Dagen före domedagen

Min fina vän Marjo var snäll och köpte biljett till Mariestad åt mig för hon ville njuta av mitt fantastiska sällskap ;) Det tackar vi för! Har bara slöat och slappat, inte helt fel :)

Nu sitter hon bredvid mig i soffan och slumrar, Balder ligger mellan oss..

1946 ikväll är det dags för hemfärd, hoppas inte tåget är alltför försenat eller att det fastnar någonstans på vägen.. Ska sitta och förbereda mig mentalt inför min underkända hemtenta som kommer komma ut imorgon. Väntan på att få resultatet kan jämföras med tortyr om jag får säga det själv. Underkänd ska man väl bli någon gång under sin studietid så varför inte såhär i början :P Det löser sig säkert..


Just det..

- 5 kg.

Vår dag

24 januari idag vilket innebär 2 år och 11 månader. <3 Det har vi dock inte firat utan vi har spenderat dagen i varsitt rum tittandes på två olika serier haha. Det är kärlek det :)

Hade en mycket trevlig kväll, det var inte mycket till klassfest direkt då det var fler okända än kända ansikten där men det var en trevlig kväll ändå. Var hemma hyfsat tidigt då jag begav mig hemåt när alla andra skulle till krogen. Hade tur som hade Sandra vid min sida på hemvägen annars vettefasen om jag hittat hem alltså. Får se om jag hittar tillbaka imorgon då det är dags för grupparbete på samma ställe.
Har pluggat lite idag också, inte ansträngt mig alltför mycket dock, känns onödigt så här en söndagkväll :)

Dags för ny vecka imorgon, hoppas den går fort för tentaresultatet kommer ut på måndag. Vill slippa oroa mig mer över de känner jag, vill ha mitt U nu så jag kan släppa det och lägga fokus på omtentan istället.

Nu är det natti.

Torsdag

Dagen består av två stycken föreläsningar, handlar mestadels om juridik. Kan bli intressant eller platt fall, det märker jag kl 15 idag.

Igår kom Hannah hit på kvällen, vi åt mat och kollade på Transsiberian, helt okej film. Annars igår gjorde jag inte överdrivet mycket vettigt, körde lite fatattack framför tvn. Jag undrar jag hur många människor som sett mig stå framför tvn och vifta med armarna och undra vad jag är för en idiot..

I helgen vankas det klassfest i Gojjes tomma lägenhet! Inga bord och inga stolar, bara ett högtalarsystem och tv i princip, och många fantastiska människor naturligtvis. Kommer bli en riktigt bra kväll, ser fram emot det!
Nu börjar det bli dags att sätta fart annars missar jag föreläsningen, och det vill vi ju inte...


Känns skumt att tänka på hur vi kände varandra då.
Det är ju lite skillnad nu om man säger så.


Killing me softly

Idag har man inte gjort överdrivet mycket. Var och kollade innebandy förut, gick tyvärr inte så bra som man hade hoppats på, det går förhoppningsvis bättre imorgon! :)
Igår hade vi mys här hemma, jag, mamma och Marjo, Balder också naturligtvis. Åt god mat och tittade på Let's dance, kikade slutet på American Pie 2 sen framåt kvällen. Sen somnade vi gott.

Just nu står Marjo i vårat kök och lagar mat. Hasselbackspotatis med fetaostfyllda färsbiffar. Jo jag tackar jag! Ska nog titta en Johan Falk film sen till maten. Jag har inte sett en enda än, dåligt av mig. Imorgon blir det att kika innebandy igen, blir lugnt sen, åker ju hem på måndag morgon och vet inte när jag åker hit igen. Får passa på att njuta helt enkelt, för på måndag är friheten slut :)

Får även träffa min fina älskling på måndag igen, längtar :)

Du vill ha det du förlorat, men mig får du inte tillbaks

Melissa Horn kan skriva texter som ingen annan. Det är hon och Winnerbäck som banne mig sätter ord på det vi alla tänker.

Sitter och lyssnar lite musik just nu, ska snart göra mig klar för att gå till stan. Ska äta lunch på Rhodos med Evelina och Antonia. God mat och bra sällskap på en och samma gång är inte illa :)

Imorgon åker jag och mammsen till Örebro en sväng, ska på Lord of the dance på kvällen. Kan bli riktigt roligt. På fredag ska vi in på Ikea (nähä, vad förväntar man sig när mamma är med?? MÅSTE säkert in på Chilli också :), på kvällen där ska jag och Marjo ha pyjamasparty med Let's dance. Vilken fredag hörrni!! :)

Ska passa på och ta det lugnt och njuta denna veckan för på måndag börjar allt igen, då vet gudarna när jag har tid att komma hem igen. I mars är det bestämt iofs när Evelina fyller hela 20 år! Om det blir något innan dess är tveksamt är jag rädd.. Vi får se, lika långt hit till Mariestad som det är till Örebro bara så ni vet ;)


Rubrik

Jag kan ha världens sämsta fantasi så roligare rubrik än så där blir det inte.
Har precis ätit mat, innan det körde jag lite fatattack, haha. Tacka Gud för att ingen ser mig när jag står i vardagsrummet och viftar och flänger med armarna. Ska strax in i duschen och sen slöa och slappa. Är ledig denna vecka ju, finns INGET att göra som har med plugg att göra. Det tackar vi för, på måndag börjar termin 2.

Igår fick jag träffa min fina Marjo, åh vad jag tänkt på dig idag ska du veta, jag är mer nervös än du!

Imorgon ska jag träffa Evelina en sväng, blir fika eller lunch eller liknande på stan, får se om vi får sällskap av någon mer. Uppskattar verkligen att vara här i Mariestad. Trivs som fisken i vattnet i Örebro men Mariestad är ändå alltid hemma, på både gott och ont.

Talk to you later..

Söndag

Så här på "morgonen" har jag gjort lite aerobics å magövningar, är man inte hurtig??! Ska göra lite plugg nu medan äggen kokar sen får jag hoppa in i duschen.

Blir kanske lite mer plugg efter det annars ska jag fortsätta titta på Supernatural.

Mer än så har jag inte att erbjuda för tillfället faktiskt. Åker hem imorgon men det vet nu ju redan.

Happy day

Idag har jag vaknat pigg, kär och lycklig på samma gång. Inte helt fel om man säger så.. Hann träffa min fina pojkvän ca 15 min innan han begav sig till jobbet, men han hade kokat ägg till mig innan :)

Igår var Hannah, Lina & Sandra här. Vi åt tacopaj och kikade Let's dance. Very trevlig kväll!
Ska kika ett avsnitt av Supernatural nu och sen köra lite fatattack tror jag, sen får det bli dammsugning och lite plugg, sen börjar vi om med Supernatural igen :)

Har skola på måndag men sen åker jag hem och så får jag träffa Marjo!! :):) Åker tillbaka en sväng till Örebro på torsdagen då jag och mamma ska på Lord of the dance. Ska bli skojigt! Sen går bilen mot Mariestad once again.

Avatar

Då har man sett den också. Riktigt fin film, älskar när det är grön natur överallt. Töntigt I know men kan inte hjälpa det!! :) Hoppas på att drömma lite om Pandora inatt haha. Ska äta lite kvällsmat nu och sen titta på Supernatural. Ledig imorgon så ska bli skönt att få sova hur länge man vill.

Jäkligt kallt är det häruppe, och kallare ska det bli säger dom! Gah, bäst att hålla sig inne tror jag.. Höll på att dö när jag gick till Hannah förut, men det var det värt för hon bjöd på mumsig mat.

Har inte mycket mer att skriva, som vanligt. Händer inte mycket i mitt liv just nu, har inte ens något hemskt pluggande att skriva om haha, det kommer, det kommer!!


"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace". - Jimi Hendrix

3 januari 2010

Känns lagom konstigt att skriva 2010 måste jag säga, blir fel i systemet om man säger så.
Sitter just nu i Örebro och försöker ordna så att jag eventuellt blir godkänd på hemtentan. USCH vilken tråkig och svår tenta det var denna gången. Trasslat till det har dom gjort. Det är bara att be en stilla bön och hoppas på att bli godkänd, blir jag inte det är det inte hela världen men det vore ju väldigt skönt.

Saknar Mariestad redan, det var skönt att vara hemma och bara umgås med folk som ligger en varmt om hjärtat. Åker hem om ca en vecka igen så jag kommer snart tillbaka. Kanske inte är några som vill ha mig tillbaka förresten, ni kanske har tröttnat på mig redan? :)

Min hals håller för övrigt på och ta död på mig, gör B R U T A L T ont. Honungsvatten och fisherman's friend är vad jag äter och dricker. Men men, det ska väl gå över det med hoppas jag..

Dags att återgå till plugget..

RSS 2.0