Slö å slapp japp

Ja usch, den här helgen har inte direkt gått i pigghetens tecken. Har inte ens varit utanför dörren bortsett från i fredags kväll då jag gick hem ifrån Hannah. Imorgon är det dags för ny vecka dock, och den är fullspäckad. Föreläsning mån, tis, ons, 41årsfest på ons-kvällen, eget plugg med Hannah på torsdag och fredag. Mellan där ska jag få in lite motion samt tentaplugg.

Då var OS slut för denna gången, hela 2 år kvar till nästa OS, hur ska det gå mamma?!?!

Hahah, godnatt.

Snö

What else? Blir inte förvånad längre när jag tittar ut genom fönstret.. Jaja, hellre detta än regn iaf. Har pluggat idag, sen kikat OS, kul med brons, och sen tittat Melodifestival. Jag och Marcus började kolla på Luftslottet som sprängdes också men orkade inte kolla klart så får göra det imorgon.

Nu ska jag lägga mig och läsa boken 'Smuts' som jag fick låna av Hannah.
Nattinatti.


Ingenting försummar vi så ofta och oåterkalleligt som det tillfälle som erbjuds oss varje dag.

Guld

Hade en mycket trevlig kväll igår i Hannahs korridorsrum tillsammans med henne och hennes vän från Karlstad. Tittade Let's dance och naturligtvis Solsidan, vilket klockren program han har lyckats med där Felix Herngren! Var hemma runt 10 men lade mig inte förrän vid halv 4, kunde inte riktigt slita mig ifrån en sjukt spännande curlingfinal. Blev OS-guld där till slut, trots att det såg riktigt mörkt ut.. (:

Ska äta lite frukost nu och sen ha en liten pluggdag. Läsa 45 min paus 15 min, får se hur länge jag orkar. Mackan jobbar så jag har inte honom att skylla på om jag skulle bli störd d:



Lägger upp en bild på mina fina vänner med, pusspusspuss.


I brist på annat

Borde egentligen plugga men leker i PH istället, bra mycket roligare faktiskt.. Har på damhockeyn i bakgrunden också, nästan så det är lite spännande nu med 2-2 och halva tredje perioden kvar. Vore roligt med en medalj till..

Ska lägga mig så snart hockeyn är slut, seminarium imorgon som sagt. Annars lär det bli ännu en lugn helg, ska börja med pluggandet på allvar nu, salstentan är om en månad. Vore hyffsat gött att klara den, omtenta på 15 hp är ingen jag vill vara med om, uh.

Natti.

Shutter Island

Fick ett dussin röda rosor av Mackan igår när han kom hem, sötnosen.. Vi åt mat, kollade lite OS innan vi tog bussen till bion. Shutter Island var en riktigt bra film, rekommenderas! :)

Denna dag kommer inte bestå av så mycket, ska försöka se reprisen på gårdagens stafett. Ska plugga lite emellan också.. Imorgon är det seminarie mellan 1315-1500 tror jag, sen är det heeeelg igen :)


3

Idag är det min och Marcus treårsdag. Looks like we made it! (:




Firar vi med lite mys och Shutter Island ikväll.

<3


Sommarkurs

Sitter och kollar för fullt efter en sommarkurs om jag inte skulle få jobb, vilket jag troligen icke kommer få. Hittat en som heter Sociologi A, ungdomssociologi, jäklar vad smart jag blir då förstår ni! (: Försöker även förstå mig på allt med CSN under sommaren beroende på hur många högskolepoäng det gäller, om det är helfart, halvfart, deltid eller heltid osv. Uh, inte lätt, inte lätt. Förhoppningsvis får jag fullt CSN under sommaren så att jag kan njuta och ha jäkligt roligt under sommaren tillsammans med mina vänner. Att plugga under sommaren låter kanske inte jätteroligt men det är inte överdrivet ansträngande kurs jag söker till isf så jag lär överleva (:

Lite serietips för er som är vampyrsugna (vem är inte det nuförtiden?) är The Vampire Diaries med både en och fler riktigt heta små Draculas, yumyum. True Blood är också skitbra men det vet ni väl redan hoppas jag (:

Nu blir det mat och så ska jag titta på Bröllopsfotografen för den har jag fortfarande inte sett.

Tisdag

Vart full rulle today. Först värdelös föreläsning om barns behov och föräldrars förmåga, sedan vart det grupparbete hos Gojje där han bjöd på Schwarzwaldtårta (: Mumsigt var det. kom hem för ca 20 min kanske och ska nu in i duschen och sen läsa lite.. Har fått börja plugga nu när de där jävla amerikanarna där borta har uppehåll i varenda serie jag kollar på. Jaja, lika bra det kanske..

Imorgon vankas det bio, Shutter Island. Looking forward to it.

Kommer hem den 11 mars by the way, så boka in det (;

Kors i taket

Solen lyser och det har slutat snöa. Vad är detta?! Jag och Hannah tog tillfället i akt och gick på en promenad i det fina vädret, passade på att handla lite också.
Nu börjar jag bli grymt hungrig så får nog göra lite mat, känner mig sugen på bakad potatis igen.. Hm, får se vad det blir.

OS

Määääktigt med både guld och brons så här vid tolvsnåret. Go Sweden!!

Har haft ett gäng fulla tjejer här ikväll då det är fest nere i gemensamlokalen haha. Känner stor saknad för mina fina vänner i Mariestad också, blir så glad jag får höra från er. Tyvärr kunde jag inte vara med varken dom eller mina kära klasskamrater två våningar ner. Men jag laddar och längtar inför den 13e mars (:

Nu ska jag kika ett avsnitt till av The Mentalist och sen blir det att nana.

Nu är helvetet lös

Vaknade av att grannarna som bor ovanför oss skrek. För er som inte vet så bråkar de två varenda dag, finns inga undantag, utan precis varenda dag. Oftast är det hon som vrålar, bankar och skriker. Men imorse vaknade jag av att det var han som stog och vrålade AAAAAAAAAAAAH tio gånger i sträck. Det blev tyst och sen skrek han igen.. Jag och Marcus försäker komma på en logisk förklaring till varför han vrålar men förgäves. Antingen har han slagit ihjäl henne eller så är det hon som torterar honom.. Man börjar undra.. Fina grannar man har.

Gårdagen var mysig, vi åt bakad potatis med olika röror och sen typ 2 kg frukt som vi doppade i marabou. Hejaheja. Satan vad mätta vi var efteråt. Uh.

Idag annars blir det att hålla sig inne, vilket väder alltså.. Ska läsa lite och ikväll blir det OS och Melodifestival.

Vår frukt vi åt igår och hur våran balkong ser ut just nu.. 




Förlåt

Seminariet avklarat och lunch har jag fått i mig samtidigt som jag kollade nya avsnittet av Grey's. Sitter och skriver inköpslista nu, ska möta Hannah vid Ica 1700. Sen ska vi hem hit och laga mat, blir bakad potatis med olika röror idag. Ska se på Let's dance med, jobbigt när det är Kalla och hockey samtidigt men det får lösa sig (:


Musiktips, Magnus Weideskog - Förlåt. Sök på spotify, sicken sköning :)

Jag är vaken för sent, och jag sover för länge och jag stör dig ibland i min sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten om jag inte sover med dig
Jag har värdelös smak när det gäller att välja vilket TV program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng när jag är för lat för att torka hans ben
Jag vet att jag är svår att leva med

Men förlåt, förlåt, förlåt för allt jag gjort
Eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag sagt
Eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanning är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin och jag lämnar den full med skräp
Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet att du inte tycker om
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får eller så berättar jag det alldeles för sent
Jag vet att jag är svår att leva med

Men förlåt, förlåt, förlåt för allt jag gjort
Eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag sagt
Eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanning är att utan dig är jag ingenting värd
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
För allting jag kommer att säga
 
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt


Snö, snö, snö och snö

Det snöar som ni kanske förstår.. Inte lite heller, det bokstavlit talat vräker ner.. Uh, jaja, får ta ett paraflax när jag går till skolan, hinner inte får så mycket snö på mig men vill inte riskera att se ut som en blöt katt när jag kommer fram. Börjar bli dags att dra sig, seminarium om LVU/LVM väntar..


Jag gav upp för längesen..

Jag pallade inte inatt precis som jag trodde hahah. La mig efter första perioden men somnade inte ordentligt förrän herrarna begav sig hemåt runt fyratiden. Gick upp vid halv 12 idag iaf, har kollat ett Grey'savsnitt och väntar nu på att M ska komma hem så vi kan äta lunch, sen ska jag ut på promenad. Ska försöka ta tag i mig själv sen och plugga lite också, men svårt så här i OS-tider..



En vänskap som kan ta slut
har egentligen aldrig börjat..


LVU, LVM, LPT

Det var vad föreläsningen handlade om idag. Mycket intressant får jag lov att säga. Har inte mycket mer att berätta faktiskt, blir en låååång natt med hockeytittande och juristkillar, hahah.

Lägger upp ett klipp på den nya versionen av Michael Jacksons och Lionel Richies "We are the world", denna i förmån för Haiti. Många kända ansikten är med, roligt!

Fettisdagen

Hannah var här nu ikväll med tre semlor som vi tryckte i oss. Det är sådär gott va, duger så här en gång om året i princip.. Ska ta och lägga mig nu, tror det blir svårt att somna dock då jag råkade powernapa 1 ½ timme förut och vaknade kl 1800, menmen, värt ett försök iaf.
Imorgon väntar föreläsning 1015-1600 om LVU/LVM, skulle kunna vara väldigt intressant om det inte vore för att föreläsaren är riktigt dålig.

Imorgon natt kommer Marcus klasskompisar hit för att titta på hockeyn som börjar 0130, KUL. Vill också se matchen iofs men vore kul att kunna lägga sig när man känner för det, men kan bli svårt med 6 st halvfulla juriststudenter i rummet bredvid.

Natti.

Måndag

Ny vecka igen då. Ledig idag men ska stryka och greja lite innan Marcus mamma m. familj kommer. Ska även iväg på en promenad med Hannah ikväll. Förra veckan tog jag en paus från mitt nya liv, åt precis vad jag ville, hur mycket jag ville och när jag ville. Som tur var syntes det inte på vågen idag, så nu kör vi igen.

Får sätta på en film nu medan jag stryker så det blir liiiiiiite roligare.



Alla <3 dag

Filmen igår var klart godkänd men Marcus kände sig typ spyfärdig när vi gick ut därifrån så han var mindre nöjd d:

Imorse stog frukosten på bordet när min fina pojkvän väckte mig. Fick en ros och ett fint snöhalsband. <3 Dagen fortsatte med storstädning haha, vi får nämligen besök av Marcus familj imorgon. Nu kikar vi på OS och snart blir det mat. Fläskfilé, klyftpotatis å vitlöksbröd å efterrätt får bli Ben & Jerrys (: En klart godkänd dag även om jag gärna skulle spendera den med alla människor jag tycker om!

 (Klicka för att få dem större)

Inte överdrivet lätt att få till en bra bild på halsbandet men there it is iaf (:

Fredag.. igen

Veckorna går sjukt fort alltså. Skönt det iofs men det innebär också att salstentan närmar sig. Kanske borde börja plöja igenom böckerna snart..
Snart ska jag iväg på seminarium som håller på till 1500, sen ska vi iväg och handla mat tills ikväll. Hannah vill ha lövbiff med getost och Lina vill ha potatisgratäng så jag får väl offra mig helt enkelt :)

Cleanin' out my closet

Hade grupparbete idag med start 1015, blev inte särskilt produktivt dock då både Olof och Gojje var relativt bakfulla :) Det löste sig anyway. Hemma rensade jag ur garderoben + byrån, jäklar vad klänningar jag har upptäckte jag, svårt att få plats med allt.

Har även läst NJA fall vilket typ är rättsfall ifrån HD, rätt intressant men vilket folk det finns alltså.
Ska fortsätta skriva personliga brev nu samtidigt som Vinterspelen i Åre är på i bakgrunden. Efter det blir det lite chips och Supernatural.

Imorgon väntar seminarium 1315 och sedan kommer Hannah och Lina hit på kvällen för middag och Let's dance. Lördag har jag "tvingat" med min pojkvän på bio, vi ska se "Valentine's Day", han motsätter sig det lite, förstår inte riktigt varför?

Onsdag

Varit en heldag idag med grupparbete från 0915-1300 sen föreläsning 1315-1600. Inte varit så pjåkigt ändå faktiskt :) Nu ska jag ner till ICA och hämta paket från Nelly å köpa frimärken. Måste skriva fler personliga prev förstår ni, det är det enda jag gör nuförtiden känns det som. Skickat 15 cv+personliga brev hittills men något jobb. det lär jag ju inte få. Det där med tur verkar inte vara något jag blivit välsignad med. Suck.

Wake me up

Har precis duschat jag, börjar inte förrän 1315 så tog lite sovmorgon. Efter seminariet ska jag se om jag kan bege mig till Gott på foten AB, låter som ett trevligt ställe va? Haha, ska se om de kan göra inlägg till mina skor, eventuellt helt nya skor. Sån där sak som det är superroligt att lägga pengar på, inte.

Hörs säkert senareeeeee.

Uuuuuh

Så. jävla. mätt. Flundra stog på menyn och det är ju så gott så man vet inte vart man ska ta vägen. Å nu är jag så mätt så jag spricker snart, men det var värt det! Har även bakat kladdkaka idag, den smakade bra den också vill jag meddela.

Har förövrigt varit en tung dag, gick inte riktigt som vi ville på grupparbetet, riktigt svåra uppgifter som det var svårt att hitta lösningar på. Menmen, imorgon är det seminarie och det får gå som det går.

Nu ska jag fortsätta titta på Familjen Annorlunda.

Good night sweetheart

Dena söndag blev inte varit särskilt produktiv ändå även fast det verkade så imorse. Promenad blev det och även skrivande av personliga brev, inte mycket mer än så. Har verkligen ångest inför det här med jobb, måstemåstemåste få ett jobb annars vet jag inte vad jag gör alltså, ett jobb skulle rädda mig BIG time under denna sommar. Ingen som har några tips kanske?

Sol

Vaknade imorses av att solen sken in genom fönstret. Det var ett bra tag sen det hände. Låg kvar i sängen ett tag till Marcus sa att de var dags att gå upp för då stog frukosten på bordet. Mätta och glada ska vi nu bege oss till Willys en sväng.

Annars idag blir det att fortsätta skriva personliga brev, plugga, fatattacka och kika lite serier. Fullspäckad söndag med andra ord.

Måndag imorgon igen, vilket innebär att det är dags att väga sig igen. Har det hänt något tror ni?
Blir grupparbete 0915 också (:

In this heart

Varit en rätt så hyfsad produktiv dag. Fatattackat å diskat å dammsugit. Borde pluggat därimellan men nä, det får bli en annan gång.

Min pojkvän åkte precis hemifrån för att gå på Snabba Cash med Micke. Jag sa pass, orkade inte idag. Ser fram emot att spendera lördagkvällen all alone faktiskt. Får se om jag kikar melodifestival eller om det blir film och serier istället.

Have a good night.

Sinead O'Connor - In this heart.

TGIF

Mja, hindrar oss inte från att ha grupparbete så här på morgonen dock.. Men det som måste göras, måste göras helt enkelt :) Tror inte vi sitter alltför länge iaf.
Ska efter gruppandet hem och fatattacka, sen duscha, se nya Greys och Vampire Diaries. Ikväll kommer eventuellt Hannah och då blir det Let's dance.

Helt okej fredag ändå, don't you think?

Humor på HÖG nivå

Hörde att Madonna och Jesus gjort slut. Förstår det, kan inte vara roligt för Madonna att behöva be om allt hela tiden..

HAHAH.


Nuså

Nu ser det väl hyffsat ut här eller? Kommentera någon för Guds skull :)


Kommunikationsövningarna var lika givande som alltid (inte). Går ut på att man ska sitta i sin grupp och spela teater kan man säga. Jag spelar klient och två andra spelar handläggare och medhandläggare. Handläggarna ställer frågor om mitt ärende och jag ska svara.. Typ. Bra sätt att spendera sin torsdag på om man säger så..

Ska snart in i duschen om Marcus blir klar någon gång.. Ikväll ska jag läsa RÅ 1982:2:45, ett rättsfall från 1982.
Så. jävla. spännande.

?

Bloggen ser bra konstig ut men ni får hålla till godo för nu orkar jag inte greja med det mer. Blir blind av alla HTML-koder..

Ska kika Vampire Diaries nu sen sova, imorgon väntar kommunikationsövningar.

Ciao.

Morgon

Sitter och äter frukost och väntar på att min grupp ska komma, blir en hel del grupparbete idag.
Måste därför öka lite..

Later.

Ph CS4

Jepp, fick igång mitt photoshop tidigare ikväll och som vanligt är det apkul när man väl sätter igång att pyssla med det.. För tillfället får bloggen se ut såhär, kommer säkert ändra mångamånga gånger till, går som sagt att göra mycket roligt i ph, (: Nu ska jag dock kika lite på The Vampire Diaries, inne med vampyrer nu vetni.

Imorgon väntar grupparbete 1015. På eftermiddagen ska jag och Hannah iväg och handla och på kvällen äter vi något mumsigt här.. Måste fira tentan lite ju.

Och Marjo din gnu, jag vill också åka iväg!!

WOfuckingHO

JagklaradedetJagklaradedetJagklaradedetJagklaradedetJagklaradedetJagklaradedetJagklaradedetJagklaradedet!
GRYMT skönt är det minsta man kan säga, kan nu lämna termin 1 bakom mig. (: Firade med en cola och salami/briefralla, haha!

Ska sätta i lite smålappar i min lagbok nu så har man gjort lite plugg idag (; Ska kika lite Bigbang theory, Supernatural och Vampire Diaries, det är jag värd!!

Här kommer världens sötaste 3åring som spelar I'm yours på ukulele (:
 

Duktig

Jag gick frivilligt upp halv åtta idag för att köra fatattack och duscha innan skolan börjar 1015. MYCKET bra gjort av mig själv om jag får säga, inte riktigt min grej att gå upp tidigt om jag inte behöver.

Fortfarande inget resultat från tentan, det ska komma under dagen dock, antingen via att jag hämtar ut den eller att jag hinner få resultatet innan lunch. Spännande.

Nu ska jag in i duschen!

...

Still waiting.. Snacka om tortyrnatt/dag. Satt uppe till efter 12 för att se om tentan eventuellt kommit ut då men icke. Gick upp imorse efter att ha sovit halvdant (och drömt om att få VG på tentan), men fortfarande inget resultat. Sitter och uppdaterar sidan var femte minut i förhoppning om att få resultaten innan det är dags för seminarium, men nope. Väl på seminariet säger dom att hon som har hand om tentorna inte hunnit lägga ut resultatet (trots att hon haft en extra vecka på sig), hon skulle eventuellt hinna det imorgon. Jag kan heller inte hämta ut tentan för det stället är endast öppet mellan 12-13.
Vill egentligen inte hämta ut den innan resultatet kommit ut på internet men nu lär jag ju inte ha så mycket val inför morgondagen.
Jahapp.. Måttligt irriterad blir jag på sånt här, Örebro Universitet gör inte många rätt nuförtiden alltså..

Har inte mycket mer att säga än att mitt liv cirkulerar kring tentan just nu.. Blir en sömnlös natt till tydligen.

RSS 2.0