Bra dag

Varit en bra dag detta. Gick upp i morse och vågen visade att jag gått ner 2 kg på dessa fem dagar. Det ger resultat att göra små justeringar i livet må jag säga. Bara 10-13 kg kvar.
Efter det fick jag se att jag blivit godkänd på hemtentan. SKÖNT. Behöver man inte oroa sig mer för det utan kan fokusera på allt annat.

Vi sitter nu och gör en powerpoint, vi är snart klara så då ska jag bege mig till stan för att köpa ett par skor. Får se om något mer slinker med kanske :)


Lussebak

Yesbox, nu är det färdigbakat. Vi är inte överdrivet duktiga på att uppskatta storlek jag och Mackan så några är skitstora och några inte riktigt lika stora. Men alla är självklart lika goda!! =) Skulle gärna trycka i mig både 2 och 10 stycken men det går inte när man har en viktnedgång att tänka på.

Sitter nu och pluggar och kikar på Vem kan slå Filip & Fredrik, ska snart göra lite gröt och sen blir det nog en lussekatt till. Imorgon blir det grupparbete hos mig kl 10 sedan ska vi iväg och hämta hemtentan, ska be en stilla bön till Gud inatt att jag är godkänd, annars blir det inte roligt i jul, inte roligt alls.

1:a advent

Igår var jag och Marcus på New Moon, var inte överdrivet bra får jag tyvärr erkänna. Är inte överförtjust i bok 2 så var väl rätt logiskt att jag inte skulle vara förtjust i film 2 heller. Efter bion överraskade Marcus mig med att bjuda på middag inne på Efesos, MYCKET gott och väldigt mysigt. Tusentack för det :) <3

Idag behöver jag plugga lite men vi ska hinna med att baka lusselkatter också.
Imorgon får vi se om jag gått ner något på 5 dagar. Spännande.


Tacos

Yes, blir tacos och idol ikväll. Själv dock för Marcus ska iväg på tentafest. Jaja, så kan det vara.
Har förövrigt börjat mäta allt jag äter och dricker nu, 2 dl köttfärs, 1 dl majs osvosv. Lite lättare att hålla koll på vad man stoppar i sig då.

Nu blir det mat!

Besvikelse

Åh, ni vet den där känslan, när man verkligen ser fram emot något, man väntar och väntar och längtar tills det ska bli fredag. Man går upp på morgonen, sätter på datorn och då, då sker det ofattbara, världen runtomkring mig rasar...

Det finns inget nytt avsnitt av Grey's anatomy. VAD I H-E!

Fredag

Har städat lite nu på morgonen och även avnjutit (inte) en frukost med havregrynsgröt och björnbär. Det nya livet rullar på, det är inte så roligt dock, äter saker som kaniner gör, yum. Ska unna mig ett glas julmust idag iaf framför idol. Snacks får bli apelsin å banan.

Väntar förövrigt med spänning på att resultatet på min hemtenta ska komma ut, antingen så blir det en bra fredag eller så blir det en riktigt dålig fredag..
Imorgon hade Marcus iaf bokat biobiljetter till oss, och om det går bra på min tenta och på hans tenta idag så blir det lite oxfilé på kvällen. Yey :)

Saknar mina fina vänner hemma i Mariestad, jag kommer inte komma hem förrän den 19 december så om ni inte har något för er någon dag så är ni vaaaaaaaaarmt välkomna att hälsa på mig en sväng :) <3


25 nov - 17 feb

Yes, idag gick startskottet. 12 kg på tre månader. Tror ni jag lyckas?

Kärlek

Mja, idag har det varit kärlek i luften, t.o.m. på IDOL. Kalle, Mariette och Erik, vart har ni varit hela mitt liv? =) Haha, närå, men riktigt duktiga var dom idag. Väntar med spänning på att Tove ska åka ut varje vecka men svenska folket håller uppenbarligen inte med mig riktigt.
Har haft två fina vänner här på besök också, Hannah och Lina. De lämnade mig ganska nyss och nu sitter jag här och lyssnar på min fina pojkvän som spelar gitarr. Kärlek i luften idag som sagt.

Ska kika runt lite här på nätet lite innan jag lägger mig med Payne..

Skickar lite kärlek till min mami också =)

19 november

Var och skickade tillbaka ett par stövlar förut. De passade inte tyvärr så byebye till dom. Jag och  Marcus ska iväg till stan sen och se om jag kan hitta ett par andra. Kan inte gärna gå omkring i mina älskade converse hela vintern.
Ska sätta igång och plugga lite nu, börjar bli skoltrött tror jag för det är riktigt segt att komma igång. Menmen, det är en lång bit kvar tills denna termin också är över så det får gå helt enkelt.

Imorgon kommer Hannah och Lina hit för lite fredagsmys, ska bli trevligt :)

Trött

Hade problem att somna inatt så vid 1 gick jag upp och satte på datorn, runt 2 gick jag och la mig igen. Somnade väl runt 3 kanske, så nu vet ni det!
Är lediga ifrån grupparbete och föreläsningar idag, ska dock kolla igenom böckerna inför det kommande historieprojektet. Är galet mycket att göra nu fram till i januari. Bit ihop bara, bit ihop.

Nu ska jag äta lite mat och sedan plugga.

A (H1N1)

Svininfluensan har kommit till Örebro! Det visste ni redan kanske med tanke på den där politikern som avled. Men nejnej, den är närmare än så. I min klass har den dykt upp nämligen, stackars Olof. Jag är inte vaccinerad och har inga planer på att göra det heller så vi får väl se vad som händer och sker med moi.

Gäsp

Vilken dålig bloggerska jag är! Är trött nuförtiden får skylla på det.
Idag hade vi forumspel i skolan, var riktigt roligt faktiskt. Lite långdraget men mycket intressanta intressanta diskussioner om etik och moral. Här hemma har jag pluggat lite, ska träffas hemma hos Carro imorgon och börja skriva på litteratursem. 1, kanske börjar vi på historieprojektet också om vi är riktigt flitiga.

Helgen spenderar jag själv vad det verkar just nu. Marcus beger sig till Göteborg imorgon och sedan till Mariestad på lördag, kommer inte hem förrän söndag kväll :/

Katie Melua - Piece by piece

Förändring

Idag var det dags att bli indelade i nya grupper, spännande med lite nytt men jobbigt också. Måste man lära länna nya folk och lära sig hur de fungerar i grupp osv. Började även delkurs 2 idag, socialpolitik. Dra åt h-e vad tråkigt. Det verkar tråkigt men jag kanske har fel, vi får se.

Hade en grymt trevlig helg iaf, stor guldstjärna på den. Hoppas även på besök ifrån Mariestad imorgon, we'll see :)

YEY

Igår vart man färdig med hemtentan. 3 dagar innan deadline. GOOD JOB Malin. Känns jäkligt skönt att ha ett par lediga dagar.  Idag har jag umgåtts med Hannah, kikade tv och hade det allmänt trevligt. Jag bjöd till och med på mat, JAG bjöd på mat. Jag gör framsteg alltså.

Ska sova själv för första gången i lägenheten inatt, känns lite sådär faktiskt, men imorgon kommer Marcus hem igen. Får sätta på en film eller så, så klockan blir lite mer tror jag =)
Fredag ska hemtentan lämnas in, senast kl 1400. På kvällen ska jag och Hannah dricka lite skumpa och äta god mat för att FIRA. Duktiga har vi varit.

På lördag väntar Mariestad, ska festa, då jäklar blir det också att fira, ställ in er på det kära vänner =)

Pluuuuugggg

Suttit med hemtentan hela dagen, varit jäkligt segt. Har inte varit överdrivet fokuserad idag men lite har det allt blivit skrivet. Blir att plugga hela dagen imorgon också, förhoppningen är att vara klar på onsdag så att man har några dagars ledighet innan nästa delkurs drar igång nästa vecka. Denna delkurs mina vänner blir inte roligt. Får en hemtenta den 28 dec som ska vara inne 4 jan. Blir att plugga på nyår helt enkelt..

Ska fortsätta nu, hejhej.

RSS 2.0