Burn baby burn

Vid halv elva så hämtade Evelina och Robin upp mig. Vi åkte och köpte lite smått och gott för att sedan åka till Sandviken och lägga oss. Orkade inte ligga alltför länge utan jag var hemma runt två igen, men hann bli lite bränd ändå, skönt. Kvällen har jag spenderat framför Förhäxad säsong sex. Yes, jag är en nörd, jag vet. Men det gör absolut ingenting. För att inte tänka på att min pojkvän är på en konsert där 80.000 andra människor är, där allting kan hända så behöver jag lite magi.

Känns hemskt att säga men jag hoppas faktiskt på att det ska bli lite dåligt väder imorgon, så att man kan andas lite bättre luft. Det behöver bara regna imorgon, sen kan det gärna få bli sol igen!

Belgien

Sade hejdå till min kära pojkvän för ca 20 minuter sen. idag åker han och två kompisar på en slags tågluffar/festivalresa ner till Belgien. Första stoppet blir dock Amsterdam. Han lär få det grymt kul med artister som Coldplay, The Killers, Kings of Leon, Lady Gaga, Katy Perry osv osv osv.. Jävla ungen :) Kommer sakna honom mycket men nästa fredag är han hemma igen.

Idag ska jag spendera tiden på stranden med Evelina, Robin och Malin. Kommer bli skönt, gött med lite omväxling istället för att bara ligga i trädgården hela tiden. Kanske att man badar också? Sen ska jag hämta ut ett paket idag, där ligger mina converse + en ny tröja. Alltid lika roligt att shoppa för pengar man inte har. ;)


Du måste finnas

Spenderat en hel del tid med min älskling nu de senaste dagarna och jag måste säga att jag tror att samboboendet kommer att fungera utmärkt. Kommer bli både jobbigt och tomt utan honom när han ska åka till Belgien på tisdag och vara borta i tio dagar. Men saknad är bra, längtan likaså. <3

Sitter här nu och kollar på Vad blir det för mat. Per Morberg är lite av en idol faktiskt, ritkigt skön snubbe. Maten verkar vara god också. Ska egentligen se filmen som börjar kl 2100, ingen aning om den är bra men har inget annat för mig så why not. Morgondagen ska spenderas i solen och på kvällen åker jag hem till Marcus och när han åker på tisdag så ska jag åka med tjejerna och sola och bada någonstans. Mysigt.

Ciao.

Hemma?

Mja, snart är inte Mariestad och mitt kära Hasslerör hemma längre utan då är det Örebro som gäller. Befinner mig just nu i Mariestad iaf, åkte hem tidigare idag med Marcus föräldrar. Jag och hans mamma gjorde en runda på stan med så nu har jag något att ha på mig när vi ska på kalas imorgon. Nu ska jag nog sova, verkar som om det är dags att packa ner duntäcket för det är nog lite för varmt för det, men jag har en filt i närheten just in case.

Godnatt allihop.

Morgon

Mja, nästan iaf. Gick upp för sisådär en halvtimme sen, har diskat och ska snart ta med frukosten ut på balkongen. Riktigt gött väder, nackdel med att bo i lägenhet är dock att man inte kan gå ut och sätta sig. Eller det kan jag väl men då är risken stor att jag inte hittar hem igen.
Idag kommer Marcus mamma, låtsaspappa och lillebror hit. De ska på bio ikväll här i Örebro och åker hem imorgon eftermiddag, så då passar jag på att åka med dem hem, så sparar man pengar på den biljetten hem. Imorgon kväll vet jag inte riktigt vad som väntar, kanske skulle spendera lite tid med min kära familj. Lördag är det kalas hemma hos Glansk. Och på måndag så ker älskling till Belgien för att gå på Rock Werchter. Mjahaja, jag fick inte följa med.

Nu, frukost.

?

Varit ute och gått men har nu fastnat framför datorn. Hade tänkt duscha och göra mat innan Oprah börjar kl 1315. Det handlar om sex idag och som blivande sexolog passar det ju perfekt. Får se om man lär sig något nytt.
För övrigt så håller mina älskade vagabondskor på att ge sig efter x antal besök i tvättmaskinen. Älskar verkligen dom skorna. Men det dåliga för alltid med sig något gott så kanske ska passa på att beställa ett par converse som jag suktat efter länge?

Om man skulle pallra sig in i duschen då, fast nu började Ellen show med. Inget lätt liv man har.

Örebro

Yes sitter hemma i lägenheten just nu. Ska ta mig en promenad och Marcus ska åka och jobba. Kommer med andra ord spendera dagen själv. Var fint väder alldeles nyss men nu när jag ska ut och gå så går solen i moln. Om vädret fortsätter vara dåligt får jag nog spendera dagen med  Förhäxad, ska göra en tonfisksallad med. Mitt nyttiga liv börjar idag, saknar redan colan, men går det bara ett par dagar så vänjer man sig.

Promenad var det ja.

Be kind rewind

Förra veckan var en grymt bra vecka, och det kunde omöjligt ha varit en bättre avslutning än den vi hade, balen. Hade skitroligt hela kvällen och vaknade utan bakfylla på morgonen, perfekt! Fortsatte dagen med lunch på Mumma och sen hem och ta det lugnt. Idag har jag varit riktigt kreativ och gjort alla mina tack-kort till studenten. Var riktigt roligt faktiskt, inget kort är det andra likt. Nu ikväll blev det en pizza på Valentino med Frida, Malin och Amanda. Syftet var att säga hejdå till Frida som åker till USA i natt, have a fuckin' great holiday. Har precis kikat på film, Taken, var helt okej, förväntade mig lite mer dock eftersom att alla säger att den skulle vara så bra.

Sommarlovet har nu dragit igång och det känns väl, tja, okej. Har inget jobb, försöker dock intala mig att jag verkligen BEHÖVER den här lediga sommaren innan jag (förhoppningsvis) börjar plugga. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt, och tänk om jag inte kommer in och får gå sysslolös ännu längre? Hemska tanke. Får spendera sommaren med att gå ner ett par kilo, vad händer när jag gjort det då? Back to doing nothing.

Njae, godnatt.


FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Ännu ett viktigt moment i livet som är avklarat. Jag har äntligen tagit studenten. Var en otroligt bra dag igår, trots att det regnade i princip hela dagen, det var bara att bortse ifrån vädret och fokusera på att allting faktiskt var på väg mot sitt slut. Fas ett i livet är nu färdig och jag är snart på väg in i nästa, ska spendera de närmaste två månaderna i något slags limbo men i augusti så startar nästa. Det är ju faktiskt då som det riktiga livet börjar med samboliv, fattigt studentliv, universitet och mycket annat. För även som jag otroligt gärna vill stanna kvar i den fas som jag befinner mig i just nu så lockar nästa fas allt mer och mer, men inte glömmer jag det som varit för det, eller dem som har varit med mig på vägen. Och faktum är ju att de vänner som man vill ha fortsatt kontakt med, de har man fortsatt kontakt med. Annars så är det kanske helt enkelt inte meningen. Men nu har jag en hel sommar framför mig som jag ska spendera med de som ligger mig närmast om hjärtat. Vad som händer sen, det märker vi.

Tack alla underbara människor för alla underbara (skol)år och minnen. Ni är guld värda.
Cornelia och Johanna, all kärlek.

Studentvecka

Yey. Igår var det fyllebrännboll, blev en riktigt lyckad kväll, var dock hemma hyfsat tidigt ändå pga att det inte fanns någonstans att ta vägen. Vaknade bakfull i morses, var precis så jag lyckades få i mig middagen med klassen nere på Hamnrestaurangen, men det var mysigt ändå. Ska lägga mig tidigt idag med tänkte jag, imorgon är det fest nästan hela dagen och beachparty på kvällen, får se om vi kommer så långt, har inte varit på ett enda beachparty faktiskt. Torsdag är det dags att klä vagnen och på fredag är det dagen D, studentdagen. HOPPAS HOPPAS HOPPAS på bra väder annars tar jag inte studenten som Johanna sa. Nåja, ska nog lyckas ta mig igenom dagen även om det är dåligt väder.

Godnatt.

12 timmar sömn

Yes, så nu är jag och Mackan, främst han som nya igen. Han spenderade nämligen lördagen med att vara jävligt bakfull, jag var lite skadeglad måste jag erkänna. Idag ska vi åka hem till Marcus, och ikväll ska vi förbi hans pappa för att äta mat eller liknande, vet inte riktigt.
Imorgon ska jag färga håret, sen fika med Paulina och på kvällen är det fyllebrännboll. Satt precis och kollade prognoser för kommande vecka och det ser fan inte ljust ut, blir skogstokig om det ska vara dåligt väder!

Pucko

Yep, that's me. Har druckit två burkar cola nu ikväll så chansen att jag ska somna just nu är lika med noll. Ska därför sätta på den underbara filmen Something New med snyggingen Simon Baker, en sån grymt snygg kille måste jag erkänna. Lugn M, du är den enda för mig =)
Måste även tipsa om en fantastiskt fin låt:

Kissing you - Des'ree

Pride can stand a thousand trials
The strong will never fall
But watching stars without you
My soul cries

Heaving heart is full of pain
Oooh, oooh, the aching
'Cause I'm kissing you, oooh
I'm kissing you, oooh

Touch me deep, pure and true
Give to me forever
'Cause I'm kissing you, oooh
I'm kissing you, oooh

Where are you now
Where are you now
'Cause I'm kissing you
I'm kissing you, oooh

Hemma

Gah, och det känns riktigt tråkigt. Åka ifrån över 30 graders värme hem till äckliga Sverige där det är kallt är minsann ingen höjdare. Har varit jätteskönt att spendera en vecka på Mallorca, var jobbigt att åka därifrån..
Men bara att bita ihop för nu väntar en galen vecka :) Är nyss hemkommen från mösspåtagning och ikväll ska jag bara ta det lugnt, har inte sovit många timmar inatt. Imorgon får jag äntligen träffa älskling, har saknat dig, vet inte riktigt vad som sker på kvällen ännu.

Adios.

RSS 2.0