WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

Varit tentaplugg idag också, har bara en liten grej kvar så är jag klar sen. Ska skriva klart det nu ikväll tänkte jag, så är helgen fri sen.
   I helgen väntar myspys med Hannah och förhoppningsvis fint väder precis som idag så tar vi oss lite promenader också. När helgen är slut är det oktober och det vet ni ju allihop vad det betyder så tänker inte skriva ner det.
   Har inte mer än så på hjärtat faktiskt så ska återgå till tentaskrivandet.

ALMOST THERE

Skrivit tenta idag, råkade visst hamna på tv4play i typ två timmar också men det var en välförtjänt paus då helt enkelt. Ska lägga mig snart, Asplunds kan nämligen knacka på dörren när som helst imorgon mellan 0900-1600 för att kolla skador eller vad det var. Lika bra att vara uppe i god tid, kan sitta och skriva tenta då också. Har kommit en bra bit och lär nog skriva klart den imorgon, hela 5 dagar innan den ska vara inlämnad. Vad i?! Ibland får man till det.
   Eftersom ingen av er kommenterat det vidriga inlägget här under förutsätter jag att ni blev lika jävla rädda som jag blev. Skönt att vi ligger på samma nivå.
   10 dagar kvar till party med M, M, E, E, A, A, F, F. Ser ni? Till och med våra namn matchar, jag. blir. tårögd.


PUCKO

Jag med min spindelfobi känner ibland att jag MÅSTE stilla min nyfikenhet vad det gäller att hitta bilder på stora, äckliga, håriga spindlar. Ju hårigare och större, desto räddare blir jag naturligtvis. Satt igår och googlade i en paus i tentaskrivandet och jag kommer nog aldrig ångra något mer i mitt liv, jag blir aldrig mig själv igen:



ONSDAG

Fick mycket gjort på tentan igår, satt länge och kämpade med två tabeller men tror jag fick till det till slut. Satt uppe till 0215 och skrev tenta, inte för att jag behövde utan för att jag inte kunde sova. Mådde inte helt okej i kroppen igår efter att chockat kroppen med kolhydrater så var lite virrig, hade även druckit energidryck så satt som en studsboll i soffan till en bit in på natten. Somnade till slut men är väl inte jättepigg här och nu.
   Ska idag fortsätta skriva tenta, fortsätter jag i detta tempo kommer jag vara klar idag eller imorgon, vilket innebär mycket ledig tid vilket man aldrig ska klaga på.
   Nu ska jag fortsätta med min frukost sen duscha och fortsätta plugget.


VÄLKOMMEN HEM

Antonia. Skönt att du är hemma igen, jag får dock inte träffa dig än på två veckor men när vi väl ses kommer hela gänget vara samlat igen.
   Gick upp 0745 idag, gick promenad med Hannah, tog svängen förbi Ica och köpte frulle och var hemma runt 0930. Har en LCHF-paus nu, åt bröd och frukt för första gången imorse på 28 dagar. Lär väl ligga och krampa sen men det får det vara värt. Ska äta lite LCHF men samtidigt blanda in med lite "vanlig" mat, har varken ork eller tid att äta strikt nu under tentaveckan.
   Mer än så har jag inte att säga. Förvänta er inte en massa uppdatering under veckan, cause it's not gonna happen. Maxpoäng på tentan är 75, vanligen brukar det vara runt 20 så den är inte som alla andra tentor om man säger så. Önska mig lycka till är ni söta.

MÅNDAG

Väldig oproduktiv idag med är jag rädd. Fick inte mycket gjort på grupparbetet än att skratta faktiskt. Det gör inget, man måste få ha roligt ibland också. Sen vart det föreläsning med "snyggBjörn" som gjorde mig väldigt besviken, inte överdrivet snygg och föreläsningen var så tråkig så jag gick hem.
   Gick hem till Hannah, satt där och tjöta, när hon gick och tränade gick jag hem. Ska dit senare och kolla på Lite sällskap. Bästa programmet just nu på svensk tv.
   Snart väntar mat också, blir att kolla på Idol också. Om Jamilla fick komma till kvalet tänker jag gråta blod i två veckor framåt. 
   Imorgon ser schemat ut som följer, upp vid åtta, morgonpromenad med Hannah, köpa frukost, hem duscha och sen hemtenta. Hemtenta hela jävla dagen, och hela jävla veckan. Ska dock försöka bli klar innan min födelsedag, kan vara trevligt att ha en ledig födelsedag får jag erkänna.
   Och om någon undrar vad jag önskar mig, vilket jag förtåtr att ni gör, så är det presentkort på inredningsbutiker eller prydnadsgrejer till lägenheten i färg svart, grå eller silver. Så nu behöver ni inte undra mer!


OEFFEKTIV

Uh vilken oeffektiv dag. Har inte gjort någonting, suttit i soffan hela dagen och kollat på Life of Ryan på MTV. En riktigt het skejtare så jag har inte klagat direkt. 
   Nu ska jag snart laga mat så jag har en matlåda imorgon. Grupparbete 1015 och sen en föreläsning 1315. Får se om jag går på föreläsningen eller inte.
   Roligare än så blir det inte för tillfället, sorry.


LÖRDAG

Har pluggat på idag också, inget roligt alls men med en hemtenta som kommer på tisdag har jag inte mycket val.
   Kanske, eventuellt är på gång att lösa sig inför framtiden här i Örebro också men säger inte mer än så. Har nämligen lite tvångstankar att om man berättar det för för många eller för fort så inträffar det inte så ni får hålla ut lite.
   Nu står maten i ugnen, börjar bli en riktig kock jag förstår ni, och Dansfeber står på i bakgrunden. Så snart maten är klar ska jag sätta på nya Supernaturalavsnittet och efter det en film.
   Ha en fin kväll. Om två veckor befinner jag mig förövrigt i Mariestad med världens finaste vänner och en massa alkohol.

PLUGG

Idag har jag läst, läst, läst och läst. Ska strax läsa lite till. Ska äta något också för det har jag glömt. Ikväll blir det mys i soffan framför Idol, film och det nya Grey'savsnittet. Låter bra det.


SOMETIMES LOVE JUST AIN'T ENOUGH

Grupparbete idag, börjar röra lite på sig nu. Sen föreläsning, men gick i pausen. Här hemma har jag skrivit klart artiklarna, äntligen. Uh för engelska vetenskapliga artiklar, ingenting som förgyller dagen direkt. Nu tänkte jag egentligen börjat läsa i böckerna men så började Vänner och sen är det Biggest Loser och ops, sen börjar visst Idol. Får se om jag är tillräckligt disciplinerad och börjar läsa lite innan jag lägger mig sen. Imorgon är det ingenting i skolan och inget grupparbete heller så imorgon blir det läsning iaf. Förövrigt börjar det en massa bra serier i USA inatt så man har något att kolla på imorgon iaf.
   Återigen puss och tack till alla som hör av sig. Kärlek.


I'M STRONGER THAN I THINK

Haft grupparbete idag i skolan, ska skriva en B-artikel så det är en del som ska göras, + artikelgranskning + hemtentan som kommer ut på tisdag. Sysselsatt är man iaf. Har nu precis kollat One Tree Hill och ska söka efter lite statistik innan jag lägger mig. Grupparbete imorgon också.
   Den här dagen har varit en bra dag, bättre än igår. Jag mår bra, men det betyder inte att det känns mindre tufft eller att jag inte sörjer. Fokus nu ligger egentligen inte på att älta det som varit utan istället på att jobba på det som fortfarande finns kvar och försöka bibehålla en fin relation. Och ångra aldrig någonting, för vid ett tillfälle var det precis vad du önskade.




SLUTET PÅ VÅR FILM

Jag känner mig väldigt fåordad för tillfället. Fullt förståeligt naturligtvis.
   En dörr har stängts men många andra har öppnats. Och för att kunna bli hel måste man först vara lite trasig.
   Puss, kram, tack och kärlek till er som hört av er via telefonsamtal, sms eller på annat sätt. Det värmer.


.


THANKS FOR THE MEMORIES

Det är alltid jobbigt och påfrestande när stora saker i livet förändras men vi blev inte satta på jorden för att livet hela tiden skulle vara enkelt. Det kommer alltid ske saker som man är mer eller mindre förberedd på och det är bara att hantera det på sitt eget sätt. 
   Vad som har hänt känns oväsentligt att skriva ner för jag vet att alla förstår ändå. Det är jobbigt idag och det kommer att vara jobbigt imorgon också, och dagen efter det och dagen efter det. Sen en dag är det inte lika jobbigt längre. Allting tar tid. Och man måste låta det ta tid.
   Gråt inte för att det är över utan var glad för att det hände. Jag hade inte varit den eller där jag är idag utan det. Så jag är tacksam, inget mer just nu utan bara tacksam. Tacksam.

MÅNDAG

Har inget att säga om valet, då det precis som alla andra säger är så att det finns inga vinnare eller förlorare utan alla förlorade vi när SD kom in i riksdagen.
   Har föreläsning idag tydligen, vilket jag fick reda på igår kväll. här har vi koll på grejerna, verkligen. Föreläsningen är en kort sådan mellan 1015-1200. Efter det hem och äta lunch och skriva artikelgranskning.
   Datorn höll på att inte starta i morses, fläkten surrade och grejer, så fick försiktigt väcke en inte glad Marcus som ordnade till det. Ingen aning om vad som hade hänt men nu fungerar den ju iaf. Pepparpeppar.
   Ska göra mig klar nu och sen gå iväg till Uni. Hörs senare.

VAL 2010

God morgon på er. Här skiner solen minsann, för en gångs skull, regnat de senaste mornarna har jag för mig. Har precis ätit frukost och ska göra mig iordning nu för att gå ner till stan med Hannah.
   Angående det här med valet så har jag totalvänt faktiskt, klart jag måste rösta har jag insett nu. Bättre sent än aldrig eller hur. Jag röstar nog på vägen hem ifrån stan och sen ikväll får vi se om man kan fira eller inte.
   Hoppas alla får en fin dag och att ni röstar rätt, höhö.
   PS. Om 16 dagar fyller jag 20 år och om 19 dagar befinner jag mig i Mariestad. Woho.


YOU'RE STRONGER THAN YOU THINK

Fick en hel del plugg gjort idag, blev inte färdig som jag hade hoppars dock men, en dag imorgon också.
   Har ikväll varit borta hos Hannah en sväng, hon och hennes vän Carro hade förfest. Riktigt trevligt trots att jag enbart drack vatten.
   Imorgon ska jag försöka plugga lite till, sen bestämde Hannah att vi skulle in till stan och köpa jacka, rösta och sen se på valvakan. Jahaja, valvakan låter inte lockande direkt men vad gör man inte för sina vänner.


ARTIKELGRANSKNING

Sitter och granskar och skriver om artiklar såhär för att piffa upp lördagen lite. Ska försöka göra klart så mycket som möjligt idag annars får jag fortsätta imorgon. På måndag och tisdag är jag ledig så då får det bli att eventuellt börja läsa lite i böcker.
   Ikväll är det en massa bra på tv, tittar antingen på det eller kikar en film.
   Hoppas mina fina har en underbar helg i Göteborg. Om ni ens har hälften så roligt som vi hade i Göteborg på roadtripen så lär er helg bli fucking awesome!



Hahaha, bild från Roadtripen, anhalt Lisebergs vandrarhem.

Här får ni en bild på dagens naglar. Har k...

100media_imag001 (MMS)

Här får ni en bild på dagens naglar. Har kollat lite Lie to me nu ikväll och även (ÄNTLIGEN) fått äta kantareller! Thank you God för dessa ljuvliga svampar. Ligger nu i sängen och tänker och funderar, tänker och funderar, tänker och.. ja, ni fattar. Verkar som jag står vid ett vägskäl i mitt liv och jag vet inte vilken väg jag ska gå.. God natt på er.


FREDAG

Värst vad dåligt jag bloggat idag ser jag. Inte haft en tanke på det faktiskt. Men nu skriver jag ju iaf, sitter och kollar på VMA 2010, roligt att se alla artister uppträda.
   Kvällen fortsätter med Idol och filmmys. Imorgon MÅSTE jag ta tag i plugget, fan tenta om 11 dagar och hur mycket har jag läst? 2 kapitel. Inte ens nästan tillräckligt.
   Om jag inte skriver senare så ha en fin fredag allihop.

KORS I TAKET

Nu har jag överträffat mig själv vill jag lova er. Var måttligt trött på köttfärsröra och omelett så tänkte jag skulle äta något annat för en gångs skull. Googlade lite recept och hittade baconlindad senapskyckling. Jag har ju oftast tummen mitt i handen vad det gäller matlagning men överträffade mig själv idag och det smakade utsökt! Heja mig.
   Övervann också min lilla telefonfobi idag då jag var tvungen ringa SEB för att få ett nytt Visakort.
   Har alltså överlevt både telefonsamtal och min matlagning idag. Borde kanske köpa en lott och vinna lite pengar också.
   Nu ska jag återgå till Idol och soffmyset.


HOME

Inatt har jag sovit som en kratta, är nämligen näst intill omöjligt att sova i denna lägenhet om det regnar. Det är inget mysigt smatter mot rutorna utan regnet SLÅR HÅRT mot fönsterbrädan. Runt 0200 inatt tröttnade jag och gick upp för att hämta mina hörlurar, precis när jag lagt mig igen slutade det regna. Tack för det.
   Grupparbetet idag gick fint men föreläsningen var ingen höjdare. Om vi inte var helt ute och cyklade så var det samma föreläsning han höll första terminen. Inte så lyckat.
   Nu ska jag diska lite iaf, sen göra naglarna och ikväll mysa ner mig i soffan.


GODNATT


En timme kvar. Sen hem och kolla One tree ...

100media_imag001 (MMS)

En timme kvar. Sen hem och kolla One tree Hill och se klart filmen från igår. Puss på er


HELDAG

Har precis ätit frukost och ska göra mig klar nu för en heldag på universitetet. Grupparbete nu först sen workshop. Uh, blir en lång, lång dag. Hörs efter fyra om jag inte mobilbloggar något.

THE MESSENGER

Sitter och kollar Idol just nu, har helt klart en crush på den sjungande polisen Björn. Satan alltså. Say no more.
   När Idol slutat ska jag sätta på filmen The Messenger som handlar om militärer som ger dödsbesked till offrens familjer. Kan nog vara bra.


CAMELA LEIERTH

Sitter och kollar på Ellen, ska snart stänga av och fortsätta med artikelpluggandet. 
   Imorgon väntar grupparbete kl 0900 och sen Workshop som slutar 1600. Jag blir stolt över mig själv om jag lyckas ta mig upp i tid till grupparbetet kl 0900. Det var längesen jag gick upp så tidigt vill jag lova. Kommer antagligen vara som en zombie hela dagen.
  Vet att jag sagt det förut men hörrni lyssa på Camela Leierth på spotify, hon är ritkigt bra. Plattan heter Time heals nothing (bara namnet liksom), I like it, I like it a lot.

   Annars idag får vi inte glömma att säga grattis till FridaPower på hennes 20årsdag. Puss vännen.
 


LITE SÄLLSKAP

Usch vad ni kommenterar dåligt nu igen. Ni var på gång ett tag där men inte längre tydligen.
   Har precis kollat säsongsavslutningen på True Blood, bara vänta till nästa sommar då innan det börjar igen. Uh. Tur det är en massa andra serier som börjar nu i höst.
   Ska gå bort till Hannah nu och kolla på Lite sällskap, han Stellan som är med har nämligen dejtat Hannahs kompis, lite kul.
   Imorgon är jag ledig igen, men måste läsa igenom två vetenskapliga artiklar, på engelska, och försöka förstå dom tills på onsdag då det är grupparbete. Grejer det.


.


BALTENS

Vill bara upplysa mina kära vänner från den jävligt spontana roadtripen att Tony skickade ett privat meddelande till mig där han skrev: "Ni får ringa nästa gång om ni behöver hjälp". Tack Tony! Dog lite när jag läste det men väldigt snällt och roligt får jag säga. Så då vet vi det kära vänner!

Skriver stipendieansökan.. Snart dags för ...

100media_imag001 (MMS)

Skriver stipendieansökan.. Snart dags för mys i soffan framför One Tree Hill innan Mamma Mia börjar. Hörs kanske senare, har mycket i huvudet just nu.. Puss och kram


EFESOS

Det funkade att mobilblogga, vad roligt. Inte för att någon av er kommenterade och tyckte att det var fabulous men ändå.
   Idag har jag kikat en jäkla massa One Tree Hill, som jag saknat den serien. Men nu måste jag sätta fart, ska iväg och äta middag med Emma och Micke på Efesos, en grekisk restaurang här i Öret. Blir en mysig kväll. När vi kommit hem ska jag fortsätta med OTH igen.
   Byebye.



I'm not running away from my problems,
I'm walking away from something that is broken.

Testar här om det fungerar att blogga från...

100media_imag000 (MMS)

Testar här om det fungerar att blogga från mobilen. Roligt om det funkar va? Då kan ni ju få uppdateringar precis hela tiden. Amazing!! Här har ni en bild ifrån min nya kalender som kom idag. Egendesignad och grejer. Sitter och kollar idol för den som undrar, ska sätta på en film efter det. Adios.


FREDAG

Workshopen idag gick lite bättre än förra gången, fick sluta en halvtimme tidigare också. Ska snart kika på Vampire diaries och ikväll blir det lite fredagsmys med Idol och film.
   Skriver mer senare hörrni, byebye.

UH

Ont i magen idag, precis som igår. Ajaj, mer fett och mindre kolhydrater så ordnar det sig.
   Gruppandet gick bra, hittade två vetenskapliga artiklar, på engelska, som vi ska läsa igenom öch göra något utav. Blir säkert bra det också till slut.
   Nu ikväll har jag kollat Idol och sista avsnittet på Whitechapel. Ska snart lägga mig.
   Imorgon väntar Workshop II, en repetition ifrån förra gången alltså, blir säkert lika intressant.. och givande.. som förra gången. Annars på kvällen blir det lite fredagsmys. Sen börjar ju säsong 2 av Vampire Diaries, får inte glömmas. 
   Godnatt.

TORSDAG

Idag är det dags för första gruppträffen. Ska försöka dra igång allt arbete tänkte vi, får se vart det slutar. Annars händer inte mycket mer, ska installera dataprogrammet som vi använder till workshopen och sen sitta och öva lite. Nu ska jag äta mat och sen är det dags att gå.
   Saknar alla där hemma, hoppas vi ses snart <3
   En sak till.. Camela Leierth, var har du varit hela mitt liv?!

AJ

Har satans ont i nacken. Vad fan har gjort undrar jag. Ligger väl och spänner mig på nätterna eller liknande.
   Fasen vad bra Idol va igår hörrni, många duktiga människor där helt klart.
   Idag har jag varit iväg och sålt en bok, lite extra cash, hoppas fler nappar på resten av böckerna. Annars idag ska jag göra minsta möjliga kan knappt röra på huvudet. Ska iaf se Idol ikväll och sen serien som börjar efteråt.
   Nu ska jag göra naglarna och se på en film.

SPSS

Mja, Workshopen var verkligen annorlunda. Använde program och ord man aldrig sett eller hört talats om förut men när klockan var 4 gick jag allt därifrån lite klokare. Vi ska ha repetition på allting på fredag så kanske att man hänger med lite bättre då.
   Har varit och hämtat ut hårgrejer idag och nu precis lagt ut annons på mina gamla socionomböcker på Studenttorget, får se om någon nappar.
   Har annars jävligt ont i nacken ner över axlarna, har nog legat konstigt inatt. Får tigga lite massage av Mackan när han kommer hem, vilket borde vara snart.
   Fina ni är förresten som tycker jag vart duktig som gått ner 3 kg, sanningen är ju dock den att jag inte gjort särskilt mycket utan bara ätit fett och struntat i kolhydraterna. Men tack, tack ändå fina ni.


EN VECKA

Idag har jag ätit efter LCHF i en hel vecka, veckan har varit ganska lång måste jag erkänna. Det är inte förrän de senaste dagarna jag börjat komma in i det på riktigt. Menmen, har det hänt något då? Jodå, -3 kg och -3 cm i midjan bland annat. Inte fy skam får jag ju säga. Mestadels är antagligen vatten som försvunnit but still. Ska hålla mig ifrån vågen i två veckor nu och se om det händer något på den tiden.
   Nog om det, idag väntar SPSS-workshop 1315-1600. Kommer nog sannerligen bli väldigt intressant. Och svårt framför allt. Det ska nog gå bra det också hoppas jag. Annars ska jag iväg till Ica och hämta paket med hårgrejer. Helt ok tisdag med andra ord.


SLUT

Nu är sommarkurserna avklarade på riktigt, fick slutbetygen idag, ett B och ett C. Det får jag ju vara nöjd med tycker jag.
   Har precis kollat klart Sjunde himlen, har blivit lite av min grej nu de senaste dagarna haha. Ska iväg till skolan och hämta böcker från Louise sen och ska därefter läsa lite inför morgondagens SPSS-workshop. Handlar om hur man beräknar statistik i ett dataprogram, typ.
   Ikväll ska jag se på tv iaf, Biggest Loser Sverige och sen Lite sällskap med Filip & Fredrik. Imorgon ska jag väga mig också och se om det hänt något på första veckan med LCHF. Spännande!

EN MÅNAD OCH STALKER

Om en månad blir jag 20 år. Gå till Systemet och grejer, inte för jag lär behöva göra det på ett bra tag med tanke på all sprit jag har kvar från Tyskland.
   Annars har jag och Mackan fått en "stalker" efter oss. Satt en lapp vid dörren imorse där det stog: "Hej. Jag brukar titta på dej i skolan & tycker att du är fin! Jag bor på våning två och håller ögonen öppna. /Å.C" Jahadu. Där ser man, 99% är det naturligtvis någon som driver med oss men inget skämt jag uppskattar direkt. Menmen, kommer det fler lappar kanske det är dags att börja undra.
   Har annars varit och handlat med Hannah precis, köpte fläskssvålar Tilda. Luktade fan rumpa men smakade helt okej, så det ska nog gå att använda som snacks.
   Annars idag blir det slö och slapp, är ledig imorgon också men då får jag mina böcker så kan börja läsa lite. Mycket mer än så har jag inte att berätta för tillfället hörrni.


BESVIKELSEN SOM UPPSTÅR

När jag inser att parfymen jag använder är köpt på Mallorca och inte går att få tag på någon annanstans. Jadu mamma, nästa gång vi åker ska jag köpa på mig både en och tre flaskor.
   Kollade på filmen Youth in revolt förut och ska snart göra kvällsmat och titta på Scott Pilgrim vs. the world. Så får det bli.


COME WHAT MAY

Sovit som en stock inatt och vaknade runt tio, gick upp och hämtade datorn och la mig i sängen igen. Gick upp igen lite efter elva och åt frukost. Har kollat lite SYTYCD, So you think you can dance. Mitt i allt ringer Marcus och säger att han anitingen blivit matförgiftad eller fått maginfluensa så han stannar kvar i Mariestad. 
   Välte förövrigt ner saltkaret nyss så det var salt i hela lägenheten. Heja heja. Ska snart laga lite mat och sätta på en film. Får nog fundera över mina tatueringar också, blev riktigt sugen när jag såg den jag lade upp bild på igår.

BEAUTIFUL

Titta vilken otroligt vacker tatuering jag hittade. Håller ni inte med?



MYSFREDAG

Kom nyss tillbaka från Hannah där hon och jag åt middag tillsammans med Lina. De skulle iväg på bio nu så jag gick två dörrar bort till min lägenhet. Tack för stunden fina, fina ni.
   Nu sitter jag här under filten och ser att Bodyguard börjar kl nio. Får nog ha på den i bakgrunden för jag ska titta på en ny film som heter The killer inside me, ska tydligen vara rätt brutal, men bra också såklart.
   Förövrigt så upptäckte jag förut när jag läste studiehandledningen att första hemtentan får vi 28 september. SEPTEMBER?! Va i helvete. Jag som tippade på eventuellt början av november som alla andra delkurser men icke. Så mellan 28 sep-6 okt vet ni vad jag gör. Skriva hemtenta på sin 20-årsdag. Jag tackar jag.
  Lyxar till det med en Loka jordgubb/guava så här på fredagskvällen. Det är ungefär det man kan unna sig med LCHF, smaksatt vatten. Riktigt så illa är det väl inte men så fick det bli ikväll. Blir ingen mer update idag så ha en fin kväll alla ni och hoppas att mina fina vänner har det roligt uppe i Karlstad <3


CANCELLED.. AGAIN

Ingen föreläsning idag heller fick jag se runt kl 9. Ingen mening med att gå och lägga sig igen då. Har precis ätit frukost. Ska snart ner till Ica och handla lite. Ikväll ska jag äta tillsammans med Hannah och Lina innan dom ska iväg på I rymden finns inga känslor, jag känner att jag inte riktigt vill lägga ut pengar på den filmen faktiskt. Om jag orkar ska jag ta tag i resten av kläderna och organisera dom.


THE EXPANDABLES

Har inte fått så mycket gjort idag mer än att jag gjort min första omelett. Haha, matlagning är inte direkt mitt kall här i livet men de senaste dagarna har jag varit riktigt nöjd med mig själv, och särskilt idag då med omeletten.
   Har precis kollat på The Expandables med Bruce Willis, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham.. Jag kan hålla på länge till. Riktigt bra var den iaf, om man gillar action, mycket action, vilket jag gör.
   Nu blir det sängen, imorgon väntar föreläsning 1015 om kvalitativ metod.


HERMENEUTIK

Kom precis hem från föreläsningen, var inte mycket att hänga i granen vill jag lova er. Imorgon är det föreläsning igen, om inte läraren är sjuk igen vill säga.
   Annars idag har jag lagat mat (!) och fått ett par skor av Mackan i för tidig födelsedagspresent. Thank you! Han åker hem till Mariestad ikväll, så jag får lägenheten för mig själv. Ganska skönt ändå.
   Mer än så har jag inte att berätta om för tillfället, sorry.

Här kommer mina nya skor iaf;

product view of: Ally Boot


SO FUCKIN' TIRED

Dag 2 med LCHF och jag är brutalt trött och svag i kroppen, det är tydligen så det ska vara i början. Ska kämpa på och hålla ut och inte ge upp efter en vecka som jag gjorde förra gången. Får se om dieten ger något resultat. Spännande, spännande.


CANCELLED

Ingen föreläsning idag, gubben var sjuk. Ledig idag också alltså. Det ska vi njuta av till fullo genom att bara slöa och slappa. Har inte fått mina böcker än, annars skulle jag eventuellt kunnat läsa lite.
   Nu ska jag diska och plocka lite. Later.

RSS 2.0