BABY COULD I BE THE RABBIT IN YOUR HAT?


IF YOU'D ASK ME HOW I'M DOIN' I'D SAY I'M DOIN' JUST FINE I WOULD LIE AND SAY THAT YOU'RE NOT ON MY MIND

Long time no see verkar det som ja. Mycket att göra de senaste dagarna, allt från skriva tenta, till flytt, till 20-årskalas, till att skriva tenta igen.
Lördagen var rätt tuff faktiskt, blev himla påtagligt att jag faktiskt skulle flytta från Örebro men kanske framför allt H, L och G. Vi ses snart igen, tack för fina minnen.
På lördagkvällen var det 20-årskalas hos Larm, himla rolig kväll men jag börjar känna mig lite mätt på alkohol. Whaaaaaat? Haha, får väl se hur länge jag klarar att hålla mig undan. Dagarna efter lördag har jag spenderat med tentaskrivande och jag ska fortsätta här alldeles strax. I eftermiddag väntar fika med fina vänner, skönt att få komma ur min skrivbubbla lite.

KILL THE SUNLIGHT IT WILL END THE DAY

Hallå på er. Klassfesten igår var riktigt trevlig. Kommer bli oerhört tomt utan alla. Vi insåg igår att vi inte kommer gå i samma klass längre på grund av valbara kurser och annat. Tomt som sagt. Men ses kommer vi ju göra!
Nu sitter jag och försöker komma igång med hemtentan igen. Har verkligen glömt bort hur sjukt tråkigt det är med hemtentor. Sen att de står IKEA-kassar och bananlådor i precis hela lägenheten gör inte saken bättre direkt. Men men, bara bita ihop och skriva på helt enkelt.

NEVER MIND I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU

Näst sista skoldagen avklarad då med redovisning av projekt två. Åkte till stan en snabb sväng efter skolan för att handla plastglas å så inför klassfesten imorgon kväll. Sitter nu i soffan och förbereder mig mentalt inför att börja skriva på hemtentan.
Imorgon väntar redovisningar igen fram till 12, sen måste jag till Ica å posta brev och sen hem för att skriva hemtenta. På kvällen vankas det klassfest/sistagångenviträffasinnanpraktiken/utflyttningsfest. Himla kul får jag säga. Kommer bli galet tomt utan alla fina människor här.
Ne, nu får det bli en snabbdusch och sen dags för plugg.

I DON'T KNOW HOW ELSE TO PUT THIS IT'S TAKIN' ME SO LONG TO DO THIS

Men god kväll på er. Starkt jobbat att ni fortsätter läsa trots min kassa uppdatering. Helgen som var gick i jobbets tecken, gick relativt bra tyckte jag, fick beröm för att jag skötte mig så de måste man väl vara nöjd med? Mycket mer än jobb hann jag inte med tyvärr, fick träffa mina fina tjejer en kort sväng iaf.
Igår var det dags att åka tillbaka till Örebro, här packar jag eller tittar på SoA, umgås med mina fantastiska grannar också. Vi försöker ta vara på de dagar som är kvar innan jag flyttar hemåt.
Imorgon är det dags för redovisning för projekt två, hemtentan kommer ut också. Mycket plugg de närmsta dagarna alltså. Å på lördag är det flytt! Kära nån..

I NEVER THOUGHT I NEEDED YOU THERE WHEN I CRIED


THIS IS YOUR SONG I WROTE IT FOR YOU

Kan ha haft kortaste skoldagen nånsin idag. Hade lite individuell handledning och sen fixade gruppen lite inför nästa veckas redovisning. Var hemma redan vid 11. Var på Ica en sväng och har sen flyttpackat. Jävlar vad duktig jag är, snart klart faktiskt. Skönt det, för nästa vecka är det fullt upp med annat.

Nu ska jag kika lite SOA och sen ska jag å Hannah ha lite myskväll med kladdkaka, bärpaj och annat gott.

Imorgon bär det av till Mariestad. Hoppas på att träffa alla fina vänner lite, jobbar ju en hel del i helgen men vi hinner imorgon och sen mellan 13-17 både lördag och söndag haha. Man måste ta vara på tiden!


NEVER KNEW I COULD FEEL LIKE THIS

Detta kan helt på sant vara världens gråaste dag. Regnade när jag gick upp å de har fortsatt typ hela dagen. Man blir så himla pepp! Inte. Har gruppat lite i skolan iaf, är snart, snart, snart klara med projekt 2. Sen är det bara en hemtenta kvar och sen är de sommarlov. Galet skönt.

Har även flyttpackat lite till idag å satan vad tråkigt det är. Ser ut som ett världskrig här just nu, gillar det inte! Behöver dock bara stå ut till nästa lördag för sen flyttar jag, but still hörrni.

Nu ska jag diska å sen in i duschen, fortsätter nog packa lite till sen. Ikväll blir det slö och slapp i soffan och imorgon väntar grupparbete igen.


I PLAN TO BE FORGOTTEN WHEN I'M GONE

Riktigt fin helg, som vanligt. Har jobbat, festat och bara varit. Perfekt helt enkelt.
Nu har jag precis tittat på Sons of Anarchy och ska flyttpacka lite innan jag lägger mig. Imorgon väntar sovmorgon, det kan jag behöva.
Allt för nu.


YOU KNOW I'M SUCH A FOOL FOR YOU

Hello there. Har noll nada ingen som helst lust med att blogga. Därav den dåliga uppdateringen.

Idag har jag iaf varit i skolan å gruppat lite, sen hem och packa inför hemresan. Efter det drog jag med ner till Hannah där vi hämtade bananlådor så har även börjat flyttpacka lite idag, kära nån vad tråkigt! Men det måste göras tydligen. Har även tvättat idag.

Nu ska jag fortsätta mysa ner mig i soffan och titta på Sons of Anarchy. Förvänta er inte stor uppdatering de närmsta dagarna för kommer spendera dem i Mariestad, kommer tillbaka på måndag.

Ha en fin helg!


SOMETIMES IT LASTS IN LOVE BUT SOMETIMES IT HURTS INSTEAD

Kära nån vilken fantastisk helg det har varit! I fredags blev jag uppmött av två fina, men svettiga, drakar. Jag gick en sväng till Systemet och sen upp till Pp en sväng. På kvällen vankades det grill hos Cissi. Grillkvällen förvandlades dock ganska snart till en partyfredag men jävlar vad roligt det var. Sjuk kväll sammanfattar det ganska bra.
Lördagen var dagen vi väntat på länge, länge, länge. Amanda hade 20årskalas som jag nog får erkänna kan vara 2011 bästa fest hittils. Are you with me? Helt fantastisk kväll som helt klart innehöll det mesta, allt från tal, parkeringar, tappade systempåsar på torget till min stukade fot. Aldrig mer högklackat, full i Pps trappa? Men det var så. jävla. värt det!
Igår var det bakishäng hos Amanda och senare på eftermiddagen tog söndagsångesten över när jag skulle sätta mig på en buss tillbaka till Örebro.
Den här dagen har spenderats i skolan, först med grupparbete och sen hade vi terminens sista seminarium. Snart sommarlov! Nu ska jag in i duschen en sväng och ikväll blir det bara slö och slapp i soffan.


ALWAYS KEEPIN' THE FAITH THAT'S THE ONLY WAY WE GET THROUGH DAY BY DAy

Gruppandet idag gick så. jävla. segt. Vi trodde alla tre att vi skulle dö där ett tag tror jag men vi överlevde, knappt. Väl hemma gjorde jag klart inför gruppmyset och sen vid fem var det dags att dra sig bort mot Cathrin. Har haft en supermysig kväll med två filmer, en massa gott att äta men kvällens höjdpunkt var ändå att jag fick gosa lite med Cathrins kisse Snickers. Yey.
Nu ska jag varva ner lite, packa klart det sista och sen sova. Imorgon är det hemfärd! Antagligen hörs vi inte förrän söndag eller måndag igen så jag hoppas ni får en fin helg allihopa.


BUT YOU'LL ALWAYS BE MY HERO EVEN THOUGH YOU'VE LOST YOUR MIND

Ledig idag så hade tänkt plugga lite men njae, de blev inte riktigt som jag tänkt. Har mest slöat i soffan och kikat på serier. Håller på och tvättar nu och kokar kondenserad mjölkjävel i tre timmar, ska göra banoffepaj inför gruppmyset imorgon. Jösses, man kan inte säga att jag är oseriös iaf, en sak som är säker.
Imorgon väntar lite gruppande från halv tio och framåt, sen runt fem ska vi vara hos Cathrin för att trycka i oss massa godsaker samt se på film. Tror på en riktigt mysig kväll!
Fredag är det hemgång som gäller, kl 1355 kommer jag till busstationen och blir då förhoppningsvis mött av två riktigt fina vänner. Om ni inte glömt bort mig vill säga?


ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET



Hahahahah, jag verkligen känner hans smärta!

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

Chocken som uppstår när man går upp på morgonen och det snöar/haglar? Det försvann snabbt iaf, och tur var det vill jag lova. Har gruppat idag, sen var jag iväg till Ica en sväng. Vi i gruppen ska ju mysa lite på torsdag så jag var tvungen att handla ingredienser. Får väl se om det blir ätbart.
   Tack till Marjo för övrigt som ringde och väckte mig när jag "vilat" alldeles för länge i soffan, sen var det naturligtvis beste att prata med dig också. 
   Nu börjar jag bli rejält hungrig så ska laga lite kvällsmat sen titta på någon film eller liknande. Imorgon är det ledighet som väntar, amazing!


HEART I KNOW I'VE BEEN HARD ON YOU I'M SORRY FOR THE THINGS I'VE PUT YOU THROUGH







YOU DIDN'T ASK FOR THIS NOBODY EVER WOULD

Himla roliga att se att ni fortfarande läser faktiskt, syns tydligt på statistiken att när jag skriver så läser. Krävs väl ingen Mensa-medlem för att lista ut det kanske men. Roligt att ni stannar kvar iaf.
   Sitter nu och planerar lite inför helgen med Malin. Ser verkligen fram emot den och vårt lilla mumintroll Amanda fyller äntligen 20 år! Vill bara att dagarna ska gå nu så de blir iaf torsdag för då ska vi ha lite mys i gruppen med film, och bakning och grejer å sen på fredag åker jag ju hem. Himla fint det!
   Ska sitta kvar här lite innan det är dags för tv fram till elva. Sen är det natten.
   Imorgon är det grupparbete hela dagen, sen hem å försöka plugga, de struntade jag nämligen i idag.



AIN'T GOT A CARE IN THE WORLD BUT GOT PLENTY OF BEER

Fick precis reda på att jag kommer befinna mig i Mariestad 4 av 4 helger i Mariestad nu i maj. Ska jobba en del, fira vänner och sen sista helgen flyttar jag ju hem. Fort det går! Så sjukt mycket som ska fixas innan den här månaden är slut så får nästan lite ångest bara av att tänka på det. Allting löser sig dock alltid det har jag lärt mig hittills under 2011.
   Ikväll ska jag och Hannah ta igen lite förlorad tid med varandra så ska laga middag och se på film. 4 helger spenderade i Mariestad innebär ju trots allt också 4 helger utan min kära vän så vi ska försöka umgås så mycket vi kan nu då vi har möjlighet. 
   Imorgon väntar grupparbete och sen föreläsning, roligare än så blir det inte såhär i början av maj.


RSS 2.0