The ugly truth

Följde med Elin och Kristina på bio, The ugly truth visades. Mycket underhållande måste jag säga, och vilka snygga killar sen! Kom precis hem till en tom lägenhet och ingen lapp lämnad från pojkvän, var är han? :(
Hoppas han dyker upp snart, ska in i duschen nu och sen fixa lite med naglarna.

?

Skrev värsta fina inlägget precis om hur kär jag var i Anders Bagge men det försvann visst. Jaja, nu vet ni det iaf. Ska kika på nya avsnittet av House snart så fort Idol är slut.

Adios.

JUST DET

Jag skar mig i pekfingret förut, aj.


Tisdag

Skoldagen är avklarat, har haft riktigt roligt idag, vilken grupp man har alltså! :D Sitter hemma nu och dricker varm choklad med marshmallows. Ska försöka läsa lite och hitta en teori på mesonivå, det är ungefär lika roligt som det låter.
Imorgon kommer Hannah hit vid 1030, vi ska fixa och dona lite med våra arbeten, sedan är det föreläsning som gäller vid 1315.

Jag fyller även år om 6 dagar, det glömmer ni väl inte?! :D

Trött

Lekt i ph CS4 ett bra tag nu, riktigt trött i ögonen. Blev inte riktigt som jag ville med designen men den är ju höstig iaf. Ska lägga mig nu, imorgon väntar seminarium 1015-1200, sedan ska vi arbeta med grupparbetet, börjar bli riktigt dåligt om tid nu.


Annars är jag fattig som en kyrkråtta för den som ville veta, studiebidraget kom i torsdags och jag har 300 kr att leva på till nästa 25:e, heja, heja heja. Ska man spara till något så ska man, gäller att prioritera nöjena nu fram till slutet på månaden. Det ska nog gå bra, hoppas jag..


.

Bakfyllan har äntligen släppt, tur är väl det när det snart är dags att sova. Har gjort minsta möjliga idag, sov en timme i soffan, sen var jag nästan, men bara nästan som ny igen. Sitter i huset i Hassle hos pappa, har spenderat kvällen här framför datorn. Börjar bli dags att ge sig, bussen hem imorgon går 1215. Ska ta tag i att läsa igenom all litteratur vi har också, egentligen ska man läsa det innan varje föreläsning men det finns det ingen frisk och riktigt människa som klarar av så det får jag göra nu i efterhand. Huvudsaken är att det blir gjort, eller hur?

Får tacka än en gång för gårdagen, underbart verkligen att träffa alla man har saknat under en lång, lång tid. Men Evelina, vart var du?

<3

Hej bakfylla hej. Mår som jag förtjänar helt klart, men jävlar vad roligt det var igår. Förfest hemma hos Julias farmor :D Blev väldigt lyckat, åkte vidare mot Björnes där jag träffade massa roligt folk. Hade en jättetrevlig kväll, tack för det <3


Morgon

Gick upp för ca 20 min sen, och har precis ätit frukost. Gårdagen var väldigt trevlig, Marcus och Micke var på fest hos CH så Emma kom hit och höll mig sällskap, tack för det :)
Nu ska jag diska lite och sen gå in i duschen, ikväll vankas det fest men var vet jag inte, Bella och Julia, let me know! :)

Vår dag <3

Hela 31 månader idag, firades med bio, men lilla smarta jag var säker på att bion var kl 1800 men när vi kom dit kvart i sex stog det 2100 på biljetten.. Det var bara att åka hem igen. Filmen var klart godkänd, böckerna är bättre dock, gillar inte när man tar bort viktiga delar ifrån boken när man sedan ska spela in filmen. Tack vare mitt lilla misstag så var filmen klar ca 2310, ungefär samtidigt som den sista bussen gick, för på tisdagar och torsdagar går den inte senare förstår ni, så en taxiresa och 120 kr fattigare så är vi nu hemma. Mackan sa att det var trevligt ändå, I know ;)

Imorgon har jag föreläsning, sedan ska jag följa med Marcus och Micke till Marieberg, ska försöka hitta något att ha på mig på lördag, för då ska jag till Mariestad och gå ut och partaja :)

Nightynight.

Grey's

Dubbelavsnitt idag på femman upptäckte jag, har redan sett alla avsnitt men de går att se igen helt klart. Har blivit instängd i "Marcus" rum, är aldrig här inne i princip, men just idag så spelar Örebro - IFK Göteborg och det ska Mackan se ute i vardagsrummet för den kanalen finns inte här inne, hepp sa jag och tog med mig filten och kladdkakan sen igår. Det blev allt rätt mysigt här inne ändå, ska inte klaga :)

Ska lägga mig och nana efter nästa avsnitt, får inte glömma att skriva ut seminarieuppgiften innan bara :)

Städat

Idag har jag varit ledig så har dammat och dammsugit hela lägenheten + strukit all tvätt. Duktig jag är. Tyvärr så har den här lägenheten en förmåga att bli dammig DIREKT efter att man har städat, konstigt det där.
Nu ska jag iaf göra klart den sista uppgiften på seminarie tre, det kommer gå superquick för den är jättelätt, tur det. Imorgon är det seminarie 0915-1000, sen ska vi i gruppen träffas lite och finslipa seminarieuppgift fyra.

Åker nog antagligen hem i helgen också, hoppas att några är lite sugna på fest fär hemma? :) Let me know.

Trött

Har varit duktig idag. Träffade gruppen halv 10, där jobbade vi på bra allihop så vi blev färdiga med seminarieuppgift 4 som ska in nästa tisdag, skönt att sluppe tänka på det. Sen här hemma har jag plockat lite, gjort klart seminarieuppgift 3, handlat och bakat kladdkaka med marshmallows. Varit rätt kreativ ändå, har nu på kvällen suttit med photoshop för att göra bloggdesignen lite finare, är inte riktigt klar än men nu duger den allt tycker jag :)

Ska lägga oss nu, jag är ledig imorgon men det är inte Mackan mihahahah..

Fisherman's friend

Jajamän, Fisherman och jag är numera riktiga bundisar. Sitter och pluggar men det går trögt, huvudet hänger inte med riktigt. Ska till skolan mellan 1500-1545 för handledning med gruppen, ska tvinga mig själv att gå till apoteket efter det, behöver nässpray..

Annars ska jag fortsätta plugga idag, ska se tv ikväll också, Tinas Cookalong och Roast på Berns, yey.

bröööhl

Har inget att skriva direkt, är sjuk. Borde plugga.

Sjuk?

Har blivit lite värre nu framåt kvällen, halsen är på väg at balla ur. Får köpa halstabletter imorgon, har inte riktigt tid med att bli sjuk, har massor att göra. Har hur som helst hft en trevlig kväll hemma hos Marcus pappa, och nu har jag och hans mamma myst ner oss i soffan. Marcus är iväg och skjutsar lite folk.
Får nog bli sängen snart tror jag, måste hinna plugga lite imorgon innan vi åker hem igen vid halv fem.

Kommer sakna dig mami, blev väldigt mammig nu mot kvällen, men det gör inget, för mamma saknar mig också :) <3

Morgon

Igår hade jag och mamma fredagsmys här i lägenheten med godis och film, mysepys!
Nu har jag precis vaknat och ska äta lite frukost. Ska vänta på att mamma kommer och hämtar mig för vi ska ut till pappa i Hassle en sväng. Jag ska passa på att plugga lite, vore skönt att vara klar lite i förtid.. Ikväll blir det mat hos Marcus pappa, mumsigt!

utvilad

Har sovit ca 13 timmar så konstigt vore det väl annars.. Står och stryker just nu, ska packa och lite så sen. Jag och Mackan åker till Mariestad idag och stannar till söndag. Helgen kommer bestå mycket utav plugg men något kul ska man väl kunna hitta på.
Inte jättelångt kvar till jag fyller år heller, har så mycket att göra på dagarna så har nästan glömt bort det.

Ska fortsätta stryka nu innan jag tröttnar på det..
Hörs säkert tonight.

improvement

Den nya headern är väl lite bättre än den förra iaf? allting är lila men wtf, får göra det bättre nästa gång.
Håller förövrigt på att bli sjuk, min käraste som smittat mig, tack för det. Är ledig imorgon, och egentligen en hel vecka framöver, men på mådnag har vi handledning kl 1500-1545, och på tisdag ska vi träffas med gruppen. Inga föreläsningar att gå på iaf, mycket skönt.

Hade annars tänkt att börja på nästa seminarieuppgift ikväll men har inte orkat, får ta med mig det hem i helgen istället. Har en vecka på mig trots allt.

Imorgon beger vi oss hemåt vid 1625, får jag träffa mami och voffsen igen, på lördag ska vi hem till Marcus pappa och äta mat, tror minsann att han saknar oss lite :)

photoshop

Haha ja, som ni ser ovan så försöker jag lära mig photoshop. Det går inte jättebra, det är roligt men väldigt svårt. Förhoppningsvis så lär jag mig mer och mer och då ska jag byta header igen, men tills dess så får denna otroligt tråkiga duga.

Ska nu läsa igenom vårat arbete igen så jag har något att säga på seminariet imorgon. Är lite smånervös faktiskt, men det löser sig, det gör det alltid.

Sovmorgon

Börjar inte förrän 1315 idag så tog en liten sovmorgon, har inte sovit jättemycket inatt eftersom mannen bredvid mig legat och hostat oavbrutet. Men men, sånt är det ibland. Mamma väckte mig, har numera ingen telefon, SIM-kortet är inaktivt, hoppas att jag får det nya inom en hyffsat snar framtid, annars blir det jobbigt.
Funderar annars på att åka hem på torsdag eller fredag, yes mamma, nu igen. Marcus ska antagligen också åka hem och jag känner mig inte jättesugen på att sova själv i lägenheten.

Efter att föreläsningen är slut idag så ska jag försöka sätta igång med nästa seminarieuppgift, alltid skönt att vara ute i god tid så slipper jag stressa nästa vecka. Imorgon är det seminarium igen, upplägget ser lite annorlunda ut än förra seminariet men jag hoppas att det ska gå bra ändå, det gäller bara att vara påläst.


Good work

Idag har jag, Gojje, Lina, Hannah, Ida och Elin varit mucho duktiga. Gjorde klart arbetet idag efter att ha slitit hårt både idag och igår, på torsdag ska det vara inlämnat i samband med seminarium två, wish us luck.
Har inte gjort mycket mer idag mer än att tappa en blåbärssmoothie på min sko inne i Prismahuset. Min älskade vita tygsko är numera ljuslila och dessvärre slängd. Jag älskade verkligen de skorna men det var väl helt enkelt dags att slänga dom antar jag.

Sitter nu och tittar på Idol, har ätit tagliatelle med svamp-och ostsås, Marcus tyckte det smakade som om något var överkört där i. Killar förstår sig inte på god mat helt enkelt.
Imorgon är det sovmorgon som gäller, 1315 börjar jag, har en föreläsning om begrepp inom funktionshandikapp eller liknande. Inget som lockar nämnvärt kan jag säga, men som Hannah sa så kan det ju vara bra inför hemtentan och det har hon ju rätt i.

Ska fortsätta se Idol nu, hejhej.

.

Var en riktigt trevlig kväll igår. Mathilda lyckades ställa till med en kanonbra 18årsfest. Mercis beaucoup för det. Idag har jag slöat hos världens bästa mami som lagade kyckling till mig, pusspusspuss! Tog en promenix in till stan för att åka hem till Örebro, sov från och till i princip hela resan, det var väl tur att jag vaknade på rätt ställe. Har inte gjort så mycket här hemma, ätit lite. Marcus har gått och blivit sjuk med, svininfluensa? Nu börjas det hörrni..
Sitter och pluggar just nu, har en hel del kvar att läsa, men är man så dum som jag och skjuter upp det till sista kvällen så får man helt enkelt skylla sig själv. Imorgon börjar jag 0915 (läs:1315) vi ska arbeta med gruppuppgiften till seminariet som är på torsdag, sedan är det en föreläsning mellan 1315 - 1500. Ne, jag borde återgå till läsandet så att jag får gå och lägga mig någon gång.

Natti.

Fredag

Seminariet gick mucho bueno, det var inte något att vara nervös över alls. Bra att ha i åtanke till nästa gång. Pubrundan i onsdags var inget att hurra över faktiskt, man blev indelade i konstiga grupper och baren vi var på var riktigt trist. Shit happens som Forrest Gump sa. Imorgon väntar fest hemma i Mariestad iaf, ska bli riktigt roligt! Ska bli intressant att se hur mamma har fixat i ordning lägenheten också.......

Nu ska jag gå ner och kika om jag fått någon post, och sen ska jag nog baka om vi har några ingredienser vill säga..


IDOL

Trots att jag varje år säger att "Jag ska ALDRIG mer titta på IDOL" så sitter jag nu och kollar på premiären. Varit några stycken riktigt duktiga redan, han Felix och hon som sjöng A little bit more. Hon som grät var det bara jäkligt roligt att kolla på faktiskt, elakt, men sån är jag ibland. Var nere och handlade innan jag satte mig här, pantade hur mycket som helst, vilket resulterade i att det jag handlade enbart gick på 16.50 :-, gick därefter in och köpte med en kycklingtallrik. Har ätit den och dukat fram marabou och vindruvor istället, nyttigt, inte särskilt.

Skolan idag var väldigt intressant, hade en föreläsning om Etik och människosyn, han som föreläste var både rolig och duktig. Efter det följde Martina och Josefin med hit till lägenheten, tydligen så är Martina från Skövde och visste mycket väl vilka några av mina kompisar var, världen är bra liten ibland :)

Innan jag lägger mig idag så ska jag plugga klart inför seminariet imorgon, har lite frågor i ett häfte att kolla igenom. Hoppas att det går bra imorgon, aldrig vart med om ett seminarum förut ju. Wish me luck.

Bakning

Efter att ha tänkt göra det hela helgen men inte kommit till skott så fick det bli nu istället. Har inte så mycket plugg att göra så tänkte passa på. Nektarinpaj blev det, jag har en förmåga att be Marcus köpa frukt för att sedan inte äta något utav de, så gjorde en god gärning och gjorde paj på dem istället. Ingen aning om det blir gott eller inte.

Har varit en skön dag idag, hade föreläsning mellan 0915 - 1050 ungefär, mycket intressant och föreläsaren var duktig. Sen var det föreläsning 1115 - 1200 om biblioteket, inte lika intressant..
Nu sitter jag och väntar på att pajen ska bli klar, sen ska jag göra klart seminarieuppgiften. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på i min ensamhet, Marcus ska jobba och sen iväg på något annat jobb så han kommer inte förrän kl nio ikväll. Får slänga mig i soffan och slötitta på lite tv kanske..

Har för övrigt funderat på att eventuellt åka hem i helgen, om några av mina vänner är hemma, ni som läser let me know! Kanske lite partypary kan gå att ordna. På tal om det så är det pubrunda på onsdag som jag nog ska gå på, kan bli riktigt roligt, tur jag börjar 1315 på torsdag..


Plugg,plugg,plugg..

Yes, det är det jag ägnat mig åt idag. Har hållt på i ca tolv timmar nu. Roligt? Njae, inte nämnvärt. Behövligt? Oja.
Jag vet inte om det är särskilt mycket att göra egentligen, det hänger nog lite på att jag inte är van alls vid detta tempo och denna struktur. Det kommer, det kommer. Hoppas jag.
Har suttit och sneglat på Forrest Gump samtidigt som jag pluggat, vilken film! Han är för mysig, helt klart. Idag (läs igår) är det bara 1 månad kvar till min födelsedag! Önskar mig den nya HTC telefonen. Chansen att jag får den är dock inte så stor tyvärr, men jag måste få hoppas lite.

Ne, borde göra 2 uppgifter till så är det bara hälften kvar sen, och det ska vara inlämnat på onsdag. Känns som om jag har hyffsat med tid på mig då. Yeah right..

Adios.

Äntligen helg

Varit en jobbig dag. Var riktigt segt efter lunchen, och föreläsningen var inte särskilt rolig den heller. Nu är jag hemma dock, äntligen :) Ska plocka undan lite och så, ska sätta på en träningsdvd jag har här med och röra på fläsket lite. Senare ska jag sätta igång med seminarieuppgiften som ska vara inne på onsdag då vårat första seminarie är. Universitetstiden är så otroligt mycket annorlunda än gymnasietiden, hallelujah, eget ansvar är två nyckelord helt klart. Vi blev indelade i grupper idag, och vilken grupp sen, hade skitroligt verkligen. Tror att det kommer fungera riktigt bra.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, känner bara för att ligga hemma i soffan och bara ta det lugnt. Man uppskattar verkligen soffan efter en vecka på universitetet (; Funderar på eventuell utgång imorgon men mja, vi får se.

Wake me up, when September ends

Njae, riktigt så illa är det inte! Tycker det är mysigt/skönt att det äntligen börjar gå mot höst. Mysiga koftor, tjocka strumpbyxor och tända ljus, mysvarning!
I skolan så går det bra, har bara gått två dagar så illa vore det ju annars ;) Hade föreläsning idag om vad socialt arbete är, har lärt oss att det inte finns något direkt svar på den frågan. Det kan vara lite allt möjligt, bra svar där! Imorgon går jag 0915-1200 medan Marcus är ledig, hrmf! Jag är ledig på fredag iaf, det är inte haaan.. Möjligt att det blir COREn på fredag, får se lite, beror på om några har lust att följa med.

Just nu sitter jag och tittar på Octomom och äter Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake. Pluggar i pauserna gör jag, det gäller att vara kreativ!

RSS 2.0