DEDIKATION

Efter 4 timmar försening rullade våran pärla till bil neråt landet söndagen den 25 juli. Första stoppet blev på lyxiga McDonalds där vi avnjöt roadtripens första måltid. McNuggets, vad vore livet utan dig? Tomt. 
   Det krävs x antal ord för att beskriva denna fantastiska resa men jag ger er lite ledtrådar. Halmstad camping med nyfikna vakter, övernattning i pärlan sänd från himlen, ingen topnotchsömn, GesslePer, Vilsehärads camping, hög musik, cider, fruktvin, pengar, för många tjejer i ett för litet rum, galna förfester, korvgrillning, klippor, Måndaxklubben, "Är ni från Norrköping?", "Fröken, fröken, hur många fler släpper dom in?", mindre biljettpris, Ullared, shopping, erotikshop, Coop, Varberg, Apelvikens strand, Göteborg, bärgning, Tony på Baltens, verkstadskillar, Pasta etc., Penne Sapriote, Deepl, killen med ölfetischLiseberg, Kanonen, Balder, illamående och 3D. 

Älskade vänner, mina diamanter, vilka fantastiska dagar. Kommer sakna att sitta på klippan och dricka en kall cider, äta en bränd korv och inte behöva tänka på något. Sena nätter och för lite sömn, skratt och många leenden. Hade inte avnjutit det med några andra. Ni är bäst! 

Vart åker vi nästa gång? 




ROADFUCKINGTRIP

Iiiiiih, då var dagen här då som vi väntat på. Vanen styr mot Halmstad runt halv fem idag. När vi kommer hem och vart vi hamnar? Ingen aning. Vi vet att vi ska till Liseberg och Ullared iaf. Vädret får styra lite.
   Blev dubbelhelg denna helg, fredagen slutade inte riktigt lika bra som vi hoppats på men det gör ingenting. Vi ordnade upp det igår istället. Förfesten blev här ute i Ullervad sen tog vi en taxi in till stan och sen dansade vi in på Björnes. MYCKET lyckad kväll tycker jag, träffade en massa roligt folk, Peter Magnusson från Hey Baberiba INTE inräknad. Haha, dryge lille tönt :) Jag och Marjo var hemma i Ullervad runt 4 igen och somnade gott. Idag väntar som sagt roadtripen men innan det måste jag packa klart, skriva ut böcker, hämta vanen, fylla på telefonen osvosv. Uppdateringen lär ju inte ligga på hög nivå direkt men ni fattar ju varför :D Hoppas vädret är bättre neråt landet.
   Vi får se vart vi hamnar och hur det slutar, men jag vet att det kommer bli en fantastisk resa med världens mest fantastiska vänner. <3

FREDAG

Då var det fredag igen. Snart höst igen är jag rädd. Hade tänkt plugga idag men jag orkade verkligen inte. Min hjärna behöver nog vila lite ifrån allt vad sociologi heter. Marjo kom och hälsade på mig en sväng förut, vi åkte till Oxen en sväng och sen körde hon mig till Amanda. Här sitter jag nu, hon har precis färgat håret. Väntar på att Frida ska höra av sig så om du läser detta Frida, hör av dig! ;)
Börjar bli dags att göra sig iordning med, iaf för min del som inte direkt är den som brukar vara klar först. Hade tänkt ha cykelbyxor idag men om vädret ska fortsätta vara så här med 10 grader så får jag nog fasen tänka om alltså. Men det löser sig dom dom brukar säga. Hoppas på en mycket trevlig kväll när det är dubbel 20årsfest ikväll. Kan väl inte sluta annat än bra? :)

TATUERING

Dagen har bestått av plugg. Marcus var här en sväng också, ses ju inte så ofta nu på sommaren. Tur vi bor ihop i Örebro :) Kvällen kommer också bestå av plugg, kanske, kanske, kanske sätter på en film, får se lite.
   Har suttit och skissat lite på en tatuering också, har en stor ryggtatuering planerad men det blir inte förrän nästa år någon gång, utan det är handleden som ska göras om. Den jag har nu är lite klyschig måste jag säga, och dessutom är den lite halvdåligt gjord så den ryker nog. Detta om tatueraren anser att det är möjligt naturligtvis :) Innan det blir av måste jag ju dock bestämma vad som ska göras och det har jag roat mig med lite nu. Men ni får inget veta än, får nog bli en 20årspresent till mig själv kanske :)
   Nä, får väl återgå till plugget :)

STUDYING = STUDENT + DYING

Jajamän, ifall någon missat detta fantastiska lilla fenomen så vet vi alla nu vad studying egentligen betyder. Uh vad det är kämpigt nu hörrni. Alla ni som klagar på era jobb, gör inte det. Det kunde varit värre, trust me. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting, roadtripen kommer inte lägligt det börjar jag inse nu.
Tyvärr är det ju inte så enkelt att bara inte bli godkänd på någon kurs och sen var det inget mer med det. Saken är den att blir jag inte godkänd blir jag återbetalningsskyldig direkt efter sommaren till CSN, och sen när CSN ska granska mig för att besluta om jag ska få studiebidrag blir jag inte godkänd eftersom jag inte har tillräckligt med poäng, alltså inga pengar i höst heller. Om jag känner någon press? Skoja inte.
   Hade en trevlig dag/kväll igår iaf. Slutade med filmmys i min soffa med Marjo, Malin, Evelina och Elin. Balder också naturligtvis. Får se om jag kan vara något social idag, har ju en del att göra som sagt =) Egentligen ska inte jag klaga jag heller, för det finns alltid någon, som har det värre.



MÅNDAG

Det var ju det här med att uppdatera oftare så att inte alla dagar flyter ihop.. Får nog bli lite skärpning. Fredagen bestod av inhandling av godis på Rattugglan, sen hämtmat från Milano och Prebende. Jag, Marjo, Frida och Evelina åkte sen hem hit och satte oss och åt. Damerna fick även välja film så det landade på Bodyguard. Efter att ha dreglat klart över Kevin Costner åkte Frida och Evelina hem då de hade jobb som väntade på lördagen. Jag och Marjo fortsatte i filmandan och kollade även The House on the Haunted hill 2. Bättre filmer har jag sett men :)
   I lördags blev det, för omväxlings skull, en lugn kväll hemma hos Frida med tacos och film. Blev även lite hårfärgning som jag tror Frida numera ångrar :) Det var tänkt att även mitt långa hår skulle få sig en förändring, men efter att ha genomlidit all slingupplockning och blandat till färg insåg vi att det inte skulle räcka. Så ca 69:- och en hel massa smärta i onödan, haha. Åkte sedan förbi och hämtade Balder och satte mig här i soffan för att plugga. Var sedan en väldigt underlig natt som följde, nämner inga ingående detaljer men berörd person känner nog igen sig :)
   Gårdagen bestod av slö och slapp enbart. Jag och Marjo tittade lite film, Wrong Turn och Lejonkungen 1, det gäller att få till den rätta blandningen liksom!
   Denna dag kommer bestå av plugg och sen ska JAG laga lunch. Vi får se hur det går. Har hört att det är tanken som räknas? Annars denna vecka blir det plugg och sen umgås, Amanda kommer ju tillbaka från grannlandet imorgon :) Pratades också ev. om utgång på lördag men det hinner nog ändras både en och fyra gånger. Annars så drar vi ju på söndag och det ska bli SÅ. JÄVLA. ROLIGT.



Här får ni en liten bild från gårdagen där Marjo, förgäves, försöker lära Balder att flyga ;)


FREDAG

Tysklandsresan var mycket, mycket trevlig. Efter nästan ingen sömn alls, åkte vi mot Tyskland runt 0315 på natten. Färjan över till Helsingör blev runt 0700 på morgonen. Vi var lagom trötta efter den sömnlösa natten + den vackra allsången i bilen ner mot Helsingborg. Färjan tog ca 25 min och efter det var det dags för förarbyte. Marjo slocknade i princip direkt och sov sen hela Danmark, kul tjej det där ;) Tripen igenom Danmark tog väl sisådär 2 timmar och sen var det en 45 min båtresa igen över till Tyskland. Efter att ha gått igenom alla tre våningar med sprit i Bordershopen vid tyska gränsen var vi färdighandlade runt 1300. Dags för hemfärd, hade en ruskig tur med alla båtresor under hela resan. Kom alltid några minuter innan båten gick. Käkade lite på båten och sen var det en lååååång resa hem mot Mariestad. Var framme runt halv 10 då Marcus föräldrar bjöd på hemmagjorda hamburgare. Somnade som en stock väl hemma i sängen. Mycket trevlig resa och cider behöver jag inte köpa på ett bra tag :)
   Gårdagen bestod av plugg och på kvällen var det roadtripmöte med tjejerna hemma hos Evelina. Kom fram till att den 24 juli åker vi. Blev efter denna dag lite ändrade planer dock då bilen vi skulle låna inte var ledig förrän den 25 juli. 25 ev. 26 juli bär det alltså av. Roadtrip 2010 :)
   Idag har jag pluggat och legat en stund på Ekudden med Malin. Ikväll ska jag vara hundvakt så några tjejer kommer hit. Äter nog något och ser på film.
   Imorgon väntar ölbrännboll och sen antagligen utgång. Livet leker hörrni :)



GERMANY

Igår var jag med Marjo på dagen sen kom min pojkvän en sväng. Vi kom på lite halvspontant sådär att fan vad gött det skulle vara att åka till Tyskland för att köpa lite sprit. Sagt och gjort dåja, ringde för att kolla om det fanns en större bil än Marjos ledig och även om det fanns någon som kunde vara hundvakt och Balder. Bägge två var ordnat inom 30 minuter. Inatt kl 0300 styr vi alltså bilen mot Tyskland. Hahaha, ja jävlar. Det kan verkligen gå HUR SOM HELST. Men jävlar vad roligt jag tror vi kommer ha, bränt en skiva också som jag och Marjo kommer sjunga allsång till, Marcus får tycka vad han vill! :) Trippen betyder inte bara sprit en lååååång tid framöver utan också att det inte bli någon uppdatering här (inte säkert att det blivit det ändå men). Vi räknar med att vara borta i ca 24 timmar. Kudden, filten, sociologiboken och plånboken är framplockat. What more can I need?
   Wish us luck, hepåre.


VIVA ESPAÑA

Fan vad gott att Spanien vann! Har inte följt VM slaviskt direkt men eftersom min släkt bor på Mallorca så blev ju Spanien det självklara valet att heja på :) Satt som på nålar hela matchen så jävlar vad jag skrek när målet kom! Firar matchen med En vampyrs bekännelse, men pratar i tele just nu. :)

Hepåre.

SÖNDAG

Sicken kväll det blev igår. Jag misstänkte det innan att vi skulle bli kanonkalas och sen gå ut på Björnes. Mjadå, glada i hatten så vinglade vi in på Björnes efter en mycket lyckad, som alltid, förferre i Fridas lägenhet. Det dracks rödvin, vitt vin och Dooley's. Inget att klaga på där med andra ord. Jag somnade gott när jag kom hem efter ett glas resorb och en ostbaguette.
   Idag är det varmt nåt så inni... 33.3 grader stog termometern på senast jag kollade. Det hindrade inte mig från att dammsuga här dock. Nu sitter jag och pluggar lite, ska göra lite varje dag så kommer jag förhoppningsvis hinna med båda hemtentorna innan roadtripen så är det bara två onlinetentor kvar sen. Det ordnar sig.
   Vid femsnåret blir det en pizza på Valentino, efter det hem och plugga lite till och ikväll ska jag kika fotbollsfinalen. Heja Spanien! Får se om det antingen blir mer plugg efter det eller om det blir en film :)


FRIDA

Detta inlägget är till dig :) Hon tycker jag skriver för dåligt, förstår inte vad hon menar? Någon annan som gör? Nej, tänkte väl det.
   Gårdagen bestod av plugg fram till att Marjo kom runt 7, åkte och köpte cola sen blev det mumsig mat som mamma lagat. Sen kollade vi (läs Marjo) animal bloopers på youtube. Vissa är lättroade :) Framåt 10 kom vi på att fan nu tar vi bilen och drar iväg. sagt och gjort, iväg kom vi. Det blev dock en lite annorlunda färd jämfört med vad man är van vid. En blyertspenna från Månadens Bok och Mina 1000 första engelska ordbok fick styra riktningen. Vid varje korsning snurrade jag pennan, pekade den åt höger körde vi åt höger. Efter en hel del körande (och lite fusk) kom vi iallafall ut ur Mariestad. Hamnade på Hassletappen där vi köpte varsin glass, sen fick jag se Marjos IPP ute i Lyrestad. Sista anhalt blev Torsöbron by night innan vi åkte hemåt. Jag somnade gott.
   Imorses åkte jag, Frida och Evelina ut mot Hattarevik där vi legat och glassat hela dagen. Är precis hemkommen halvbränd och fin, det lär bli fint i duschen. Vi kan inte riktigt hålla oss ifrån alkoholen så ikväll blir det till att dricka lite vin och drinkar hemma hos Frida. Om det blir utgång? Innan 11 isf, för jag tänker inte betala fört :)

Nöjd Frida? Nu är det din tur!

Hepåre.


DET GÅR FORT NÄR MAN..

.. Ja vadå? Har fan INGEN koll på vad jag har gjort den här veckan och idag är det torsdag. How did this happen? Har säkert spenderat dagarna med mina vänner eller nere i hamnen. Träffat Mackan också.
   Idag vet jag iaf att jag har träffat Frida, pluggat och spelat minigolf. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska sätta på en film eller fortsätta plugga? Kanske ska plugga i 45 min och sen se på film? Kompromisser is the shit.
   Imorgon blir det plugg på dagen och på kvällen ska jag träffa Falken.

Hepåre.

MÅNDAG

I fredags sov jag i pappsens lägenhet, kollade tv, åt mig tjockare och satt vid datorn. På promenaden hem till mamma trodde jag, på riktigt, att jag skulle dö. Det var så varmt så jag tänkte att nu kommer jag smälta bort på vägen till min mamma. Jag överlevde dock hem, men det var knappt alltså. Fixade iordning lite hemma, sen kom Marjo och vi åkte bort till Frida där alla gjorde sig vackra(re). Precis när vi skulle gå iväg till MSK-stugan börjar det vräka ner regn så Fridas snälla mamma skjutsade oss de 500 m som var mellan oss och kalaset. Kvällen var asgrym, varmt, men jävlar vad roligt vi hade! Tack för det Malinhjärtat, hoppas du hade lika roligt som jag.
   Gårdagen erbjöd den mest effektiva bakisdagen på mycket länge. Frukosten bestod av en halv megarulle, sedan gjorde vi ett spontanbesök i Frida och Victors lägenhet. Efter det iväg till minigolfbanan vid Alhagen. MÅSTE BARA POÄNGTERA ATT JAG VANN! Så, då var det sagt. Efter det ner till hamnen för glass, upp till Evelina för att inse att vi måste ner till stan igen för att köpa godis. Efter att det var inhandlat var det upp till Evelina igen för att först titta på Dirty Dancing 2 och sedan Coyote Ugly. Kvällen avslutades med kubb, kvällsbad på Ekudden och utslagspoker hos Pesonens med mycket skratt. Fin dag med fina vänner, vad mer kan man önska sig?
   Idag är det back to reality dock, måste plugga. Jag som trodde jag hade en hyfsad självdisciplin, tydligen inte.. Ska ha som mål att vara relativt klar innan roadtripen som tar plats v. 30 (?). I can do this!


FREDAG

Efter morgonpromenaden i onsdags åkte jag och Evelina en sväng till stan för att snabbt inse att det är bättre att åka till Skövde. Så vi hämtade upp Amanda och åkte iväg. Handlade ett linne till lördag bara och så åt vi mat på Gräddhyllan. På kvällen började det regna nåt så inih-e, det var knappt Evelina såg att köra. Men det klarnade upp efter ett tag så vi åkte ner till hamnen och myste. Firade även min tenta med middag på Bistro.
   Igår låg vi på Ekudden i flera timmar vilket resulterade i brända armar och rompa. Ska det va så ska det helt enkelt :) Åkte från stranden ner till hamnen där jag träffade Tilda, fikade och pratade där nere i 1 ½ timme då Amanda, Elin och senare även Evelina dök upp. Kvällen avslutades med grillning hemma hos Eve.
   Idag får jag strunta i solen, dels pga. att jag är bränd men också för jag måste plugga. Får lite halvångest faktiskt, har läst en halv bok av fyra. Ajaj.
   Imorgon vankas det 20årsfest, iiiiiiiiiiiiiih. Roligt :)


RSS 2.0