Lugnt och skönt

Varit en helt okej helg med tanke på omständigheterna, skönt att det är äntligen är över..
Idag skrev jag prov på morgon sen tandläkaren, sen hem till Marcus under håltimmen. Tillbaka till skolan för två onödiga lektioner och sen var det hemfärd.
Kollade på Burn after reading i soffan, somnade visst. Ingen film jag rekommenderar, helt värdelös.
Annars denna vecka så är det nationell uppsats i svenska på onsdag, och prov i Staden och framtiden på fredag, även att vi måste börja skriva vår projektarbetsrapport med, kan vara läge för det..
Nästa vecka är det påsklov iaf, ska bli riktigt skönt, efter den så är det projektarbetsredovisning, och sen är det ju nästan maj, och då är det snart STUDENT. Mössan kom häromdagen, satt perfekt. Gah, ge mig 12:e juni nu så man kan börja det riktiga livet!


.

Usch, imorgon är det dags. Går fortfarande omkring och tror att det inte ska ske men..

Vila i frid.

Världens sämsta bloggerska

Muahaha, tror inte ens man får kalla sig för bloggare om man inte uppdaterar minst en gång om dagen. Jag uppdaterar ca en gång i veckan.

Igår vart det muntligt tal, skönt att ha det gjort. Skulle haft prov imorgon men det flyttade vi på så nu ska jag lägga mig och kolla på nya one tree hill och nya Grey's! Inte helt fel vill jag lova.

På fredag är det begravning, känns tufft. Kommer inte bli en så trevlig helg.

Yey

Jag och älskling har fått en lägenhet, weeeeeeeho!

Det ska jag fira med att plugga svenska.......


Twist

Vad allting kan ändras på otroligt kort tid, tråkigt att sånt här ska behöva hända för att man verkligen ska lära sig uppskatta dem man har nära.
Jag älskar dig och jag önskar att jag kunde hjälpa dig och ge dig hela världen, men jag kan bara ge dig mig och allt vad det innebär, jag vet att det räcker, men jag vill ge dig så mycket mer just nu..

Måste ju bara hänvisa till ankeborgen.blogg.se, bara för att ni är så jävla underbar...a?

Bio ikväll

Onsdagen var väldigt lyckad måste jag säga, inte lika lyckat att åka till skolan på morgonen efter dock... På kvällen åkte jag upp till Örebro och låg här och slöade i  soffan hela kvällen.
Nu är Mackan och jobbar och jag ska äta något och sen duscha, ikväll ska vi på bio, män som hatar kvinnor. Jag har ju läst böckerna så hoppas den lever upp till förväntningarna.

Ciao.

100 dagar

.. om ca 1 ½ timme iaf. Inte nog med det, Evelina fyller 19 också, congrats!
Imorgon blir det en sväng till skolan för handledarmöte, ska klippa mig på eftermiddagen, (ångest) och efter klippningen så går jag till Jacob där Paulina väntar för då börjar vi förfesten inför 100 dagar kvar på Bogrens! Förfest kl halv 5, kan inte bli annat än en grym kväll, eller? ..

KLART DET BLIR, ses i dimman!

.

Sitter hos Marcus nu, gick upp för ungefär en timme sedan. Kollade på tre filmer igår så det blev ganska sent..
Idag händer det nog inte så mycket, ska åka hem till mig vid fyra, kanske skulle övningsköra hem?
Denna vecka har vi två studiedagar sen tre projektarbetsdagar, känns skönt, knappt så man går i skolan längre ju.

På onsdag är det fest iaf, 100 dagar till studenten!

RSS 2.0