LOVE IS A LETTER SENT A THOUSAND TIMES

Ja men fyfan hörrni, dra åt vad tråkigt det är att flytta. MEN, befinner mig ju en ny, större och finare lägenhet så ska inte klaga trots att allt inte är klart än på långa vägar.

Togafesten i lördags var riktigt lyckad, hade skitkul verkligen. Var dock inte lika road av att flytta hela söndagen.. Annars har jag och Martina haft C-uppsatsopponering och så vidare, fått komplettera lite för att förhoppningsvis nå upp till ett väl godkänt. Men vi är bra nöjda med endast ett godkänt med tanke på hur trötta vi varit på skiten!

Ligger i soffan nu, mamma och pappa åkte precis. Är lagom trött så ska sova snart, imorgon upp i hyffsad tid för att lämna in nycklarna till gamla lägenheten. Annars har jag faktiskt sommarlov nu! Ah..



HEY THERE DELILAH WHAT'S IT LIKE IN NEW YORK CITY

God kväll. Morgonens inlägg dök upp nu tydligen så nu vet ni vad jag gjorde imorse.

Sitter hos mamma nu och kollar Eurovision, myser självklart så mycket jag kan med de små valparna innan de tyvärr åker hem imorgon.

Imorgon ska jag äntligen färga håret, på tiden så att säga. Är ledig hela dagen så ska väl också packa klart allting innan det är dags för flytt på lördag. Äntligen där också!


PSYKET ÄR KOMPLEXT MED ALLA DESS MÅSTEN

God morgon. Redigt varmt redan sju på morgonen vill jag lova. Därför är det inte jättemotiverande att sitta inne och skriva opponering idag men jag har snart sommarlov så ska inte gnälla.

Introduktionsdagarna på Försörjningsstöd gick jättebra, kommer bli en rolig sommar där!

Nu gick jag precis på bussen så hörs nog sen.

Dessa gosbollar träffade jag igår och ska träffa dem även ikväll!


https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866452.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866452.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866466.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866466.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866493.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866493.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866499.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866499.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866518.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_203866518.jpg" class="image">


TOGETHER CAN NEVER BE CLOSE ENOUGH FOR ME

God kväll. Är nästan precis hemkommen faktiskt. Lång, intensiv men rolig dag! Introduktion på nya sommarjobbet började idag. Mycket info men har även fått vara med på nybesök och återbesök så skönt att komma in i tänket direkt.

Efter att jag  varit i Skövde åkte jag direkt till Evelina och Elin för att göra nya naglar. Guld- och bronsiga inför lördagens togafest. Härligt!

Ska bara slöa och slappa i soffan nu innan läggdags. Imorgon väntar Skövde igen. Men snart har även jag lite sommarledigt, längtar!



TÄNKTE FAKTISKT ATT JAG SKULLE SKICKA DIG ETT BREV EFTERSOM VI ALDRIG PRATAR EFTERSOM VI ALDRIG SES


ALL YOU NEED IS LOVE LOVE IS ALL YOU NEED



SEN GÖR VI DET DÄR SOM ÄR UTESLUTET FÖR DEM FLESTA

God kväll från en allmänt bakfull Malin. Hade en jättetrevlig kväll igår tillsammans med gamla barndomskompisar bland annat. Alltid uppskattat med små nostalgitrippar!

Har idag ändå varit hyffsat effektiv trots bakfylla. Lite packning har gjorts, mat hos mamma, dusch och lite allmänt fix och trix helt enkelt. Snart ska jag dock signa ut, tidig uppstigning måndag, tisdag och onsdag då jag och Martina har introduktionsdagar på vårt sommarjobb i Skövde! Ska bli kul faktiskt.

MARRY ME TODAY AND EVERYDAY

Har haft en väldigt mysig Kristi Himmelfärdsdag måste jag säga. Inledde dagen med promenad tillsammans med Amanda, hämtade ut lite gardiner på vägen också. Åkte sedan till Skövde med just Amanda och även Frida, främst för att äta lunch egentligen men blev lite shopping också. Fick med oss Antonia hem och kvällen avslutades i hennes soffa med Frida, TT, mat, glass, choklad, hockey och prat om togafest.

Nu är jag precis hemkommen, ska lägga mig strax, är lite trötter. Imorgon ska böcker som använts till C-uppsatsen lämnas tillbaka, uppsatsen ska skickas till opponenter osv sen ska jag tömma klart mitt förråd. Helgen ser annars öppen ut.


WOKE UP THIS MORNING THE SKY WAS BLUE

Jaha, god morgon då. Helt fantastiskt att inte vakna till en vidrig väckarklocka. Skulle egentligen kunna ligga och sova ännu längre men hungern gör sig påmind så får nog pallra mig upp.

Dagens planer är ännu ovissa, ska packa lite till och bära upp saker från förrådet bara. Annars är jag öppen för förslag.


WHO SAYS I CAN'T GET STONED PLAN A TRIP TO JAPAN ALONE

Godkväll.
Helgen som skulle vara nykter blev inte alls särskilt nykter till slut men vad gör väl det om 100 år tänker jag.
Har spenderat största delen av dagen med mamma, hämtat paket, ätit, beställt grejer till nya lägenheten och så vidare.

Ska alldeles strax lägga mig här nu, imorgon väntar plugg och hämtning av flyttlådor, för att sedan avrunda dagen med en promenad. Inte så dum måndag ändå men man längtar ju redan till helg faktiskt..


JAG VET HUR DU KÄNNER JAG KÄNNER LIKADANT

Idag var dagen då C-uppsatsen äntligen blev klar och inskickad till vår handledare. SOM jag har tvivlat på att detta skulle gå vägen under alla dessa veckor men tamejfan, vi klarade. Martina ska ha all eloge, utan henne hade jag gått under för länge länge sen.

Har firat med att inte göra något alls, bara för att jag kunnat. Ska bara se tv och surfa runt resten av kvällen och imorgon ska jag sova ut så länge det bara går. Resten av helgen är väldigt oviss men jag ska flyttpacka det som flyttpackas kan så behöver jag inte tänka på det heller sen. Livet ser just ut hörrni.


IT'S A BEAUTIFUL DAY

God kväll. Ligger utslagen som en blåval i soffan. Dagen har i vanlig ordning bestått av plugg, och efter det åkte jag direkt till Evelina för att göra naglar. Trots grått väder känns det som vår nu faktiskt!

Ska kika lite tv nu innan jag lägger mig, morgondagen består av... jora, plugg.




HAPPY BIRTHDAY

Grattis pälsko! Hoppas dagen varit fantastisk <3

WHERE DO YOU GO WHEN YOU'RE LONELY

Å däääääär satte jag mig ner och vilade första gången idag ja. Var tidig uppgång och sedan Skövde för C-uppsats, var väl hemma runt halv sex, åt lite snabbt och sen kom min älskade mamma för att hjälpa mig komma igång med flyttpackningen. Fyfan vad grejer, bröte, skit som man samlar på sig. Förövrigt fyllde jag tre bananlådor med ljusstakar, skålar och andra dekorationssaker. TUR man flyttar till större så att säga.

Har lagat lite mat och duschat med och satte mig i soffan nu som sagt, ska bara slösurfa lite och sen sova. Morgondagen består av plugg och flyttpackning ja. Älskar att bo på nya ställen men fullkomligt hatar alla förberedelser innan..

Imorgon är det förövrigt inte precis vilken dag som helst, men mer om det då!



THERE CAN BE MIRACLES WHEN YOU BELIEVE

Ja, ursäkta antar jag. Jag tänker att jag ska blogga oftare än vad jag faktiskt gör det om det skänker någon tröst till er stackare som fortfarande läser.

Sen senast har jag iallafall skrivit C-uppsats och festat i princip. Skulle nog kunna sammanfatta det ungefär så. Uppsatsen ska skickas in preliminiärt till vår handledare nu på fredag så ca en vecka kvar innan det äntligen är slut. Får nog belöna mig själv med något, så som vi slitit!

Ligger i soffan just nu och bara är, lite bakis men inte alls så farligt så ska pallra mig ut på en lång promenad sen som tydligen skulle avslutas med glass i hamnen. Lika bra att ligga på plus minus noll. 

Imorgon väntar skrivande igen, och sen ska jag få nya naglar på kvällen. Ok start på veckan huh?
Gällande bloggen ska jag skärpa mig, inte bara säga att jag ska det...


RSS 2.0