BESTE

Gårdagen var awesome! Hade det grymt trevlig under hela kvällen tillsammans med en massa fantastiska människor. Kvällen avslutade på Statt, höll på att dö i kön in men det visade sig vara värt det. Var inte hemma förrän fyra eller något sånt dock, tog omvägar hem om man säger så.
   Idag ska jag inte göra något särskilt mer än att ta det lugnt innan bussen tillbaka till Örebro går 1625. Imorgon väntar opponering i skolan sen slänger vi nog ihop kompletteringen så är vi lediga resten av veckan sen.
   Tack alla mina fina vänner för fina dagar och tack Antonia för gårdagen. Bestefest. Nu ses vi inte på ett bra tag igen, kommer sakna er!


LÖRDAG

Då var dagen här då som vi väntat på i ca 2 veckor nu. Kommer bli awesome. Ska till Skövde snart med Malin för att se om jag kan hitta något extra att piffa upp outfiten med. Efter det är det i princip dags att börja göra sig iordning lite smått, alla ska träffas hos Frida innan också.
   Gårdagen spenderades hos Power med massa gott folk. Kikade lite Idol och pratade olika maskeradoutfits. Mycket trevlig kväll.
   Nu får jag ta och sätta lite fart så jag är klar när Malin kommer. Hoppas alla får en trevlig kväll, och att många av er ska till partajet. Kommer bli galet!

HOME SWEET HOME

Har haft en jättemysig dag här hemma i Mariestad. Bakat och så kom Amanda en sväng. Vi gick ner på stan en sväng eftersom det var öppet till 21. Gick där och kikade lite, mötte sedan upp Antonia och Elin, åkte runt lite och sedan åkte vi till Valentino och åt kvällsmat. Satt där ett bra tag och kom hem ganska nyss. Har haft galet roligt på kort tid, men det är precis så det ska vara med gamla vänner.
   Imorgon ska jag träffa Frida och Malin vad jag vet än så länge. Ni andra också hoppas jag? Blir säkert Idolmys och annat skulle jag tro.
   Lördag är ju dagen-D med party, party, party. Tror faktiskt på årets fest, om vi kommer så långt vill säga, är ju inte dem som är dem direkt. Blir nog inte alltför mycket uppdatering här under helgen men ni märker ju varför. Vill spendera så mycket tid som möjligt med mina fina vänner. PUSS på er.

MARIESTAD

Provar detta med tidsinställt inlägg för att se om det funkar.
   Sitter förhoppningsvis på bussen just nu för att åka hem till Mariestad. Ska bli fabulous att träffa alla beste igen även fast det inte var längesen vi sågs. Ser fram emot en bestehelg och bestefest med bestevänner.


ONSDAG

Har SNART packat klart, svårare än man tror det där tydligen. Har precis ätit nu och ska se kvällens avsnitt av Grey's för andra gången samtidigt som jag gör naglarna.
   Mer än så hade jag inte att erbjuda för nu, hörs imorgon.


OPPONERING OCH HAMBURGARE

Träffades med gruppen idag och skrev opponering inför måndag. Firade även inlämnad B-uppsats och godkänd hemtenta med varsin hamburgertallrik och coca-cola. Härligt! Nu behöver jag inte äta något mer idag inte.
   Vart inne hos Hannah nu en sväng och mätt lite och grejat så jag vet att allt får plats när jag väl ska flytta sen. Blir nog bra det, men vill flytta nuuuuuuuuuuuuuu. Min tid kommer väl den också.
   Annars idag måste jag packa inför helgen, hur ska jag få med mig allt är som vanligt den stora frågan? Det löser sig. Imorgon 1225 går bussen, mamma har planerat att vi ska rensa förråd. HELVETE. VAD. ROLIGT. Eller så är det inte det.


GODKÄND

Thank God! Klarade tentan, vart lite smårädd över att behöva sitta och göra om alla äckliga tabeller igen, men icke! Då kan jag släppa det! Firar vi imorgon, och på lördag!


TISDAG

Sitter och slöar i soffan, kom hem från stan vid ett. Folk inne på Åhlens kan inte tro att jag var riktigt som jag skulle med en korg som enbart var fylld med rosa saker. Men, men det kan dom ju få tro då. Köpte skor med som jag försöker gå in lite här hemma.
   Annars idag blir det slö och slapp är ju ledig nu ett par dagar framöver. Imorgon ska uppsatsen och kanske hemtentan firas med lunch tillsammans. Ni lär märka om jag blr godkänd eller icke. Måste även börja packa imorgon, åker ju till Mariestad på torsdag!


ILLA

Har haft ont uppepå bröstet idag och undrade länge varför till jag kom på att det i princip är blåmärken efter att jag låg och hängde över toalettsitsen i lördags. Herregud..... Ja, vad säger man. Illa Malin, riktigt. jävla. illa. Jaja, gör om, gör rätt till nästa gång som är på lördag helt enkelt.
   Sitter nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar som äntligen börjat igen. Som jag saknat Maria Montazami, undrar var hon har varit hela mitt liv?
   Imorgon är det inlämning av uppsats och sälja böcker som gäller som sagt, ska också in till stan för skorna men ska också köpa lite smågrejer till lägenheten så slipper jag köpa allt på en gång sen.




DUKTIG

Gick upp halv 8 idag och åt frukost, skyndade mig ner till Ica för att häma ut rekommenderat brev. Sedan tog jag bussen upp till Brickebacken för att hämta ytterligare ett paket och sen hem till Elias för att skriva klart B-uppsatsen med gruppen. NU ÄR DET KLART. Jesus vad skönt!
   Här hemma har jag plockat iordning men också ringt Skatteverket och fixat med Icabanken. Ja jag säger då det, tänk om man kunde vara lika effektiv varje dag.
   Ikväll väntar premiär av Svenska Hollywoodfruar tror jag men också avslutning på Lite sällskap. Annars blir det lugnt och skönt.
   Imorgon ska jag iväg och lämna in uppsatsen, sälja böcker till en tjej och sen handla upp dom pengarna genom att köpa ett par nya skor. Mja, så kan man också lägga upp det.


ALDRIG MER

Gårdagen började bra men slutade.. på toaletten. Har aldrig varit så dålig i hela mitt liv, låg där inne och.. ja ni förstår nog själv. Spenderade säkert två timmar därinne innan jag kunde gå och lägga mig. Nu mår jag dock ganska så bra, har en bakfylla som bakfyllor är mest. Gårdagens incident var nog ett resultat av för lite kolhydrater och rödvin + rosévin. Årets läxa och lärdom, aldrig mer röd- eller rosévin. NEVER. AGAIN.
   Ska in i duschen nu tänkte jag så ska jag nog vara hyfsad människa sen. Får ladda om till nästa lördag ju då det är party igen. Uh, hur ska det gå?
   Annars idag ska jag göra minsta möjliga, tänkte spendera största delen av dagen i soffan, under filten.
   Imorgon ska det gruppas igen, och klara ska vi bli. Härligt!

KALAS.. IGEN

Då var det dags igen. Hannahs 25-årskalas står på schemat med en massa av hennes vänner från Karlstad + lilla jag. Ska snart gå ner till lokalen, mat ska ätas innan festandet börjar. Ingen utgång för min del idag heller, jag lär inte komma in vartän resten av gänget ska så stannar hemma. Men nästa helg, uuuuuuuuuuuuuuuuuh, DÅ blir det utgång.
   Har ni tur får ni ett fint inlägg senare ikväll också, precis som ni fick inatt.
   

KALAS

Haft en otroligt trevlig kväll med nya men också gamla människor. Alkoholen sitter kvar i kroppen ska jag erkänna så inlägget blir inte alltför kalasbra kan jag ana. Mycket trevlig ikväll som sagt med klasskompisar och nya bekantskaper samtidigt som vi haft det brutalt roligt. En pakt har skapats mellan mig, Sandra och Sandra. Må bästa kvinna vinna! Haha, good luck Malin är det enda jag har att säga.
   Medan alkoholen sakta men säkert går ur kroppen ska jag ta fram morgondagens förtäring. Verkar som man skulle dricka imorgon också dåja. Hannah frågade så snällt och tindrade med sina blå ögon, så vad gör man inte? Smal får jag väl bli i ett annat liv verkar det som. Festar dock inte fullt ut, det sparar jag till nästa lördag!! Hörrni! Är ju inte den som är den för fan. Tänker inte slösa bort mitt Partyhumör på Örebro heller utan det sparar jag till Mariestad. Haha. Det vet ni väl =)
   Godnatt.

FREDAG

Gårdagen hos Hannah var supermysig, hur mycket fika som helst. Rullade hem i korridoren här efteråt. Pluggade en liten sväng  när jag kom hem och gick sedan och la mig.
   Skrattade gott igår när jag läste om att ni fått snö hemma i Mariestad. Det fick jag äta upp nu imorses när jag såg att backen här i Örebro också var vit. Spelar mig ingen större roll direkt får jag erkänna men ska det vara snö så ska det vara massor som ligger kvar, inget snöblask som försvinner dirr.
   Har nu precis ätit frukost, ska fixa iordning hår och annat och sen gå till skolan. Idag blir nog B-uppsatsen klar hoppas vi, om inte annat så såpass klar att det bara finputs kvar på måndag.
   Ikväll väntar 23-årskalas hos Helena ute i Baronbackarna med några från klassen. Får bli utan alkohol för min del, känns som nästa helg kommer räcka gott och väl, helt rätt.
   Hörs senare idag. Have a great day.


EN MÅNAD

Det har nu gått en månad sedan två blev en. Precis som jag nämnde då blir det lättare och lättare för varje dag som går men att fortfarande leva under samma tak och fyra väggar gör att det inte riktigt blir ett avslut. Det gör dock att vänskapen bibehålls och jag vill ju trots allt kunna se tillbaka på tiden och le, inget annat än le.
   Att släppa taget betyder inte att ge upp eller glömma utan snarare att acceptera att vissa saker inte var menade. Inte nu, inte för oss. 
   Just nu är jag mer ensam än trasig, men det gör inget för det måste regna lite innan det blir solsken.

GOD MORGON

Lite för tidig morgon dock, gick upp 0740. Lika bra att vara påklädd och klar i tid till att besiktkningskillen kommer och han dök upp för en stund sen så.
   Ska äta mina ägg här och sen packa iordning för att gå till skolan. Ni vet redan vad som står på schemat så jag tänker inte berätta det för er ytterligare en gång.
   Måste även säga ett STORT grattis till min fina Hannah som idag blir 25 år. PUSS PUSS vi ses sen!

MASKERAD

Avskyr dig litegrann för att du ska ha maskerad Antonia eftersom jag hatar att klä ut mig. Men nu beställde jag precis lite detaljer så det kan nog bli roligt ändå utan att jag vantrivs haha. Verkar som det kan bli årets fest. Inte mig emot, är ju inte den som är den liksom.
   Nu måste jag fortsätta med plugget.


JUST THE WAY YOU ARE

Gruppning idag igen, men idag hade vi ett långt pluggflow så kom en bra bit. Mest småfix och annat kvar nu så behöver inte känna någon panik för att inte bli klara i tid, skönt!
   Passade på att handla lite på Ica på väg hem från Sandra och har nu här hemma gjort fluff till morgondagens tårta. Sitter nu nerbäddad i soffan och ska göra lite plugg.
   Resten av onsdagen ska spenderas här i soffan med naturgodis, När lammen tystnar och Hannahs nybakta bullar. Inte en traditionell lill-lördag direkt men, man kan ju inte få allt.
   Imorgon väntar gruppande i skolan sen kl 1800 födelsedagsfika hos Hannah med kladdkakor, kärleksmums, chokladbollar, bullar och min tårta. HEJA, en gång gick jag ner i vikt men sen fyllde Hannah år och.. Ni fattar.

TUESDAY

Varit plugg i skolan idag, börjar ta sig men inte färdigt än tyvärr. Hemma duschade jag och råkade beställa en klänning, nr 26 i samlingen. Borde spärra Nellys hemsida, livsfarligt.
   Har precis varit hos Hannah, hon fyller som sagt på torsdag så hon och jag har bakat en massa fika tills dess. Nu ska jag laga lite mat så jag har matlåda tills imorgon sen kolla nya avsnitt av Dexter och House.
   Imorgon väntar grupparbete hos Sandra kl 10.00, försökte få henne att baka något tills dess, får se om hon nappar.
   Adios.

PROTEST

Min kropp känner uppenbarligen inte för att plugga hemma idag och protesterar genom att göra så jag sover i soffan i nästan två timmar. M kom hem nyss och tur var väl det. Vaken nu iaf och ska ta tag i plugget.
   Imorgon unnade vi oss lite sovmorgon och ska inte ses i gruppen förrän lagom till handledningen som börjar 10.20. Efter det blir det långplugg hela dagen. Thank God att B-uppsatsen ska in nästa tisdag, samma dag som vi får tillbaka helvetestentan kan bli en dag att fira, eller inte fira.. B-uppsatsen ska iaf firas inom gruppen med hamburgertallrik, cola och muffins. Riktig universitetsstyle på det hela. Inte mycket till LCHF där inte men what the.. Lever ju bara en gång, och med 12 kg lagda bakom mig kan jag allt få ta mig en cola. OHYES.
   Nu var det de där med plugget ja..

MÅNDAG

Nyss hemkommen från grupparbete och vandring på stan. Har även slagit in paket..... Inte min kopp te om man säger så, rosa blev det iaf. 
   Måste plugga lite nu inför morgondagen, skriva lite om Förvaltningslagen men också leta igenom Payne efter någon vettig teori. ROLIGT.
   Ikväll är det iaf Lite Sällskap hos Hannah i vanlig ordning.

MÄTT

Uh vad mätt jag är. Omelett är grejer det, får aldrig i mig en hel. Hade kantareller och ost i för er som är intresserade. Morgondagens matlåda innehåller korvstroganoff vilket jag åt två gånger igår också, så du vet det Evelina.
   Imorgon grupparbete hos Sandra, efter det stan för att köpa present till Hannah som blir 25. Oj, oj, oj, gamla vänner man har..
   Ska nu fortsätta se på Taking Lives på 3an, rätt bra film faktiskt.

SÖNDAG

Godmorgon. Ligger fortfarande i sängen men börjar nog bli dags att pallra sig upp och göra frukost. Ska ta en dusch efter frullen och sen blir det att slöa och slappa hela dagen med en film eller två.
   Imorgon, dags för ny skolvecka. Ska inte gruppa i skolan för en gång skull, utan hemma hos Sandra. Efter gruppandet måste jag ner på stan en sväng för att hämta ut mediciner och annat. Rolig start på veckan va?


Invigt glittret jag fick av Antonia samtid...

100media_imag006 (MMS)

Invigt glittret jag fick av Antonia samtidigt som jag kollat på film. Nu blir det kolsyrat vatten och en film till. Puss


MILSTOLPE

Har nu gått ner 12 kg, och hamnat under ett visst antal kg som jag inte tänker skriva ut här än haha. Riktigt så bekväm är jag inte än. Funderar på att köra en period med NCHF, alltså inga kolhydrater bara fett, vilket innebär att man bara äter kött, fisk, fågel ägg och smöt i princip. Kan bli en utmaning. Vi får se.
   Nu ska jag diska och dammsuga sen ta tag i mig själv och gå ner till Ica. Solen skiner så det är nog ganska skönt ute.

PATHETIC

Uh vilken seg fredag. Har inte gjort ETT SKIT, skönt förvisso men va fan. Har upptäckt broccolins värld, snart ätit 1 kg på 3 dagar. Intressant sysselsättning så här en fredag kväll. Idol står på iaf och efter det ska jag se nya Grey'savsnittet, efter det kanske en film. Sen är det ju lördag nästan. Blir nog bra detta.
   Imorgon får jag ta och gå till affären och posta allting, sen handla lite med. Ska baka tårta till Hannah som fyller år på torsdag, måste handla ingredienser till det. Får se vad jag hittar på denna gång.
   Nu har ni fått läsa om min dystra fredag så passa på att njuta av er egen.

SO CLOSE AND STILL SO FAR

Ganska nyss hemkommen från skolan, rullar på bra men nu har vi tagit helg så ska inte tänka något mer på vare sig Försäkringskassan eller B-uppsats.
   Ska diska nu en sväng sen funderar jag starkt på att ta en powernap, inte för att jag egentligen behöver utan mer för att jag kan och för att det vore jävligt skönt.
   Ikväll blir det Idol och film/serietittande. Jag har nämnt att detta kommer bli den segaste helgen på länge va? Förutom söndag då.
   Har ni några filmtips, kommentera for the love of God!

GOD MORGON

Uh, inte sovit särskilt bra i natt, haft lite ont i halsen med. Bådar gott inför dagen, eller inte. Har precis ätit frukost nu iaf, ska snart göra mig klar och pallra mig bort till skolan. Kort dag idag som sagt.
   Efter skolan skulle jag egentligen behöva gå ner till Ica och posta en massa brev men sannolikheten att jag gör det är inte så stor, ska bo i soffan hela dagen. Breven kan postas imorgon. 
   Har ju glömt att säga att några av mina fina kommer förbi här på söndag och hämtar upp mig, så åker vi och kollar på resten av mina fina som spelar match. Fint det, har jag något att se fram emot!


.


TORSDAG

Full rulle i skolan idag, vid 3 fastnade vi och kom inte längre så då gick vi hemåt. Har inte gjort överdrivet mycket här hemma, fick hem en jacka som inte passade så den ska åka tillbaka, har även duschat. Nu börjar jag bli hungrig så ska göra mat nu snart, blir kantareller, köttfärsrulle med västerbottenost och broccolimos. Låter kanske inte jättegott men det kommer smaka bra. Har ju blivit lite av en kock som sagt, höhö.
   Får sätta igång med det nu, kikar nog en film också. Imorgon väntar skola 0915, kort dag dock då många ska åka hem.
   All for now.

TRANSKRIBERINGSHELVETE

Var och intervjuade två handläggare på Försäkringskassan förut idag, tog sin lilla tid. Väl hemma har jag suttit och transkriberat, för er som inte vet vad det är så sitter man och skriver ner exakt det intervjupersonerna sagt. Och om intervjuerna tar tid så kan ni ju gissa hur lång tid att skriva ner allting. Lyssna, pausa, skriva, lyssna, pausa, skriva osv osv. Är iaf klar nu äntligen, så nu ska jag göra mat och så blir det tv resten av kvällen.
   Imorgon väntar heldag i skolan, fortsättnging på b-uppsats, kuljul.


TISDAG

Bloggen har jag glömt idag faktiskt. Varit i skolan hela dagen och efter att jag kom hem duschade jag. Har suttit i soffan sen dess, funderar på vad jag ska göra för mat.
   Ikväll blir det slö och slapp framför datorn/tvn, kanske skulle se en film med?
   Imorgon väntar besök på Försäkringskassan med gruppen. Ska intervjua dom inför B-uppsatsen. Låter väl roligt? Nä, tänkte väl det.
   Mer än så har jag inte att berätta just nu tyvärr, så roligt blev det idag.


PÅSKRIVET OCH KLART

Jag och M var iväg och skrev på kontrakt för våra nya lägenheter imorses. Nu är det bara för oss att vänta. 1 januari är det inflyttning på min, förhoppningsvis innan så man kanske är inflyttad och klar redan innan jul. Vi får se helt enkelt.
   Nu sitter jag i soffan, har plockat och grejat lite, ska plugga nu. Blir fullspäckade veckor rent pluggmässigt fram till den 26 oktober, en B-uppsats måste skrivas. Ska nog gå vägen det också.
   Ikväll är det Lite sällskap hos Hannah, precis som på alla andra måndagar. Wonderful.
   För övrigt 3 nya överfall i Örebro inatt, välkommen hem Malin...

TACK

Hade en fantastisk kväll igår trots både det ena och det andra. Blev både en och två polkashotar för mycket, tack för det Antonia. Ut kom vi och roligt hade vi. Underbart att vara samlade allihopa igen + några till. Tack snälla, fina för presenter och för att ni kom naturligtvis. Nu ska jag hålla mig ifrån allt vad polka, dooleys och sprit heter på iallafall två veckor, för sen var det sista 20-årsfesten i gänget för detta året.
   Nu på morgonen fick jag ta en alvedon och en burk cola till frukost, det ordnade upp situationen lite men är inte riktigt människa än, på god väg dock. Ska kika innebandy runt halv ett, blir säkert bakismat någonstans där också, 1625 går bussen tillbaka till Örebro för denna gång. Kommer snart tillbaka!


LÖRDAG

Sitter och äter frukost nu. Med min nya ålder följde tidiga mornar med också. Vaknar tidigt varenda dag, vad är det för ny, onödig rutin undrar jag? Vill ju sova.
   Igår kom Marjo och den nya mannen i mitt liv, Balder, förbi. Hade qualitytime istället för att se på Idol. Får kika det på tv4play, eller imorgon till bakfyllan kanske. Åt mammas faaaaantastiska fläskfilégryta med kantareller. Sen lagade världens finaste mamma nästan all mat inför idag också. TACK, TACK, PUSS, PUSS.
   Nu efter frukosten ska jag göra en banoffepaj som det ska bjudas på under dagen när Eva kommer hit först vid elva, sen kommer pappa och farmor runt två. Efter fika och paket börjar det bli dags att röra sig mot pappas lägenhet för att fixa iordning. Halv sju är det sagt att alla ska komma men har en känsla av att folk kommer lite innan, och ni är så fucking välkomna så!
   Ska bli väldigt intressant att se hur alkohol + LCHF går ihop, värmde upp med lite vin igår och lite kolhydrater idag så det kanske ordnar upp sig ändå. Märker vi imorgon..
   Hoppas alla får en fin lördag, svider lite i hjärtat att jag inte kunde gå på 60-årsfest ikväll också men det krockade tyvärr. En annan gång helt enkelt.
   Så. jävla. taggad.


HOME SWEET HOME

Då var man hemma i Mariestad igen, wonderful. Har även varit på Systemet för första gången. Så äckligt nära på att slippa visa legitimation men fick räcka fram det ändå i slutändan. Väntar på att pappa ska komma så vi ska äta tårta, ikväll middag med mammsen, imorgon firande igen på dagen och sen FEST på kvällen. Åh mina fina, fina vänner vad jag längtar efter er (och alkoholen). PUSS.

POWERNAP

Råkade visst powernapa i 2 timmar, sover nog inte så bra inatt heller då med andra ord. Men va fan, sova kan jag göra en annan gång.
   Håret blev...... ja va blev det.. Enligt mig gult, men vi får väl se. Påsken kom två gånger i år tydligen med mig som kyckling. Jaja, det löser sig.
   Måste packa klart nu, powernapen blev ju lite väl lång som sagt.

HÖSTJÄVEL

Nu är det höst i Örebro. Regnar, kallt, ruskigt, äckligt, blåsigt. UH. Det var inte alls roligt att gå upp ur sängen, har sovit som en kratta med så bra start på dagen detta. Till råga på allt blir väl håret åt helvete hos frissan också. Som plåster på såren liksom. När jag väl kommit hem från frissan tänker jag icke gå utanför dörren igen. UH. UH. UH.

ALDRIG NÖJD

Artikelgranskningen gick bra, inlämnandet av tentan också, om det nu går att misslyckas med det. Var iväg och handlade med Hannah för ett tag sen och nu sitter jag här och har inget att göra. Aldrig blir man nöjd. Har inget plugg att göra, synd om mig helt klart. Får nog trösta mig med den sista tårtbiten.
   Imorgon ska jag till frissan kl 10, får se vad resultatet blir. Kanske är dags för page? Annars blir morgondagen lugn, på fredagen är det hemresa som står på schemat.


PÅ SMÅ ROSA MOLN

Godmorgon. Svävar fortfarande på moln sen gårdagen tack vare lägenheten. Otroligt skönt att veta att jag/vi fått  varsin lägenhet och att man har ett datum att se fram emot. En tyngd som släppte ifrån axlarna helt enkelt. Det roliga var att jag och Hannah satt och skämtade om att hon skulle ringa på min födelsedag, men det är ju sånt som bara inte händer, men tänk det gjorde det. Jag borde köpt en lott igår också, eller spelat på lotto och tatt hem dom där 123 miljonerna. Det går alltid sukta efter mer..
   Ska äta frukost nu, sen iväg till skolan för artikelgranskning i 40 min, sen lämnar jag in tentan och sen svävar jag hem och käkar lite tårta sen gårdagen med mysiga vänner. Annars ser dagen ut att bli lugn.
   Tack återigen för gårdagen, it was awesome. Helgen kommer bli ännu bättre, eller vad tror ni? Guldmaffian + - några stycken är samlade. Ha. Ha.
   Hade förövrigt besöksrekord här på bloggen igår, inga Kenzasiffror men, förväntade mig ju ändå några kommentarer. Men jag har ju fått lägenhet så kanske inte ska vara så girig och be om kommentarer också..

JUST DET

Bästa födelsedagspresenten var att jag fått lägenhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ville bara flika in det.

TACK

Tack alla snälla rara för sms och gratulationer på Facebook. Känt mig väldigt uppvaktad.
   Runt 4 kom Hannah, Lina och Elin hit, fick ljusstakar, choklad och rosor. Tack!
   Nu har jag och Hannah skrivit klart tentan, ska snart in till henne och äta middag. Bild på tårtan finns på Facebook, smakade mycket bra.

.


20

Min dag idag. Tänka sig. Hela 20 år, för mig spelar inte siffran 20 så stor roll, värre för mamma som inser att det var 20 år sedan hon fick mig. HAHA. Ska åka till Systemet på fredag, inte för att jag behöver det på långa vägar med tanke på Tysklandresan i somras, men jag ska, bara för att jag kan.
   Kl 4 skulle jag vara hemma sa Hannah så ska ha tårtan klar tills dess, ni ska få se en bild på den sedan, min allra första tårta haha. Det är åldern, det är åldern..

KANELBULLENS DAG

Ja minsann, så jag väntar med spänning på att Hannah ska baka kanelbullar så ska vi avnjuta dom framför Lite sällskap ikväll. Kassörskan på Ica upplyste mig om att det var gräddtårtans dag igår och jag upplyste henne om att det även var pussens dag häromdagen. Så fira nu allihop, med pussar, gräddtårtor och bullar.
   Sitter nu och väntar på att klockan ska gå så jag kan äta lunch och sen å iväg och gruppa. När jag kommit hem MÅSTE jag plugga som sagt, måste bli klar med massa smågrejer som väntar. Ska även försöka göra tårta ikväll, eller ja, fyllningen till den iaf. Geishafluff och hallonmousse, gudarna vet hur det kommer gå. Jag återkommer med resultat.
   Så här spenderar jag alltså min sista dag som tonåring. Ojoj, exklusivt.

JAG OCH LASSE

Har inte rört många fenor idag alltså. Kollat på tre filmer, lagat korv strognoff (för dig Eve) och gjort naglarna. Nu sitter jag under filten i soffan tillsammans med en spellista innehållandes enbart Lasse W och jag ska inte flytta på mig mer förutom när kvällsmaten ska värmas. En söndag som en söndag ska vara helt enkelt. 
   Imorgon blir det nog att handla på förmiddagen, sen gruppa kl ett. Sen ska jag klämma in lite plugg också tänkte jag. Duktigt Malin, duktigt.


PIECE BY PIECE IS HOW I LET GO

Godmorgon. Sovit som en stock och ska snart äta frukost. Dagen består av att kolla igenom tentan så jag inte gjort några stora missar, ska även skriva klart artikelgranskningen. En pluggsöndag med andra ord.
   Imorgon tror jag vi ska träffas lite med gruppen på eftermiddagen, annars tänkte jag handla lite så jag har något att festa till med på tisdag.
   Tittade förresten på Changeling med Angelina Jolie igår, är inte jätteförtjust i henne men filmen var bra. Så se den om ni inte redan gjort det.
   Nu väntar ägg och bacon.


LÖRDAG

Hade en trevlig kväll inne hos Hannah igår, åt god mat. Jag har blivit en riktig kock som sagt. Tror man inte.
   Ska få i mig frukost nu och sen ta en lång varm dusch, svinkallt här just nu. Annars blir det nog slö och slapp som väntar.
    Hörde att det inte gick att hitta bloggen, vet inte vad felet är men det löser sig säkert.
    En vecka!

RSS 2.0