OCH VAD DU ANFÖRTROR ÅT MIG SKA JAG ANFÖRTRO ÅT DIG

Hallå där. Sitter nyduschad i soffan och äter lite mörk choklad. Har annars idag deklarerat, pluggat, kikat serie och lagat jävligt god lax.

Ikväll blir det att umgås lite, att stanna hemma en dag på helgen det räcker, det märker jag det. Hörs senare.


OH EVERY SPRING NEEDS A HONEY BEE THAT STINGS SOME THINGS CAN'T CHANGE


CRY ME A FUCKING RIVER

Nu har man precis bölat klart till finalen i Biggest Loser, det är ju inte för inte att man blir imponerad alltså. Där har man lite kvar att sträva efter!

Annars idag har jag bland annat fått håret färgat av Salong Terror, ginger here we go. Har typ sovit idag annars, är inne i en riktig svacka och känner inte alls igen mig själv. Jag som alltid brukar känna pepp inför det mesta men inte just nu tydligen. Hoppas det går över snart, tajmingen kunde liksom varit bättre.


I'M GONNA LIVE MY LIFE AND I CAN DO WHAT I LIKE

God morgon från sängen. Trevlig kväll igår när Salong Terror kom på besök. Hann med en klippning på mig och slingning och klippning på Amanda. Mitt hår får bli färgat idag istället.

Ska pallra mig upp här snart och ta tag i dagen. Längtar mest till ikväll då det är final i Biggest Loser, spännande!


DU ÄR SVÅR ATT LEVA UTAN JAG ÄR SVÅR ATT LEVA MED

God eftermiddag. Dagen startade med en morgonpromenad som var lagom underhållande i kallt och blåsigt väder. Men hem kom jag tillslut, duschade snabbt och sen iväg till Eve för nya naglar. Blev inte som det var tänkt från början men vi var väldigt nöjda bägge två i slutändan. Påsknaglar for the win!

Nu ligger jag i soffan och försöker komma någonstans med plugget men det bidrar endast till ångest så.

Ikväll blir det lite frisörkväll här tydligen då Salong Terror kommer på besök. Härligt!

Här får ni bilder på pårrens naglar och dagens vårväder.


MOTIONERA MERA

Terror drog ut mig på promenad nr två för dagen. Mötte upp Antonia och Lizzy med och nu sitter vi i hamnen. Ska strax hem igen och göra klart tvätten samt äta mål nr två för dagen. Första dagen med fasta har gått fint.


YOU WANNA TALK YOU WANNA TALK ABOUT IT THERE'S AN ELEPHANT IN THE ROOM

Känner lite press på mig här idag då Amanda redan klämt in tre inlägg och jag inget alls. Bara sätta fart helt enkelt.

Morgonen började med ca 6,5 km promenad Amanda, riktigt skönt och gött att vara ute på morgonen. Här hemma har jag försökt plugga lite men det går åt skogen, får se vad jag kan lyckas åstadkomma till fredag om jag ens lyckas åstadkomma något överhuvudtaget.

Var nyss nere och satte på två tvättmaskiner så det ska jag syssla med lite under kvällen, ska försöka bygga ihop min fina rosa tvättkorg igen. Den har jag inte tagit bra hand om när det pekar pinnnar åt alla håll. Jahapp.



PERIODISK FASTA

Till alla er som är intresserade av främst LCHF eller av fastande eller bara experiment av kroppen kan ju fortsätta att läsa, ni andra borde nog hoppa detta inlägg.

Och mamma, du om någon borde låta bli!
Ska inte skriva så mycket om det egentligen mer än att jag ska prova på ett litet experiment, alltså något som kallas för periodisk fasta. Detta innebär i extremt korta drag att man fastar under ett visst antal timmar på dygnet. Jag ska prova på det som kallas för 16/8. Jag fastar alltså 16 timmar och får sedan äta under ett så kallat 8-timmarsfönster. Detta fönster kan du lägga vart på dygnet du känner att det passar dig. Jag som sällan känner hunger på morgonen ska därför prova att lägga fönstret mellan 12-20. Detta innebär att jag kan äta mitt första mål kl 12, och det sista kl 20 på kvällen, nästa mål dagen efter intas alltså kl 12 igen. Maten kan givetvis ätas kl 14, 15, 16 eller när som egentligen, bara det ligger inom 8-timmarsperioden.

Inom 8timmarsfönstret kan du egentligen äta precis hur mycket du vill, men när man äter LCHF är inte den risken så stor. Du klarar dig gott och väl på två mål mat och håller dig sedan mätt tack vare den ökade fettmängden. Jag räknar alltså med att ligga på två mål mat om dagen, och givetvis massor med vatten. Det är egentligen inte en särskilt stor omställning från hur jag äter nu, mer än att maten ligger inom en viss tidsperiod.

Jag som äter LCHF tycker ju detta är extremt spännande. Spännande överhuvudtaget egentligen att se hur kroppen svarar och då vikten stått stilla ett tag kan detta pusha igång den igen.
Det kanske inte funkar alls, men det är kul att prova och se vad som händer.

Nåja, ett sidospår i blogginläggena här kanske, men det är ju ändå såhär jag faktiskt lever. Kanske är intressant att läsa om det också ibland, vad vet jag.

Hoppas du inte trillat av stolen mamma för jag vet att du läst hela inlägget iaf.
I övrigt har jag för en stund sedan ätit mat, tacogratäng ala LCHF som blev helt galet god. Ska försöka spinna vidare på C-uppsatsen här innan jag lägger plugget åt sidan.

Pepp nu luggen, japp, tack så mycket.

ABOUT LOVE I DON'T KNOW ABOUT LOVE SURE FEELS GOOD AT FIRST

Nämen hej och välkommen måndag då. Helgen spenderades en del hos Antonia innan jag och Amanda fick för oss att festa till det lite på lördagkvällen. Alldeles för mycket vodka senare befann vi oss på Kg5. En rolig kväll och tyvärr märktes det alldeles för tydligt igår att man gått miste om en timme på natten.
Klockan fyra var det dock dags för uppstigning för då var det lite kalas för pappa hos mamma. Tog mig igenom det och sen körde min snälla pappa mig till Valentino så jag fick lite kvällsmat. Senare på kvällen kom Terror och gjorde mig lite sällskap.
Nu vart det ny vecka som sagt, vecka fylld med C-uppsatsskrivande, dock får jag klara mig själv denna vecka. Kommer bli tufft! Idag annars har jag dammsugit och nu precis lagat mat. Måste iväg till biblioteket någon gång under dagen med, ska boka tvättid ock! Roligare måndag än så här blir det ej, ska packa matlådor nu och sen återgå till plugget.
Hoppas alla haft en fin helg och att veckan fortsätter likadant.

JUST A LITTLE BIT JUST A LITTLE BIT CRAZY TONIGHT

Tack Jesus för helgen! Usch vilken seg vecka det varit med både tenta och skrivande av uppsats. Idag jobbade vi iaf på bra jag och Martina så känns ju skönt!

Ska iväg å handla med pappa nu, ikväll ska jag träffa iaf Amanda vad jag vet än så länge.

Måttligt nöjd tjej som är överlycklig över att det är helg!


MY LOVE IS YOUR LOVE

God kväll. Tentan är äntligen färdigskriven, statistik är inte roligt, inte roligt alls. Men nu var det avklarat och snart glömt.

Har varit hos mamma och färgat hennes hår också och nu är jag hemma igen för lite kvällsmat i form av nedanstående bild, mer glamouröst blir det knappast. Ett glas rött mjölk till det vetni, mer fett åt folket.

Ska kika Sveriges mästerkuk och sen Greys. Får bli natten sen, ska ta sovmorgon imorgon innan det blir promenad med Amanda och Eve. ÄNTLIGEN får jag träffa mina vänner igen, fan varit isolerad i två veckors tid.


I'M A GOOD MAN WITH A GOOD HEART HAD A ROUGH TIME HAD A TOUGH START

Bara att tacka och bocka till Skatteverket som gav mig en trevlig start på dagen. Tyvärr fortsatte den inte lika bra då hemtentan kom ut men det har allt gått bra ändå. Har ju uppenbarligen tid till att blogga lite.
Ska snart lägga ner hemtentan för idag och äta lite och sen slappa i soffan. Mycket mer än så har jag faktiskt inte att berätta om dagen.

WE COULD START THE UNIVERSE WITH OUR HEARTBEATS TONIGHT

Tidiga morgon idag med C-uppsatsskrivande som sattes igång runt 730 då Martina ringde på dörren. En ingress blev skriven idag, det tar sjukt lång tid att skriva ett enda stycke, känns måttligt roligt att veta att man sedan kommer få skriva om det 100 ggr igen innan det blir bra. Men vi önskade oss en petig handledare och satan vilken bra uppsats vi kommer ha den 21 maj! Men oj vad långt det är dit.
Annars idag har jag varit hos mamma och ätit mat, tack Gud för fast föda. Nu ska här ätas fanimej haha. LCHF då givetvis, måste ju hinna bli smal innan 25 april! Eller vad säger du Amanda?
Alldeles nyss var det en tjej här och kollade på min lägenhet också och ytterligare en person kommer imorgon. Vore ju guld värt om jag kunde bli av med denna en månad tidigare än beräknat men vi får väl se. Längtar massvis till min nya, överväger ju till och med ett husdjur!
Nu ska jag slappa i soffan och ladda upp inför tentan som kommer imorgon och ska skrivas på 48 timmar, så mellan tisdag och torsdag eftermiddag lär vi inte höras, men Amanda, torsdag eftermiddag kan jag äntligen promenixa!

TURN THE LIGHTS OF IN THIS PLACE AND SHE'LL SHINE JUST LIKE A STAR

En liten uppdatering från en måttligt nöjd tjej hemma i soffan.
Har gått och dragit på mig en jävla halsfluss tydligen vilket inte var sådär överdrivet bra tajmat av mig. Har därför under veckan legat i hårdplugg med stackars Martina som fått dras med mig. Har idag iaf varit på sjukhuset och fått penicillin, doktorn var väääääääldigt imponerad över min nyaste tatuering, vilket ju var lite roligt mitt i allt elände om man säger så.
Nu har precis min fantastiska mamma varit här för andra gången denna veckan med lite mat. Eller mat och mat, någon fast föda har jag inte ätit sen i måndags. Ok att -3kg på vågen är välkommet, men inte lika kul att gå omkring hungrig och lunchen består av saft.
MEN, nuså, har jag fått penicillin så förhoppningsvis ska det vända och gå åt rätt håll nu då. Veckan som kommer innehåller en 48timmarstenta samt C-uppsatsplugg så KÅVEPENINET, start working!

SOMETIMES IT LASTS IN LOVE

God kväll från en galet bakfull Malin. Men det får det vara värt faktiskt, var riktigt roligt igår trots minsta förfesten någonsin som började med två pers men som senare utökades till fyra (!) personer.
Dagen har spenderats lite överallt, har bland annat ätit årets första glass i hamnen. Snälla snö, håll dig borta nu då.
Just nu sitter jag som en blåval i soffan, ska bannemig lägga mig och sova snart, sjukt trött.
Morgondagen innefattar plugg, plugg och plugg. Martina kommer för fortsatt C-uppsatsskrivande och sedan måste jag försöka skriva på den individuella, ska visst vara klart på onsdag.
Hoppas alla haft en fin helg i övrigt.

DRIVE-BY

Började skriva på uppsatsen idag tillsammans med Martina, så ett första utkast är nu inskickat till vår handledare.


Sedan Martina åkte har jag sovit i soffan och vaknat mer täppt än någonsin. Men nu är jag vaken iaf och tittar på Happy Feet 2, jag ÄLSKAR pingviner!


Fluffy don't float.


I DON'T MISS YOUR DIRTY CLOTHES ON THE FLOOR NO ONE LEAVES THE LIGHTS ON ANYMORE

God kväll. Började dagen med film och filt i soffan, käkade lunch och drog sedan ner på stan för att handla lite på Apoteket. Vid halv fem gjorde jag naglar hos Eve, såååå skönt att inte behöva göra på mig själv, trots att jag kan. Skönt att bli lite ompysslad.
Väl hemma har jag nu dammsugit och ätit kvällsmat.

Imorgon kommer min kära vän, sommarjobbskollega samt C-uppsatskollega Martina hit. Dags att skriva första raderna på uppsatsen!
Hoppas även det kommer ut ett godkänt resultat på tentan, ni håller tummarna för mig antar jag.


A WOMAN'S HEAD IS AN OVERPOPULATED PLACE, ALWAYS

Så. Jävla. Mycket i mitt huvud just nu. C-uppsatsen drog igång igår kan man säga och den är ju ingen barnlek direkt. Som våran kära handledare Lia sa, är detta det största vi kommer åstadkomma hittills. Jo tack, men känn ingen press.


Annars har jag en individuell uppgift som ska göras, finner ingen motivation. Och så kommer resultatet på hemtentan ut på fredag, vore en alldeles perfekt tajming om jag kunde klara den. Käre gode Gud. Just det, kom ju en flytt här mitt i allt också. Vill egentligen bara sova.


I WON'T LET THE SUN GO DOWN ON ME

Soligt och mysigt i Örebro. Har seminarium nu i form av planschredovisning à högstadiet. Kul att man läser C-nivå liksom.


WITHOUT A FRIEND WHAT GOOD IS LIFE

Tvättandet gick fint och nu väntar jag på maten samtidigt som jag skypear med dum och dummare.


I'M NOT GONNA MISS YOU NOT GONNA MISS YOU AT ALL

Vaknade och kände mig allt annat än frisk men pallrade mig iväg till Mariehus och sa upp lägenheten och nu inväntar jag Marie för att göra naglar. Shopping på Apoteket ska väl råda bot på skiten hoppas jag. Annars idag väntar tvätt.


I'M FEELING GREAT I'M FEELING AWESOME

Haft rätt goa lediga dagar om jag får säga det själv. 

Fredagen bjöd på lite spontanfestande, men kvällen blev rätt lugn ändå i slutändan.

Gårdagen pluggade jag som en idiot innan det blev mys och häng i Antonias nya lägenhet. Var precis som gamla tider med mig, Amanda och Antonia. film, chips och mys. Svårt att misslyckas med kvällen när Eurotrip visas också. Vi vaknade imorses och åt en mumsig frukost framför Colombiana. Sen följde jag med Antonia till Skövde en sväng för att sedan äta lunch hos min mor. 

Och denna söndag avslutar jag på bästa sätt, nämligen genom att få en ny lägenhet. SÅ GLAD. Ska bli så skönt att flytta ifrån den här ettan, äntligen!

I'M NOT THAT FRAGILE I'M NOT GONNA BREAK LOVE IS SO OVERRATED

Äntligen hemma, och äntligen helg! Kan ha varit den längsta, tråkigaste och mest omständiga veckan i mitt liv.
Men dagen började bra! Tyckte det var brutalt kul att se Björn Hellberg från På spåret på tåget, men det kanske bara är min humor, tur man kan roa sig själv. På tal om roligt är Magnus Betnér helt fantastisk, efter att prinsessan Estrella fötts ifrågasatte han om det inte var dags för Victorias fitta på ett frimärke. Erkänn, det ÄR roligt?
Nåja, nog om roligheter. Måste plugga lite nu, lite metodbok på engelska ska översättas. Svår att få det bättre en torsdag.
Tack Amanda för att du piggade upp mig lite iaf, härligt med lite mänsklig interaktion med någon som inte läser till socionom eller som delar samma DNA som jag själv!

I'M TIRED OF ROSES ANYWAY

Inte road Malin som varit på resande fot sen 0630 imorse. Grupparbete väntar och sen är jag hemma ungefär 12 timmar senare. Låt denna kurs ta slut, dear God.


RSS 2.0