Finally

Då har man äntligen gjort sitt sista prov på Vadsboskolan. Ska endast dit en gång till, nästa fredag för att rensa ur skåp och gå på mösspåtagning. Känns jäkligt galet måste jag nog få erkänna.
Sitter här och slappar, (som om jag inte kommer göra det i ca 3 månader till nu framöver). Ska packa klart det allra sista nu ikväll, och bilen avgår mot Skavsta imorgon ca kl 9, och planet 1415. Ni kan ju ägna en yttepytte tanke till mig, som ska ligga på en vit sandstrand med 30 graders värme, strålande sol och en massa god mat. Hörde att det skulle regna nu i Sverige ca en vecka framåt ;)

Ha det bra i Sverige så ska jag ha det riktigt bra på Mallis.
Ses om en vecka.

Knepig dag

Började med att sotarn kom i morses kl halv 8 typ, skulle sedan åka tåget tio i tio, tåget kommer inte alls, utan 40 minuter senare körde min snälla pappa in mig. Inte gjort något vettigt alls i skolan, haft betygsnack i fyra ämnen, får höra det man inte vill höra, får jag mvg på provet imorgon så får jag det i slutbetyg. YEY, bara att plugga hela natten då för det där MVGt behöver jag verkligen. Ska kanske inte gnälla, imorgon är det min sista skoldag på vadsbogymnasiet så va fan, bara att bita ihop.

rubrik

Borde verkligen plugga religion inför mitt sista prov som är på onsdag, det är dock muntligt så känns inte som om det kommer vara så där överseriöst men man vet ju aldrig. Har totalt lagt ner det där med skolgrejer, knappt jag orkar pallra mig dig, vi gör I N G E N T I N G. Men jag ska inte gnälla, kan allt stå ut i två ynkliga dagar till för sen åker jag till Mallorca. 14.15 på torsdag går flyget, think of me!

Fredag

Yes, sitter uppe i Örebro. Marcus ska iväg  och träna lite och jag ska göra en engelskaredovisning. Åker hem till mig med tåget kl 4, hoppas mamma köpt ingredienser så jag kan baka cupcakes!
Imorgon åker vi hem till Marcus och på söndag väntar konfirmation. Sen börjar jag min allra sista skolvecka på Vadsboskolan, har endast tre dagar kvar, för på torsdag åker jag och mammsen till Mallorca. Gah, ska bli riktigt, riktigt skönt.

See you later..

Slö och slapp

Gah, jag gör ingenting om dagarna, målar naglarna och sitter vid datorn, det är vad mina dagar består utav.. Skönt iofs men snart växer jag väl fast här någonstans. Ska bli skönt att åka till Mallis nästa torsdag. Värme, värme, värme, ge mig.

Nu ska jag snart in i duschen, sen hoppas jag på mammas mumsiga mat, den ska avnjutas framför sista avsnittet av One Tree Hill. Får se om jag gråter lika mycket idag..

Cry me a river

Har precis tittat på säsongsavslutningen av Grey's anatomy, jag tjöt som en gris. Vad mer ska jag säga, ni som följer det kommer fatta vad jag menar.

Ska torka tårarna och göra klart engelskaarbetet, inte mindre än 3 kopior ska skrivas ut, en till läraren, en till någon i klassen och en till mig själv. Grattis till den som får läsa mitt.

Sol

Varit en jävligt lång natt, de kära grannarna under oss har nämligen haft fest hela natten fram till kl halv 4, så kl 4 kunde vi somna, gillar vi inte.

Blev en mysig morgon dock med frukost på balkongen och sen lite Ben & Jerrys. Sitter ute och solar oss lite nu, ska snart äta och duscha och sen är det dags för mig att åka hemåt. Bara tre skoldagar denna veckan, sen åker jag hit igen på torsdag. Söndag väntar konfirmation..

Ciao.

ÄNTLIGEN

Nu sitter jag i våran nya lägenhet, det bara kliar i fingrarna.... Ska byta klädsel på soffan, sätta upp tavlor, sätta upp andra grejer på väggarna, hänga upp gardiner, äta, se på tv.. osv osv osv.. Blir nog ett glas vin samtidigt tror jag för att lätta upp stämningen lite. Imorgon ska vi en sväng in till stan för att kika på en spegel att ha i sovrummet, sen sa Marcus något om grill med några andra här i området tror jag, får se vart det slutar, är ju faktiskt både Eurovision och Robinson som man inte får missa. Försöker övertala honom om att vi ska fira våran första helg tillsammans i lägenheten med massa god mat och kanske lite Ben & Jerrys, går bättre än förväntat faktiskt!

Ska skriva yttepytte engelska i helgen med, det kan faktiskt vara det allra sista jag gör i skolan, detni!

Smoothie

Yes, idag har jag gjort smoothie som jag har fyllt magen med hela dagen, riktigt gott det där. Nu ska jag ta tag i engelskan, blev inte riktigt klar igår, var ju tvungen att titta på OTH som sagt, sen blev det lite Lie to me med, så engelskan fick bortprioriteras lite. Blir jag inte klar idag så har jag helgen i Örebro på mig. Ska bli riktigt kul att greja i lägenheten, älskar sånt där. Marcus är inte lka förtjust i alla fina ljus och glasskålar som jag är men, å andra sidan så gillar inte jag hans löjliga högtalare så det går jämt upp.

Ikväll är det andra semin i Eurovision med, blir antingen det eller Lie to me.

Au revoir.

Plugg

Var en lugn och skön dag i skolan, ena lektionen var vår lärare tvungen att springa ut därifrån då hans fru antagligen skulle få bebis! Älskar sånt där, blev helt tårögd. Förutom det så hade vi bara en lektion, sen var det tänkt att vi skulle på teater men jag kände att mitt engelskaarbete var viktigare. Så nu sitter jag här och skriver, om jag ligger i riktigt kanske jag blir klar idag, vore riktigt skönt. Blir nog senaste avsnittet av OTH sen, Peyton och Lucas gifter sig ju idag! Spännande hörrni, spännande......

EN MÅNAD KVAR

Yes, sen är det bannemej S T U D E N T ! Känns lite knepigt om man ska vara ärlig, men det är som mamma sa, en ny fas i livet, och det är ju sant, nog för att jag gärna skulle vilja vara ung för alltid men det går visst inte, samtidigt finns det ju en massa nya saker som väntar på mig, arbete, bröllop, barn, osv osv osv..

Nu ska jag skriva engelska och lyssna på gammal musik.
Glöm inte att Sverige tävlar i Eurovision semin ikväll.

Mysig kväll

Sitter och har Nytt läge på i bakgrunden medan jag sitter och försöker ta tag i mitt engelskaarbete. Vilka idioter köper ett hus för 5 miljoner?! Grymt snyggt var det men 5 miljoner är lite väl alltså. Tacka vet jag Cityakuten som börjar alldeles strax, undra om det finns några chips och någon dip kvar....
Efter Cityakuten blir det nya Grey's och kanske lite Lie to me, har ju faktiskt inga lektioner imorgon.

Som sagt, livet leker.

Survive

Överlevt även denna helg, var party i fredags och i lördags var det kalas, inte helt fel. Idag var det skola, om man nu ska kalla det för skola längre, hade tre lektioner varav en hölls utav oss i klassen och på en annan så var det eget arbete. Har räknat ut att nu fram till vi slutar så har vi ca 14 lektioner, i veckan, hah, i tvåan var det 30 lektioner i veckan. Imorgon är jag dessutom ledig, lite så att man trivs med livet just nu. En månad (i morgon) kvar till studenten, bara det är helt galet, en månad! Sen är det slöa och slappa ett helt sommarlov för sen flyttar man ju och börjar ett helt nytt liv, kanske det riktiga livet?

Vi är inte där än dock, måste plugga lite nu..


Party

Ikväll blir det lite party, Amanda fyller 18 år idag, GRATTiS, och Isabell fyllde för ett par dagar sedan. Tror att det kommer bli en rolig kväll, med rosévin och annat bubbligt, naturligtis ett grymt sällskap också.
Ska fortsätta göra mig iordning, ska vara hos Paulina halv sex, ska försöka komma i tid för en gångs skull!

Tre veckor

Ja, kom precis på att om exakt tre veckor så har jag och mammsen precis landat på Mallorcas flygplats. Inte illa!


Seg

Yes, har fortfarande inte klätt på mig utan ligger i sängen med morgonrocken på! Råkade visst somna förut också.. Måste vara utarbetad egentligen, om man nu kan bli det utan att göra i princip ingenting, om någon kan så är det säkert jag.. Ska nog ta tag i den religionen nu ja..

Godmorgon

Inga lektioner idag så har sovit läääääänge, mycket skönt. Inte så roligt att vakna upp till att det regnar dock, menmen. Ska nog spendera dagen med lite religion, hade någon läxa i det tills imorgon om jag inte minns helt fel.

Nu blir det frukost!

<3

Så länge vi båda andas.

Älg

Jarå, såg en älg igår för andra gången i mitt liv, inte illa. Dagen idag har varit lagom underhållande, gick upp kvart i åtta för jag trodde vi började 10, men icke, började 12 istället. Skönt det iofs, onödiga lektioner dock, på litteraturen så pratade vi igenom allt, och på filosofin så fick vi själva hålla i lektionen.
Nu hemma så har jag precis ställt in en kladdkaka i ugnen, väntar på att den ska bli klar, sen ska jag se One Tree Hill, nu börjar allt dagen arta sig!

Mätt i magen

Ah, ätit kyckling, skulle kunna leva på det, dygnet runt, året om. Går att variera lite lax där med men inte helt nödvändigt.. Sitter nu i sängen och väntar på att Cityakuten, mitt och mammas favoritprogram skulle man kunna säga.

Underbart att inte ha något att göra

Vilken otrolig frihet, att komma hem, sätta sig på altanen med min nya bok som jag läser och ett glas cola och veta att jag behöver inte göra N Å G O N T I N G, inte någonting alls, om jag inte vill förstås, och det vill jag ju inte. Ne, har nu efter två timmar på altanen förflyttat mig in till min säng istället, fortfarande med ett glas cola bredvid mig, börjar kännas som
7:an, 8:an och 9:an nu när jag och Paulina tiggde om pengar varje dag för att kunna dricka cola, varje dag.. Jag försöker inbilla mig att det är den enda last jag har, jag röker inte, snusar inte, super inte (så ofta) osv osv..

Nackdelen med att inte ha något att göra är att jag inte vet vad jag ska göra nu...

Söndag

Varit riktigt skönt med lång helg men imorgon är det back to business igen, känns väl sådär men har en stark känsla av ett denna månad bara kommer försvinna. Om 25 dagar åker jag ju till Mallorca med!
Sitter just nu ute på altan och pluggar med min andra hälft, ska snart titta på The Shining, lite dåligt av mig att inte ha sett en sån klassiker. Ikväll blir det förhoppningsvis lite mumsig mat och sedan Filip och Fredrik.

PUSS.

Robinson

Har varit en riktigt skön dag med underbart väder, fick även träffa min underbara pojkvän en sväng, imorgon är du min hela dagen! Har allt fått lite färg på kroppen men brun är man ju inte, får se hur man ser ut efter Mallorca, vore ju fräscht vara lite brun till student och bal iaf.
Sitter nu och kollar på Robinson, vilket falskt skitprogram egentligen, men folk gillar väl att titta på folk som svälter och ljuger, mig själv inkluderad så det får faktiskt stå på..

Mycket trevlig kväll i torsdags måste tilläggas.

Inte bakfull

Det blev party och utgång igår och det var mycket trevligt. Började först hos Malin, sen till Eriks lägenhet och sedan gick jag, Malin och Frida till statt. Var väldigt roligt måste jag erkänna, något som är ännu roligare är att jag inte alls är särskilt bakfull! Lite småtrött och sådär men vad gör det?
Har legat ute i solen nu sedan 11 typ så nu är väl hela jag sönderbränd kan jag tro.. Vet inte vad som sker ikväll, vore mysigt med lite tjejmys men jag vet inte..

Nu ska jag duscha iaf, adios.

RSS 2.0