VÄL GODKÄND

Fuckyeah. Fick reda på hemtentan förut, satte ett VG igen. Iiiiiiih, vad roligt :) Tack vare det VG:t fick jag det betyget i hela kursen. Duktigt Malin. Bara njuta och hoppas det fortsätter så. Annars idag har det varit mycket slö och slapp, pluggat lite och somnade sen i soffan 2 timmar. Vaknade, klädde på mig och åkte iväg med Evelina, Elin & Malin. Malin lämnade oss snart medan vi andra 3 åt på Bistro och sedan gick vi ner till hamnen och delade på lite glass. Detta för att fira mig så klart :D
    Sitter nu och kikar runt på datorn, ska lägga mig om en stund, morgonpromenad imorgon också. Hoppas på bra väder också :)

TISDAG

Gårdagen började med den, numera, obligatoriska promenaden tillsammans med Frida. Träffade Malin senare och efter lite åkande på stan begav vi oss ut till Hattarevik där spenderade några timmar i solen på klipporna. På kvällen blev det besök på Milano, minigolfbanan i Alhagen och sen avslutade vi allting i hamnen. Kollade på True Blood och lade mig sen.
   Blev promenad idag också, men satan vad nära det var att jag sket i det. Sovit skitdåligt inatt så var mer död än levande när jag vaknade och det var dags att gå upp. En bit in i promenaden undrade vi vad fan det var vi gett oss in på? Skitvarmt ute och klockan var 8.30. Phu, imorgon ska vi gå kl 8.00 istället och hoppas på att det blir lite bättre. Annars nu på förmiddagen ska jag vara hundvakt och plugga lite. Efter 13.00 någon gång ska jag ner till Ekudden lite och schteka som Amanda skulle sagt ;)




Världens största bild blev det haha men orkar inte ändra :) Här spenderades gårdagen iaf.

MIDSOMMARHELG

I torsdags åkte vi ut på vägarna runtom Mariestad för att hitta blommor till våra kransar. Blev inte riktigt så mycket blommor som vi tänkt men så fick det bli :) I fredags vaknade jag upp hos Frida, grejade med det sista inför midsommar och när Evelina slutat joba åkte vi iväg och handlade allihop. Midsommar blev väldigt lyckat med god mat och trevliga människor. Jag och Marjo slocknade sedan i Evelinas föräldrars säng. Vaknade upp sega och slöa, låg ute och solade lite för att sedan gå ner till Valentino för lunch. Upp till Evelina igen och så åkte vi iväg och cruisade i Ture. Efter det åkte alla hem till sig och gjorde sig iordning inför kvällen, blev en dubbelhelg denna helg. Jäkligt lyckad kväll igår också helt klart :)
   Nu sitter jag, Marjo och Marie och kollar på Jeff Dunham. Ikväll blir det pizza på Valentino, jag hoppas Marjo gör mig sällskap, får se till att hon får se sin fotboll bara så hoppas jag att det går vägen, eller hur mitt hjärta?
   Imorgon blir det nog en morgonpromenad och sedan blir det nog plugg och solning.




DAGEN FÖRE

De senaste dagarna har bestått av morgonpromenader, solning på Ekudden, glass i hamnen och mys med fina vänner. Har varit på Ekudden och solat lite idag också, sen lunch på Donken. Orkade inte åka tillbaka och sola utan åkte hemåt istället, ligger lite efter i plugget känner jag så det får jag ta tag i.
   Ikväll ska vi åka iväg och plocka blommor till våra midsommarkransar :D Haha, vad skulle det bli av midsommar utan dig Frida? Får se om vi handlar ikväll också tillsammans med resten av Mariestad eller om vi sparar det tills imorgon då allt är slut istället. Tål att tänkas på helt enkelt.. Nu får jag sätta igång med plugget så jag är helt utvilad sen när det är dags för Midsommarkommittén :)

Fult

Inte världens vackraste blogg just nu men håll till godo för en ny design är på g :)

Vart hurtig idag och gått på promenad med Frida halv 9. Skönt var det. Har ätit frukost nu precis och ska in i duschen för att åka ner till Ekudden sen och se om det går ligga där eller om man fryser rompan av sig. Ska plugga lite därnere tänkte jag. I eftermiddag kommer Marjo :)

20 juni

I torsdags var det hurtigt värre när jag gick upp halv 8 för att kl 8 gå ut och gå med Frida och Malin. Hem efter det för att äta frulle och duscha och sen ner till Frida där vi glassade lite i solen, pausade dock för mat och kladdkaka. Åkte ner till hamnen sen för att träffa Marcus, satt kvar där nere ett bra tag innan vi åkte och handlade mat som vi grillade hos Amanda.
   I fredags blev det en roadtrip till Skövde för Marjo skulle beställa tatueringstid, hittade dock ingen tatuerare utan hamnade ute i Stöpen istället där vi räddade en vit hund. Det blir inte alltid som man tänkt sig, det är tydligt det. På kvällen var vi alla tjejer hemma hos Malin där vi bara satt och pratade.
   Igår kollade vi på bröllopet, även fast jag sa jag inte skulle göra det. Det var verkligen vackert, det har dom gjort bra helt klart. För att inte prata om Daniels tal, wowwowwow, mycket bra gjort :) Jag och Marjo åkte efter vigseln iväg och köpte godis, sen iväg till Åkes med Bella och Frida där vi hyrde film. Iväg till Niklas lägenhet för att kolla filmen och sedan tittade vi lite på bröllopet igen men vi lyssnade mest på alla fantastiska tal som hölls.
   Idag väntar slö och slapp, ska plugga lite. Ska även träffa min pojkvän och även Marjo. Grattis till henne som blivit med lägenhet, och inneboende, hihi :)

Hepåre.

Skövde, staden ingen behövde

Höhö, åkte till Evelina runt halv 11 idag där jag, Eve, Malin, Amanda och Frida låg och solade i typ 2 timmar innan vi tröttnade. Åkte ut till Skövde istället där första stoppet blev MAX för att smälla i oss mat. Sen in till stan och sist ut till Elins Esplanad. Blev en tunika och ett par jeansshorts till mig med Eve körde på storshopping :) Nu sitter jag hemma och väntar på mat, ska ner till hamnen sen när Eve och Amanda slutat träna. Får se vad som hittas på sen. Imorgon väntar promenad med Frida kl 8 på morgonen, dags att ta tag i det nu annars kommer jag snart gått upp de där 10 kilona jag gått ner :)

Tabbe

Umgåtts lite med Frida här på kvällskvisten, jag hade inte ätit något så vi åkte till Grottan för att hämta mat. Beställde, satt snällt och väntade i 10 min och skulle sen gå fram och betala, tar fram plånboken, oops, inget kort med mig. Fick be om ursäkt och fråga om det var ok att åka hem och hämta, de förstår dock inte hälften av vad jag sa så hon sa bara okej och ställde bort maten. Tänkte att jaha nu slänger hon den väl eller så får jag betala det dubbla, men nope, maten var kvar och jag fick betala ursprungspris när jag kom tillbaka. Skämdes gjorde jag dock =) Maten smakade fint iaf och fint sällskap hade jag också.

Imorgon hoppas jag på fint väder så man kan ligga och sola lite. Ska träffa Malin iaf, och ev. Amanda också =)

Bara en oklar fråga i mitt liv, vad händer på midsommar?

Trés bien

Helgen har varit mycket bra. Student + party i fredags, party + björnes i lördags och holmen + bal igår. Alla var så fina. Skulle lätt vilja göra om det, dock i annan klänning och annat hår. Men gjort är gjort :) Igårkväll kom Mackan hit, myste lite och åt tacos. När han åkt kikade jag på Hairpsray, jag fullkomligt älskar musikalfilmer. Mer sånt åt folket!
Denna dag har inte varit särskilt produktiv, tänkte gå upp hyfsat tidigt för att ta en promenad men jag låg kvar i sängen till 11, ops. Får se om jag ändå är duktig och ger mig ut sen, just nu känns det väldigt tveksamt men man ska aldrig säga aldrig. Sitter och pluggar till sommarkurserna, är nästan klar med de två första inlämningsuppgifterna. Tänkte jag skulle bli helt klar idag eller imorgon så är jag ledig nästan en hel vecka innan nästa uppgifter kommer ut :)

Skickar en STOR puss till Marjo och som ringde igår så jag fick höra när Aerosmith sjöng I don't wanna miss a thing live i London. :D Saknar dig, kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

Här kommer lite bilder från helgen:






Tävling

Jag som älskar allt med naglar, tävlar nu om ett dekorationskit på http://tiptopnaglar.blogg.se
Wish me luck :)


Dubbelt upp

Gårdagen var riktigt trevlig, vår Amanda har äntligen tagit studenten. Tiden går fort minst sagt. Var mycket dricka och god mat, gick till Frida senare på kvällen och så gick vi in på Björnes innan 11 snåla som vi är :) Idag kör vi igen, sitter just nu hos Elin och diskuterar vad vi ska ha på oss osv. Blir nog bra till slut..

Hoppas på en grym kväll, igen, men kan inte bli annat än bra med mina.

Hepåre.

mariestad

Sitter i min fina hemstad och pluggar just nu. Uppdateringen lär väl inte bli helt fucking fabolous denna sommar men ska göra så gott jag kan.

När jag kom hem i tisdags träffade jag nästan alla mina fina vänner. På kvällen drack jag och Malin 2,25or, pratade med Marjo och tittade tv. Igår gick jag Frida och Malin en sväng på stan, handlade lite inför studenten och sen åt jag och Malin lunch på Rhodos bland hårfönar och grillspett. Iväg en sväng till Amanda sen och på kvällen pluggade jag till sommarkurs. Idag har jag och Malin varit och solat, solarium dock, inte ute i äkta solen. Trodde jag skulle avlida under de där uv-lamporna, SATAN vad varmt det var.. Nu på eftermiddagen/kvällen har vi letat present till Amanda, fikade på Mumma och sedan hem till Frida en sväng. Marcus kom och hämtade mig på kvällen och så blev de mys i soffan =) Har även lagt upp klänning, färgat mammas hår och fixat blommor inför morgondagen. Fasen vilket hektiskt liv man har när man är ledig. HÄRLIGT!!

Imorgon väntar en lååååång dag, knäpper upp första runt 12 där och sedan är det party varvat med blommor, studenter, bål och mat. Ih, nästan så jag ser fram emot det lika mycket som alla blivande studenter gör. Ha en fin helg så hörs vi!



Ett år sedan, jag och Evelina =)

Sommarlov

Näääääästan iaf. Sitter och pluggar lite faktiskt, sommarkurserna startade idag. Men det är inte särskilt mycket att göra, så jag ska inte klaga, det är trots allt kurserna som finansierar sommaren =)
Har inte gjort mycket annars, packat och umgåtts med Hannah. Hon åkte förut idag så det är bara jag kvar i hela Örebro känns det som. Ska plugga lite till ikväll, sen slappa och titta på tv. Imorgon måste jag va pigg, åker ju heeeeeeeeeeeeeeeem!! =)


Söndag

Hela fredagen bestog av att hjälpa Hannah flytta. Vi åkte fram och tillbaka till lägenheten och sedan till IKEA för mat och lite shopping och sist till Varberga för att hämta soffa. Spenderade kvällen i nya lägenheten framför tvn =) Gårdagen (lördag) var slö och slapp, har städat lite och varit på stan. Hannah bjöd även mig och Fleur på middag och sedan åkte vi till stan för att titta på SATC 2. Helt okej lördag alltså med andra ord. Nu ska jag snart lägga mig, ska försöka plugga lite innan jag somnar. Måstemåstemåste packa imorgon känner jag, ligger lite efter i planeringen =)

till mammi

Hej mamma, vet att du läser så hoppas du blir glad och rörd och slutar vara på dåligt humör. :) Du är den finaste, starkaste och bästa människa jag vet. Bästa mamman jag har (höhö) och som jag skulle vilja ha. Sommaren kommer bli superb och du kommer tycka det är så roligt att jag bor hemma :) (Jag också). Det kan alltid vara värre vetdu. Läs detta och le och längta efter mig som kommer på tisdag! :D
PUSSPUSS.




Allt vad jag är, eller hoppas bli, är min mammas förtjänst.

Summer of 10

Sommaren är äntligen här, även uppe i Pennybridge. Blir så satans varmt att sitta på balkongen men totally worth it helt klart. Tentan är klar, eller det är den säkert inte men jag orkar inte sitta och skriva en massa bara för att det ska skrivas. Får se om vi går och lämnar in den senare sen.

Annars idag har jag tänkt glassa på balkongen och sen gå ner till Ica och hämta paket. Imorgon är det fullt upp då Hannah ska flytta till sin lägenhet som ligger två dörrar bort från min =)

RSS 2.0