PLEASE FORGIVE ME, I KNOW NOT WHAT I DO

Dagen har bestått av gruppande samt storhandling. Inte jäääätterolig dag kanske men väldigt välbehövt. Jag och Hannah undrade vad vi gett oss in på när vi gick ut från Willys med fyra tunga kassar var. Hem kom vi iaf, även om det tog bra mycket längre tid än vanligt.
   Nu sitter jag i soffan, tänkte kolla lite tv men oj då, ingen bild då nej. Skräll att saker och ting inte funkar som det ska. Tur är väl det kanske, behöver plugga. Men någon gång i framtiden vill jag nog se på tv igen förstås. 
  

YOU CAN COUNT ON ME LIKE ONE TWO THREE

Då var man tillbaka i lägenheten i Örebro igen. Har haft en superhelg! I fredags mötte jag upp Amanda, vi gick in till Frida på Team Sportia en sväng, hon är ju trots allt skoansvarig nu. Sen gick vi och åt en sen lunch på Bistro. Gick och strosade i affärer efter det och avslutade dagen på Ströget och senare på kvällen blev det även Mumma  med ett gott gäng. Sov gjorde vi i draknästet jag och Amanda. Igår var det lite shopping på stan som gällde på dagen och på kvällen var det partydags. Förfest på tre pers, som sen blev fem pers som sen blev.. Ja. Jääääävligt oklar kväll iaf men galet roligt som vanligt. Nu lägger jag alkoholen på hyllan ett tag framöver, det är en sak som är säker iaf. Dagen har spenderas hemma hos mamma i princip, blev den obligatoriska pirren på Vallen ock.
   Nu har jag tagit plats i soffan, ska göra lite kvällsmat och sen titta på Solsidan och serier jag missat i helgen. Imorgon väntar grupparbete hos mig. Sen måste jag ringa en massa samtal igen, mycket ringande nu.



OH TAKE IT ALL AWAY, I DON'T FEEL IT ANYMORE


I AM BAD FOR YOU AND YOU'RE BAD FOR ME

God kväll. Hade grupparbete idag från 0915-1400 sen hem och så somnade jag i soffan i typ två timmar. Bra drag där Malin, då somnar du ju inatt. Har även tvättat och packat idag, annars inte så mycket mer.
   Imorgon upp i hyfsad tid, duscha, packa klart och sen åker bussen mot Mariestad. Träffa Amanda när jag väl är framme, jag behöver köpa leggings och även gå in på glasbanken lite inför lördag för då vankas de partey.
   Hoppas alla får en fin helg, kanske hörs under dagarna här men don't count on it.


CAUGHT UP IN THE MIDDLE OF THIS DYSFUNCTION

Godkväll. Haft grupparbete idag, slöat lite sen tog jag världens kallaste promenad ner till Ica. Upppfriskande helt klart men satan så kallt. Nu ikväll har jag kikat Trassel och Blue Valentine, större kontraster mellan två filmer är svårt att hitta. 
   Imorgon skulle varit en speciell dag, går man tillbaka ett år här i bloggen förstår man snart varför. Nr 24 kommer nog alltid vara speciellt.. Grupparbete väntar annars imorgon igen, ska packa lite efter det, åker nämligen hem på fredag igen. Mysigt!


SÄG MIG VAD VI VÄNTAR PÅ?

Struntade i föreläsningen idag, och tydligen missade jag inget så de var rätt val av mig. Hade grupparbete iaf, jag ringde lite samtal emellan med.
   Hände en ganska rolig grej under grupparbetet. Jag skulle ut och ringa och utanför vårat grupprum står det två soffor varav en man sitter i den ena med ryggen mot fönstret in till vårat grupprum. Jag reser mig upp och ska gå ut genom dörren, råkar då se skärmen på datorn han sitter och tittar på. Får syn på en bild med en snopp i en rumpa! Haha, jag blev heeeelt paff och sa att Cathrin och Sara också fick titta och mycket riktigt de såg samma sak. Kul kille det där, vi andra fick oss ett gott skratt iaf.
   Har nu sett senaste GG-avsnittet och funderar på om jag orkar se lite Spartacus ock, skulle behöva skriva ett personligt brev också mitt i allt.
   Imorgon ser dagen i princip likadan ut som den gjort idag, hoppar nog föreläsningen och sen grupparbete på det. Om det blir med eller utan porrbilder det märker ni imorgon.


NOW THAT IT'S ALL SAID AND DONE, I CAN'T BELIEVE YOU WERE THE ONE

Vilken måndag det blev! Seminariet gick helt okej, och när det väl var slut hade jag ett missat samtal från Mariehus. Hade visst fått lägenhet, tackar och bockar. Ett problem mindre ur världen. 1 juli flyttar jag hem till Mariestad då, jösses. Ska bli himla roligt faktiskt, Örebro har aldrig blivit riktigt "hemma". Hoppas mina fina vänner där hemma är lika glada som jag är.
   Har inte riktigt förstått att jag fått lägenhet eller ska flytta hem, allt har gått så fort men ska fira med lite Ben & Jerrys senare ikväll haha, man måste se det positiva eller vad sa vi Marjo?
   Imorgon väntar föreläsning och sen grupparbete, föreläsningen struntar jag nog i, får ringa lite samtal osv istället. Har ju en lägenhet häruppe som ska sägas upp och så med.




HUR SKA JAG GÅ HEM NÄR ALLT ÄR SÅHÄR, JAG VET DU KOMMER SE PÅ MIG SÅDÄR

Godkväll allihop. Var visst lite dålig uppdatering här från min sida ser jag. Har haft fullt upp med en extremt tråkig/konstig seminarieuppgift samt att försöka bli frisk. Och vet ni vad? Jag verkar ha lyckats, vaknade i morse /(läs:1130) och kände mig som en prinsessa. Okej, inte riktigt men jämfört med de senaste dagarna så. Har till och med lagat mat, städat och bäddat rent i sängen. Får hoppas energin stannar ett tag, det kan behövas.
   Nu har jag precis duschat och väntar nu på Solsidan. Får nog ta och äta lite igen också, åt rätt nyss men mat är inte något jag direkt vräkt i mig de senaste dagarna så är bara glad över att vara hungrig.
   Imorgon dags för ny vecka, har seminarium på eftermiddagen. Innan dess ska jag eventuellt gå och handla men också ringa om praktikplats.


I'M STILL TOO TIRED TO CARE

Hej alla fina. Den här dagen har varit sådär, ville inte alls gå upp ur sängen imorse då jag mådde pyton. Det har blivit bättre under dagen som tur är, har till och med orkat plugga lite. Nu ikväll var det dags för mig och Hannah att bjuda Lina och Gojje på trerätters. Maten blev jättegod och dom verkade nöjda så det var ju bra, jag fick dock kasta in handduken nu, är helt slut i kroppen.
   Ska försöka orka plugga lite till, det behövs, annars bara vila, vila, vila och vila. Dricka mycket också, precis som du sa mammsen!


WHAT ABOUT LOVE? DON'T YOU WANT SOMEONE TO CARE ABOUT YOU?

Godkväll. Sitter nerbäddad i soffan och tycker synd om mig själv. Hoppades på att mina vänner Ben & Jerry skulle göra så jag mådde bättre men icke, inte en middag från Hannah heller. Eller ja, mår bättre i själen men inte i kroppen och då hjälper det ju inte mycket.
   Ska se om jag orkar plugga lite till ikväll, annars ska jag lägga mig och försöka sova bort alla äckliga bakterier och sånt.
   Puss och kram till alla hemma, vill vara där ni är!


SOMETHING ALWAYS BRINGS ME BACK TO YOU, IT NEVER TAKES TOO LONG

Hej på er, jag har precis ätit lite lunch här i Öret. Mår fortfarande inte bra så struntade i föreläsningen idag. Ska försöka plugga lite till seminariet på måndag istället.
   Ikväll ska jag och Hannah iväg och handla lite, imorgon ska vi nämligen bjuda Lina och Gojje på trerättersinflyttningsmiddag typ. Annars imorgon väntar grupparbete så jag hoppas jag mår bättre tills dess. Sitter och trycker i mig en massa mediciner så något gott borde det väl göra tycker jag,


SO OPEN UP YOUR HEART AND LET ME IN

Godkväll.  Har inte gjort mycket alls av värde idag, tyckt synd om mig själv. Bakade en kladdkaka också. Hannah var även inne hos mig en sväng så då åt vi kvällsmat och kikade på Sveriges Mästerkock.
   Nu sitter jag och äter zyx och funderar på nästa tatuering. Jösses, vart ska detta sluta? Börja aldrig tatuera er säger jag, eller hur Aint?


DO WHAT MAKES YOU HAPPY, BE WITH WHO MAKES YOU SMILE


YOU DIDN'T ASK FOR THIS, NOBODY EVER WOULD

Jag har mått bättre i mitt liv helt klart men finns alltid någon som har det värre så ska inte klaga. Var uppe alldeles för tidigt med tanke på att jag hade chans att sova ut, men men. Går man upp tidigt har man tid att göra mer har jag hört så får väl se.
   Tatueringen ser fin ut, gjorde fan ondare att dra bort plasten som satt fast med äcklig kirurgtejp än vad de gjorde att göra själva tatueringen. Nästan. Bild får ni sen, måste försöka få bort allt klister från tejpen först. Inte så fint att få med det på bild.
   Nu ska jag dra upp mig själv från soffan och laga lite lunch.


ALL I HAVE, ALL I NEED

Tatuerandet gick fint, ont gjorde det men bra blev det, de lilla jag hann se innan plasten åkte på. Bild får ni imorgon. Nu ska jag krypa ner i soffan och tycks väldigt synd om mig själv, nytatuerad + galet ont i hela kroppen. Aj.


TATUERING

Just nu sitter jag och blir tatuerad. Hoppas ni tänker på mig litegrann så kanske ni kan få se hur den blev när jag kommer hem, höhö.
   Love.

ALL THOSE WORDS CAME UNDONE AND NOW I'M NOT THE ONLY ONE

Bussen kom i tid tänka sig och hem kom jag också. Har haft lite alla <3 dagmys inne hos Hannah fram tills nu. Det var visst skola imorgon kom vi på. Kommer vara fullt upp imorgon också med föreläsning, studiebesök och sen tatuering. Spännande, spännande, spännande.
   För övrigt saknar jag redan alla där hemma. Jag och Hannah pratade om det nu ikväll och jag inser mer och mer att Mariestad är hemma och Örebro är bara stället jag för tillfället bor på. Blir nog en flytt till inom en snar framtid. Vi får se.
   Nu ska jag plugga lite, tillbaka till verkligheten direkt, sen ska jag lägga mig och sova.



"Inte alla hästar i hästgården", som Frida Mejstedt skulle sagt.

<3

Hej på er. Nu åker förhoppningsvis min buss mot Örebro, förutsatt att den kommit i tid osv.
   Helgen har varit fantastisk som alltid, lördagen var grym, så länge det varade, höhö. Igår var det bakismys som avslutades i Ulla på Ekudden. Idag har jag sökt jobb, ringt om lägenheter, praktikplats och sommarjobb och ätit lunch med Antonia och Frida. Fullt upp! 
   Väl hemma i Örebro ska jag packa upp och sen ha lite mys med Hannah.
   Alla hjärtans dag har med andra ord spenderats med några, men långt ifrån alla hjärtan, och lite mindre underhållande uppgifter men man kan inte alltid få allt.
   Hörs senare ikväll, hoppas alla får en fin dag med extra mycket kärlek.


DET KALLAS TVIVEL, DET DÄR SOM STÖR, JA DET KALLAS FÖR EN KLUMP I MAGEN OCH ETT KONSTIGT HUMÖR

God morgon, kunde visst inte hålla mig ifrån bloggen, höhö. Gårdagen spenderades med bestevänner hemma hos Malin med pizza, cola, choklad och en himla massa prat om allt och inget. Kom hem och började fundera på hur jag ska göra med mitt liv vilket resulterade i att jag somnade mer förvirrad än någonsin. Det är mycket nu om man säger så.
   Har precis käkat frulle nu och ska snart in i duschen. Ikväll vankas det fest med de gamla gänget samlat + en del nya fina vänner. Tror på en kanonkväll!
  

HE'S THE AIR I WOULD KILL TO BREATHE

God morgon, äter frukost här i ett äckligt snöigt Örebro. Ska snart göra mig klar och gå till skolan. Efter föreläsningen måste jag ringa lite praktikplatser och packa, hade visst inte gjort det nej.
   Hoppas alla får en fin helg, tror inte jag skriver något mer.


JUST REMEMBER YOU'RE THE ONE THING I CAN'T GET ENOUGH OF

Godkväll. Seminariet idag gick bra, fick dock en svår klient att handskas med haha, tackar Danne för det. Allt kan inte vara lätt jämt. Väl hemma fick jag samtal från Bup hemma som tyvärr sa att dom inte kunde ta in någon praktikant i höst vilket var väldigt synd. Jag får ringa en massa andra ställen imorgon så får vi se vart jag hamnar, i Mariestad iaf förhoppningsvis. Det innebär att jag kommer vara i Mariestad från juni 2011 till januari 2012. Jösses!
   Sitter just nu och dricker te och äter mandel. Malin gjorde mig väldigt godissugen men eftersom jag försöker undvika sånt såvida jag inte är i Mariestad fick mandlar duga. Gott. Inte. Sätter nog på en film här snart också.
   Imorgon väntar föreläsning 0915-1200 sen kommer min fina pappa och hämtar mig. Pusspuss. Väl i Mariestad tror jag väl att det blir lite mys? Ni där hemma, let me know, you've got my number.


CAR IS PARKED, BAGS ARE PACKED, BUT WHAT KIND OF HEART DOESN'T LOOK BACK

God morgon. Har precis ätit frukost, ska göra mig klar nu för att gå till skolan och skriva lite papper. Har seminarie 0915-1200, ska bland annat ha lite samtalsmetodik där vi ska ha egna samtal med en "klient" och utgå ifrån Kognitiv-beteende terapi. Jösses!
   Annars idag ska jag nog börja på nästan seminarium och sen packa lite inför långhelgen hemma.
   Kikade förövrigt på filmen Due Date igår, satt och asgarvade för mig själv i soffan. Klart godkänd film. Satt även och asgarvade åt alla bilder jag hittade, vilka minnen.


  

OLD FRIENDS ARE THE BEST

Bered er på en liten nostalgitripp;
















Hahah, åh vad jag tycker om er. Ses på fredag! Kärlek.

SO MANY TIMES I'VE BEEN CAUGHT UP IN LIES THOUGH I KNOW THEY DON'T LEAD ANYWHERE

Detta är inlägg nr 666 kan jag meddela alla därute. Undra vad det kan betyda? Förutom det självklara då att det faktiskt är inlägg nr 666.
   Har precis ätit lunch och gjort naglarna, ska plugga lite nu. Har inte mycket mer att säga, är galet ofokuserad. Vill bara åka hem och att det ska bli sommar. Åh vad jag längtar.


UTAN DINA ANDETAG

Gruppandet varade fram till 1100 ungefär så gick hem och åt lunch med Hannah, sen tog vi en promenad till Ica i det fina vädret. Synd att det är så jävla slaskigt bara. Annars har jag pluggat lite och tittade precis på The tourist. Liiiiiiiiite väl förutsägbar va men va fan Johnny Depp är ju med så jag tänker inte gnälla.
   Ska nu kika ett avsnitt av nya säsongen av Spartacus, blir fint det. Imorgon väntar varken föreläsning eller grupparbete så jag hoppas jag får sova. Please God.


AS LONG AS I'VE GOT YOU I'LL BE ALLRIGHT

God morgon. Blir ingen föreläsning idag, inställd pga sjukdom så vi träffas tidigt i gruppen istället. Sovit så.jävla.dåligt inatt alltså, trodde jag var död när jag vaknade nästan, uh.
   Om en vecka väntar tatuering förresten.


WHY DO YOU DO THAT, WHY DO I DO THAT

Då var även denna dag snart slut. Har precis ätit kvällsmat och ska nu läsa igenom en forskning tills imorgon. Morgondagen innehåller föreläsning 0915-1200 och sen lite grupparbete. Sen hem och skriva seminarieuppgift för det struntade jag visst i idag, somnade i soffan också. Saker blir sällan som man tänker tydligen.


DON'T YOU EVER EVER FEEL LIKE YOU'RE LESS THAN FUCKIN' PERFECT

Älskar låten, älskar videon.


PICTURES OF YOU, PICTURES OF ME

Här kommer lite blandade bilder från helgen som var, njut.















DON'T STOP BELIEVIN'

Vilken fantastisk helg det var. I lördags var det dags för den officiella festen för Marie som sagt. Hade en riktig nostalgikväll hos Marjo med grogg från förr och gamla goa spellistor. Annars var det en grym men oklar kväll, som det brukar vara.
   Igår var det pizzadags på dagen sen åkte jag, Evelina, Antonia och Frida till Kyrkogatan så jag fick se lite bilder från deras resa. Runt 1600 gick Marjos bil tillbaka mot Örebro. Spenderade kvällen i soffan och somnade gott sen.  
   Idag har jag gruppat litegrann, bokade besök osv, sen fanns det inte mycket mer att göra så vi gick hem istället. Ska göra klart torsdagens seminarieuppgift idag tänkte jag, annars bara ta det lugnt. Vill inte vara här, vill vara hemma!


SURPRISE

Igår var det Maries 20-årsdag vilket naturligtvis skulle firas. För ca 2 veckor sedan skickade Marjo sms till mig och skrev att vi skulle försöka få till en överraskningfest för lilla M. Igår var det alltså dags. Marie visste ingenting och trodde bland annat att jag skulle spendera helgen i Örebro med plugg. Marjo kom dock och hämtade mig på dagen igår och sen var det fix och trix hela dagen ända tills födelsedagsbarnet dök upp på MBK-stugan med ögonbindel och hörselkåpor. SURPRISE skriker alla följt av Ja må du leva. Det första Marie säger är: "Jag som inte ens har sminkat mig!" Haha, vännen, jag hoppas att du hade roligt ändå. Det hade vi andra iaf!
   Vaknade upp på Marjos soffa imorses, utan bakfylla, tack för det. Sitter nu hemma och har precis färgat håret på mamma, Let's dance står på i bakgrunden också.
   Ikväll väntar party igen, första gången tillsammans med våra älskade Asienvänner på två månader. Underbart! Hoppas alla andra får en fin helg wherever you are. Lägger in lite bilder från gårdagen senare sen.

I COULD BE SICK, POOR, OLD OR BLIND, DON'T CARE AS LONG AS I HAVE YOU AROUND

Godkväll på er. Har precis hämtat upp tvätt ifrån tvättstugan. Förutom tvättat idag har jag haft föreläsning, gruppat och pluggat. Ambitiöst av mig. Sitter nu i soffan och ska plugga lite till, ännu mer ambitiöst av mig. Jo tack, jag vet. Plugg är mitt liv just nu.
   Finns så mycket jag skulle vilja skriva ut här men det får vänta ett tag är jag rädd. Ni märker så småningom.
   Imorgon väntar.... PLUGG. Vad trodde ni?


KÄRLEK

Just nu känner jag inte för att skriva så mycket mer än: Välkomna hem älskade, fina bestevänner. SOM jag har saknat er och jag längtar så tills jag får träffa er! IH. <3
  

I DON'T BELIEVE THAT ANYBODY FEELS THE WAY I DO ABOUT YOU NOW

Andra tentan gick utmärkt även den så jag får VG i hela kursen. Roligt!
   Sista föreläsningen idag var så tråkig så jag gick hem i första pausen. Tänkte plugga istället men det gick inte så jättebra faktiskt, tycker att jag förtjänar lite pluggfritt nu när jag fick VG på förra kursen. Eller det kanske inte funkar så ne. Jaja.
   Ska försöka få lite gjort nu iaf, sen äta och kika One Tree Hill. Ska även titta på Efterlyst eftersom det handlar om både Mariestad och Örebro.


DET SKULLE BLI FÖR TOMT OM INGEN FANNS DÄR OCH VÄRMDE MIG I NATTE

Ni måste hoppats rätt rejält åt mig igår för de där 1% var till min fördel, fick ett VG på del ett till och med. Känns ju himla roligt faktiskt. Dock väntar jag på en del två också så ska inte riktigt ropa hej ännu. Den kommer förmodligen ut under dagen. Får hoppas att det går bra på den också hörrni.
   Nu ska jag äta upp mina ägg och sen traska bort till aulan för föreläsningen all day long. Hörs i eftermiddag.
   En vecka kvar till beste kommer hem!


JUST DET

Måste ju säga det också att imorgon får jag tillbaka en tenta som jag med 99% chans inte blir godkänd på, ni kan väl hoppas lite åt mig att den där 1% är på min sida imorgon. Då blir jag glad.
   Sen skulle jag säga också att om exakt två veckor sitter jag här med en ny tatuering på handleden. Awesome.

DET SKÄLVDE NÄR DU RÖRDE VID MIG

Godkväll. Sitter och läser om det sokratiska samtalet. Säg till om ni vill byta, det är fritt fram. Ska kika tv och äta snart, lägga mig i hyfsad tid, har föreläsning 0915 imorgon. Slutar inte förrän 1600 så det blir en lååång dag. Det har varit låg aktivitet här idag från er sida och jag orkar faktiskt inte underhålla er mer än så här för tillfället.


VI ÄR TVÅ HJÄRTAN I SAMMA KROPP

Hej februari! Sitter nu och tar det lite lugnt innan jag ska bort till skolan en sväng, måste skriva ut papper och köpa kompendie på Repro. Träffa gruppen snabbt kl 1300 innan vi har handledning 1330. Handledningen varar bara 45 min, så efter det ska jag hem och plugga lite.
   Det var allt för nu.


RSS 2.0