WHEN SHE LAUGHS SILENCE IS BROKEN


WHAT? I AM A GOOD GIRL

Trevlig Valborg på er. Det här har nog varit den tråkigaste Valborg någonsin tror jag. Valborg brukar ju alltid vara partparty men nope, inte för min del i år. Har inte orkat utan har suttit och typ kikat film istället. Roooooligt, eller?
   Sitter nu och typ räknar ner dagarna tills jag åker hem igen haha, å de är typ 5 dagar kvar. Jag saknar er därhemma! Känns ju lite konstigt för träffade er alldeles nyss men ni är väl helt enkelt för underbara för att vara utan antar jag. Hoppas ni saknar mig ock?


I DON'T KNOW WHY I'M STILL SURPRISED


JAG BER DIG LÅT MIG FÅ VETA

UH vilken dålig uppdatering. Men de här med blogg är faktiskt inget roligt längre så jag funderar på att lägga ner det. Vad säger ni? Vad tror ni? Tror inte ny bryr er särskilt mycket faktiskt, jag får fundera på detta lite.
   Kom tillbaka till Örebro idag iaf, åkte direkt till skolan sen hem en snabb sväng å så ner till Ica, kylskåpet ekade kan man lugnt säga. Har packat upp lite också och nu sitter jag i soffan och bara är lite, väldigt skönt.
   Kvällen kommer bara bestå av slö och slapp, imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Vet inte hur det ska gå riktigt eftersom alla tagit sommarlov redan. Det löser sig.



Världens beste.

GLAD PÅSK

Dåligt med uppdatering här ser jag. Har fullt upp med allt annat så bloggen är inte direkt prio ett. I onsdags när jag kom fram till Mariestad var det först lite fika på Mumma, sen häng i hamnen osv. Himla mysigt att få träffa alla. I torsdags var det dags att fira Malin lite hemma hos henne med lite grill- och alkoholkväll. Mycket trevlig kväll med vänner man inte träffat på länge. Igår var det picknick på Karlsholme och kvälle avslutades med bilkurragömma.
   Nu har jag precis ätit påskfrulle med mamma, ska kika ett avsnitt av Fringe nu och sen in i duschen. Vankas fest i PP idag! Tror på en riktigt grym kväll och antagligen en minst lika grym kväll imorgon då vi beger oss mot Karlstad för att gå på September.
   Hoppas alla har en fin påsk och att ni njuter av livet precis lika mycket som jag gör just nu.

FREEDOM IS JUST ANOTHER WORD FOR NOTHING LEFT TO LOOSE

Godkväll! Då har jag äntligen påsklov! Galet skönt. Dagen har bestått av promenad, grupparbete, promenad till Ica för att hämta paket, lekt med ny telefon, sagt hejdå till gammal telefon, kikat nya GG, tvättat och packat. En helt vanlig tisdag då med andra ord.
   Nu ska jag snart lägga mig, imorgon går bussen 1225. Blir fika/lunch med himla bestemänniskor, på kvällen ska jag träffa Amanda och säkert en massa fler människor. Ah, älskar att komma hem!


I KNOW YOU WANNA HAVE LOVE SEX AND SUNSHINE

Det är inte bara hemma i Mariestad ni har fint väder utan solen har strålat på bra här i Örebro också. Satt ute på lunchen och även större delen av seminariet så färg har jag allt fått jajamänsan.
   Annars har jag pluggat litegrann, vill få klart en seminarieuppgift innan jag åker hemåt på osndag, kan vara skönt att vara pluggledig under påsken.
   Sitter nu och tittar på En unge i minuten och väntar på att NittiLeaks ska börja. Imorgon väntar grupparbete och sen är jag leeeedig fram till nästa onsdag. Fantastiskt!


I AM STUCK HERE IN THIS MOMENT AND I'M TRYING TO PRETEND SO I'LL PLAY THIS FEELING OVER AND OVER AGAIN

God kväll. Idag har jag inte gjort överdrivet mycket, började dagen med att kolla film, sen har jag städat och duschat och även beställt en iPhone 4. Dålig självdisciplin jag har, jag som sagt att jag aldrig skulle köpa en, men jaja. Shit happens. Nu ikväll har vi socionomgrannar suttit och kollat på Det blir bättre med Morgan Alling. Jag lovar mig själv att som framtida socialarbetare att aldrig behandla några barn på samma sätt som Morgan blev behandlad i vissa stunder. UH.
   Imorgon väntar grupparbete och sen seminarium. Ska plugga lite på eftermiddagen också. Sen börja packa lite inför en veckas hemgång. Great!


I CLOSE MY EYES AND TRY TO HIDE

Då var det lördag igen. Ytterligare en lördag jag spenderar i Örebro. Uh. Helgen kommer inte bjuda på mycket mer än plugg och slö och slapp så har inte särskilt mycket att skriva om. Nästa vecka/helg kommer jag ha mer att skriva om för då åker jag till Mariestad!
   Hoppas alla får en fin dag/helg.


WHEN YOU GET WHAT YOU WANT BUT NOT WHAT YOU NEED

Himla bra dag detta! Haft två föreläsningar som varit helt ok, fick godkänt på salstentan, thank God. Jag börjar inse att jag kanske inte ska säga att jag inte klarar mina tentor när jag faktiskt gör det. Hem och firade med glass, cola, kaka och mat hos Hannah. Dagen avslutades på bästa sätt med att Färjestad tog SM-guld!
   Nu ska jag lägga mig och sova nöjd och lycklig. Hoppas alla haft en lika bra dag som jag har haft.


IN THE DARKNESS THERE'S SO MUCH I WANNA DO

Hey där. Idag har de varit gruppande å föreläsning precis som jag skrev igår. Inte särskilt jätteroligt något av de haha. Men plugga måste man ju tydligen göra när man läser på universitet.
   Sitter just nu och kollar tatueringar. Det är ju en jävla tur att jag inte har obegränsat med pengar för då skulle jag se ut som ett klotterplank, finns så mycket snygga grejer så det är helt galet. Väntar annars på att Hannah ska sluta träna så ska vi kika på Sveriges Mästerkock och äta kladdkaka med nötter som jag gjort. Fira måste man ju. Fira vad undrar ni? Jo jag fick sommarjobb idag. YEFUCKINGHAW. Blir jag bara godkänd på tentan imorgon så går ju livet som på räls alltså.


.



Samma kille som var med i det klippet jag laddade upp häromdagen. Sjukt fin låt.

AND I WILL WALK ON WATER AND YOU WILL CATCH ME IF I FALL

Jäääävlar vad trött jag är då. Sitter som en zombie i soffan. Började iaf dagen med en promenad, sen hade vi filmvisning 1015-1200. Efter det var det lunch och sen föreläsning 1315-1500 om socialpsykologi, kul. Inte. Var på Ica en sväng efter det och handlade plus hämtade paket.
   Ska snart laga mat och sen slappa resten av kvällen. Imorgon väntar gruppande och sen föreläsning på det.


BREATHE YOU OUT BREATHE YOU IN YOU KEEP COMING BACK TO TELL ME YOU'RE THE ONE WHO COULD'VE BEEN

God morgon. Dålig uppdatering igår men anledningen till det var att jag inte gjorde någonting. Satt i soffan hela dagen och kollade på Fringe. Kändes inte så jättenödvändigt att skriva om det kände jag.
   Nu har jag precis varit ute och gått och siter och pustar ut lite i soffan, har inte tid med det egentligen för ska gruppa kl 1100 och innan dess ska jag hinna duscha och äta frukost. Skynda skynda!
   Annars idag förutom gruppande så väntar handledning. Ska försöka ta tag i lite plugg sen i eftermiddag också, vi får väl se hur det går.


YOU'RE AMAZING SO AMAZING HAVE I TOLD YOU ENOUGH?

Igår gjorde jag i princip ingenting, och det var så jäkla skönt. Satt nermyst i soffan hela dagen i princip och kollade på Fringe. Borde kanske gått ut en sväng med tanke på det fina vädret men då hade jag antagligen blåst bort så jag hoppade över det.
   Idag får jag besök från Mariestad. Marjo, Marie och lille Balder kommer hit. Ih, älskar såna här spontana grejer. Ska bli mysigt att få träffa er!
   Nu ett avsnitt till av Fringe i väntan på att de ska komma. Hörs ikväll kanske. Ha en fin dag annars!


WHAT AM I SUPPOSED TO DO WHEN THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU

Bestedag har det varit idag, typ iaf. Fick samtal om att jag fått praktikplats imorse. Gah vad skönt, som jag kämpat, fixat och donat med denna praktik alltså. Och nu äntligen har jag fått plats. Skövde Socialtjänst blir mitt andra hem i höst. Känns tryggt med Martina en våning ner, haha.
   Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar nu, sen ska jag och Hannah laga lite mat ihop. Torsdagsmys typ. Råkade visst lägga en beställning från H&M också, man måste ju fira på något sätt. Am I right? 


LATELY I'M SO TIRED OF WAITING FOR YOU

Vilken himla mysig dag hörreni. Sov länge, hade föreläsning 1315-1600 sen hem och fixade iordning tårta och grejer inför Martinas firande. Städade lite också och hann även med att prata med min fina Marjo.
   Vid 1800 kom Hannah och Martina och hon fick paket och vi bjöd mat. Vi har även fått blommor av henne, gullungen. Vill man göra mig glad ger man mig blommor, jag ÄLSKAR blommor, spelar ingen roll vad det är för sort bara det är en blomma i princip haha. Ätit oss proppmätta har vi gjort, rullar fram numera men himla gott var det.
   Nu sitter jag som en strandad val i soffan, funderar på om jag ska plugga lite kanske, vara lite duktig sådär.
Imorgon är det föreläsning 0915-1200 sen hem och tvätta. Himla skönt med lite plugg"ledigt" just nu, men det är bara lugnet före stormen.



Ska fixa nya roliga textbilder istället hörrni men denna får duga for now.

IT'S EASIER TO ASK FOR FORGIVENESS THAN FOR PERMISSION

God kväll på er. Den här dagen har helt klart varit bättre än gårdagen, nu är saker och ting på väg att vända. Berättar mer när allt är klart.
   Jag har precis duschat nu och ska snart göra lite kvällsmat, sen ska jag nog kika lite Fringe resten av kvällen. Mycket mer än så har jag inte att säga just nu.


FEELIN' BROKEN BARELY HOLDIN' ON

God morgon, sitter och äter frukost. Perfekta ägg (Marjo du skulle varit här) och en blodapelsin. Himla nyttigt och jag blir precis proppmätt kan jag lova er.
   Idag väntar föreläsning 0915-1200 om kön och genus, efter det grupparbete. Sen ska jag hem och förbereda tårta inför imorgon då jag och Hannah ska fira Martina som har fyllt år.
   Jag hoppas den här dagen blir bättre än gårdagen om vi säger så.


FÖR JAG BLIR ALDRIG KÄR I NÅN SÅNT DÄR ÄR SLÖSERI MED TID

Uäh. Jag blir så less. Kan inte, vill inte, orkar inte.


BABY DON'T YOU KNOW THAT YOU'RE EVERYTHING GOOD IN MY LIFE?

Riktig slö och slapp dag idag. Varit grått och regnigt väder ute så har bara legat i soffan och kikat serier i princip.
Har nyss gjort matlåda inför imorgon och nu kan jag inte låta bli att titta på Taken. Förjävla bra film alltså.
   Imorgon väntar grupparbete 0915-1200 sen seminarie 1315-1600. Därimellan någonstans ska jag ringa praktikplats. Snälla ni be en bön för att jag får den!


I'VE BEEN PUSHED RIGHT PASS THE POINT OF BREAKING

Inte varit jätteeffektiv idag heller är jag rädd, mest kollat film och serier.
   Ikväll var det iaf dags för födelsedagskalas hos Lisa. Var jättetrevligt med god tårta och fina klasskompisar + andra trevliga människor. Klantiga jag hade dock inte ätit några kolhydrater idag och med lite alkohol på det hamnar magen i chocktillstånd = ajajaj. Jag åkte därför hem alldeles för tidigt egentligen, men får skylla mig själv när jag inte tänkte ett steg längre.
   Nu ska jag nana iaf, hoppas alla har en fin lördag.


NOTHING COMES EASILY

Man kan börja lördagen med att gråta lite;


HAVE YOU EVER TRIED SLEEPIN' WITH A BROKEN HEART? WELL YOU COULD TRY SLEEPIN' IN MY BED

Tråkiga saker att göra en fredagkväll:

1. Skala en apelsinjävel tills den är i princip helt ren från allt som är vitt och äckligt.
2. Städa spisen.
3. Komma på att man skalat en apelsin, äter den.
4. Noppa ögonbrynen.
5. Överväga att skala och äta apelsin nr 2.

Ja, jag har haft det roligare, ok?


RSS 2.0