Gott nytt år!

2009 var ett helt okej år, man säger varje nyår att nästa ska bli det bästa året nånsin men det blir sällan så. I år har jag tagit studenten, flyttat hemifrån och börjat läsa på universitet. Inte så illa pinkat om jag får säga det själv. Nu i efterhand kan jag ibland ångra att jag inte gjorde något roligt efter studenten istället för att börja läsa men jag blir färdigutbildad socionom när jag är 23 år, inte så illa det heller.
   Har även tack vare vistelsen på universitetet lärt känna många nya och helt fantastiska människor men även lärt mig uppskatta de vänner som finns kvar hemma i Mariestad. Socionomutbildningen har fått mig att se saker och ting ur andra perspektiv än vad jag gjorde innan. Lärarna säger att när utbildningen är färdig så är man en helt annan människa än när man först började, jag känner av det redan nu vill jag lova. Vågar man säga att jag har mognat kanske? Tveksamt va ;)
  
Nu sitter jag och skriver på hemtentan, på självaste nyårsafton, känns lite sådär men jag har inte mycket val om man säger så. Blir mat om ca 1½ timme här hemma med fantastiskt sällskap, man lär sig snabbt vilka som verkligen är ens riktiga vänner.
   Ikväll blir det middag igen men hos Malin, sen blir det partyparty. Jag hoppas att den sjukdomen jag känner av inte bryter ut, har varken lust eller tid med något sånt. Får äta ordentligt och dricka mycket vatten så ska det nog gå vägen.

2009 har varit ett år fyllt med kärlek, vänskap och nya bekantskaper och ni vänner som står vid min sida. Ni blir inte av med mig!

Gott nytt år!

Tentushatobjektus

GAH, min hjärna är inte van vid att arbeta så här på "högvarv" när jag varit ledig i ett par dagar. Det är bara att kämpa på och ta sig igenom skiten och hoppas på att bli godkänd :)

Har haft min fina Marjo på besök uppe i Örebro idag och igår. Mycket trevligt om jag får säga det själv. <3

Just nu sitter jag och försöker skriva hemtenta, koncentrationen är inte direkt på topp, känner mig inte helt hundra frisk heller men några sjukdomar har vi INTE tid med om man säger så.
Imorgon väntar nyårsafton med god mat och fint sällskap. Tror det kommer bli kanon :)

Back to hemtentan!

Tentatentatenta

Var uppe vid 8 imorse för att sätta igång med hemtentan så fort som möjligt. Den verkar så där lagom rolig kan jag lova men man gör det väl svårare än vad det egentligen är. Ska somsagt försöka jobba på med den så mycket det går så man kan njuta av nyårsafton när den kommer.

Nu gör jag lite mat, har precis avklarat lite 5 step fat attack :D Haha, vad gör man inte alltså..

Kommer antagligen vara väldigt frånvarande här de närmsta dagarna men vill man mig något har ju en telefon som man kan nå mig på :)

Slut på friheten

Har idag haft julafton nr 3 tillsammans med mina fina pojkvän. Har saknat dig!
Har kikat lite på The Bodyguard nu ikväll, en film man aldrig tröttnar på vill jag lova. Ska snart lägga mig, tänkte vara flitig och gå upp runt 8 imorgon då hemtentan kommer ut. Ska jobba med den dag och natt så att man är hyfsat klar till nyårsafton, men vi får väl se, med min tur så kommer tentan vara apsvår säkert.. Ska åka med Marcus in till stan en sväng sedan också, innan han åker till jobbet. Behöver ett svart nagellack sen tänkte jag kika på ett par ringar til nyårsafton..

Juldagen var great förresten, kan inte bli annat med mina fina och fantastiska vänner. <3
Och på tal om fina och fantastiska vänner, hej Marjo hjärtat :)

Nu är det sängen.


Dopparedagen

Godjul till er allihop, tvivlar på att så många läser denna oerhört inressanta och givande men godjul till ni som läser iaf :)

Har precis duschat, ska göra mig lite julfin och sen väntar maaaaat! Hoppas på en fin dag med många klappar mamma ;)

Ser fram emot morgondagen också! Tror det kommer bli superkul :)

22 december

Snart jyyyyyyyyyyyyyyyl. Vad roligt!! Längtar nästan mer till juldagen dock, hoppas att den blir bättre än förra året (; Jag gör inte mycket alls om dagarna, ovan vid att inte ha en massa plugg att göra. Ska nog passa på att njuta för den 28:e kommer hemtentan ut. Ska försöka vara effektiv och göra klart den innan nyår, beror dock på hur tentan ser ut naturligtvis.

Snart väntar lite mat i magen och sen ska jag och mammsen ta en liten promenad till Tempo för att hämta ut mitt schampo, efter det blir det duuusch (;

Mariestad

Äntligen väntar lite ledighet. Sitter och väntar på att bussen till resecentrum ska gå. Ska bli skönt att komma hem faktiskt. Blir dock inte helt pluggledig, måste opponera fältrapporter samt skriva en hemtenta men det ska nog inte vara några problem.

Jag taggar inför juldagen, ska bli så kuuuuuuuuuuuul :)

KLART

Äntlige, äntligen, äntligen är fältrapporten klar. Som vi slitit med den alltså! Dagen bestod av finslipning samt att göra sammanfattning. Har inte hunnit fokusera på seminariet vi har imorgon men det ska vi nog lösa ändå.

Nu ikväll var det tänkt att jag och Marcus skulle baka lussekatter igen men vi hade ingen mjölk så vi får klämma in det imorgon istället. Måste ju finnas bullar när mina fina vänner kommer hit på julmys. Sen ses vi ju inte på tre veckor!

15 december

Shit, halva december har redan gått. Har knappt märkt något med tanke på hur mycket man har att göra.
Har precis ätit frukost nu och ska snart klä på mig och sen gå till skolan. Idag väntar två st seminarium i tvärgrupper. Det ska nog gå vägen tror jag.

Slutar 1200 och då ska jag försöka vara lite effektiv och ta min promenad innan resten av gruppen kommer runt ett någon gång. Vore trevligt att gå när det är ljust för en gång skull så slipper jag promenera ikväll när jag har lite att göra.

Jag och Marcus ska antagligen börja storstäda lägenheten idag eftersom vi åker hem på lördag och är borta ett tag. Marcus får ta avloppen :D Vad jag ska göra vet jag inte än ;)

Try sleeping with a broken heart

Alicia Keys hon kan hon minst sagt.
Sitter och skjuter upp allt som jag behöver göra, går rätt bra faktiskt. Noll självdisciplin just nu. 2 skoldagar kvar är det enda jag har i huvudet, om bara den där jävla fältrapporten kunde bli klar också så vore livet frid och fröjd sen.

Har gruppat idag, gick väl sådär tyvärr. Ingen av oss som orkar fokusera längre. Snart klart, SNART klart.

Har gått ner 3 kg på 3 veckor. Tycker det går lite för långsamt men. Har lite småångest inför kommande juldag och nyår dock, det är inte lite kalorier man häller i sig under den dagen. Förhoppningsvis ska jag väl undvika att gå UPP i vikt iaf. Och även om jag skulle göra det så är det med stor sannolikhet värt det. Några utav årets höjdpunkter som väntar ju! :) Bara att ta nya tag senare isf.

Lucia

Tiden går fort minst sagt. 11 dagar till julafton, men kanske ännu viktigare så är det 12 dagar till juldag! GREAT.
Som alla andra söndagar sov jag och Marcus alldeles för länge. Gick upp och åt frukost sen tog jag en promenad. Har nu ätit lunch och sen har det inte blivit mycket mer.

Ska plugga och sen kika tv. Bara 2 skoldagar kvar förövrigt men det är en hel del som skall göras innan man får åka hemåt. Imorgon väntar t.ex. grupparbete 915.

Adios.

IDOL

Yey, grattis till Erik. För en gång skull spelade det ingen roll vem som vann faktiskt. Båda två har gjort ett sjukt bra jobb genom hela serien.

Igår köpte jag klart alla julklappar sen promenerade jag hemåt med väskor och kassar och allt vad det var. Nu är det klart iaf. Bra gjort för att vara mig måste jag säga. Jag brukar alltid vara ute i sista sekund, men inte i år inte.

Har haft lite lyxmiddag här hemma med oxfilé och klyftpotatis, inte så bra för dieten men det ska jämna ut sig ändå hoppas jag. För övrigt är det bara 3 skoldagar kvar tror jag om jag inte minns fel, 2 kanske till och med. Om en vecka åker jag hem till Mariestad iaf, ska bli så jäkla skönt att komma hem faktiskt. Vem trodde det om sketna gamla Mariestad?!

Innan jag åker hem ska jag hinna med julmys med Hannah och Lina dock. :) <3



Så här ser jag ut för er som glömt (;

Stuff and nonsense

Varit i skolan från 11-1530 idag och skrivit fältrapport. Snart är vi klara bannemej. Sitter hemma nu och finslipar på den individuella uppgiften, ska snart bege mig ut på en snabb promenad samt handla lite.
Har inte mycket mer roligt att berätta, så här ser mitt liv ut just nu nämligen :)

Duktig

Har pluggat lite precis med Caroline, vi har skrivit klart våran del. GRYMT skönt, känns nästan som man kan unna sig en powernap eller en film eller liknande. Men först ska jag göra lite styrketräning, skrev ut ett lätt träningsprogram igår som jag ska prova. Sen ska jag dammsuga av och eventuellt stryka, beror på hur snäll jag känner mig :) Ska plugga klart vetenskapsteoriuppgiften också, men SEN, sen får jag göra vad jag vill :D


Lördag

Grym semifinal det var igår på IDOL. Erik, Erik, Erik, finns det något mer att säga?
Nu sitter jag och pluggar, Caroline åkte nyss, har suttit och skrivit på fältrapporten. Nu skriver jag dock på det individuella.. Gah, om 2 veckor är jag hemma dock! Då är det några dagars ledighet, grymt skönt.
Är sugen på partyparty dock, vill också vara hemma Mariestad och gå ut :/

Ikväll kommer Hannahmontana, ska äta mat och se på film, Orphan. :)

Hurtbullar

Javisst. Hannah skickade ett sms runt kvart i tio och frågade om jag skulle med på en promenix. Självklart sa jag och så bar det iväg. KALLT var det vill jag lova, men 55 minuter senare var vi inomhus igen. Skönt, kanske jag sover gott sen även fast Mackan inte är hemma :)

Lykke Li

There's a possibility.... nanananana...


Sitter och skriver ner en intervju från en inspelning på telefonen. Skitjobbigt, tar sin lilla tid vill jag lova.
Har haft redovisning i skolan idag, gick mucho bueno. Pratade ihop oss om fältrapporten lite efteråt. Har inte mycket tid alls till den, nästa vecka går jag varje dag, 9-15, 9-16, 9-17 osv. Kuljul.
Marcus har åkt iväg med, ska opereras imorgon så jag får sova själv. Likadant på lördag, hur ska detta gå?

Ska fortsätta skriva nu, imorgon har jag föreläsning från 915-1600!!! Ska lyssna på hur vetenskapen uppstod osv i 6-7 timmar. Jag hoppas innerligt att han inte håller på och pratar så länge, vår käre Nicolai.

RSS 2.0