Myspys

Igår var det kräftskiva hemms hos Julia, hade supertrevligt, trots att jag inte gillar kräftor ;) Var en mycket lyckad kväll trots att jag var hemma tidigt. Var dock glad för det idag eftersom att bussen hem till Örebro gick 1215. Har haft besök utav Blerina idag, vi tog en promenad och gick sedan in på Ica Tybble och handlade lite. Just nu sitter jag och tittar på "Vad blir det för mat", gillar matprogram även fast jag är helt värdelös på att laga mat själv. Har även en godisskål framför mig, borde egentligen äta kvällsmat men skitsamma, lever man studentliv så gör man ju!

Imorgon är det första dagen, börjar bra med lektionsstart kl 1215. Vet inte ens om det är lektion förresten, introduktion och kursstart står det på schemat. Får se imorgon vad det innebär. Får se om jag ger mig iväg på lite nollning också på kvällen, är lek & spelkväll imorgon. Kan bli kul! Ska även se om man kanske går till COREn för första gången på fredag, ska få med mig Blerina. Kanske Marcus och hans kompisar med så man inte går vilse ;)
Nu ska jag nog slänga en macka eller två i brödrosten och se om det går något vettigt på tv.


So much I want to say, but don't dare.
Afraid to hear you say: I don't care.


Första dagen gjord

Idag har jag registrerat mig, varit på campusvandring och fått information. Mycket att ta in på en dag, men tror att jag har koll på det mesta. Blev även indelade i grupper, grupp D hej!
Kl 1700 idag ska man gå till Kåren om man har ork och lust. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra än, får se lite senare sen :)
Just nu borde jag göra något att äta, älskling hade varit snäll och diskat så det slipper jag idag, tack för det <3 Ser fram emot lördag iaf, ska på kräftskiva hos Julia, kan bli riktigt roligt. Blir nog min sista helg i Mariestad på ett bra tag skulle jag tro, men ni som vill är jättevälkomna upp hit till Örebro! :D

Imorgon

Imorgon börjar ju det nya livet hörrni. Har inga lektioner imorgon men ska registrera mig och sedan är det lite information. Sen är det rundvandring och sedan är det fest på COREn, tror jag skippar de två sista, behöver spara mina pengar inför kräftskivan i Mariestad på lördag. Ska bli skönt när första studiebidraget kommer så man kan börja betala tillbaka lite av den summan jag är skyldig min andra halva :) Behöver även köpa böcker, känns skönt om jag har de flesta böckerna när föreläsningar och sånt drar igång, men det ska nog gå att ordna. Är inte nervös ännu, kanske kommer senare. Bara att intala sig själv att det faktiskt är likadant för alla, inte bara jag som är nykomling ju.

Sitter just nu och tittar på något läkarprogram, ganska roligt faktiskt (ärvt från min mammas sida :)
Blir till att lägga sig hyfsat tidigt ikväll, får nog gå upp runt nio imorgon för att beställa böcker och sedan registrera sig innan informationen börjar 10.30.

Wish me luck!

Regn

Inget vidare väder här uppe faktiskt. Har gosat ner mig under filten och tittar på Sjunde himlen. Mamma ringde förut och sa att de var på väg till Örebro, hoppas att dom hinner komma upp hit.

Fan vad jag bloggar dåligt

Har ju inget att skriva ju? De här dagarna som jag varit hemma så har jag antingen varit med Marcus eller kollat på True Blood, rolig info för er. Idag åker vi hem till Örebro, jag har registrering på torsdag. Ska kanske ta och visa Blerina runt lite, hon ville veta vart närmaste mataffär låg, muhaha, jag vet! På lördag ska jag befinna mig i Mariestad igen, ska på kräftskiva. På måndag börjar skolan också, spännande!!

Liten uppdatering iaf, blir bättre när skolan börjat så jag har något att skriva om, promise.


True blood

Underbar serie, om man gillar vampyrer, blod, snygga killar och sex vill säga. Vad mer kan man begära av en serie liksom? :D
Spenderar iaf kvällen med att plöja igenom det som har kommit ut av säsong två.

Mariestad

Haha, hinner inte mer än flytta förrän jag är tillbaka i Mariestad igen. Hade inflyttningsfest i tisdags, var mycket roligt och jag fick en massa fina presenter, thank you. Gårdagen spenderades mestadels med Bella, Julia och Jossa för de andra åkte hem relativt tidigt. Vi tog en sväng ner till Tybblerestaurangen och satte oss sedan på en gräsplätt och åt, mysigt.

Nu är jag som sagt tillbaka i Mariestad, Marcus jobbar fram till lördag och sen åker han också hit. På tisdag åker tillbaka hem till Örebro och efter det dröjer det nog ett tag tills jag kommer tillbaka hit.

Flyttat hemifrån

Nu är jag inflyttad i lägenheten. Gårdagen bestod av shopping på IKEA, en hel del kånkande utav möbler och annat osv osv. Jag och Marcus lade oss halv 4, helt sluta. Gick dock upp vid 10 ändå, idag väntar ju inflyttningsfest. Får se när tjejerna dyker upp här, om dom inte kört vilse vill säga :)

Jag hoppas på en trevlig kväll, adios.

Linje 1 2 3 kapad

Igår kväll var vi på bio i Skövde, filmen var mucho bra tyckte vi, (iaf jag och Emma). Åkte hem till Mariestad och spelade Scattergories, riktigt roligt faktiskt. Ikväll åker dom hemåt, och imorgon så flyttar jag! :)


Packa, packa, packa..

Idag har jag (och lite mamma) packat flyttlådor. Tomt överallt här nu nästan, det enda som är kvar är lite toalettsaker och kläderna jag ska ha på mig i helgen, annars, tomt.
Imorgon kommer Micke och Emma hit ifrån Stockholm, de ska bo hemma hos Marcus, vi har en del planerat, om vädret tillåter, vilket det inte verkar göra. Kommer förhoppningsvis att ha en trevlig helg ändå.
På måndag går lasset, och på tisdag kommer alla söta, älskade tjejer!


Örebro

Yes, det bär av om sisådär 20 min kanske. Ipoden ska med, eftersom Marcus låtsaspappa ska med så lär dom nog prata mer med varandra än med mig så det blir jag, Joshua och Missy på vägen upp, inte helt fel det!

Voilá

Liten ny design kände jag för, vet inte om det blev särskilt lyckat men, skitsamma. Har inte gjort mycket alls ikväll, kollade på en film med Paul Walker, The Lazarus project tror jag den hette, sevärd.
Imorgon blir det en sväng till Örebro, ska hämta tv och lämna några flyttlådor och andra saker i lägenheten, en vecka kvar om 7 minuter..

Where there is love, there is life

Godmorgon skulle man kunna säga, varit uppe i en hel halvtimme men what the.. Packade lite flyttlådor igår och målade sänggaveln vit. Känns lite konstigt att hålla på och packa ner alla saker och skriva på en låda vad den innehåller.. Men det är antagligen inte sista gången jag packar inför en flytt så lika bra att vänja sig. Idag kommer farmor på besök, ska fira mamma lite igen, mumsigt med tårta.

Nu på måndag ska jg och Marcus upp till Örebro för att lämna grejer och hämta en tv, sen i helgen så kommer Micke och Emma ner hit till Mariestad för att bo hos Mackan, ska bli mucho bueno. Sen på måndagen så går flyttlasset, och på tisdag så är det inflyttningsfest i Örebro!



Jag har inte riktigt styrkan..

Grattis älskade mamma.

Idag fyller min kära mamma 44 (29) år, så dagen har spenderats med lite småfirande och tårta. Mackan var här en sväng också men han åkte nyss för att agera chaffis åt sin pappa. Jag gör ingenting på dagarna direkt utan går mest bara omkring för att ladda upp inför mina kommande studier, då är det dags att ta tag i livet. Dagarna kommer väl i stort sett bestå av att plugga, sova, träna, äta och en hel del festande. Yey!

Nu ska jag fortsätta att titta på Embarassing illnesses.

Stress

IDag är det visning på huset så det är kaos här hemma, skönt ikväll när det är klart. Har varit på ungdomsmott. nu på morgonen, tydligen har man högt blodtryck, jaja, något måste man väl lida av. Helgen var mycket lyckad, hade jätteroligt, ska dock hålla mig ifrån alkohol nu fram till inflyttningsfesten, om två veckor ;) haha, nu ska jag ut och klippa rosor.

RSS 2.0