THE BEST THINGS ABOUT TONIGHT IS THAT WE'RE NOT FIGHTING

God kväll ni trogna följare. Som ni kanske förstår gör jag inte mycket annat än pluggar, jobbar eller söker jobb. Nu är jag iallafall jobbledig fram till 9 november, får nämligen ut en hemtenta på onsdag. Den näst sista. Det närmar sig!
 
Imorgon ska jag och Fat Toni ha en göttedag som hon kallade det på sms, lite skräckfilm bland annat sen får vi se vad det blir av det.
 
Annars idag har jag tagit bort stygn efter att ha opererat bort en leverfläck för två veckor sedan. Slipper man gå omkring och irritera sig mer över det. Nu blir det lite slötittande på tv innan sovdags, imorgon väntar sovmorgon!
 
 

PROMISE ME YOU'LL TRY TO LEAVE IT ALL BEHIND

Godkväll. Har varit ledig en del sedan jag skrev sist, absolut inte mig emot, älskar att få sova ut ordentligt och sen gärna sova lite till mitt på dagen och man får chansen. Idag fick jag dock inte sova ut trots ledighet utan det var dags för tandläkaren kl 09.00. Tack för det, verkligen. Sen vart det lite fika och handling med mor.
 
Har även kikat lite film idag och gjort nya naglar på TT efter att jag fått hem 36 nya geléer idag, snacka om himmelriket, kliar ordentligt i mina fingrar. Får pyssla om mina egna händer någon dag också tror jag. Imorgon, på onsdag och även på torsdag väntar annars jobb för mig. Ska försöka läsa lite också då en hemtenta väntar nästa vecka, den näst sista hemtentan. Orden smakar gott i munnen hörrni.

Nu ska jag bara vara och invänta sista delen av Torka aldrig tårar utan handskar på tvn, vet inte om kära Antonia svischar förbi och gör mig sällskap på kvällskvisten också.
 
Laters. 

I'VE GOT ANOTHER CONFESSION TO MAKE I'M YOUR FOOL

Supertrött tjej som befunnit sig i soffan sedan jag kom hem. Har jobbat fram till lunch idag och sen var det dags att åka till Falköping för att ta bort en leverfläck, tackar och bockar för det stora ärret doktorn, inte. Bedövningen börjar släppa nu efter sex timmar så jag är inte jättekaxig de får jag erkänna, men det behöver man ju inte vara efter att de både skurit, bränt och sytt mig. Som med allt annat går det ju över.

Imorgon är det jobb igen, och även på onsdag, sen är jag långledig fram till på tisdag. Lediga dagar helt utan vare sig plugg eller jobb, vet inte riktigt vad jag ska göra med all ledig tid men tänker inte klaga. Annars är det mycket stress och funderingar kring kommande jobb osv, tar ju faktiskt examen om tre månader nästan exakt på dagen. Mycket som ska ordnas upp innan dess.
 
Nu ska jag fortsätta kika tv och sen blir det tidig läggdags.
  

Y'ALL WANT A SINGLE SAY FUCK THAT

God kväll. Ligger i soffan och kollar på Stomp the yard. Ledig tid varvas med film och läsning. Har så jäkla mycket i huvudet gällande vart livet ska ta mig. Ska man våga, ha is i magen och chansa lite i livet så är det rätt läge nu kan man tycka. Kommer bli en lång månad detta.

Bild från förra helgen i Vänersborg.


RSS 2.0