I WILL BREATHE AGAIN

Inte jätteproduktiv dag direkt, gick efter halva föreläsningen, så bra var den. Pluggade lite innan jag somnade i soffan, sen pluggade jag lite till.
   Har nu suttit och kikat massa tatueringar på internet, så mycket jag vill göra och så lite plats haha. Ska kika lite serier nu, sen sova.
   Imorgon är det ledigt från skolan så ska plugga seminarieuppgift här hemma.


SO SACRIFICE YOURSELF AND LET ME HAVE WHAT'S LEFT

Inbillar mig att det är sommar och äter därför jordgubbar till frukost. Måste få lyxa till det ibland.
   Föreläsning väntar om en stund, hörs senare.


WHERE YOU COULDN'T HOLD ON I WILL TRY TO BE STRONG

Himla fin onsdag har vi här i Örebro, solen skiner och det är riktigt varmt ute. Skönt!
   Hade samtalsmetodik imorse där vi körde rollspel bland annat, roligt att ta fram teaterapan i mig höhö. Efter det träffades gruppen snabbt. Jag gick hemåt efter det och somnade i soffan i 1½ timme, sova mitt på dagen är underskattat helt klart. Pallrade mig ner till Ica sen iaf och köpte jordgubbar bland annat som jag mumsat på.
   Nu ska jag in i duschen och sen plugga lite innan det är dags för Sveriges Mästerkock.


OH IT HURTS TO BE HERE WHAT AM I GONNA DO?

God kväll. I går spenderade jag kvällen med fina vänner, blev pizza, bilkurragömma och sen lite BB i Ulla. 
   I morse runt kvart i tio åkte jag tåg tillbaka till Örebro. Träffade gruppen en sväng vid ett, hem för att powernapa lite, men avbröts av att fastighetsteknikern kom med ny tv igen. Tack! Provade på nytt att sova lite efter det och då gick det utan att någon störde mig. Har blivit bjuden på lite mat av Hannah ikväll och även pluggat lite. Gör just nu lite ostchips. Lägger mig nog snart.
   Imorgon väntar fastighetsbesiktning kl 0800, uh, sen samtalsmetodik 0915-1200 och efter det träffas med gruppen för att påbörja projektarbete nr två. 
   Det var allt för nu hörrni.


SOMETHING'S GOT A HOLD ON ME

Dålig uppdatering av mig, skoja inte. Jag har haft bättre saker för mig helt enkelt.
   I fredags gick jag och Hannah på stan i Örebro, jag köpte present till pappa och sen åt vi lunch på Rosalis Deli, mycket gott. Bussen gick 1225 mot Mariestad och 1430 gjorde jag håret på Klipp-Er, då var man blond igen.
Blev våfflor hos mamma efter det och på kvällen gick vi till Mumma. Var dock hemma redan runt halv elva, börjar vi bli gamla?
   I lördags var det party ute i skogen hos Wallén och sedan Sean Banan på Statt. Väldigt lyckad kväll. Mindre lyckad söndag dock då jag hade värsta bakfyllan någonsin. Kan det ha något att göra med alla jägerbombs jag drack eller berodde de kanske på att jag drack sista cidern runt tre halv fyra? Jag vet inte, dåligt mådde jag iaf. Firade pappa här hemma på dagen och sen var det bakishäng i Fridas alldeles för trånga soffa, lite i vanlig ordning.
   Nu har jag precis duschat, väntar på att klockan ska gå så ska fina Milla göra mina naglar. Får se om jag åker tillbaka mot Örebro ikväll eller om det blir imorgon bittit istället. Tål att tänkas på.


FROM THIS DAY ON NOW AND FOREVER MORE

Inte tänkte ni på mig, det märkte jag det. Gick inte alls särskilt bra tyvärr. Märker om tre veckor om det gick vägen eller inte. Nu är det gjort iaf och jag har äntligen lite pluggledigt. Satan vad skönt.
   Sitter i soffan nu och bara är, är galet trött och helt slut i huvudet. Ska bli skönt att lägga sig och sova.
   Imorgon ska jag och Hannah ner på stan en sväng på morgonen, jag behöver strumpor.. Bussen hem till Mariestad går 1225. Vid 1430 ska jag äntligen färga håret, tack Gud för det. Ska hinna köpa present till pappa med, sen hämta nyckel hos världens bästa skoansvarig, ska till mamma en sväng ock å säga hej. På kvällen ryktades det om Mumma. Annars resten av helgen ska jag vara sambo. Underbart.
   Mycket svammel här märker jag så skriver mer imorgon.


SHOULD'VE KNOWN YOU WAS TROUBLE FROM THE FIRST KISS YOU HAD YOUR EYES WIDE OPEN WHY WERE THEY OPEN?

Just precis i detta nu börjar min tenta. Jag hoppas all kunskap jag präntat in om KBT, PDT, Humanistisk psykoterapi, Stern, Piaget, Sorg och kris, Vygotskij, Eriksson, Bowlby (jag kan hålla på länge till) finns lättillgängligt i huvudet på mig så jag inte får hjärnsläpp.
   Jag hoppas ni tänker på mig? Tack.


I WILL LOVE YOU TIL' THE DAY THAT I DIE

Jag behöver musikinspiration det märker jag, lyssnar på samma låtar/spellista varje dag. I-landsproblem.
   Ska snart in till Hannah och kika Sveriges Mästerkock, sen läsa igenom lite anteckningar till inför morgondagen. Är trött på att plugga nu, det får gå som det går, am I right?

Tumblr_l10pqkgmeh1qb6t6wo1_400_large

YOU'RE SO DIVINE, I'M NOT EVER ALONE YOU'RE NOT EVER ALONE

Plugg, plugg, plugg och åter plugg. Jag och Hannah är duktiga som fan ska ni veta, gör instuderingsfrågor, repeterar, läser, skriver ner, repeterar, repeterar och sen repeterar vi lite till.
   Nu har jag en liten (läs; stor) paus så passar på att packa lite och göra en massa annat som är roligare än att plugga.
   Längtar för övrigt som en tok till helgen, jag menar min stora idol kommer ju till Statt, vad mer kan man begära av en helg liksom?!


DOES ANYBODY KNOW HOW TO HOLD MY HEART?

Plugg, plugg, plugg, det är vad jag sysslar med just nu. Jag och Hannah var i skolan vid 0830 imorse å satte igång, gick hemåt runt 1400 och fortsatte pluggandet hemma istället.
   Har en liten paus just nu men ska snart fortsätta igen. Vet inte om det är någon mening att skriva här förrän på fredag igen då jag enbart kommer plugga fram tills dess.


YOUR WORDS MAKE ME WHOLE AGAIN

Solsidan är inte bra för mig, har suttit och googlat bröllopsklänningar den senaste timmen. Hm. Nån gång får man väl gifta sig kanske, och då måste ju allt vara perfekt.
   Funderar på om jag nu ska vara duktig och plugga lite till eller om jag ska lägga mig. Jag och Hannah ska till skolan vid halv 9 imorgon och sen sitter vi nog hela dagen. Uh. På torsdag är det över.. torsdag..


ALL THAT I WANT IS A LIFE FULL OF LAUGHTER AS LONG AS I'M LAUGHING WITH YOU

Hej på er. Hade en mycket trevlig kväll igår, det blev inte sådär jättemycket plugg direkt nej. Vi åt mat och kollade film istället.
   Nu sitter jag och känner mig som antagligen världens mest nyttiga människa då jag äter lösgodis och dricker cola till lunch. Jag som inte ens var ute igår. Jag skyller på all tentastress? Nej förresten, det gör jag inte alls det. Jag skyller inte på nånting, jag kände för att äta godis och dricka cola. That's it.
   Ska kika lite på House nu och sen återgå till pluggandet. Solsidan ikväll får man titta på på datorn för någon tv har man ju inte, nej nej.


PLEASE FOR THIS ONE TIME LET ME BE MYSELF SO THAT I CAN SHINE

Har en himla fin dag här i Öret idag. Solen skinar och det vankas tacokväll med grannarna. Visst här emellan har jag pluggat och gör det nu också men man ska vara glad för det lilla.
   Saknar alla fina, fina där hemma. Dig lite extra Malin eftersom det dröjer ännu ett tag innan vi ses igen. Puss på er.


YOU TAKE THE BREATH RIGHT OUT OF ME

Har precis pluggat lite till, vad annars kan man göra en fredagkväll halv åtta utan tv? Skämt åsido, väntar på att Hannah ska bli klar så ska vi gå bort till Gojje en sväng, kikar nog film eller så.
   Förstår att det inte är särskilt underhållande för er att läsa min blogg just nu när det bara står om plugg och ångest i princip haha. Tyvärr är det så mitt liv ser ut just nu och kommer göra fram till torsdag. Kl 2015 på torsdagkvällen lovar jag att bli glad igen. Ännu gladare blir jag på fredagen för då åker jag till Mariestad. Ska äntligen färga mitt hår också, jag ser ut som.. Ja.. Utväxten ligger väl på 10 cm, inte riktigt min grej.
   Hoppas alla har en mysig fredag.


AND I HOPE LIFE IS GOOD WHEREVER YOU ARE

Ville verkligen bara vända och krypa ner i sängen igen när jag såg vilket väder det var ute. Snö! WTF. Det håller iofs redan på att smälta bort men ändå, det känns liksom fel.
   Jag och Hannah har varit väldigt duktiga och suttit i skolan och tentapluggat från 0915-1530. Nu är jag lagom trött i huvudet. Ska dock ner till Ica en sväng för att handla lite och posta brev. Annars ikväll blir det lugnt med mysepys.
   Stor puss till Antonia ock som ringde och piggade upp mig.


ALL THOSE CRAZY THINGS WE DID, DIDN'T THINK ABOUT IT JUST WENT WITH IT

Himla lång dag idag vill jag säga. Men nu är projekt Carl i vårt förflutna. Nu är det dags att enbart fokusera på tentan. Idag tänker jag inte plugga dock, lite måste man ju få njuta.
   Imorgon ska jag och Hannah till skolan för att tentaplugga, på kvällen blir det fredagsmys, bara hon och jag.
Det var allt för nu.


JUST A SMALLTOWN GIRL LIVIN' IN A LONELY WORLD

Jag är så jääävla hungrig, tur jag har en massa mumsig mat som står i ugnen och väntar på att bli klar.
   Idag har jag haft en mycket givande föreläsning om KBT, sen skrev vi opponeringsgrejs inför projektredovisningen som är imorgon.
   Tänkte kika serie och även en film nu ikväll, imorgon får tentaplugget deluxe börja, då finns det ingen tid till film, serie, eller något annat nöje heller för den delen. Men om åtta dagar, nästan exakt är tentan gjord. Fredagen åker jag till Mariestad. Saknar er så! Vet redan nu att du mamma, ska ha köpt ciabatta tills dess!
   Annars har jag suttit och kollat inredning till nya lägenheten, jag har ju tvångstankar när det gäller att saker ska matcha vilket nu lett till att jag insett att både min spegel och takkrona måste målas om. Pappa? Hjälp?


YOU'RE ALWAYS THERE YOU'RE EVERYWHERE BUT RIGHT NOW I WISH YOU WERE HERE

God morgon. Tyckte inte att någon promenad behövdes idag då jag gick två långa rundor igår. Har föreläsning 0915-1200 sen ska gruppen skriva en opponering. Annars idag ska jag plugga och ringa en massa samtal. Rolig dag. Eller så är det inte det.


DAMN DAMN DAMN DAMN

Fyfan hörrni. Dagen har bestått av promenad, ångest, plugg, ångest, plugg, promenad, ångest, ångest, ångest, plugg och nu lite ångest igen. Snälla gör så det vänder snart, vill ha lite medvind i mitt liv. Kanske ska man bli religiös för att det ska funka? Eller bli snällare kanske, min karma verkar inte vara så bra tydligen.
   Ge. mig. styrka.


RIGHT NOW I WISH YOU WERE HERE

Tog en promenad idag också, inte lika tidigt som igår, man får ju inte vara dum. Solen sken så de var rätt trevligt faktiskt, ända till sista uppförsbacken då. Uh. Nu gör jag frukost, sen in i duschen lite snabbt. Annars idag väntar plugg, ska till apoteket och hämta medicin ock.
   Ha en fin dag så hörs vi sen.


DOES ANYBODY HEAR HER?

God kväll. Jag kom iväg på promenad tro det eller ej. Det var inte det minsta roligt när jag väl var ute men oj så duktig jag kände mig när jag kom hem igen. 0915 kom gruppen hit och NU är vi klara med Carl. Så jäkla skönt. Åh pluggledigt för dig då tänker ni men nejnej, tentapluggandet börjar nu istället. 24:e mars ska jag ha tryckt in så mycket kunskap jag bara kan i huvudet.
   Annars kom hyreskontraktet för nya lägenheten idag, helt plötsligt blev det på riktigt. Jag längtar så! Ge mig förändring i mitt liv känner jag. Kan ju också passa på att säga att jag längtar efter att få en egen TV för den skiten som ingår i de här lägenheterna funkar fan inte. Den nya jag fick för typ en vecka sen funkar inte den heller nu. Kanske är mig det är fel på vad vet jag. Måttligt irriterande är det iaf, jag som ville se på tv. Får väl plugga istället då.
   Glada klubben har möte här ikväll som ni märker men njae, helt enkelt inte på humör.


GOD MORGON

Jag borde helt klart få pris i typ hurtighet. Ställer kl på 0700 för att gå ut och gå. Är inte det duktigt då vet jag inte alltså. Att jag just nu sitter och undrar vad i helvete det är för fel på mig det behöver inte nämnas. Tur också att det är så himla fint väder ute med sol som skiner och så. Inte. Näe Malin, ta tag i ditt liv. You can do it.

I CAN BE TOUGH I CAN BE STRONG, BUT WITH YOU IT'S NOT LIKE THAT AT ALL

Då var ytterligare en vecka snart slut. Har inte gjort överdrivet mycket idag, pluggat lite annars kollat en film.
   Just nu står jag och gör köttfärssås, ska kika Solsidan senare. Ska försöka lägga mig hyfsat tidigt så det blir ny vecka igen.


VAD VAR DET JAG SAADE

Inte heeeelt oväntat tar Sveriges sötaste hundvalp hem segern i Melodifestivalen. Söt är han ju så gör ingenting att vi kommer få se mer av honom.
   Kvällen har spenderats inne hos Hannah med fajitas och nu har jag precis kollat på ett avsnitt av Off the map. Ska nog lägga mig nu, imorgon väntar tentaplugg.
   Tänker även på alla beste hemma som just nu är på väg till Statt skulle jag tro. Have fun.


HONEY WHY ARE YOU CALLING ME SO LATE?

Tentan den 24:e mars börjar närma sig så jag tänkte börja plugga på den idag. Duktigt av mig va? Så här på en solig lördag. Skulle så gärna vara hemma istället och fira dig älskade Evelina som blivit rätt gammal nu om jag får säga det själv.. Elleeeeeeeeeeeeeeer? Drick åt mig också hörrni. Jag saknar er.




I NEVER MEANT TO BE THE ONE TO LET YOU DOWN

Äntligen fredag och jag är pluggfri ända tills imorgon. Det är ju så fantastiskt så det får firas med cola och chibbe ikväll.
   Gruppandet gick bra idag, satt 0915-1530, bra gjort av oss. Efter det åkte jag in till stan för att hämta ut medicin på apoteket men det jag skulle ha fanns inte så får åka tillbaka på tisdag igen. Tog en sväng in på Ica på hemvägen och hämtade ut mina nya skor.
   Sitter nu i soffan och bara är, sätter nog på någon serie eller film eller liknande innan Let's dance.
   Hoppas alla får en fin fredag, var ni är är. Stor puss.



Såna här skor bor numera i min garderob. Välkomna.


THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN

Har precis avslutat torsdagkvällen med lite Moulin Rouge. Med de sångerna i huvudet ska jag lägga mig.
   Imorgon är det grupparbete, ska försöka pallra mig iväg till stan och Ica med. Om det kunde sluta regna bara?!


THE BEGINNING OF A RECREATION DAY

Uh vad jag är trött just nu! Hjärnan har gått på högvarv hela dagen, men imorgon blir vi klara med projekt Carl, det bestämmer jag!
   Sitter i soffan nu med en kopp thé, ska göra allt jag kan för att undvika att lägga mig ner och sova. Sätter nog på Moulin rouge eller någon annan film för att hålla mig vaken.
   Hörs later.


WHO CARES IF YOU DISAGREE, YOU ARE NOT ME, WHO MADE YOU KING OF ANYTHING?

God kväll. Gruppandet och även handledning rullade på hyfsat bra idag, snart, snart, snart klara. Tänkte åka en sväng in till stan idag och även hämta ut mina nya skor på Ica men då börjar det regna. Vad i helvete? I ren protest struntade jag i både stan och Ica. Får ta det imorgon istället, eventuellt fredag. Ingen mening med att stressa inte.
   Nu sitter jag som en strandad val i soffan, ska läsa igenom seminarieuppgiften en gång till för den ska lämnas in på morgondagens seminarium. Efter seminariumet blir det gruppande igen.


CAN YOU FEEL THIS, MY HEART BEATING OUT OF MY CHEST?

Så. jävla. trött. Sitter och pluggar här men vet inte riktigt vad det är jag skriver ner. Får nog ta och lägga mig, hoppas jag somnar ock.
   Ni är så många som läser men ingen som kommenterar. Vet ni vad det betyder? Att ni är så. sjukt. tråkiga. Precis det betyder det.


MY HEART WILL REST IN SOMEONE ELSE'S HAND

God kväll. Haft föreläsning idag om krisarbete inom socialtjänsten, efter det gruppade vi lite, eller jag ringde mest runt till halva Mariestad om sommarjobb och praktikplats. Sorry för det gruppen. Efter skolan gick jag och Hannah till Ica och handlade, de hade inga semlor! Jösses. Som tur är kom jag på att det ligger ett konditori typ 200 m därifrån så dit gick vi. Varsin vaniljsemla fick det bli, nu behöver jag inte äta det på ett år igen. Har plugga lute nu i eftermiddag/kväll och ska fortsätta lite nu samtidigt som en falukorv står i ugnen och väntar på att ugnsbakad.
   Imorgon är det grupparbete och sen handledning. Oerhört intressant måste det var för er att läsa om mina produktiva dagar. Kanske är därför ni inte kommenterar? Eftersom jag inte gör något roligt? Hm.


LIKE A FOOL I TRUSTED YOU STILL I'M HOPELESSLY IN LOVE

God morgon på er. Dags för föreläsning, ska ringa om sommarjobb först bara sen är det dags att gå. Hoppas ni får en mysig dag och att du, Frida, inte river ner hela Örebro.


MY HEART IS REFUSING ME

UH vilken dag, eller vilken eftermiddag snarare. Tur dagen är slut snart.
   Imorgon väntar föreläsning och grupparbete. Hörs efter det.


YOU CAN COUNT ON ME CAUSE I CAN COUNT ON YOU

God morgon hörrni. Då var det ny vecka igen, tiden springer iväg. Skönt det dock för då är det snart sommar! Måste bara börja med att säga att åh vad jag blev avundsjuk på din lördag och söndag Frida, hade velat vara där, men nej jag är i Örebro istället, där kan man va.
   Har precis ätit frukost här nu, ostchips, tomat och thé. Inte det mest näringsrika i kostcirkeln kanske men mat som mat säger jag. Ska ringa praktikplats nu, och be en stilla bön att de har plats för mig annars kanske flytten hem blir inställd och det vill vi ju inte. Inte jag iaf. Annars idag obligatorisk föreläsning, inte ofta det händer, den handlar om sorg och kris. Ska bli väldigt intressant, tjuter väl som en gris är klart. Lång dag blir det iaf 0915-1600 så vi hörs efter det. Hoppas alla får en fin dag.


HEY BABY I THINK I WANNA MARRY YOU

Varit hyfsat duktig idag, hittills iaf. Handlat och dammsugit. Inte helt illa för att vara en söndag i mitt liv det vill jag lova er. Ska plugga nu också så har jag ju till och med varit väldigt duktig sen.
   Annars är ni väldigt dåliga på att kommentera nu igen, dåligt.


VI ÄR INTE SÅNA SOM I SLUTET FÅR VARANN

Lördagen snart slut ock. Har bara pluggat idag, råkade visst beställa ett par skor också. Har nu precis kollat på Burlesque, helt klart sevärd. Ska lägga mig och läsa lite nu, roligare än så blir det inte tyvärr.


DON'T KNOW MUCH ABOUT YOUR LIFE, AND I DON'T KNOW MUCH ABOUT YOUR WORLD

Snart är även denna dag över, denna vecka har gått galet fort. Idag har de varit grupparbete, väl hemma somnade jag på soffan. Nu ikväll har jag och Hannah haft hamburgerkväll samt tittat på Paranormal Activity 2 och även Going the distance. Mycket bra fredagskväll.
   Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite. Imorgon ska jag sova precis hur länge jag vill och sen måste jag börja plugga till nästa veckas seminarieuppgift. Kul helg.


I LOVED YOU, I MADE YOU, I HATE YOU, I MISS YOU



HAPPY BIRTHDAY

Börjar dagen med att säga grattis på födelsedagen världens finaste Evelina. Jag önskar och skulle så gärna vilja vara hemma och fira dig. Jag hoppas du får världens bestedag. Vi ses snart älskade vän.


I KNOW YOU'RE SOMEWHERE OUT THERE, SOMEWHERE FAR AWAY

Då var även torsdagen slut. Haft grupparbete idag, varit nere på Ica och hämtat paket, handlade lite också. Kvällen har jag till stor del spenderat inne hos Hannah, fina, fina hon hjälpte mig med jobbansökan och så, hon som kan. Blev även bjuden på mat, sen råkade vi trycka i oss en 200 g chokladkaka också. Jaja, shit happens.
   Imorgon är det grupparbete igen, förhoppningsvis blir vi klara, eller så gott som iaf. Annars borde jag börja med nästa seminarieuppgift och även börja tentaplugga lite, vi får väl se. På kvällen ska jag och Hannah ha hamburgerkväll haha, vad vore livet utan mat alltså?
   Nu ska jag kolla lite på tv sen lägga mig. 
   Världens största puss till Amanda ock som opererades idag <3


IF THE LIES DON'T TOUCH YOU, THE TRUTH WILL

God kväll. Dagen har bestått av seminarium, sen grupparbete. När jag kom hem kom fastighetsteknikern hit och satte in en ny tv, tackar för det. Har inte kollat något på den dock, pluggat, lagat mat och varit inne hos Hannah istället. Nu borde jag egentligen läsa lite kurslitteratur men neeeeee, min nya bok Pansarhjärta är mycke bättre så läser nog den istället.
   Imorgon är det grupparbete igen, är så trött på vårat fall så jag kan spy. Men snart klart förhoppningsvis, fast då ska man tydligen börja tentaplugga istället. Jösses. Men när tentan så är det typ april, å då är det typ maj så det är lugnt.



KÄRLEK ÄR BARA LÖJLIGT SÅ DUMT OCH SKUMT OCH HELT OMÖJLIGT

Phu. Äntligen sitter jag och varvar ner i soffan. Jösses, vad har hon gjort tänker ni? Något jätteansträngande och jobbigt säkert. Nejnej, idag har jag gruppat mellan 1300-1700, sen hem och fräschade till mig lite för kl 1800 vankades det tårtkalas hos Lina som blir 22 år på torsdag. Hon gick all-in med barntemat kan jag säga, fiskdammen var väldigt underhållande! Kom hem runt 2000 och duschade, nu har jag precis gjort lite mat så jag har någon lunch imorgon. Tänkte bara uppdatera lite här ock, ska äta upp min kvällsmat och sen lägga mig och läsa lite. Trött.
   Imorgon har jag seminarium 0915-1200 och sen är det grupparbete. Kul va?


RSS 2.0