grejat lite, pluggat lite. Ska lägga mig nu, ska träffas med gruppen imorgon en sväng. Sedan är det helg :)

Good morning Orebro

Mja, äntligen fick man sova ut lite. En fördel med att börja 1315, den feta nackdelen är ju naturligtvis att jag inte slutar förrän 1700. Gud, ge mig styrka.
Ska läsa lite när jag kommer hem, ska se om det står något i litteraturen om psykisk ohälsa. Dags att sätta igång med fältrapporten imorgon nämligen. Ska bli spännande att se hur det går.

Denna helgen kommer nog förövrigt bli den tråkigaste på länge, Marcus ska plugga hela helgen och jag sa inte göra något. YEY, vad roligt. Det löser sig säkert, hoppas jag.

Nu börjar det bli dags att klä på sig och även äta lite lunch. Ska träffa Kristina vid 1300 sedan innan föreläsningen.

gash

Lekt lite i ph igen, går bara bättre och bättre måste jag säga. Hade redovisning idag, gick bra. Var en sväng på stan med och köpte lösnaglar nu när alla mina är borta, svårt att vara utan. Får ha lösnaglar till mina egna växer ut. Dom får ni se imorgon :)

Har förövrigt en riktigt tråkig dag imorgon, 1315-1700 om hur man skriver en fältrapport. Screw me, that's boring. Jaja, bara att gå dit, skriva ner det sägs, hoppas att man inte somnar och sedan gå hem igen.


Mitt hjärta, jag finns här, dag som natt.
Ta hand om dig. <3

Måndag

Helgen i Mariestad var väldigt trevligt. Åt god mat och tårta hemma hos Marcus pappa och på söndagen åkte jag till mami och lärde henne baka maränger (höhö). Imorses träffades vi i gruppen en liten sväng, finslipade det sista inför inlämningen imorgon.
Nu har jag precis sett klart på en "skräckfilm", The last house on the left. Så mycket skräckfilm vet jag inte om det var men..

Marcus ska snart åka iväg och träna och jag ska hitta på något att äta, fiskgratängen Marcus stoppade in i ugnen var inget att hurra över.. (;

Imorgon är det redovisning 0915-1200, sen ska jag tvinga mig ner till stan lite. Så jävla kallt bara!


Fredag

Så var det helg igen, tiden går fort det måste jag säga. Var på studiebesök på BUP idag inför den kommande fältrapporten. Åkte hem direkt efter det, inte mått så bra idag, vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller vad det är. Skippar därför klassfesten också, jag hoppas och tror det blir fler gånger. Blir lite fredagsmys med Idol, film och Ben&Jerrys istället.

Imorgon beger vi oss till Mariestad.

HTC HERO

Idag kom min nya bebis. Svenska mjukvaran stämmer inte riktigt på alla ställen utan det finns vissa småsaker som är på engelska. Får ladda ner den nya mjukvaran när den kommer. Annars funkar den riktigt bra, jätterolig att använda och framför allt roligt med lite nytt. Fin är den också =)

Ska lägga mig snart, varit en lång dag idag. Blir förhoppningsvis inte en lika lång dag imorgon, men det märker vi. Fredag är det klassfest, och på lördag ska jag och Mackan åka till Mariestad.

WEI

JAG har gjort maränger! Jag som lärde mig koka makaroner för en månad sen i princip. Jag är mucho stolt över mig själv! De står och ska kallna nu, men jag tror att de ska smaka bra.

WORK IN PROGRESS.




Nu är det dags att smaka av, för att sedan äta lite mat.. Fel ordning?
Imorgon är det grupparbete från 0915-1600, sen ryktas det om lite vin på kvällen..

Socionomer is the shit.

Mina fina gruppvänner hade med sig muffins idag. De hade tänt ett ljus i en av muffinsen och sa Grattis på födelsedagen idag när jag kom tillbaka från toaletten. FINT gjort, glad jag blev. Ni är så söta :)

 

Och här kommer en bild på rosen jag fick igår morses. Den har blommat fint, dock så dör den nog snart....


Minnet...

Det är bra men kort alltså, haha. Gick in på Google för att hitta en bild på telefonen innan jag skulle blogga för att visa här men kom jag ihåg det 2 minuter senare? No.

Här kommer den iaf.

19

Haft en underbar födelsedag. Dagen började med att Marcus kom in med frukost på sängen + ros och ett paket. Han sjöng så vackert :D Fick ett jättefint halsband som jag invigde direkt. Sen var det dags för lång skoldag, 0915-1500. Grym föreläsare, dock för lång föreläsning. Hade kommunikationsövningar sista delen av dagen och jävlar vad roligt vi hade denna gången. Vet inte om någon av mina kära gruppmedlemmar läser min blogg men ah vad grymma ni är, allihop :)
Kom hem efter skolan och åt tårta, fick ett paket till av Mackan som innehöll alldeles för mycket pengar, jag vet inte vad jag ska säga. Du är det finaste jag vet. <3 Har iaf nu beställt en ny telefon, HTC Hero white. Spännande, spännande, hoppas bara att det nya simkortet också kommer inom kort.

Har precis varit iväg och handlat lite, inväntar födelsedagsmiddag. Ska sätta på nån bra film också, sen är det bara du och bara jag hela kvällen.

Tusen tack för alla gratulationer på Facebook och via sms. Stor puss och kram på er.

Min sista kväll som 18

Haha, feels amazing hörrni. Skämt åsido, det där med att fylla år är inte alls lika roligt längre som det var när man var liten. Men jag ser ändå fram emot morgondagen :)
Gårdagen var hur grym som helst, skitroligt att bara vara de gamla vanliga. Minns inte senast de bara var vi sju. Kvällen avslutades inne på Björnes där jag även igår fick träffa en massa folk man inte träffat på länge.
Idag blev jag firad hemma hos mamma, fick pengar och ett fint smyckesträd, har redan ställt fram det och hängt smycken i det! :)

Jag och Mackan åt pizza nu ikväll, båda två har varit lite halvbakfulla. Sitter och kollar på The Bourne Ultimatum nu, ska nog lägga oss snart. Skola imorgon 0915, skönt med sovmorgon på sin födelsedag..............

It's true, I was made for you

<3


Imorses kl 9 kom Hannah, Ida och Elin hit. Vi åt frukost och satte sedan igång med Fallet Aleksi. Det är svårt men vi kom en liten bit iaf. Sedan de gick har jag kikat nya Grey'savsnittet och bara suttit och kikat runt här lite. Ska nog inta ryggläge tror jag och slötitta på tvn. Ikväll blir det lite mys (med mig själv) Marcus ska nämligen tentaplugga, men men då har jag en anledning att titta på The Proposal eftersom Marcus vägrar se den. Yey.

sorry

De ska naturligtvis inte åka till Örebro för att ta med mig till Örebro, utan vi ska till Mariestad. OFCOURSE! :)

Oktober

Redan ny månad. Har gått socionomprogammet i exakt en månad idag. Har fungerat bra hittills måste jag säga. Till alla er som inte läser på högskola, gör det, det är superroligt! :) Det är jobbigt och tufft, men som sagt väldigt roligt. Har idag i skolan haft kommunikationsövningar, var lite nervöst innan man visste vad det innebar men det gick vägen det också. Har här hemma försökt läsa i (Insane) Payne som Gorjan sa. Han är inte lätt att förstå den där Malcolm alltså, men förhoppningsvis byts det lite idéer imorgon när vi ska träffas med gruppen.

På lördag ska Evelina och de komma och hämta mig här i Örebro för att ta med mig hem till Örebro och fira mig, tror jag, jag har ingen aning :) Ska bli jätteroligt iaf, ser verkligen fram emot det <3 På söndag ska jag bli firad utav familjen, för att sedan åka tillbaka hem till Örebro på kvällen. Och på måndag så är det min dag, spännande! (;

Har även suttit och lekt lite med lösnaglar nu ikväll;

RSS 2.0