I WISH I COULD TIE YOU UP IN MY SHOES MAKE YOU FEEL UNPRETTY TOO

Jag är verkligen oerhört imponerad av er tappra läsare som fortfarande går in här och kollar varje dag. Måste erkänna att det ger mig lite dåligt samvete. Måttligt kul att läsa samma inlägg hela tiden, right?
Gått alldeles för lång tid sen de senaste inlägget för att jag ska minnas allt jag gjort sen dess men måste iallafall säga att PussyPalaceopeningfesten var grymmaste på mycket länge. Den festen kommer vi prata om tills vi blir gamla och gråa av många olika anledningar.
Denna helg väntar det äntligen flytt för min del, kom nyss hem efter att ha varit och köpt målarfärg. Spygrönt badrum känns inte riktigt som jag om jag säger så.
Ska försöka hinna med lite annat än bara flytt i helgen dock, Lizzy fyller ju 20 år. Inget man missar om man verkligen inte måste.
Detta var ju ganska roligt får jag säga, saknat detta skrivande lite tror jag. Ska försöka bli bättre!

LET THE SUNLIGHT IN YOU MIGHT NEVER GET THIS CHANCE AGAIN

IDag väntar lite jobb 1300-2130 sen hem och sova så lördagen äntligen kommer. Ska första iväg till Tibro med pappa och nya bilen för att kika på soffa. Kräsen som man är lär det inte bli så lätt men även jag kan överraska ibland.
Efter Tibrotrippen drar jag och Eve till glasbanken och sen hem till Frida för att förbereda oss inför kvällen vi väntat på bra länge nu. Äntligen dags för Pussy Palace opening. Räknar med en riktig brakfest!

DON'T WORRY DARLING THIS TOO SHALL PASS

Minns som vanligt inte vad som hänt sen sist jag skrev. Vet iaf att det var student i fredags, himla trevlig dag, jävla synd med det dåliga vädret dock.
Annars har det varit en lugn helg i dubbel bemärkelse. Jobbat både lördag och söndag, så inget rajraj denna helg. Varit väldigt lugnt på jobbet också, sen dubbelt betalt med. Dumt att klaga.
Nu ligger jag i soffan som en strandad val med värmedyna för ont i ryggen kan man ha tydligen.
Denna vecka vet jag inte riktigt vad som väntar, umgås med de fantastiska vänner som stannat kvar i Sverige iaf. Men jaja, ok, jag saknar er som är i Ayia Napa ock, vill inte höra om vad ni gjort sen när ni kommer hem bara.

NO MEASURE OF TIME WITH YOU IS LONG ENOUGH BUT WE'LL START WITH FOREVER

Minne som en jävla guldfisk har jag vill jag meddela, minns inte riktigt vad jag gjort sen senast jag skrev.
Igår var det iallafall lite pizzabak i PP med en massa trevligt folk. Jag och TT var inte hemma förrän vid ett, lite otippat men det var ju trots allt nationaldag.
Idag har jag inte gjort överdrivet mycket, jag och mamma tänkte bege oss till stan för att fixa lite men då börjar det åska och regna så vi hoppade över det. Annars har jag varit och kollat lite på lägenheten osv.
Känner mig allmänt opepp och grå just nu så slänger mig nog i soffan och chillar resten av kvällen.

COULD WE GET MUCH HIGHER? SO HIGH

Trodde jag började få kläm på de där med bloggandet men det hade jag inte nej. Jag gör så mycket annat på dagarna helt enkelt.
Jag umgås, umgås, umgås, umgås och sen njuter jag en hel himla massa. Vi solar, fikar, partar och bara är. Och det är så galet skönt. Att vara nyktra igår var något vi ångrade ganska bittert men idag känns det ju inte så dumt att för en gångs skull vakna upp utan ångest och bakfylla på en söndag. Vad som händer idag är för nu oplanerat, ska äta frukost nu iallafall och sen avsluta Sons of Anarchy säsong 3.

RSS 2.0