WOKE UP AND WISHED THAT I WAS DEAD WITH AN ACHING IN MY HEAD I LAY MOTIONLESS IN MY BED

God morgon. Har lite rast i mitt första arbetspass på schema. Börjar 1500 igen.

Helgen var fin som alltid, jobbade förmiddag i lördags och på kvällen var det party hos Majsan. Igår var det filmtittande, godisätande och mys. Var även iväg och tittade på fotbollsgolf, överraskande underhållning helt klart.

Trevlig resa också till mina hjärtan Evelina och Frida. Hoppas Napa tillfredsställer er till max!

Nu ska jag försöka komma igång med min sommarkurs igen, har lite ångest, det hänger liksom över mig. Började även med LCHF idag, gottat mig alldeles för mycket denna sommar. Får se hur många kilon som trillar av denna gång.

I CAN'T FIGHT THIS FEELING ANY LONGER

Nattpasset gick helt okej, lite småkonstigt att jobba natt, känns fel på något sätt att jobba när alla andra sover. Men nu är det gjort, får se om det blir några fler pass här framöver.

Gårdagen gick åt till att sova, slöa och sen på kvällen lagade jag middag åt Amanda, bjöd igen för laxen! Åkte förbi de andra tjejerna hemma hos Frida också, de förfestade inför Måndax. Jag laddar upp inför helgen jag istället.

Nu ska jag iväg till stan med TT för att fika lite med Emil. Kl 1500 börjar jag nästa jobbpass, blev inringd nu imorse, och det är väl klart man ställer upp.

ALL THAT I SAY YOU ALWAYS SAY MORE

Lugn helg och lugn helg ja.. Det beror lite på hur man ser det. Blev en liten vinkväll igår hemma hos TT. Vinkvällen fortsattes hemma hos Amanda när hon slutat jobba. Blev visst en grogg och ännu mer vin där. Åkte mot stan där jag och Amanda inte kände för att lägga pengar på utgång, så vi stog utanför istället som två fjortisar haha. Men det var en upplevelse det med helt klart.

Nu har jag myst ner mig i soffan, får se om det blir att umgås lite idag, runt kl fem måste jag lägga mig och sova igen så jag orkar igenom ett nattpass 2100-0730. Heja heja!



HAVE YOU EVER DONE SOMETHING YOU CAN'T CHANGE SOMETHING YOU CAN'T NEVER REARRANGE I HAVE

Förstklassigt bloggande från min sida helt klart, men jag orkar ju inte och tycker inte jag har något att skriva om heller men det är ett väldigt tjat från olika håll så nu skriver jag lite då.

Inflyttningsfesten och även 75årskalaset var mycket lyckat, väldigt rolig helg så tackar för det. Annars på dagarna så umgås jag med världens bästa vänner, tycker så mycket om er! Ångrar inte en sekund att jag flyttat tillbaka till Mariestad. Men ska inte glömma bort mina fina vänner i Örebro heller, var ju hos Hannah i måndags och stannade till i onsdag. Åkte en sväng till Vingåker Factory Outlet bland annat. Mysigt det också!

Nu har jag lyckats bli sjuk, hostar som en galning. Men inte ska man väl deppa för det. Jobbigt är det dock men det är bara bita ihop och äta medicin. 
Denna helgen blir lugn, ska jobba min första natt imorgon natt. Lite nervös och spänd men det ska nog gå bra. Största problemet blir väl att hålla sig vaken.

Nu ska jag återgå till plugget lite, eller plugg och plugg är det väl egentligen inte när man ska kolla på Twilight och Buffy The Vampire Slayer. Tufft liv man lever ändå.

JAG VILL SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DIG MEN DET ÄR FÖR TIDIGT ÄN

Sedärja, en uppdatering! Kanske finns hopp trots allt. Sitter i nya lyan där jag nu bott i två dagar. Trivs som fisken i vattnet, typ. När allting är klart så kommer det bli finfint tror jag.
Sitter nu och väntar på att Amanda ska höra av sig, ska till Skövde en sväng. Kanske att jag bokar tatueringstid? We'll see. Annars ska jag enbart handla på Systemet idag, ingen annanstans. Shoppingkontot ligger redan på minus och det är visst tre veckor kvar till lön. Hoppsan.
Annars i helgen vankas det party både fredag och lördag. Fredagen innebär lite inflyttningsfest här på mitt nya place och på lördag är vi bjudna på 75-årskalas. Det är ju som upplagt för en kanonhelg!

JAG KOMMER ALDRIG LÅTA DIG SE MIG SVAG JAG GRÅTER BARA I REGNET

Hade nog årets tråkigaste dag igår, pluggade precis hela dagen. Det resulterade dock i alla rätt på quizet jag gjorde så de va väl inte helt förgäves då tydligen.
Ska göra mig iordning här nu snart och sen åka till Mariehus för att hämta ut nyckel till lägenheten. Ikväll väntar målning.

RSS 2.0