När du inte längre orkar, då orkar jag för två

Bakfyllan är som bortblåst och jag är som vanligt igen. Skönt! Är precis hemkommen ifrån Julia som har klippt mig, tack för det (: Nu funderar jag på att hoppa in i duschen och sen slänga mig i soffan och läsa lite. Vilken känsla det är att inte behöva plugga och att läsa en bok som inte har socialtjänstlag, LVU, socialt arbete eller barn som far illa i titeln. Borde kanske iofs börja plugga till omtentan men nej, det tänker jag inte göra.

Imorgon väntar eventuellt en roadtrip till antingen Skövde eller Karlstad. Spännande!



It hurts with every heartbeat

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Började först i gårdshuset vid Kolarestigen där vi hade fest för Paulina. Roligt att träffa gamla kära vänner. Efter det begav jag mig till Pernilla där det var en massa andra tjejer. Kvällen slutade på Statt där det var mucho trevligt.
   Idag åt vi först pizza på Valentino, sen begav vi oss mot Vadsbohallen där vi kollade på herrarnas kvalmatch, tyvärr gick det inte vägen. Nu sitter jag här med Marjo, vi ska kika på The Blind Side med Sandra Bullock. Imorgon ska jag klippa mig hos Julia, resten av veckan är oplanerad =)

FCUK ME

Ja mina vänner. Det där gick inte som planerat direkt. Efter 1,5 h hade jag fortfarande inte börjat skriva, började få lite smått panik och övervägde starkt att lämna in ett blankt papper. Fråga 1 och 2 hade jag hjärnsläpp på så började med fråga 3 och 4 istället. Vid kl 1800 var jag klar med dom och provade då att göra 1 och 2 igen. Inte lika mycket hjärnsläpp den gången men ujuj. Finns inte en chans i världen att jag lyckats skrapa ihop de 11 poäng som behövs för ett godkänt. Men jag tror nästan att det bara är bra att inte blir godkänd, jag kan inte arbeta som socionom om jag inte kan svara på frågorna. Bättre lycka nästa gång helt enkelt, jag får se det från den ljusa sidan, jag lär mig massor.
   Nu har jag provat det och vet hur det fungerar iaf, nu kan jag släppa det och åka hem till Mariestad och bara njuta av lite ledighet :)

Ska kika klart på Supernatural nu och sen nana.

Hepåre.

Dan före dopparedan

Imorgon är det dags. Om exakt ett dygn sitter jag här i soffan och känner en stooooor lättnad. Ska bli så skönt! Nu efter att ha pluggat, ätit, haft ansiktsmask, duschat å skrubbat och grejer är jag nästan, men bara nästan redo för tentan.

Ska läsa igenom lite lagkommentarer nu sen lägger jag böckerna på hyllan. Blir inget mer plugg sen innan tentan. Imorgon innan 1415 blir det att kolla lite serier och slöa.

Ni tänker väl på mig??


UH.

Känslorna inför tentan går verkligen uppåner alltså. För er som inte vet så fick jag idag höra att för de som gjorde denna tenta innan oss var det 54% som blev underkända. Om det stämmer vet jag inte men det brukar iaf alltid vara en hög procent som inte klarar sig. Därför undrar man varför just jag skulle klara det? Uschuschusch, ska inte tänka så mycket tror jag. Två dagar kvar att plugga på iaf. Tentan börjar 1415 på fredag, tror jag struntar i att plugga timmarna innan, det lär inte ge något ändå. Lika bra att sova ut, äta rejäl frukost och lunch, slappna av och bara gå dit och köra på. Lite Redbull och kexchoklad så man håller energin uppe i sex timmar.

Som sagt, det kommer bara handla om tentan fram till fredag :) Hang in there! Sen är jag ledig i nästan två veckor så då kanske man kan skriva om något roligt och slänga upp en bild eller två.

Imorgon ska jag plugga i skolan (nähä?!), ha handledning med gruppen och sen ska jag iväg till stan en sväng för att hämta ut recept på apoteket och göra lite andra ärenden.

Nu ska jag fortsätta med OSL (Offentlighet&sekretesslagen) och sen nana.


.

Bara för att jag skrev att jag inte skulle ha ngn tid till att blogga så sitter jag här nu. Haha. Har varit ute och powerwalkat nu på morgonen, ska in i duschen nu, sen äta och så iväg till skolan. Ikväll ska jag träffa Banana och plugga. Vill ni veta något om SoL, LVU, LVM, allmänna handlingar, offentlighet eller sekretess så är det bara att fråga mig efter fredag för jävlarimig, jag kommer kunna ALLT (;

Adios.

Söndag

Inte gjort mycket idag heller. Varit internationella sömndagarna idag och igår ju så har sovit haha. Kollat Dexter och ätit typ. Men skönt har det varit. Imorgon blir det hårdplugg ända fram till fredag så här lär det inte hända överdrivet mycket, får se om jag slänger in ett inlägg på någon rast eller så. Annars får ni gärna skänka mig en och annan tanke och önska mig lycka till på fredag. :-* Tacktack.



=)

Lördag. Skulle hellre varit ute och partat med mina fina vänner men jag skriver gamla tentor istället. Känner att det är det enda rätta just nu med sex dagar kvar till tenta. Gårdagen spenderades också med plugg och sen Let's dance. Ska dock sluta plugga nu snart för att äta god mat, naturgodis och kika på Dexter, ev. lite körslag och kanske en film på det. Lite måste man få unna sig ibland!
Lär bli en sömnlös vecka för mig då jag kommer vara übernervös inför tentan, men jäklar vad skönt det ska bli när den är gjord. Kommer säkert gå omkring med ångest i tre veckor sen innan resultatet kommer men ändå.

Annars har jag inte så mycket att berätta faktiskt, det händer inte så mycket. Livet står liksom stilla dagarna innan tenta. Nu ska jag kika lite Dexter innan det är dags för mat.

Torsdag

Redan torsdag, för det är väl torsdag idag? Knappt jag har någon koll.. Tiden går sjukt fort alltså, snart april ju! Uh, snart sitter man väl där med löständer och barnbarn.
Har precis ätit frukost, ska klä på mig och traska iväg till skolan snart. Jag och Hannah ska tentaplugga. En vecka och en dag kvar sen sitter vi där i T143 och skriver och skriver och skriver.. Får nog be en stilla bön kvällen innan så att det går min väg. Annars idag händer det inte mycket, ska ta mig en promenad sen om jag har ork och lust. Borde väl passa på nu när jag har snott mammas skor och upptäckt att jag INTE får benhinneinflammation. Fanfuckingtastic.


Fullt upp

Föreläsning, grupparbete, promenad, plugg. Så ser dagen ut. Fram till nästa fredag då tentan är lär det kanske inte ske så mycket här. Måste plugga, plugga och plugga. Vore riktigt skönt att klara tentan på första då det inte är särskilt vanligt att många gör det.

Dags för föreläsning med Marcus Herz. Wiiii :)

Måndag

Då var det ny vecka igen. Har spenderat de senaste 4 dagarna hemma i Mariestad. Skönt har det varit, inte lika skönt att åka tillbaka hit och veta att 1,5 vecka med råplugg väntar. UH alltså, de här med att plugga till salstenta är inte riktigt min grej. Men det är bara att läsa på och hoppas att det går vägen.

Tack Evelina för en grym lördagskväll, hoppas du hade lika roligt som vi andra. Vi ses snart igen. <3

Nu är det dags att göra sig iordning, föreläsning 0915-1600 (!!!!!!!!!!) väntar idag om vetenskapsteori. Föreläsningen imorgon handlar också om vetenskapsteori och den på onsdag likaså. Så. jävla. tråkigt.

Norrländsk vargtass

Varit en körig dag idag fast ändå har jag inte hunnit med det jag ska. Gruppade till fyra, sen hem och då tänkte jag packa å duscha å plugga. Pluggningen har jag inte gjort än och det är inte färdigpackat heller. Finns så mycket annat spännande som kommer emellan. Jaja, till Mariestad kommer jag ju iaf, även om jag skulle råka glömma något. Spriten är med iaf, det är det som är viktigt (;
   Imorgon är det seminarium mellan 1015-1200, sen hem och packa det sista och greja med naglar. 1630 går bussen mot Mariestad. Har lovat att laga mat till mamma och Marjo. UH, vad har jag gett mig in på? Det är bara att äta det på egen risk.. /:

Iförrgår fick Marcus hem en studentkokbok med recept som är till för oss fattiga studenter. Det fanns även recept på drinkar varav en hette norrländsk vargtass. Recept och tillagning lyder som följer:

9 cl Vodka
1 st lingon

Gör så här:
Häll upp vodkan i ett glas, doppa lingonet jättefort så att vodkan inte hinner få en för fruktig smak.
Avnjut med lite is.

Tisdag

Idag hade jag vårjacka och converse på mig. Skönt var det men höll på att halka och slå ihjäl mig på kuppen. Men det var värt det! Hade föreläsning och sen grupparbete. Efter det gick jag och Elin iväg och handlade litegrann, min papps fyller ju år snart. Marcus är före honom dock :)
     En lite rolig grej: Marcus är nere vid ICA Tybble och ska sälja två konsoller till en kille. Killen skickade ett sms till Marcus där han beskrev hur han såg ut: "Jag har en vit keps på mig och är utländsk :)" HAHA, bra där killen!
     Nu ska jag plugga lite innan det är dags för mat. Imorgon är det grupparbete med laborationer som gäller, kan bli riktigt roligt faktiskt.


And it hurts with every heartbeat.


Alice in wonderland

Blev en sväng till bion igår igen. Jäklar vad biofilmer jag varit på sen jag flyttade hit. När man är 19 år och i princip enbart kan gå till Strömpis en onsdag får man roa sig med annat helt enkelt. Filmen då, tyvärr inte riktigt lika bra som förväntat men klart godkänd absolut. Burton och Depp brukar ju göra rätt oslagbara kombinationer ihop, tror kanske att filmen blir lite bättre om man ser den i 3D, men sånt har vi ju inte här uppe. Men gå och se den hörrni, det tycker jag.
Idag har det varit föreläsning om rättssäkerhet och legitimitet. Detni, det kan man förgylla en måndagsförmiddag med. Nu sitter jag och försöker skjuta upp pluggandet, men måste ta tag i det snart för allt som går att kolla på i filmväg på datorn är snart slut.

Imorgon ska jag ta på mig vårjackan och mina converse och gå till skolan, i ren protest mot denna vinter. Skiter i om det är minusgrader. Nu jävlar är. det. vår!

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


Söndag

Det var värst vad det var dåligt uppdaterad här i helgen. You know why? För det har inte hänt ett endaste dugg. Jag har pluggat och kollat på film, skulle iofs kunna berätta för er vilka böcker jag läst eller filmer jag sett men jag tänkte att jag skulle bespara er det.
Även denna dag kommer bestå av samma sak, plugg, plugg, plugg och förhoppningsvis någon film. Veckan består av föreläsning mån och tis, grupparb. ons, seminarie på tors och sen avfärd mot Mariestad där på kvällen.

Så. jävla. gött.

Vår?

Nästan så man börjar tro det alltså.. Snön smälter, solen skiner och det är plusgrader. Nu är det på gång hörrni! Jag och Mackan gick till stan förut, han skulle till jobbet och jag skulle köpa jacka. Nu har man ett alternativ till i vår, kan vara kul att variera lite och inte bara gå omkring i skinnjacka (:

Kvällen ska jag spendera ensam, Marcus kommer hem efter jbobet å käkar å så sen ska han iväg på tentafest. Jag ska kika Let's dance, Solsidan och plugga lite.. Rätt okej fredag med andra ord.

Alive

Efter två timmars sömn i soffan och en dusch börjar jag känna mig som vanligt igen. Det där med mat känner jag mig dock fortfarande tveksam till. Får bli ett glas juice till kvällsmat helt enkelt. Ska försöka plugga lite till också.


Får naturligtvis inte glömma att säga grattis till min fina vän Evelina som blir 20 år idag!! (:
Slänger in en bild på henne och en extra på mig så ni inte glömmer bort hur jag ser ut!


Bakfull torsdag

Hade en jättetrevlig kväll igår uppe i Grankotten. Massa trevligt folk och härlig stämning.. Jag och Hannah begav oss hemåt vid 11 då alla andra tog bussen till Strömpis. Blev liiite för mycket av de goda för mår inte riktigt helt hundra idag, men det var det värt, helt klart.
Idag har vi varit i skolan och pluggat lite och nu är jag hemma och dricker en massa vatten, tveksamt om det blir någon mer fast föda idag.. Funderar starkt på att inta ryggläge nu och sova ett tag. Ja, så får det bli.

Mars

Satan tiden går fort alltså.. Snart är man väl färdigutbildad socionom också, bara sådär.
Tiden gick inte riktigt lika fort på föreläsningen idag dock men jag överlevde ändå. Dock inte så motiverande att föreläsningen imorgon handlar om samma sak.. Menmen, imorgon är det helg kan man säga.. Jag och Hannah ska vara duktiga och plugga torsdag fredag också men ändå (:

Nu ska jag duscha och sen plugga, börjar bli hungrig också..

RSS 2.0