NO I DON'T BELIEVE YOU

Bloggish från sängen.

Mycket nöjd med vitrinskåpet som hämtades igår, lite lampor, mattor och gardiner till så är nya lägenheten snart komplett!

Denna dag har bestått av plugg och mys med lite diverse folk. Kvällen avslutades med slö och slapp.

Imorgon ska jag försöka mig på naglar på Eve och på kvällen vankas det ferre! Nu är det natti dock så vi hörs imorgon.


I GIVE MY LIFE

God eftermiddag. Kom precis hem efter att varit i skola samt fikat med efterlängtade Frida och Amanda också såklart. Ska smart iväg och hämta ett vitrinskåp jag hittat på blocket senare väntar nog lite mys. Imorgon är det uppsats igen men såå galet skönt med fredag! Längsta veckan någonsin.


NOBODY KNOWS WHAT I'M FEELING INSIDE I FIND IT SO STUPID THAT I CAN NOT HIDE

Här kommer lite bilder med

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_199884587.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/920518/images/2012/pic_199884588.jpg" class="image">


I LOVE TO MAKE LOVE TO YOU BABY

Dålig uppdatering på denna front märker jag. Helgen i Karlstad var väldigt trevlig iaf, trots att det inte blev som tänkt riktigt, men inte alltid det kan bli det.

I måndags hade jag och Martina intervjuer i Skövde så måndagskvällen spenderades med transkribering. Igår var det plugg en sväng innan Terror kom hit och jag gjorde hennes naglar, efter det tog vi en promenad till Bistro och sen Antonia där även Lizzy var. Blev lite mat och tjöt och sen drog vi hemåt igen.

Nu sitter jag på bussen mot Töreboda för att sedan åka mot Örebro. Handledning och C-uppsatsens sista intervju väntar idag, så ikväll väntar ju transkribering igen då.

Det får vara allt för nu, ska skärpa mig här lite annars lär ni ju inte fortsätta läsa!


GOOD MORNING BEAUTIFUL HOW WAS YOUR NIGHT MINE WAS WONDERFUL WITH YOU BY MY SIDE

God morgon från KSS. Inte åkt hit med ambulans denna gång utan med buss för att göra ett ultraljud. Hela magen såg heeeelt normal ut, killen kollade verkligen allt. Det enda jag undrar är ju dock hur levern kan vara helt ren, if you know what I mean! Så nu kan jag ju släppa det vilket känns väldigt skönt.

Ska köpa mig lite frukost på Pressbyrån snart och sen åka ner till Resecentrum. Intervjuer väntar i Örebro idag så är inte hemma förrän 6 ikväll. Lååång dag när man fick gå upp kl 5 imorse.

Annars att jag är liiiiite stolt över mig själv som faktiskt gått ner 20 kg. Tur man ska till Karlstad i helgen.


I'M NOT READY TO MAKE NICE

God kväll från en extremt trött luggenmama. Dagen har bestått av promenad 1 med Amanda, lunch, plugg, powernap och promenad 2 med Amanda och Terror. Totalt 1,5 mils motion idag är absolut inte illa för att vara moi, men har 1 kg kvar till ett spännande mål som ni förhoppnignsvis snart får reda på.

Nu ska jag lägga mig, lär slockna direkt som det känns nu. Imorgon är det plugg igen, vi har jobbat upp oss från 2 sidor text till 11,5 sida text sen i fredags. Verkar som vi kan bara vi vill!

Sov gott alla ni när ni väl bestämmer er för att göra det, så hörs vi nog imorgon.



DON'T GO BREAKING MY HEART

God kväll, dagen har bestått av plugg som jag faktiskt har gjort klart. Heja mig! Nu ligger jag i soffan och äter hallon samt catchar upp med lite GG. Imorgon blir det också plugg hemifrån så ska passa på att sova ut lite till. På kvällen blir det promenad med Amanda.


GOOD MORNING SUNSHINES

Ligger kvar i sängen fortfarande, har inte riktigt motivation till att gå upp och plugga om vi säger så. Ligger nog därför en stund till så får vi se vad som sker sen. Skönt att inte vara bakfull iaf men jag vaknar tydligen med huvudvärk ändå?!


DU LJÖG FAN BÄTTRE ÄN DELFINERNA SIMMAR

God kväll. Dagen har bestått av plugg. Fick även besök av min fina pappa som köpt med sig flatbröd, ett tolvpack (!) Loka och glass. Vara bara att äta och se glad ut, inte mig emot såklart. Pratade lite flytt, mått osv, mycket planering innan den 1a juni, det är inte bara att flytta minsann. Men tur som man har lämnar pappa kvar både en jättefin spegel och diskmaskinen! Blir ju så glad att man nästan gråter, GUD. VAD. SKÖNT. ATT. SLIPPA. DISKA. FÖR. HAND. 

Ska snart äta lite nu och plugga i ca en timme till, det börjar en massa bra filmer på tv sen. Lite ledigt måste man väl få ha tycker jag.



DET ÄR KÖ FRÅN GATAN UPP TILL HALLEN

Dagen har mestadels bestått av plugg. Men fick lite paus när Amanda tog med mig ut på promenad. Var ute i ca en timme så var väldigt skönt. Har pluggat lite till men nu sitter jag i familjen Pesonens soffa och tittar Let's dance medan Amanda äter. Skönt med en lugn fredag.


HANG ON JUST HANG ON FOR A MINUTE

Lunchpaus ifrån Skövde. Har huvudvärken från helvetet så vill bara sova men får väl ta en nyinköpt koffeintablett och hoppas på det bästa.

Funderar (läs: behöver) nya glasögon och fick på det par pappa hade som första glasögon. Vad tycks? Bara stora och konstiga eller coola och funkar faktiskt? Let me know. Kan ju va gött att slippa lägga pengar på nya bågar menar jag. Sen kan man ju bortse från hur seriös bilden är då.


JAG TYCKER MIG HÖRA HUR DOM TÄNKER ÄR HON SÅ DÄR JÄMT

Ja vad säger man. Det är ett väldigt upp och ner på både mående, känslor, humör och annat nuförtiden. Igår var det peppe men idag är det bara nej dra åt helvete, detta kommer ALDRIG att gå. Spännande att se hur det ser ut imorgon.

Hang in there Malin, please do.

MYCKET VILL HA MER

God kväll. Vilken lååång och tråååkig och grååå dag det varit idag. Pallrade mig iväg till Skövde iaf där jag och Martina gjorde vad vi kunde med uppsatsen med tanke på förutsättningarna. Kastade in handduken vid halv tre och jag åkte direkt till pappas (min) lägenhet för att mäta och greja. Har suttit och skrivit inköpslista och ja, det är som vanligt att jag vill ha det som är absolut dyrast. DOCK, har jag ju fastnat för second hand och det gamla och slitna så det som behöver köpas kanske inte blir så dyrt ändå i slutändan.

Nu har Terror varit här en sväng precis, tjötat lite och kollat tv. Hon gick precis hemåt och jag ska väl packa ihop och lägga mig, handledning i Örebro imorgon vilket innebär alldeles för tidig morgon men det gör ju inget att det är ljust när man ska gå upp direkt.

Vi hörs imorgon, kanske slänger in ett inlägg eller tre på tåg- och bussresorna.

HUR LÅNGT MAN ÄN HAR KOMMIT ÄR DET ALLTID LÄNGRE KVAR

Men hej mina små kycklingar. Verkar ha haft en väldigt bra påsk eftersom det vart dåligt med uppdatering här.

Påsken har faktiskt varit bra, kanske inte riktigt har varit jättenoggrann med att följa läkarens råd kring alkohol och fet mat men har iallafall låtit bli ägg och äpple. Det gäller väl att kompromissa tänker jag.

Dagen har bestått av påskmat hos farmor, åkte 3 kg tyngre därifrån men god mat så man kan ju äta ihjäl sig utan problem. Resterande dag och kväll har spenderats med Antonia, Amanda och Lizzy. Blev lite film, cola, popcorn och även Bistromat för att ytterligare forma figuren.

Nu ligger jag i soffan och letar vitrinskåp på blocket, utan vidare framgång dock. Imorgon blir det plugg hemifrån. Hörs då!


YOU KNOW HOW TIME FLIES ONLY YESTERDAY WE HAD THE TIME OF OUR LIVES

God kväll. Dagen har som tidigare nämnts bestått av uppsatsskrivning, varje dag fram till 21 maj kommer jag säga att jag skrivit uppsats bara så ni vet. Så till er som undrat om det är det enda jag gör så, ja, det är det enda jag gör.

Men har också varit hos mamma och fikat och lagat mat. Ajvarkyckling blev det, hur det smakar märker jag imorgon, sex matlådor räcker ju i sex dagar iaf. Börjar bli billig i drift!

Morgondagen ser ut som vanligt men på kvällen ryktas det om lite filmkväll. Bra uppladdning inför pårren (påsken).

Å här ligger jag nu


I NEVER MEANT TO BE THE ONE TO LET YOU DOWN IF ANYTHING I THOUGHT I SAW MYSELF GOING FIRST

Lunchtime från Skövde. Jag och Martina sliter med uppsats och har väl för typ fjärde men antagligen sista gången ändrat oss.

Hittade för övrigt min älskade ring som jag fått av mina fina vänner. Den försvann spårlöst efter Karlstad i november men är nu återfunnen. Låg i väskan vilket bara känns helt sjukt, SÅ många gånger jag letat igenom den men idag var det väl menat, lycklig tjej nu iaf <3

Ska äta nu, här kommer en bild från morgonens promenad till bussen i brist på annat.


JAG HAR VÄNTAT PÅ ETT REGN ATT FÖRLORA MIG I

Hej måndag och tack för att helgen är över. Lördagen slutade med ambulans och förmodat gallstensanfall så in på KSS. Har fått medicin nu så hoppas att det hjälper, dock varken ägg, sprit eller pizza i påsk. Göööööött, helt plötsligt var påsken inte riktigt lika rolig längre.

Sitter på bussen till Töreboda nu, jag och Martina ska till Örebro för handledning.

Om ni ser någon som varken kan gå eller sätta sig ordentligt så är det moi, framåt går det men långsamt och just nu är det allra lättast att välta bakåt. Jorå.


RSS 2.0