Skönt

Riktigt skönt att vara lediga imorgon, grymt skönt med detta fina väder. Har solat i ca 40 min, är jag redan röd? Yes.
Får se om jag åker till Malin ikväll för lite drickande, beror på vad jag känner för. Annars blir det hemmakväll med Talang och tacos tror jag!!

GE MIG SÖMN

gah.. precis hemkommen, nu är balklänningen helt klar, sitter perfekt! Slipper jag tänka mer på det..
Nu måste jag dock plugga engelska och skriva klart ett arbete som ska in i morgon. Tack Gud för att vi är lediga fredag, behöver sova känner jag. Inte helt omöjligt att det blir lite drickamys med några tjejor imorgon, måste passa på ju!

På fredag får vi lägenheten, dock så får jag inte chans att hålla på och plocka och fixa och greja eftersom älskling kommer hem istället, men vadå har ju minst 3,5 år på mig, jag hinner väl..

Nu får jag ta tag i pluggandet igen, ha det underbart i Paris nu =)


Lasse W

Läs och tänk efter hörrni!

Du har ett ansvar i livet, att älska dig själv, så gott du kan. De är ditt enda ansvar, ditt enda uppdrag, din enda möjlighet. Ingen annan än dig själv är skyldig att göra dig lycklig. Det är svårt. För dom som inte lyckats är fulla av avund och gör allt för du inte ska kunna Älska dig själv.
De ger till och med ut tidningar med perfekta människor i för att få dig att inse att du inte duger. Dom tar vara på ditt tvivel och använder de när dom ska sälja bindor och rakhyvlar o deodorant.
Men lika lite som du är skyldig dom lycka är du skyldig till deras olycka. Du har bara dig själv Och ditt enda uppdrag är att vara Du. Om du inte lyckas förut kan de va en strålande årstid att börja på. Livet är en ensam grej. Allting har ett slut, påsklovet har ett slut, sommaren, en bra film har ett slut och när de är över så är du ensam igen. Då och då är du ensam. Det enda du kan komma tillbaka till är ensamheten. Och du måste älska den. För om du gör de, så kan allting få vara hur bräckligt som helst.
Framtiden kan vara ett orosmoln. Vi får höra så mycket olika saker om framtiden. Vi vet ingenting och försöker måla upp scenarion och skräckexempel och troliga situationer. Där har vi nog mycket att lära av guldfisken. Den vet ingenting om framtiden. Undrar inte och oroas inte. En guldfisk älskar sig själv. En guldfisk lever i nuet. Den har vad jag har hört, ett minne på 5 sekunder ungefär. Det har inte människan. Vi har ett fantastikt minne. Men det kan tyckas ganska meningslöst om vi ältar det istället för att låta det vara.
Att Älska sig själv är ingen satsa-på-dig-själv-grej.
De är en Du-duger-som-du-är-grej. De får inte förväxlas med egoism eller djungelns lag.
Alla jag träffar, allt jag ser och allt jag hör, är ju indegrienser i mitt liv. De liv som jag är skyldig att Älska och vårda. Jag är inte så bra på det men jag jobbar på det.
Ingenting är egentligen särskilt högtidligt eller glamoröst. Det blir vad man gör det till. Och snart har jag använt varenda högtravande klyscha som finns att tillgå. De är underligt hur vissa meningar blir klyschor, bara för de sagt så många gånger. Hur ord blir innehållslösa. Inte för att dom upplevts utoom för att de slitits verbalt. De är dags att uppleva klyschorna. För de är bättre med en fågel i handen än tio i skogen, de är de. Man måste stå på sig.
Och nu i början av 2000-talet när kvantitet går föra kvalitet, dom snabba klippens tid. Den hetsiga kroppsfixeringens tid. Dom tomma löfternas tid. Den innehållslösa humorns tid. De är en tid som behöver så mycket ordspråck och klyschor över sig. Så mycket att vi snart kan leva efter som. Att vi snart kan Älska oss själva...

Han är inte alls dum den där Lars...


ångest

Känns som om jag har hur mycket som helst att göra och allt ska vara klart på torsdag, tröstar mig med rostad majs och en (till) burk cola.
En månad kvar till Mallorca iaf, och 45 dagar till studenten, YES.

Älskling

Sitter hemma hos min älskade pojkvän, gör i princip ingenting, borde egentligen plugga, plugga och återigen plugga, men just nu känner jag bara för mys!

Bakfylla

skjut mig.

Underbart

Helt underbart väder har det varit idag, hämtade även ut mina studentskor, så nu är det bara smycken till bal kvar, å sprit, å smink å...
Har även invigt grannens nya hus, heja dig Johan, blir nog bra till slut. Ikväll blir det nog lite talang och Grey's, kanske ett Lie to me också.. Imorgon kommer pälskling hem med, har förövrigt 26 månade idag, still going strong.

Lycka

Vilket helt underbart väder. Det gör otroligt mycket när man går upp på morgonen om solen lyser istället för att mötas av grått, grått, grått när man går utanför dörren.
Har dock inte utnyttjat det fina vädret mer än en promenad med Johanna efter skolan. Väl hemkommen så slocknade jag och mamma på altanen en sväng, gudomligt skönt.
Har precis kollat ett avsnitt av Lie to me, och nu ska jag nog sova, igen..

50

Finns inte mycket mer att skriva idag än att det är 50 dagar kvar till STUDENT!

Mätt och belåten

Mja, blev allt några knäckemackor förut, såna går förövrigt att leva på. Men nu har jag ätit två toast iaf, gott.
Ska sätta igång och göra en powerpoint tills imorgon tror jag, eller så struntar jag i det och redovisar på torsdag istället, har inte bestämt mig än..
Kanske blir ett avsnitt av Lie to me istället....

gah

Det finns inte många saker som är värre än när man är vrålhungrig och kommer hem och så finns det INGET vettigt att äta.. Gah, får väl ta en knäckemacka..

Deklarerat

Yes, då har man deklarerat för första gången, var inte särskilt komplicerat, gött med lite extra pengar med. Skulle pluggat idag var det tänkt men har inte börjat än, kanske kan vara läge för det nu.. Har bara Mallorca, student och bal i huvudet just nu så är svårt att koncentrera sig på skolarbete.
I helgen kommer älskling hem iaf, två veckor utan dig blir lite jobbigt faktiskt..

Godmorgon

Skönt med sovmorgon idag, ska snart åka iväg till tandläkaren igen eftersom att jag ligger och spänner mig på nätterna vilket leder till att jag får fruktansvärt ont i käkarna på morgonen. Mja, slutar väl med en bettskena eller liknande, grattis.
Efter det tillbaka till skolan och ha två lektioner sen hem och göra lite plugg.

Later.

<3

Jag saknar dig!
.. och dig

Ombokat

Var tvungen att boka om resan till Mallorca idag eftersom att jag inte fick ledig de datum som de först var tänkt, så nu åker vi fyra dagar senare, alltså den 28 maj, kommer hem lagom till mösspåtagningen då jag lär vara sönderbränd och fräsch. Ska skriva litteratur nu och sen lägga mig i soffan,

Adios.


Wipeout

Galet underbart program om jag får säga det själv, jag och mamma skrattade så vi tjöt, bokstavligt talat. Vi avnjöt en pizza samtidigt också, inte ett helt fel avslut på denna helgen faktiskt.
Nu måste jag även se på Filip och Fredriks nya program, dom gör ju faktiskt inget annat än succé dom där två.
Måste också plugga engelskaredovisning, det passar inte riktigt in i denna förträffliga söndagskväll men vissa saker måste ju göras.

Denna vecka känns inte överdrivet motiverande, som sagt engelskaredovisning imorgon, inlämning tisdag samt tandläkare, inlämning torsdag. Mja, sådär va.

Nu ska jag ägna mig åt Filip och Fredrik, hoppas ni haft en bra helg!

Trött

Verkar kvitta hur många timmar jag sover för jag är fortfarande lika trött när jag vaknar. Nu, vid kl 3 på eftermiddagen så har jag iaf duschat och klätt på mig, ska nu ta tag i dagens plugg hade jag tänkt. Måste skriva en liten redovisning om en engelskabok jag läst, ska vara klart imorgon så lika bra att göra det, det kan väl inte ta överdrivet lång tid?

Sen ska jag nog ta och tvätta rent min väska som blivit väldigt nerspilld med x antal olika drycker efter en del festande, sen förtjänar jag nog en film tycker jag.

Förändring

Bloggens tidigare utseende var ju förjävligt rent ut sagt så kände att jag fick fixa till det lite et voila! Lite bättre än innan hoppas jag. Sitter i sängen och kikar Robinson, gillar den där Billing alltså, sen läkarn med, hejaheja. Funderar på att se på någon film när Robinson är slut, för inte kan man ladda ner något längre inte, nejdå.

Imorgon får jag ta att läsa ut engelskaboken och skriva ner den redovisningen, känns som det är en väldans massa plugg även fast projektarbetet äntligen är klart. Men det är inte långt kvar, 50 dagar på torsdag om jag inte är helt fel ute. Det enda jag har kvar att fixa nu inför studenten är skor till studentdagen + smycken till balen, sen är allt finished.

Längtar även till 1:a maj, för då får jag (vi) våran första lägenhet tillsammans, min allra första överhuvudtaget iofs, men samboliv passar mig nog mycket bättre än att bo ensam tror jag, det lär vi ju märka om inte annat.

.

GUD, vad jag är kass på det här. Måste bero på att jag helt enkelt har ett oerhört tråkigt liv. Får nog försöka få lite inspiration ifrån ankeborgen för dom kan dom!
Förövrigt så är projektarbetet äntligen klart, ska aldrig mer tänka på det, aldrig mer läsa igenom alla papprena och aldrig mer ställa frågor till Anonyma Akoholister. SKÖNT.

Vet inte riktigt hur det blir med Mallorca eftersom att lärarna på underbara Vadsboskolan inte riktigt vill ge mig ledigt näst sista veckan innan studenten för att det kan påverka mina betyg!?
Mallorca blir det men datum är ännu inte riktigt säkert, det är antagligen ändrat till 28/5-4/6 iaf, men det är möjligt att det ändras igen...

Nu har jag precis dammsugit hela huset åt min kära moder, vilken dotter hon har, och nu ska jag äta mat för att sedan läsa ut en engelskabok som ska vara klar tills på måndag.

CIAO.

MALLORCA

YEY, den 24:e maj åker jag och mammsen till min moster på Mallorca i en hel vecka.
Tack världens bästa Marcus, du är den bästa jag vet!

Crazy!

.

Haha, ja det här blev ju inte så jävla snyggt men det får duga så länga.
Idag började vi skriva på vår projektarbetsrapport, så dags nu när redovisningen är den 16 april, eller 15 eller när det nu är.... Så det är, det är vårt eget fel. Just nu sitter jag i sängen och dricker cider och ser på Talang, lite patetiskt men det gör inget! Imorgon blir det att skriva projektarbete igen, hoppas att vi hinner klart. Får se vad som händer på kvällen, på söndag åker jag till Örebro iaf.

RSS 2.0