EVERYBODY WANTS TO RULE THE WORLD

God kväll mitt i jobb,- och OS-hysteri. Sitter nermyst i soffan och väntar på att Bolt ska springa final på 200 m. Spännande som alltid! Annars imorgon väntar äntligen Liseberg, ska bli himla roligt, älskar ju karuseller! Helgen i övrigt ser oviss ut, funderar på att bara sova, och sen sova lite till innan jag påbörjar mina sista fyra jobbdagar nästa vecka.

Och på tal om jobb.. Så har jag och min kära partner in crime Martina fått äran att dela på en heltidstjänst i höst på just det jobb vi är på nu. Känns fantastiskt roligt att ha fått förtroendet att få vara kvar i ytterligare ett halvår, de måste varit nöjda med oss efter sommaren helt enkelt. I höst blir det med andra ord att plugga termin sju av sju samtidigt som jag kommer jobba halvtid. Blir spännande att pussla ihop det!

Tja, näe. Jag hoppas jag blir bättre på detta framåt höst här men vågar inte lova, för då lär det inte hända något. Men nu när jag sitter och skriver märker jag ju att fingrarna saknat det, trots allt skrivande på jobbet.
 
På återseende (skrivande).
 
 

RSS 2.0