From hell

Har kollat på den filmen med Johnny Depp precis, (kollade endast för att han var med), var dock tvungen att ta en paus mitt i filmen för att sova en timme, kunde inte hålla ögonen öppna, tufft liv man har.
Ikväll blir det let's dance oc tacos med mamma, och imorgon kommer Mackan hem igen.

Sugen på onsdag!

Balklänning

Check! I morses köpte vi den på tradera. Hoppas att den passar och så när den kommer, vore skönt att ha det klart. Studentklänningen har jag redan så det är bara skor som fattas..och löshår.. och komma på frisyr.. och....
Nästa onsdag blir det galej iaf, för då är vi ännu ett steg närmare, 100 dagar! G A L E T.

Nu ska jag titta på Grey's och flöta.

Crazy

Idag kom mongo 1,2 och 3 hem ifrån thailand. Dagen har varit fylld med sjukt galna saker men gah vad ni piggar upp mig! :D Har övningskört lite idag, annars tryckt i mig semla och cola. Får njuta för idag är det sista dagen med såna onyttigheter, imorgon ska jag prova på nutrilettdiet, får se om det händer något med kroppen, har redan gått ner 5 kg innan dieten, så vi får se vad den kan göra med en!

Nu ska jag försöka komma på en hyffsad avslutning till mitt tal på engelskan, avslutning var tydligen bra att ha....

2 år

Idag har jag och min älskling 2 år tillsammans, helt galet men jag är fortfarande lika kär i dig.
All kärlek och hela mitt hjärta till dig.

vad är en bal på slottet....

Allt detta krångel med bal alltså, snart struntar jag i det, på riktigt.


Var inte i skolan idag, var tvungen att göra klart ett tal + redovisning, tur att jag inte gick kanske, vi hade tydligen inte de två första lektionerna, så där slapp jag ett hål på  4 timmar. Imorgon blir det skola iaf, mina kära klasskompisar kommer äntligen hem så nu blir det de tre vännerna och snögubben..

Nu ska jag äta och plugga och sen sova.

löööördag

Japp, snart slut på samboveckan, imorgon åker jag hemåt. Känns jäkligt segt med skola faktiskt, har engelskatal och redovisning de två första dagarna. Veckan efter så är det ju dock studiedagar igen och sen projektarbetsdagar så det känns skönt. Snart mars, vilket är helt galet, studenten närmar sig verkligen med stormsteg. Hoppas bara på sommarjobb och körkort så är ju allt näsan fulländat sen.
Ikväll blir det melodifestival och mys, heja EMD!

That 70's show

Vilken underskattad serie, den är ju grym! Jag har preci ätit hamburgare och dricker nu energidryck i brist på annat. Kvällen blir nog lugn eftersom Mackan ska upp och jobba imorgon igen, sen är veckan fri, ska nog äta lunch ute på stan på fredag, kan bli mysigt.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen!


Örebro

Sitter i lägenheten nu, Marcus har somnat och jag försöker skriva en diktanalys, går inget vidare.
Gårdagen var supermysig, fick 10 röda rosor när jag kom hit och på kvällen blev det trerätters middag, melodifestival ovh Seven pounds, bra film, riktigt hemsk dock.
Idag har vi varit och handlat och sen har jag kämpat med den här diktanalysen, får se om jag någonsin blir klar.

För övrigt så hoppas jag på en resa till mina kusiner på Mallorca den 24 maj med mammsen,
kan vara bra med lite sol innan studenten!

<3

Alla hjärtans dag idag, ska fira den med att åka upp till Örebro och stanna där i en vecka. Mackan ska laga trerätters till mig ikväll och så ska vi se melodifestival (har jag bestämt). Kommer bli en urmysig dag.

Ni i Thailand, saknar er.
Alla andra, låt oss ta vara på det som är kvar, saknar er.

Puss och kram till er allihop, ha en underbar dag.

Sjuk

Inte riktigt därför jag har varit frånvarande dock, min älskade pojkvän var hemma i helgen så har spenderat dagarna med honom. Mysigt! För tillfället sitter jag i vardagsrummet och väntar på mammas hemmagjorda hamburgare, mums! Ska lägga mig i soffan och kika förhäxad sen, och imorgon ska nog jag och mamma bege oss till Skövde en sväng.

På lördag åker jag till Örebro för att leka sambo i en hel vecka.
Cornelia, Johanna, Caroline, hoppas ni får världens bäsa resa, kommer sakna er!

Ge mig sömn

Gah, begär inget mer. Sover otroligt dåligt, vaknar vid 2 varje natt av någon konstig anledning sen ligger jag och somnar och vaknar tills det är dags att vakna. Hoppas verkligen på en hel natts sömn inatt.
För övrigt så var det första dagen på EU-rollspelet idag, var inte direkt någon höjdare, lunchen på Mumma blev höjdpunkten.. Morgondagen kommer med största sannolikhet bli, om möjligt ännu tråkigare.

Stort grattis till körkortet Caroline, du lurade mig!

I miss you

Yes I do, I do, I do, I do.



Ska sova nu, ska läsa igenom mitt tal en gång till för imorgon väntar EU-rollspel, just shoot me.

Sömnbehov

Tror att jag har utvecklat någon slags fobi för söndagar, eller rättare sagt söndagsnätter. Sover ingenting verkligen, ligger bara och väntar på att klockan ska bli 0610 så jag kan gå upp. Hoppas att jag får sova inatt iaf.
Denna veckar väntar EU-rollspel, inte så mycket mer. Nästa vecka är det sportlov och veckan efter det så är det projektarbetsvecka, vilket innebär två veckors lov. En utav dem kommer spenderas i Örebro, bra övning inför vårat kommande samboliv kanske...

Har även fått en bil i allahjärtansdagspresent, älskling, vad är jag utan dig.. :)

RSS 2.0