WHO WILL BE THERE TO TAKE MY PLACE WHEN I'M GONE YOU'LL NEED LOVE TO LIGHT THE SHADOWS ON YOUR FACE

God kväll. Kul att man får gå och lägga sig när bästisarna ska på nattbio och kika Batman. Älska heltidsjobb ibland ändå. Men har faktiskt bara 17 arbetsdagar kvar innan även jag går på lite ledighet! Ikväll har jag haft några brudar här på Allsångsmys. Antonia frågade även Majsan om det var okej att hon plockade hennes ögonbryn för ny var det tydligen dags. Äkta vänskap inom dessa fyra väggar kan jag lova. Imorgon väntar jobb såklart, i helgen väntar lite socionommys ute i Hassle, men lönefredagen ser ännu oklar ut. Näe godnatt säger jag nu. Later.


I CAME TO TELL YOU MY PAST HOPING YOU WANT A FUTURE AFTER

God morgon. Helgerna går alldeles för fort, men å andra sidan flyger veckorna förbi också. Helgen som var var himla trevlig iallafall men efter att kommit hem vid fyra på natten var jag som en zombie igår och sov mig igenom största delen av dagen innan jag blev bjuden på grill hos pappa. Väntar nu på att få åka till jobbet, har ett möte idag på förmiddagen så förhoppningsvis tar det resten av egen att fixa i det ärendet!


IT'S JUST ROSES DYING TOO YOUNG

Idag är jag på ett himlans gott humör. Det är för att det äntligen är helg så jag kan få sova lite! Ikväll blir det chill och mys, känns skönt utan några måsten. Ska återgå till arbetet nu, strax lunch, sen fika och sen åker jag hemåt för denna vecka.


BAD DECISIONS MAKE BETTER STORIES

Hej från lunchen i Skövde. Hungrig som en varg så ska bli riktigt gott med mat! Haft en fantastisk helg tillsammans ned ännu mer fantastiska vänner. Men fy i helvete vad trött jag är på alkohol. Är slut både i kropp och knopp på grund av alla alkoholhaltiga drycker som flödat genom min kropp det senaste! Här får ni iaf ett litet ihopplock från helgen som var, njut.


RSS 2.0