GOTT NYTT ÅR

Då har alltså ett helt år till gått. Det är skrämmande vad fort tiden går helt klart. Vad har jag gjort det här året då? Vad har jag inte gjort känns nästan mer passande. Klyschigt nog har så tror jag 2010 varit det bästa året so far, vad jag kan minnas iaf. Allting är tack vare den fantastiska sommaren vi hade om jag får säga det själv.
   Året har varit fyllt med glädje, kärlek, värme och en jävla massa fin vänskap som jag också tror, tack vare sommaren, växt sig starkare än någonsin.
   2010 var ett grymt år helt enkelt men tillsammans ser vi till att 2011 blir minst lika grymt om inte ännu grymmare <3
   Någon årskrönika i ordets rätta bemärkelse kommer ni inte få men ni kan iaf få en bild ifrån varje månad som varit detta år. Se tillbaka och njut haha.

JANUARI


FEBRUARI


MARS


APRIL


MAJ


JUNI


JULI


AUGUSTI


SEPTEMBER


OKTOBER


NOVEMBER


DECEMBER

BAND OF BROTHERS

Hade en trevlig gårdag idag med fina vänner, megarulle, Buzz och lite innebandy. Var hemma runt 12 och somnade gott.
   Nu sitter jag och kollar på Band of Brothers samtidigt som jag väntar på lunch. I eftermiddag beger jag mig nog mot damerna i draknästet för lite sista planering inför morgondagen.
   Morgondagens planer är... fest. Mer än så vet vi inte för tillfället men kan ju inte gå fel med fest liksom?!


BLOGGARNS TÖS

Eller inte nej. Har spenderat de senaste dagarna med Amanda och de andra tjejerna, har blivit mycket skratt, Buzz och cola. Nu är jag hemma hos mammsen, jag och Malin ska iväg till Vadsbo sen och kika lite match. Ikväll blir det nog lugnt, tänkte spendera natten hemma som omväxling.
   Mycket mer än så har jag inte att berätta faktiskt, jag skriver lite när jag känner för det för en liten period nu. Saknar er i Thailand babes, snart är ni hemma! HA.HA.HA.

ALWAYS ON MY MIND

Har inte skrivit på ett par dagar ser jag, lätt hänt när man kommer hem och umgås med människor man tycker så mycket om! Juldagen blev kanon iaf, i ordets rätta bemärkelse. Förfesten var hos Marjo, tog en taxi till Statt så tidigt som halv tio (!) men tur var väl det för det började bli tjock med folk redan då. Träffade massa fina människor där inne och vi ökade på alkoholhalten i blodet ytterligare lite till. Hemma var jag runt tre har jag för mig, vissa var ju inte hemma förrän åtta. HELT RÄTT. På nyår är det jag och Amanda som ska på efterfest iaf, en sak som är säker.
   Igår mådde jag mycket bättre än vad jag förtjänade, åkte till farmor för julmat och julafton nr tre. Efter det åkte jag till drakarna, sov där inatt och nu idag har vi gått en sväng på stan. Jag ska snart ta en välbehövlig dusch, sen göra naglarna och ikväll blir det drakarna igen.
   Annars börjar planerna inför nyår så smått att ta form. Vi hoppas på en bra kväll även då.
   Dusch var det ja, här får ni lite bilder från juldagen så länge, enjoy.


D-DAY PART 2

Då var det juldag då. FINALLY. Sitter och väntar på mat och min käre far för julafton nr 2 här hos min kära mor. Efter att det är avklarat blir det lite snabbt fix iordning och så åker jag till Malin, där blir det ännu mer fix iordning och sen beger vi oss mot Marjo. Hos Marjo blir det besteförfest med bestemänniskor. Ih vad jag hoppas på en bra kväll. En bra kväll med jävligt mycket folk, trångt och varmt men ändå, en bra kväll liksom.
   Hoppas alla andra får en grym juldag med galet mycket alkohol, det är ju lite det som är meningen tror jag väl.. Ses i dimman.

GOD JUL



Hoppas alla får/har en fantastiskt mysig dag med nära och kära (samtidigt som uppladdningen inför juldagen börjar). Puss och kram :-*

THE DAY BEFORE

Stressig dag idag minst sagt, jag och pappa åkte omkring i hela Örebro innan vi äntligen åkte mot Mariestad. Det var precis så jag hann till stan för att klippa mig hos Caroline. Luggen är tillbaka kan man säga om man nu vill göra det. Har även träffat Amanda som idag tog körkort, grattis beste! Vi åt lite pizza och fick sällskap av Therese. Efter att dom två åkt hemåt kom Malin och Marjo, Malin åkte för ett tag sen men Marjo och Balder är fortfarande kvar.
Mysig dag tillsammans med fina människor, tyvärr är hälften av oss på andra sidan jorden men tänker på er hela tiden.
   Imorgon är det julafton då, känns jättekonstigt att komma hem så nära inpå julafton, har inte riktigt hunnit få någon julstämning men ska bli mysigt ändå naturligtvis. Under morgondagen lär det inte bli något bloggande, kommer ha fullt upp med att äta god mat, umgås och kanske få lite julklappar.
   Hoppas att alla får en fin julafton med nära och kära, ta hand om varandra och kramas lite extra. Det ska jag göra. Julpuss från mig.

JULLOV

Då var det även dags för mig att få lite jullov då, och det startades exakt kl 1700 idag. Nu tror jag med betoning på tror att väskorna är färdigpackade så de är redo att följa med hem imorgon bitti. Med allra största sannolikhet har jag glömt något, men det får jag helt enkelt klara mig utan isf.
   Nu har jag precis ätit kvällsmat och sitter och tittar på Filip och Fredrik, sen blir det att titta på den avslutade delen av Morden i Sandhamn. Ska försöka lägga mig i tid idag eftersom det blir hemgång hyfsat tidigt imorgon.
   Annars imorgon väntar en massa springande på stan, ska göra klart (läs börja) med alla julklappar, ska kanske fika med bestevänner, in på Systemet och sen klippning. Det kan bli spännande, klippningen då alltså. Får se vart det slutar.


THE RADIO IS PLAYING OUR SONG

Borde verkligen, verkligen göra klart lite plugg nu innan jag ska iväg till detta årets sista skoldag men jag orkar inte. Får göra det när jag kommer hem sen istället.
   Ska snart äta lite lunch och sen är det dags att gå bort till skolan, kommunikationsövningarna kan nog bli ganska roliga ändå, tiden kommer rusa förbi. Väl hemma måste jag som sagt plugga klart sen ska jag duscha och sist försöka få ordning på all packning. Jag är totalt värdelös på att packa, har ingen aning om vad jag behöver ha med mig, cider ligger i botten på väskan så mer än så behövs väl egentligen inte men.
   Annars ikväll väntar, precis som igår, Filip och Fredrik och sen sista delen av deckarserien.


TIME AFTER TIME

Har inte gjort mycket alls av värde idag, läst lite men har tagit en paus nu. Väntar i princip bara på att dagarna ska gå så jag får åka hem någon gång. Imorgon väntar sista kommunikationsövningen sen är det i princip torsdag så inte långt kvar.
   Ska fortsätta läsa nu, ikväll ska jag se Filip och Fredrik och andra delen av den där dåliga deckaren, i brist på annat liksom.
   Hoppas alla tar hand om varandra hemma eller vart ni än befinner er, livet är för kort för skitsnack, elakheter och svek. Be nice, det är jul snart.


  

ORGANISERAT

Sen jag flyttade in i lördags har jag verkligen inte haft mycket till liv alltså. Har organiserat garderoberna så kläderna hänger i färgordning, skorna står i färgordning, jackorna likaså och sjalarna ligger ihopvikta efter material. Vad i helvete händer undrar jag.
    Ligger just nu i soffan och har kikat deckaren som gick på 4an, var inte mycket att ha det inte. Väntar nu på dokumentären. Imorgon är det en ledig dag till, vissa slutar ju liksom inte skolan förrän 22 dec kl 1700. Har inget kvar att organisera så får se vad jag ska hitta på, borde läsa lite.. Vi får se.

"People keep on saying that you should always follow your heart.
- But when your heart gets broken into pieces, which piece should you follow?"

VILKEN FÄRG HAR SJÄLEN ÄLSKLING


I GUESS I LEARNED MY LESSON MUCH TOO SOON

Varit på Asplunds och Försäkringskassan nu på förmiddagen och nu har jag hamnat i soffan. Måste äta lite mat och sen duscha, sen är det dags att ta tag lite i plugget. Ska organisera garderoben sen också.
   Trivs verkligen i lägenheten, vill inte riktigt gå härifrån haha. Det är ju ett gott tecken.


HOLD ON THIS WILL HURT MORE THAN ANYTHING HAS BEFORE

Då var nästan allting klart. Tack snälla, söta, fina pappa för hjälpen idag. Sitter just nu i soffan som en blåval och har mitt första söndagsmys. På bordet står allt jag inte borde äta/dricka, cola, naturgodis och choklad. Men va fan, första söndagsmyset som sagt.
   Imorgon väntar busstur till stan, måste lämna in och hämta ut nycklar på Asplunds sen ska jag till Försäkringskassan och söka bostadsbidrag. Rolig måndag? Eh. Ska hem sen och läsa igenom tentan så den kan skickas in.
   Här kommer en bild på tv, tvbänk osv.


YOU BET IT ALL WHEN YOUR HEART IS ON THE LINE

Ojojoj vilken dag det var igår. Petra som bodde i lägenheten innan kom bort till mig runt halv elva och sa att hon hade städat färdigt så jag började bära saker 1½ timme tidigare än förväntat vilket var välkommet. Mamma och pappa kom runt tolv, fortsatte att bära och runt halv 1 åkte jag och pappa och köpte soffa av Örebros snyggaste kille. Kan inte riktigt få honom ur tankarna haha, om han fick åka med när han bad om skjuts? Ingenting har nog nånsin varit mer självklart.
   Efter det till Ikea, Rusta och Lågprismagasinet och sen tillbaka till lägenheten. Lite mat i magen och sen var det dags att börja skruva, för pappas del då. Vi andra gjorde annat. Mina fina föräldrar åkte runt 9 tror jag och jag fortsatte plocka till runt halv 2. Min snälla pappa kommer upp idag också för att hjälpa till med bokhylla och tavellister och såna grejer.
   Jag gick upp halv 9 idag vilket är omänskligt tidigt en söndag men jag måste bort och städa klart i vår andra lägenhet innan Lina och Gojje kommer kl 12 och vill komma in.
   Hörs ikväll om jag inte slocknat alldeles utmattad haha. Annars är det 4 dagar till hemgång. IIIH.


D-DAY

Då var dagen här jag väntat på i ca 3 månader. Har precis ätit en äcklig frukost och väntar nu på att tjejen i lägenheten ska komma och säga att hon städat klart så jag kan börja bära grejer. Mamma och pappa är också på väg. Vid ett ska jag hämta soffa sen blir det Ikea en snabb sväng och sen är det tillbaka till lägenheten för att skruva, bära fixa och pyssla. Kommer bli en lång dag men det ska bli jäkligt roligt också.
   Vill också upplysa er om att tvättandet gick ALLDELES FUCKING UTMÄRKT. Jag är väldigt stolt över mig själv, fan jag måste ju vara vuxen nu eller?


TRÖTT

Uhh, lång dag, och har inte ens flyttat än. Städat och grejat nu på kvällen, ser ut som ett jävla bombnedslag här och jag hatar det. Men imorgon ska allt bort och till ett annat ställe så bara en natt som tur är.
   Nu ska jag varva ner lite och sen sova, imorgon hörs vi nog inte förrän på kvällen.
   Här kommer en bild på mitt liv i lådor och kassar;


FREDAG

Precis kommit hem från kommunikationsövningar igen, gick bra idag också, jävlar vad vi skrattade när vi kollade bandet. Äkta skådespelartalanger finns det inom oss allihop helt klart.
   Ska nu packa och äta, M kommer hit efter tre, vi ska då börja flyttstäda lite. Städa badrum, kök, fönster, frosta av frys osv. Ikväll ska jag tvätta för första gången.. SPÄNNANDE vill jag lova. Hör ni på nyheterna att student orsakade fuktskador i ett hus är det med stor sannolikhet jag.
   Blev så glad när jag såg din kommentar Evelina, underbart att se att ni lever haha. Betvivlar jag inte iofs, ni lär leva livet där nere. Men faktiskt inte jättelångt kvar tills ni kommer hem <3
   Nu ska jag ta tag i mitt liv, två hektiska dagar väntar.


TORSDAG

Har fortfarande inte gått upp ur sängen, livsfarligt det här när sängen står mitt i lägenheten och man inte har några stolar. Allting görs liksom i sängen. Men på lördag blir det ändring.
   Ska gå upp nu och göra frukost iaf, klockan 1315-1500 är det föreläsning om någonting, vet inte vad faktiskt, efter det får vi tillbaka hemtentan som vi ska gå hem och komplettera för att sedan lämna in en gång till. Konstig struktur på denna tenta får jag säga men alltid välkommet att ha två chanser på sig.
   Annars en vecka till jag kommer hem, yey.


ALL I NEED IS YOU

Kommunikationsövningarna gick super och jäklar vad roligt det var idag, kommer bli galet roligt att titta på det bandet sen. Socionomhumor helt klart. Nu ska jag försöka packa lite till, sen ska jag försöka formulera två diskussionsfrågor till fredag. Lagom roligt.
   På väldigt bra humör idag får jag säga, vet inte varför men bara att tacka och ta emot. Nu tillbaka till packandet.



Gammal bild från God knows when God knows where.


YOU GOT BACK UP AND TRIED AGAIN

God morgon, ligger fortfarande kvar i sängen. Ska snart ta tag i mig själv och göra frukost. Idag väntar kommunikationsövningar där vi ska filma varandra mellan 1400-1600. Efter det måste jag läsa lite, känns som om det var evigheter sen jag öppnade en bok som tillhör den obligatoriska kurslitteraturen. Ska även försöka packa klart allt idag eftersom vi får feedback på en tenta imorgon, så det kan eventuellt vara lite som behöver göras på den. Så kommer min onsdag se ut, spännande så det finns inte!
   Ni är inte särskilt bra på att ta instruktioner hörrni, ingen som ville berätta vilka de var, förutom mamma då. Men okej, då ska jag inte tjata på er. Do as you like. Vi lever ju i en fri värld som folk brukar säga.
   Nu ska jag steka bacon och äta till frukost, precis som jag gjort de senaste snart 4 månaderna. Om jag är trött på bacon? Skoja inte med mig.


EVERYTHING CHANGES

Det gick bra på vårdcentralen, ska badda med alsol och grejer ett tag så får vi se om den försvinner, och det hoppas vi ju på. Har nu duschat och mitt hår är så jävla lyckligt just nu, tacka Gud för hårprodukter det säger jag. Hallelujah skriker topparna.
   Ska plugga nu och sen äta lax och se tv. Och kommentera i inlägget nedan, jag VET ju att ni läser. Va inte så lata.


KNÖL

Hittade en knöl i armhålan igår som är öm som satan och kommer vätska ur den. Trevlig info för er jag vet men vill gärna ha lite medlidande så. Ska ner till Vårdcentralen 1530, får se vad som händer och sker. Håller er uppdaterade eftersom ni är så intresserade av mitt liv.
   Var och hämtade paket förut så nu kommer mitt hår bli lyckligt igen. Ska plugga lite till nu innan det är dags för mig att gå. 
   Ni kommenterar väldigt dåligt nu igen. Vilka är ni som läser? Tell me!

I WILL NOT FORGET THE FACES LEFT BEHIND

God morgon, varit vaken ett tag men inte ätit frukost förrän nu, så då vet ni det. Ska snart göra mig iordning för att åka och hämta paket. På schemat idag står plugg och lite mer packning. Lite så mitt liv ser ut just nu. 10 dagar till julafton, 11 till juldag och 9 till hemresa, beste.

KLANTIG

Försökt vara duktig idag och packa ner det mesta så passade också på att tappa lite porslin i golvet. Tyckte det var dags nu, men då har jag gjort det, så nu händer det inte igen. Peppar, peppar.
   Ska kika säsongsavslutningen på Dexter nu sen får det nästan bli att sova, trött idag. Vaknade av att en hund skällde?! Vart den nu kom ifrån..

WITHOUT A FRIEND WHAT GOOD IS LIFE

Här sitter jag och äter bacon till frukost och lyssnar lite julmusik, lucia idag trots allt. Ska försöka plocka iordning lite till inför flytten idag men finns inte mycket kvar jag kan göra snart. Ska även hämta paket och plugga lite. Kan ju bli en helt okej måndag verkar det som. Framför allt är det 10 dagar tills jag åker hemåt och har lite julledigt, skönt!


KLIPPNING OCH KLÄNNINGAR

Har nu bokat en klipptid äntligen. Har insett dom senaste dagarna att jag verkligen borde klippa mig då jag vaknar av att jag typ sliter av håret för att jag ligger på det. Inte helt okej. Hur klippningen blir märker vi där och då. Har även insett hur sjukt många klänningar jag har, var kommer alla ifrån? Borde spärra Nelly.com på datorn, det är en sak som är säker.
   Ska fortsätta packa lite nu iaf, vet inte i vad dock men det löser sig. Det ska ju inte bäras överdrivet långt på lördag så.


LIFE IS A MYSTERY AND NO ONE KNOWS WHAT'S TO COME

Soffor hit och soffor dit. Nu verkar det som jag äntligen hittat en iaf, Ektorp 3-sits för 1000 spänn, vilket klipp hörrni. Lite tur måste man ju få ha ibland också. Sitter nu och gör absolut ingenting, finns inget att göra häruppe just nu. Fick ringa Hannah lite halvdesperat och fråga när hon skulle komma hem egentligen, vilket visade sig vara runt halv 7 ikväll så jag får helt enkelt hålla ut tills dess. Kanske skulle lägga mig ner och göra situps eller liknande tills jag inte orkar mer, det låter väl som en plan, eller inte. Jaja, mat ska jag göra iaf, får fördriva tiden med det så länge.
   Även ett STORT grattis till vår Elin som fyller år idag. Titta igenom presenten du fick av oss förra helgen så du inte glömmer oss! PUSS <3


THERE'S NO GUARANTEE THAT THIS LIFE IS EASY

Det har varit en lång dag idag men jag fick nästan tag i allt jag behövde. Tavellister, matbord och stolar kvar bara och det ska försöka ordnas på lördag då flytten sker. Sitter nu i sängen med datorn på magen och funderar på om jag ska se en film eller fortsätta slösurfa tills jag är trött. Får fundera på det.
   Roligt att Elisa's vann Dansbandskampen ikväll med, sätter Mariestad på kartan lite.

IKEA

Idag väntar en lång dag med familjen på Ikea, Marieberg och Chilli. Hoppas allt jag vill ha finns så jag inte blir irriterad haha, och att jag får soffan jag vill ha. Ska nog gå bra! Flyttar om en vecka ju, gått galet fort, börjar dock vänja mig vid att bo själv på 50 kvm så min lägenhet kommer kännas jätteliten sen. Men det ska bli mysigt med en lägenhet som är bara min. 
   Vet inte om jag skriver mer här idag, ingen som läser ändå eftersom det är lördag. Lär vara helt slut ikväll när vi är klara med allt, och jag umgåtts med hela min familj på Ikea en hel dag, höhö.
   Hoppas alla får en fin helg, Malin i Karlstad, Peso i Borås, Marjo i Norrköping, Frida i Mariestad, Elin i Tidaholm (?) och alla andra tjejer nere i Thailand. I love you.

MALIN

Idag är det ingen vanlig dag för det är Malins namnsdag. Fantastiskt att alla kungligheter och andra högt uppsatta människor känner för att fira min dag genom att dela ut priser och klä upp sig riktigt ordentligt, visa sig i tv dessutom. Ni hade inte behövt men tack ändå snälla ni.
   Grattis till mig, alla andra Malin jag känner men naturligtvis främst till Malin Blom mitt hjärta. <3



FREDAG

Egentligen borde jag sluta uppdatera på helger för det är typ inga som läser då, ni har bättre saker för er det förstår väl jag. Är ganska nyss hemkommen från skolan, föreläsning med en homosexuell äldre man från RFSL, var SUPERintressant och mitt hjärta gick sönder när han berättade sin livshistoria. UH. efter det väntade etikseminarium med Frälsningsarmén och nu är jag då hemma.
   Hade hoppats på att få mina hårgrejer men dom ligger på COOP, som ligger i BRICKEBACKEN det är jävligt LÅNGT dit. Hoppas ni förstår hur jobbigt allting blir eftersom jag skriver med versaler.
   Ska in i duschen snart och ikväll blir det idolfinal hos Hannah med Michaela och Sandra också. Mysigt.

INDESTRUCTIBLE

Lååååång dag detta har varit. Kommunikationsövningarna gick bra iaf, kommunikationsledaren tittade på de samtal vi spelade in igår och hon tyckte att mitt och Linas, där jag var socialarbetare, kunde varit tagit direkt ur verkligheten. Detni, kanske blir en socionom av mig en dag.
   Har kollat lite film och lite serier nu i eftermiddag, Piranha bl.a. helt okej som tidsfördriv en torsdag. Ska kika Hellenius Hörna nu när det börjar snart och efter det ska jag nog sova, föreläsning imorgon 0915-1200 sen etikseminarium 1315-1415. På kvällen är det Idolfinal inne hos Hannah. Helt fantastiskt roligt att Jay och Minnah nu tydligen är ett par. Dagens ungdom.


HÖJDEN AV ÖVERRASKNING

Är när man kollar igenom garderoben, hittar en vinterjacka som inte passat de senaste tre åren, provar den och inser att den passar alldeles utmärkt. Tackar och bockar för det.

AND ONE DAY HIS NAME JUST DIDN'T MAKE ME SMILE ANYMORE

God morgon. Varit uppe ett tag iofs men, har precis ätit frukost iaf. Ska slöa och slappa fram till att kommunikationsövningarna börjar 1315-1600. Annars idag lär det nog inte hända mycket idag, får förhoppningshem två paket, ett med kläder och ett med hårprodukter. Ja tack.
   Längtar väldigt mycket till jul just nu, tiden går riktigt långsamt här uppe just nu, finns liksom ingenting att göra. Men om exakt två veckor befinner jag mig i Mariestad för lite julledigt vilket ska bli supermysigt.


JOHN

Denna dag började betydligt bättre än gårdagen då jag fick stipendie. Tack John! Hade sedan kommunikationsövningar i skolan där vi filmade varandra samtidigt som vi agerade proffessionell/klient. Kommer INTE bli roligt att titta på det imorgon och sen få feedback. Slutade 10 och var nere på Ica och handlade lite med Hannah, skulle egentligen tillbaka till skolan nu men jag slapp det.
   Ska in i duschen snart och sen plugga (läs: se film). Ikväll är det Bonde.

TAKE CARE NOW, BYE BYE THEN

Känns ju lite konstigt i magen att säga hejdå via ett blogginlägg men jag har inte så mycket val tyvärr. Har ju redan sagt hejdå IRL till er, Evelina, Frida och Antonia. Jag hoppas och tror att ni kommer få världens besteresa, sola, bada, shoppa och drick åt mig också. Ta hand om er, om varandra snarare, vissa lär behöva mer eftersyn än andra. Skriv i bloggen och HÖR AV ER. Thailand, se till så att dom sköter sig åt mig, tack på förhand.

I love you.


BAD DAY

Idag vill jag bara stänga av allting, inklusive dator, telefon och tv och bara lägga mig under täcket och vänta på att det ska bli onsdag. Är inte alls på humör, med betoning på inte alls.
   Lägger in lite bilder från helgen så ni har något roligt att se här idag.


MÅNDAG

Då var bestehelg över. Har haft en mysig helg trots att det inte riktigt blev som tänkt med sjukdomar och annat. Lördagen var iaf mycket bra, trodde jag skulle börja storgråta där mitt i allt men jag lyckades hålla mig haha. Söndagen var det pizza på Valentino, ett under att vi fortfarande blir insläppta där, sen var det bakishäng i Fridas soffa med film, julmust och annat gott. Jag åkte hem och kollade Gossip Girl resten av kvällen. Chuck Bass, var har du varit i hela mitt liv?
   Nu sitter jag på bussen tillbaka till Örebro. Hade frukost på Mumma med de som ska till Thailand i morse + Power. Jag kommer sakna eeeeeeeeeeeeeeer. Men intalar mig att det faktiskt inte är så länge ni ska vara borta, jag kommer gå i skolan större delen av tiden så jag överlever. Väl hemma ska jag packa och plocka lite, Marcus har nu flyttat ut så bor numera ensam i en tvåa. Är det någon som ska till Örebro är ni välkomna att hålla mig sällskap.
   Annars denna vecka är det fullt upp varje dag i skolan, föreläsningar och kommunikationsövningar. Familjen kommer upp på lördag med för att ta med mig till IKEA. Kan bli en intressant dag..
   Nu ska jag se Gossip girl!


BESTEKVÄLL

Hade en jättemysig kväll igår tillsammans med nästan alla mina. Amanda för fan, semstehelg att bli sjuk på! Vi bytte julklappar, åt pizza och tittade bilder som var tagna för väldigt längesen. <3
   Nu håller jag på och packar väskan inför kvällen, Malin kommer och hämtar upp mig om en stund, ska först förbi Antonia och hämta klänning och sen hem till Malin och göra oss iordning. Förfesten är hos Marjo. Blir en kaaaaaaaaaaaanonkväll hoppas jag. Det får vi se till nu när det är sista gången vi partar allesammans på två månader.


LÅNGHELG I BESTESTAD

Kommunikationsövningarna idag gick bra, var nästan lite roligt faktiskt, haha. Har packat lite här hemma, blir ju en långhelg hemma i Mariestad. Två kassar fyllda med alkohol bara, ja käre värld. Jag hade ju gått ner 16 kg som sagt men dom är väl tillbaka upp nu kan jag tro. Man lever bara en gång har jag hört så kör bara.
   Ska nu få i mig lite mat, halsen är lite bättre tycker jag, men det kan lika gärna vara inbillning, trycker ju i mig mediciner från alla håll och kanter.
   Runt 4 avgår bilen (tack snälla Louise). Ikväll kommer Marjo förbi en sväng, blir fint det. Nu är äggen klara, hörs kanske senare ikväll eller imorgon.


MINNEN

Hittade lite gamla skivor med bilder när jag var hemma i helgen, och HERRE.MIN.GUD vad snygga vi varit! Tänkte ta med dom på fredag så att alla får se och njuta av dessa fantastiska bilder så ni som vill ha, ta med er USB. Det är varning för heta brudar säger jag bara...

ONSDAG

Nu är tentan inskickad, hade ingen ork att vare sig läsa igenom den igen eller skriva något mer så det fick bli som det blev helt enkelt. Sitter nu i soffan och tycker synd om mig själv, har druckit honungsvatten och whiskey till frukost. Dra åt vad äckligt. Men jag har googlat alla huskurer mot ont i halsen som finns så ska fan prova allt också. VÄGRAR bli sjuk, har inte tid, inte lust. M flyttar idag med så ska passa på att fjäska lite med honom lite innan han försvinner, ta en liten tripp till apoteket åt mig. Tack.
   Annars har jag föreläsning idag men det tror jag att jag skippar, får läsa boken som hör till istället. Imorgon väntar kommunikationsövning på morgonen sen på eftermiddagen åker jag hem till Mariestad igen. DÅ FÅR DU TA HAND OM MIG MAMMA!

RSS 2.0