SJUK?

Hoppas jag verkligen inte! Mår inte riktigt okej idag är jag rädd, halsen ömmar för att inte tala om resten av kroppen. Jag bestämmer mig för att det är ett resultat av helgens bravader och att det hinner gå över lagom till torsdag. Ja, så bestämmer vi.
   Sitter nu och har ätit frukost, ska fortsätta på tentan. Inlämning imorgon kl 1400. Sen föreläsning på det tydligen till 1700. JÄVLAR. VAD. ROLIGT. Eller så är det inte det.
   Jaja, ska sluta gnälla nu och fortsätta med plugget. Ha en fin dag.

BACK TO REALITY

Efter att ha levt lite i en bubbla de senaste dagarna är det nu dags att återgå till verkligheten. Har en halvfärdig tenta som väntar på att bli färdigskriven, sen borde jag nog kanske börja organisera lite inför flytten. Iaf skriva ner vad som är prio 1 att köpa nästa söndag då IKEA ska få sig ett besök.
   Tack för en mysig helg om jag inte redan sagt det, längtar redan till torsdag då vi ses igen. Nu ska jag ta tag i mitt liv och fortsätta med tentan. Wish me luuuck.


SÖNDAG

Gårdagen var mycket trevlig, som alltid. Hoppas på något liknande nästa helg också, men med alla samlade naturligtvis. Tacka gudarna för taxi också så vi slapp gå till Statt, inte så långt men KALLT.
   Har inte gjort mycket alls idag, somnade i soffan en timme förut och har kikat lite tv. Pappa var här för lite adventsfika också och jag har nyss duschat.
   Skulle egentligen åkt tillbaka till Örebro idag hade jag tänkt men blev lite ändrade planer. Imorgon 1230 åker jag hem istället, då blir det att köra ett litet sista ryck på tentan så jag har något av värde att lämna in på onsdag.

16

Sa ju tidigare i veckan att jag skulle berätta hur mycket jag gått ner innan jag åkte hemåt. Nu är jag hemma och många påpekar att viktskillnaden syns vilket naturligtvis är jätteroligt. Uppskattar alla komplimanger verkligen, det värmer i hjärtat. 16 kg har jag gått ner hittills iaf, vi får se hur mycket det blir innan kroppen känner sig nöjd.
   Har nu precis ätit frukost och ska in i duschen snart. Blir att slöa, slappa och tagga inför kvällen innan det är dags att bege sig mot Amanda. Här lär vi inte höras mer idag så ha en grym lördag.

KÄRLEK

Vilken fantastisk dag det varit ändå. Trots för lite sömn och stress imorse. Var brutalt kallt när jag tog bussen till resecentrum borta i Örebro men jag glömde snabbt bort det då jag såg en lapp någon tejpat upp där det stog: "Jag skiter i om det är snöstorm, för jag är så jävla kär". Det var himla gulligt tyckte jag.
   Väl hemma träffade jag mamma och bror en snabb sväng, sen gick jag ner till Statoil för att möta upp Amanda. Vi tog en sväng till Ströget där vi satt ett tag och sen in på Team Sportia för att träffa Mejan. Efter att Amanda åkt mot Töreboda mötte jag upp Power för att handla på Systemet där dagens konstigaste händelse ägde rum. Jag får visa leg EFTER att jag betalat för det jag skulle ha. Vad hade hänt om jag var under 20? Hade dom krävt tillbaka spriten då eller? Efter Systemet åkte jag hem en sväng igen och blev sedan upphämtat av resten av mina fantastiska vänner. Åkte till Oxen och sen hem till Power där vi bänkade oss i hennes soffa. Jävlar vad roligt vi har haft, så mycket kärlek till er!
   Ska snart lägga mig, väldigt trött är jag. Imorgon blir det att ta det lugnt på dagen och på kvällen blir det fest! Vad gör vi? Nu kör vi. Är himla taggad och tror att det kommer bli superkul!


HUNGRIG

Har inte blivit jättemycket tentaskrivande får jag erkänna. Tentan är inte jätteblodig så går ganska fort när man väl skriver.
   Var borta hos Hannah förut och åt kvällsmat och lyssnade på julmusik, riktigt mysigt. Var hemma därifrån vid halv 10 och då satte jag mig här. Har blandat tentaskrivande med YouTube och Facebook i princip. Nu börjar jag bli hungrig dock, kan dock inte börja prassla med mat och grejer nu utan att väcka M. Lägg märke till vad klockan är....... Har inte packat än heller, måste gå upp hyfsat tidigt imorgon och göra det, ska skriva lite tenta också. Jag vet någon som kommer vara trött imorgon iaf. Men du tar väl hand om mig mamma?
   Ska fortsätta skriva lite nu, ska snart sova. Snart.

HEMTENTA

God morgon. Var uppe vid åtta för att kolla hemtentan samt skriva ut den. Har nu ätit frukost och betalat lite räkningar så ska sätta igång med skrivandet. Ska försöka vara både effektiv och ambitiös idag så jag inte behöver ha dåligt samvete över att åka hem i helgen, går ju alltid skriva på nätterna iofs så det löser sig alltid.
   Time to get down to business, skriver jag inte mer här så ser jag några av er imorgon. LOVE.

ALL THE BRIDGES IN THE WORLD WON'T SAVE YOU, IF THERE'S NO OTHER SIDE TO CROSS TO

Precis kollat Bonde söker fru med Hannah som sällskap. Ingen tenta kommer ut ikväll så får bli att ställa klockan på åtta imorgon bitti och sätta sig och skriva då.
   Som det ser ut nu så åker jag hem i helgen också, saknar alla så! <3

ONSDAG

Då har i princip halva veckan gått redan. Tiden går FORT. Idag ska jag ner till Ica och hämta ett paket förhoppningsvis, ikväll är det Bonde. Eventuellt kommer tentan ut ikväll också om jag har tur, ska i så fall kika på den också. Har ju haft svårt att somna det senaste så kanske lika gärna kan börja skriva på den inatt.
   Vad händer i helgen då mina vänner? Alla får gärna lämna en kommentar och inte bara Amanda ;) Det är ju lönehelg trots allt och jag är aptrött att sitta i Örebro på helgerna. Let me know.


BÄRA ELLER BRISTA

Så hette dagens seminarium som gick ut på att diskutera olika frågor. Var hemma lite efter tre och nu sitter jag i soffan, funderar starkt på att sova lite, hade jättesvårt att somna inatt, vred och vände på mig hur länge som helst.
   Annars idag har jag faktiskt fått komplimanger över hur mycket jag lyckats gå ner i vikt, Carro i klassen undrade t.o.m. vart jag tagit vägen. Ska inte berätta hur mycket jag gått ner ännu, väntar tills det är dags att åka hem. Roligt att det syns iaf.
   Nu får det bli en powernap, vilket med säkerhet kommer resultera i att jag inte kommer somna inatt heller men är ledig imorgon så det får gå ändå.


PENSIONSTRÄNING

Har fått veta att det finns ett namn på det jag sysslat med de senaste dagarna (ingenting) nämligen pensionsträning. Vilket fantastiskt ord. Jag övar mig med andra ord inför pensionen genom mitt ickeaktiva liv just nu. Usch, nästan så man mår dåligt, men imorgon är det seminarie och på torsdag får jag en hemtenta så då har jag saker att göra igen.
   Annars sitter jag och panikkollar sommarjobb, känner att de är dags eftersom de nyss var sommar, höhö. Inte riktigt men lika bra att kolla upp vilka möjligheter som finns.
   Nu ska jag hoppa in i duschen, sen fortsätta pensionsträna, ja så får det bli.


WHERE THE WILD ROSES GROW

Sov länge idag, låg uppe sent inatt och kollade serier. Nu är Brothers & Sisters slut så har börjat på Gossip Girl. Ingen serie för mig egentligen, too much drama, men snygga killar så det får duga så länge helt enkelt. Ska göra klart pluggandet nu inför imorgon så är det gjort, blir nog mer Gossip idag och sen ikväll är det Vem kan slå Filip & Fredrik.

MYS

Vaknade och såg att det snöat inatt så är nu helt vitt på backen, ganska mysigt ändå. Fortsatte lite på mysstämningen så tände ljus, gjorde frukost och lyssnar nu på ballader.
   Inflyttningsdatum är nu ändrat, igen. Fram och tillbaka hela tiden men nu är det iaf 18 december kl 1200 som gäller och då hoppas jag mina fina föräldrar kommer upp och hjälper mig! Grymt skönt att få klart det innan jul så har jag en ny lägenhet att komma hem till när plugget drar igång i början av januari igen.
   Nu ska jag mysa ner mig under filten och kika lite serier. Saknar alla där hemma. Skär i hjärtat på mig när jag vet att nästa gång vi ses kommer det vara hejdåparty.

SOME WORDS WHEN SPOKEN, CAN'T BE TAKEN BACK

Då var det fredag igen då, väldigt vad fort tiden går. Idag ska jag plugga lite sen vid halv tre ska jag och Petra åka iväg och skriva om kontraktet på lägenheten. Ska handla däremellan också. Annars ikväll blir det Idol och mys med andra serier. Så här spännande är mitt liv just nu, vet att ni hemskt gärna skulle vilja byta med mig men tyvärr, det går inte.


DYIN' IS EASY IT'S LIVIN' THAT'S HARD

Har precis ätit mat, ska läsa lite till nu innan Bonde och Grey's börjar. Dagen har bestått av läsande och lite till läsande. Tur att jag ändå gör något vettigt av all ledig tid. Nu tillbaka till läsandet.
   Kan ha varit världens roligaste inlägg att läsa, JAG. VET.


HELG

Seminariet gick fint, mer seriöst än vanligt men ganska roligt ändå. Finslipade det allra, allra sista på PM:et efter det och var hemma vid tre. Och nu var det helg igen mina vänner. Haha, helt fantastiskt detta. Men jag klagar inte, kanske borde få tummen ur rumpan och åka till Ikea och Marieberg någon dag i veckan och köpa smågrejer till lägenheten. Ska läsa litegrann också.
   Tack Frida Mejstedt som ÄNTLIGEN tagit upp bloggandet igen, fantastiskt!


PM

Dra åt.. vad jobbigt det var att gå upp i morse. Skulle kunnat gjort nästan vad som helst för att få ligga kvar i sängen, men icke. Väl uppe piggnade jag till fort dock. Gruppande väntade kl 0815, ett utkast av PM:et skulle skickas in innan 12, och det var på det berömda håret.
   Har powernapat lite här hemma och ska snart börja läsa lite. Snart.
   Imorgon väntar seminarium 0915-1200 sedan ska vi gruppa klart PM:et, resten av veckan verkar det som jag är ledig, jahaja. Ska inte gnälla!

SÖNDAG

Sitter just nu och kollar tennisfinal, lite otippat va? Haha, men det är ju en svensk som spelar så varför inte titta liksom. Ska plugga lite samtidigt också, ikväll blir det att kolla på Vem kan slå Filip & Fredrik. Blir att sova tidigt idag, ska träffa gruppen imorgon 0815 för att skriva klart PM:et. Hoppas alla haft en bra helg!


LÖRDAG

Tack till Amanda som var den enda som förstod att man skulle berätta om vad man gjorde haha, puss. Gårdagen bestod av föreläsning 0815-1200 sedan grupparbete. På kvällen slöade jag i soffan varvat med lite plugg.
   Har precis nu kollat Vampire Diaries, tänkte åka in till stan men vädret ser inte jättelockande ut så jag stannar nog inne istället. Ska fortsätta plugga lite idag också. Något mer produktivt än så lär inte hända.


TORSDAG

Varit en väldigt lång dag idag. Gick upp tidigt för att ta bussen till Varberga där gruppen skulle intervjua en T5-student. Hon var superduktig så intervjun gick fort, sen direkt tillbaka till skolan för att börja på vårat PM. Kom en bra bit men inte klara så ska träffas efter föreläsningen imorgon. Den börjar för övrigt 0815, tror aldrig jag haft något så tidigt här på Universitetet faktiskt, kanske är dags då haha.
   Nu ikväll har jag inte gjort något speciellt, duschat, lagat mat och kollat på serie. Ska snart lägga mig, blir ju tidig uppgång imorgon också.
   Helgen blir lugn annars, bara slöa och slappa. Pluggfri blir den också förhoppningsvis. Hoppas ni andra har det bra, kommentera gärna och säg vad ni gör, eller vad som helst. Då blir jag glad.

20 DECEMBER

Den 20 december går flyttlasset 13 m bort i korridoren. Vad skönt, och KUL det ska bli. Ser fram emot att få mitt eget och inreda och ha mig. Kommer bli skönt att få klart allting innan jul. Annars slutar jag skolan den 22 december kl FEM. Fy fan.......... Kommer väl få åka hem den 23 december. Jaja, ska inte klaga ändå egentligen, har ingenting vare sig över jul eller nyår så. Bit ihop bara.
   Har annars idag läst engelska artiklar, aptråkigt men måste tyvärr. Imorgon väntar intervju med en T5student, sedan får vi skriva PM heeela dagen, och hela fredagen också. På måndag ska det va klart. Har haft 2 dagar på oss, tack för det Örebro Universitet. Vilken bitterf*tta jag blivit va? Haha, är inte så grinig som jag verkar. Har mycket i huvudet bara, om allt och inget.
   Nu har ni koll på mitt liv lite, precis det ni väntat på förstår jag. Nu tillbaka till Bonde söker fru.

.

Gah är äckligt irriterad just nu och inte alls på humör för det bor uppenbarligen enbart idioter i den här staden. Tur man får lite trevliga sms då ochdå som piggar upp en.
   Imorgon lite gruppande med nya gruppen sen ska jag ta mig ner till Ica om vädret är bättre än idag. Allt för nu.


NY KURS

Idag var det dags att börja ny kurs. Handlar mycket om etik och självreflektion så det kommer faktiskt bli en jätterolig kurs. Mycket att göra dock och hårdkörning direkt med ett PM som ska vara inne på måndag. Nya grupper med, kommer sakna den gamla men är nöjd med den nya också.
   Har annars otroligt mycket i huvudet med flytt, pengar, sommarjobb, flytt, flytt, flytt och flytt. Gah, jag ska börja be böner för att allting ska ordna sig med allting. Annars går jag i taket. So dear God..
   Ska titta lite serier nu, och snart äta kvällsmat. Dra åt.. vad trött jag är på NCHF men vikten går stadigt neråt så ska inte ge upp. Disciplin är något jag faktiskt verkar ha, ibland. Imorgon ska det läsas lite litteratur, nu drar pluggandet igång igen.
   Annars fick jag prata med min fina mamma förut, pusspuss!


HEARTBEATS

Vill bara säga att jag saknar alla hemma en hel massa. Känns hur konstigt som helst att hälften snart åker och är borta alldeles för länge. Planera världens bästa hejdå-fest och skicka mig en inbjudan så jag har något att se fram emot hörrni.
   Hade helst av allt spenderat hela denna lediga vecka hemma i Mariestad men har inte riktigt råd med en kommande flytt. Sitter och kollar bilder istället haha, det får duga så länge. 
   Det var egentligen bara det jag ville säga, att jag saknar er allihop där hemma. Puss, puss, puss och kärlek till er.


END OF STORY


WHAT KIND OF HEART DOESN'T LOOK BACK

Har precis varit iväg till Uni för att sälja två böcker. Gott med lite extra pengar, dessvärre får jag lägga de pengarna på att beställa ny kurslitteratur till mig själv. Det jämnar liksom ut sig.
   Ska laga lite lunch nu snart och sen fortsätta kolla på Brothers & Sisters. Man har liksom en mening med livet när man börjar kolla på en ny serie. Haha, patetiskt jag vet, but still.



Hittade för övrigt denna bild på datorn. HAHAHA.

NCHF

Inte varit särskilt produktiv idag heller. Spartacus tog slut igår så började kolla på Brothers & Sisters. Får se hur länge det räcker.
   Har idag börjat med NCHF, har tidigare ätit efter LCHf, Low Carb High Fat men NCHF står istället för No Carb High Fat. Inga kolhydrater alls med andra ord så har nu tagit bort grönsaker och mejeriprodukter också. Tänkte chokckstarta kroppen lite efter allt frossande från tors-sön förra veckan. Får se hur länge jag har lust med detta, kosten blir ju liiiiiiiiiiiiiite enformig minst sagt. Men allt går, bara man vill.
   Ska fortsätta kolla Vänner nu och sen hoppas på att kanal 4 börjar funka lagom till Bonde söker fru.

SPARTACUS

Har börjat kolla på en ny serie, Spartacus: Blood and sand. Galet mycket sex och våld haha. Vi som tyckte det var mycket i True Blood Amanda, men det är inget mot Spartacus vill jag lova.
   Det är vad jag fördriver tiden med på dagarna med andra ord. Inte överdrivet mycket att skriva om här med andra ord.


HELG

Helgen tog nyss slut men min började idag igen. Opponeringen är gjord, och B-uppsatsen är godkänd! Gah, vi var dom enda idag som inte behövde komplettera. Det här har vi tydligen gjort bra, vilket känns väldigt roligt naturligtvis. Det innebär att jag nu är ledig till nästa måndag. Vad ska jag göra med all tid? Får titta på en massa serier och bara ta det allmänt lugnt för nästa kurs blir betydligt tuffare än denna.
   Sitter nu och gör ingenting, tänker göra ungefär samma sak hela dagen. Ikväll ska jag och Hannah laga mat och catcha up lite, har inte träffats sen i onsdags. Lång tid det när man bor 13 m ifrån varandra. 


BÄST JUST NU

Tyrone Wells - Time of our lives

This is where the chapter ends
and new one out begins
time has come for letting go
the hardest part is when you know

All of these years when we were here are ending
but I'll always remember

We have had the time of our lives
and now the page is turned
the stories we will write
we have had the time of our lives
and I will not forget the faces left behind
it's hard to walk away from the best of days
but if it has to end, I'm glad you have been my friend
in the time of our lives

Where the water needs the land
there is shifting in the sand
like the tight that ebbs and floods
memories will gone and go

All of these years when we were here are ending
but I'll always remember

We have had the time of our lives
and now the page is turned
the stories we will write
we have had the time of our lives
and I will not forget the faces left behind
it's hard to walk away from the best of days
but if it has to end, I'm glad you have been my friend
in the time of our lives

We say goodbye, we hold on tight
to these memories that never die
We say goodbye, we hold on tight
to these memories that never die

We have had the time of our lives
and now the page is turned
the stories we will write
we have had the time of our lives
and I will not forget the faces left behind
it's hard to walk away from the best of days
but if it has to end, I'm glad you have been my friend
in the time of our lives


Fantastisk låt som just nu säger det jag tänker. Finns ej på Spotify än utan ni får Youtuba det om ni är intresserade.


RSS 2.0