NO I CAN'T TAKE ONE MORE STEPS TOWARDS YOU CAUSE ALL THAT'S WAITING IS REGRET

Tänkte skriva ett lite mer mastigt inlägg med vettigt innehåll men fan näe, jag orkar inte faktiskt.
Ska käka lite snart och sen titta True Blood. That's it.

IF I MADE YOU FEEL SECOND BEST I'M SO SORRY I WAS BLIND

Oj, oj, oj, två uppdateringar på två dagar. Nu händer det grejer! Sitter utslagen som en padda i soffan, måste upp och laga lite mat snart. Måste göra massa matlådor eftersom jag ju jobbar i princip varje dag denna vecka, laga mat känns väl inte som prio ett då när man kommit hem.

Annars ikväll ska jag bara slöa och slappa, har ett par filmer som väntar på mig, även ett avsnitt av True Blood.

Designen är inte mitt bästa verk jag vet, men som med så mycket annat så bryr jag mig faktiskt inte.

ANOTHER DAY WITHOUT YOUR SMILE ANOTHER DAY JUST PASSES BY

Varit en klart godkänd helg, men lärt mig att aldrig mer dricka vare sig Red gold eller Lemon gold igen, skitvin! För vinet måste ju gå att skylla på? Hoppas att du Frida hade en fantastisk kväll iaf.

Idag har jag jobbat, och även umgåtts med bakfulla vänner. Lugn dag på jobbet, var hemma runt 2130, ska lägga mig nu snart. Denna veckan blev det lite extra jobb så jobbar måndag till lördag men sen är det slut på det! Blir perfekt med lite vila innan praktiken drar igång den 29:e augusti.

Hoppas alla haft en fin helg.

ATT INGET ÄR FÖR EVIGT ÄR VÄL UNDERFÖRSTÅTT

Varit sjuk de senaste fyra dagarna så förlorat tre jobbdagar på det, och haft myror i brallan så det skriker om det här hemma. Rätt svårt att ställa om sig från att jobba nästan hela tiden till att ligga hemma och inte göra något. Men men, har fått sova så det räcker och blir över så det ska jag inte klaga på.

Idag har jag iaf fått träffa folk och umgåtts lite. Allt från presentletande till egen Mummapasta och fix av Elins naglar. Kvällen spenderades i hamnen med Eve och Elin, skönt att bara ta det lite lugnt.

Ska lägga mig nu snart, ska upp runt halv sex, jobbar 7-13 och sen hem duscha snabbt och så titta lite innebandy vid tre. Sen hem och fix iordning inför Fridas 21årskalas. Himla mysigt! Verkar nästan bli sista partyhelgen på ett tag? HUR ska vi överleva, våra kroppar kommer få en chock utan alkohol.
Allt för nu, lovar att det blir bättre uppdatering här så fort skolan dragit igång igen. Ska försöka iaf.

ALLTING KOMMER BLI BRA TILL SLUT DU SKA SE ATT ALLTING ORDNAR SIG ALLTING KOMMER BLI BRA TILL SLUT OM DU BARA LÅTER ALLTING VA'

Long time no see. Har inte den blekaste aning om vad jag gjort sen senast. Antagligen har jag jobbat, umgåtts och festat. 

I helgen var det iallafall party dubbelt upp, väldigt trevlig helg. Igår fick jag sitta och panikplugga då jag insåg att det var uppgifter jag inte ens börjat med som skulle vara inne kl 2355. Framförhållning är inget att ha uppenbarligen.

Nu sitter jag och äter lunch/frukost, ska iväg till jobbet om en stund. Är redan inne på näst sista arbetsveckan denna sommar. Tiden går fort!

I helgen väntar lite jobb och lite kalas för Frida som helt plötsligt blit 20+. En annan har ju fortfarande ungdomen kvar..

RSS 2.0