WE WERE BORN TO DIE

Hej ifrån Töreboda. Har nyss kommit från Örebro och har nu 45 min väntetid innan bussen går hem till Mariestad. Hade tur på tåget dock och tänkte köpa biljett där, men farbror konduktör kom aldrig tillbaka så sparade 300 spänn och åkte gratis hemåt. Tackar.

När jag väl kommit till stan ska jag och mor gå på marknaden lite. Inte igår jag var där om vi säger så. Se om man kan hitta en drömfångare så man drömmer lite bättre kanske.

Imorgon är det jobb och helgen är det slö och slapp. Veckan efter blir körig så får vila när jag kan.


I'M ON THE RIGHT TRACK BABY I WAS BORN TO SURVIVE

En uppdatering från en väldigt effektiv mig så här en måndag. Drog upp arslet vid halv nio i morses för att ta en promenad på en timme. Sedan dess har jag städat, tvättat, bäddat rent, tagit hand om mina kära växter och så vidare. Verkar det tydligt att jag inte vill skriva klart på tentan? Närå, ska allt ta tag i den också vad det lider. Har tänkt bli helt klar idag så kan man ägna tisdag och onsdag åt att bara läsa igenom.

Annars idag har jag tänkt fortsätta försöka vara effektiv, får se hur länge det håller i sig. Tänkte ikväll iaf mysa ner mig i soffan och se på film, låter som en ok plan ändå. Hoppas alla andra på olika orter mår bra och har det bra så ses vi ju himla snart. Det längtar jag till!
  

STARDUST LADY STARDUST

God kväll. Dagen har spenderats med hemtentan, sen blev det visst en "powernap" på 1,5 timme. Sova i oändlighet var det ja.

Har ikväll käkat lchf-hamburgare vilket är hamburgare med salladsblad istället för bröd helt enkelt och till efterrätt kesella med Fun light stevia och hallon. Finns substitut till nästan allt så LCHF är inte så komplicerat och jobbigt som alla tror.

Väntar nu på att filmen på fyran ska dra igång igen, Stardust hette den visst.


YOUNG HOMIE WHAT YOU TRIPPIN' ON

En liten eftermiddagshälsning från en fortsatt trött mig. Verkar kunna sova i oändlighet. Men med tanke på att jag idag fick en hemtenta så är det inte sömn som prioriteras just nu. Är dock lite glad eftersom jag endast har två hemtentor kvar att skriva efter denna. The end is near.

Har inte bara skrivit tenta idag och utan åkte med mamma en sväng och handlade på olika ställen. Fick en fin orkidé av älskade mor, nummer sju iordningen för övrigt. Sjunde orkidén alltså, inte min sjunde mamma. 

Annars tänkte jag försöka komma en liten bit på tentan idag så jag kan kolla på alla matprogram som går ikväll utan att få dåligt samvete. Får se hur det går med det.
  

ALL THE THINGS I'D RATHER BE

Livstecken från ms valross i soffan. Dötrött när jag kommer hem halv sex efter jobbet varje dag så det blir inte mycket gjort för min del. Jobbar, pluggar och sover, ibland omvänd ordning annars händer det faktiskt inget särskilt. Denna vecka jobbar jag onsdag också innan jag på torsdag får en hemtenta som jag får syssla med i en vecka. Jag kan inte beskriva med ord hur stor längtan är inför 18 januari 2013 då jag äntligen tar examen. Känslan av att få komma hem efter jobbet och inte ha några måsten i form av plugg är bland de bättre helt klart.
 
Ikväll ska jag bara ligga i soffan, borde läsa lite till inför den kommande tentan som sagt men det får fan va.
I övrigt längtar jag ju som en tok till 6 oktober, även 5 såklart men då blir det förhoppningsvis trip till Vänersborg om ingenting ställer till det. Vet inte om jag längtar mest till festen eller att jag ska äta allt förbjudet under en hel helg. Eller var det kanske vännerna jag längtade mest till? SÅKLART.
 
 

AND I'D GIVE UP FOREVER TO TOUCH YOU

God eftermiddag från soffan. Ligger och försöka läsa lite men engelsk litteratur om funktionshinder är inget som direkt fastnar i huvudet på mig. Men det är bara bita ihop så man är lite förberedd inför nästa veckas hemtenta.

Ska fortsätta läsa lite till så jag kan kolla på Bonde söker fru ikväll utan dåligt samvete. Säsongspremiären av Sons of Anarchy åkte visst på redan imorses..


AS LONG AS YOU LOVE ME WE COULD BE STARVING WE COULD BE HOMELESS WE COULD BE BROKE

Mätt som en strandad jävla valross ligger jag nu i soffan efter att ha ätit kantarellpaj med västerbottenost á LCHF. Jävel vad gott. Två av de bästa saker som finns i samma rätt, ost och svamp. Ja kära nån.

Annars har jag faktiskt pluggat sedan jag kom hem, lite iallafall. Ska läsa lite till innan jag välter åt sidan för att kolla Pretty Woman på nian.



IT'S ALWAYS DARKEST BEFORE THE DAWN

Så efter lång ledighet drog allvaret åter igång idag skulle jag vilja säga. Tjänsten som halvtidsvikarie på socialtjänsten i Skövde inleddes today och skolan har redan dragit igång.
På jobbet idag var det pussel med tider osv som gjordes annars lugnt. Ska bli ytterst intressant för mitt huvud att fixa ihop plugg 100% tillsammans med jobb 50%. Ska försöka ha ett socialt liv också så säg att livet får omfatta 200% då fram till i januari. Pussel, pussel, pussel.


Sitter på bussen hem nu, ska förbi Tempo och hämta böcker och sedan var det bara hem och börja plugga. Fina tider.


RSS 2.0