I brist på annat

Oh no tänker ni nu, inte nya naglar igen. Och nepp, stämmer bra. Har lekt med sminket idag istället, kl 2330. Snacka om att jag inte har något liv alltså, alla andra är ute och har så jävla roligt idag på årets helg, Valborg, och jag sitter inne ensam i min lägenhet och leker med smink. Börjar gå för långt detta Malin........... Jag skyller på att jag inte mår något vidare och om jag verkligen skulle vilja parta så är det bara öppna balkongdörren och börja dansa, inte svårare än så..
   Överväger nu noggrant om jag ska sätta på filmen The Prestige eller inte, den är dock över 2 h lång, men det går inget annat vettigt på tv så film får det nog bli.

Här får ni se mitt allra första försök till en partymakeup :D Övning ger färdighet sägs det så det är bara fortsätta öva helt enkelt :)


Valborg

Uh, märker verkligen att det är årets helg. Här i Örebro är det 48h fest med Kvalborg och Valborg. Jag som bor precis vid Uni behöver inte ens gå dit för att känna att jag är precis vid en högtalare. Men kör bara! :) Jag är en riktig tråkmåns denna Valborg, börjar som sagt bli sjuk med så orkar inte göra något alltför ansträngande.
   Har precis gått upp i princip och nu sitter jag här med en nygjord smoothie och ska kolla på The Mentalist. Senare ska jag ta mig en promenad och sen placera mig i soffan igen.

Trevlig Valborg y'all.

Onsdag

Dags att bege sig iväg till skolan nu, ska ha lite grupparbete. Senare idag ska jag ta mig en promenad och sen kolla igenom den individuella uppgiften tills imorgon.
   Gårdagen spenderade jag och Hannah här i lägenheten, tanken var att vi skulle plugga men det blev en powernap i soffan och lite annat istället. Sånt som händer tydligen :)

Nu måste jag rusa annars kommer jag förseeent.

Örebro

Alltid lika kul att gå in på aftonbladet när detta är det första man ser..



UH. Fånga dom, fånga dom, fånga dom!

Förövrigt så sitter jag och äter frulle, Hannah kommer hit om ett tag. Lite plugg står på schemat idag, annars blir det lugnt.

Är med i en tävling på www.lindablom.se där man kan vinna en kalender. Nu hoppas ni på mig :)


Blondiner har roligare?

Håret blev helt ok. Så bra det kunde bli med tanke på förutsättningarna :) Var fler än en färg i håret innan kan jag säga så jag är bara glad att det ser jämnt ut i princip. Ljusare blev det och ljusare lär det väl bli med hjälp av solen och ev. silverschampo. Är precis hemkommen ifrån grupparbete, nu i slutet var det bara jag och Olof kvar, vi gjorde klart våran del så slipper vi komma till skolan imorgon. Good job! Ska snart förflytta mig från soffan så jag inte blir helt förslappad, måste skriva klart den individuella uppgiften.




(Vet ej varför de inte går klicka på den första
men ni ser väl ändå)

Ny vecka

Gooooooood morning Orebro. Vet inte vad som hänt med mig, kan gå upp 0745 utan problem och vara pigg som en lärka, vädret bidrar naturligtvis men kan det vara åldern också kanske? :) Idag väntar frissan kl 10 och sen ska vi ha grupparbete 1315. Ska vara så duktig att jag går till stan fram och tillbaka, gäller ju fortsätta nu när kilona försvinner. Om någon är intresserad lägger jag kanske upp en före och efterbild på håret.

Ne nu är det dags att sätta fart. Hepåre.


.

Denna dag har gått relativt fort måste jag säga. Tog tag i mitt liv och gick ut och powerwalkade förut och snart efter det var det dags för kvällsmat. Ska sätta på en film här nu snart och efter den blir det sängen. Imorgon blir det en powerwalk igen och sen ska jag plugga, får se om jag har lust och orka att stryka lite också.

Idag i min ensamhet har jag verkligen känt hur jag saknar Mariestad och framför allt mina fina och fantastiska vänner som bor där. Alla umgås och har roligt och här sitter jag, ensam i Örebro. Vafan liksom? Ge mig juni så jag får åka hem och umgås :-) Jag saknar er!



Helg

Då var det helg igen, men vem klagar? Seminariet i torsdag gick bra, vår teater blev väldigt uppskattad ;) Kommer inte ihåg vad jag har gjort sen dess nästan, hade föreläsning igår om Barns upplevelser av våld, riktigt bra var den för en gångs skull. På kvällen igår blev det slö och slapp med kycklingtallrik från Tybble och lite cola på det.
   Gick upp för ca en timme sen, orkade inte ligga kvar mer i sängen. Ska ta och mixa ihop en smoothie här snart och äta en macka till så är frukosten klar sen. Annars idag ska jag plugga och gå en promenad. Roliga helger jag har va?

Naglar

Maten hos Hannah smakade mycket bra, fick t.o.m med mig en matlåda. Merci. Har gjort mina naglar här hemma, tar en sån satans tid men jaja nu är det gjort iaf. Ska lägga mig nu och kolla igenom allt inför morgondagens seminarium.
   Angående rubriken i förra inlägget så glömde jag skriva att ni borde lyssna på Lady GaGa - Speechless.


Speechless

Gruppade idag kl 1015-1315. Slipade lite på föreläsningen imorgon, sen ska vi även ha teater. Ja käre värld, det kommer bli en upplevelse! :) Här hemma har jag plockat och grejat lite och nu ska jag ner till Hannah för hon bjuder på mat igen, mumma! Imorgon väntar seminarium 1315-1600, ska ut på promenad innan det och efteråt blir det plugg. Nu måste jag gå annars kommer jag försent till maten :)

Tisdag

Svävade på moln hela dagen igår efter att fått reda på tentan. Har inte smält det fortfarande tror jag :) På kvällen gick jag ner till Hannah där hon bjöd på mat, sedan gick vi upp till Cathrin där Michaela också var, vi tittade på en socionomfilm Case 39. 
   Idag hade vi två föreläsningar, men jag gick hem i sista pausen, orkade inte vara kvar hela. Här hemma har jag inte gjort något, borde pluggat men så blev icke fallet :)

Idag fyller också min fina Malin 20 år.
GRATTiS!!


YESYESYESFUCKINGYES

Jag fickk VG på tentan! Vad säger man, jag var helt skakis när jag stog där med tentan i handen och ser att det står VG. Var tvungen att dubbelkolla både en och två gånger för att verkligen vara säker på att det var min tenta, och tänk, det var det! Jag lovar från och med nu att aldrig mer ta ut något i förskott vad det gäller tentor, jag som var helt säker på ett underkänt drar hem högsta betyg. Lovar att jag inte ska hålla på och tjata om resultatet innan jag har det i handen. :)
    Jag som håller och på och dietar och går ner i vikt ska dock i dag äta det jag vill för att fira tentan, lite måste man unna sig. Jag får ordna upp de resterande sex dagar som återsår av veckan. :)

IIIIIIH, Grattis Malin! Tacktack :D

Why?

Idag har jag inte gjort mycket alls, börjat skriva på en individuell seminarieuppgift och kikat på film. Slöochslapp lördag också alltså. Nu sitter jag och kollar på Discovery channel, förjävla bra kanal det där alltså. Mer Discovery, Animal planet osv. till folket! Imorgon ska jag plugga igen och sen ta en promenad och passa på att handla på vägen hem. På kvällen kommer Mackan hem igen, tur det, jag blir knäpp av att inte prata med ngn på 4 dagar.


Annars en fråga, VARFÖR kommenterar ni inte? Jag ser ju att det är folk som läser varje dag men aldrig någon som kommenterar. Why is that? :(

Fredag

Somnade inatt efter många om och men, vid halv 2 bestämde sig familjen fågel utanför mitt fönster för att sjunga

Idag har jag solat lite på balkongen sen fatattackat och duschat. Glömde visst bort att plugga :) Tur att jag har typ 2 veckor på mig. Inget tentaresultat fick vi idag heller vilket innebär att jag får vänta hela helgen. Vad tycker ni om nya designen då? Har förstått att det brukar se lite konstigt ut i vissa datorer, let me know isf.

Ska äta lite kvällsmat nu och kika på House och Beck-I stormens öga. Ha en trevlig fredagskväll!

All by myyyyyyyself

Här sitter jag alldeles själv framför datorn. Marcus har åkt till Mariestad och kommer inte hem förrän söndag (!) Uh vilken helg det kommer bli. Får helt enkelt hoppas på att en bok jag beställt kommer med posten imorgon så jag kan plugga. Annars kanske vi får reda på tentaresultatet imorgon så då kan jag ju alltid börja plugga omtenta.

Jaja, det löser sig. Nu ska jag ta med mig Veckans NU och lägga mig i sängen. Natti.

Torsdag

Vilken dag det blev igår. Efter föreläsningen skulle jag och Hannah hem hit för hon skulle till en lgh bredvid och mäta. Men nejnej, det gick inte för jag hade nämligen glömt mina nycklar i lägenheten och Marcus var på jobbet. Hannah fick mäta ändå men jag fick sitta utanför och vänta. Lagom irriterande att stå utanför dörren på sin egen lägenhet men inte komma in.
   Efter det åkte vi till Varberga där Hannah skulle kolla på en begagnad soffa men då var vederbörande inte hemma så det blev inget där heller. Åkte tillbaka till stan och köpte glass sen gick jag in till Marcus för att hämta nyckel, sen promenerade vi hemåt.  Spenderade resten av kvällen framför datorn.

Nu sitter jag och äter frukost, ska städa och diska snart, min grupp kommer hit 1315. Tänkte sitta på balkongen och jobba därför är det en massa moln på himlen. Ikväll blir det en promenad och slöåslapp i soffan. Helgen blir nog annars väldigt tråkig då Marcus åker till Mariestad och Banana till Karlstad. Jaja, jag får motionera och plugga helt enkelt, kan ju faktiskt va ganska skönt att va ensam :)

Tyvärr fick jag inte vara med och vinka av dig Antonia nu när du beger dig till Cypern i 6 (!) månader :( Du/ni kommer få en grym resa och förhoppningsvis flyger de här 6 månaderna förbi :) Kommer sakna dig, sköt om dig!! <3

Onsdag

Satt ute på balkongen igår i typ fyra timmar vilket resulterade i en röd färg på bröstkorg och ansikte, inte på halsen dock. Konstigt det där. Nästa gång jag sitter ute får jag sola enbart hals så det jämnar ut sig lite.
Nu har jag precis ätit frukost så ska göra mig klar och traska iväg till skolan för föreläsning till kl 1500. Efter det har jag lovat att följa med Hannah och kolla på en begagnad soffa någonstans här i Örebro, med lite tur kommer vi tillbaka hit innan det är mörkt (;

Annars ikväll ska jag iväg på en promenad och sen göra lite plugg inför morgondagens grupparbete. Rolig dag va? Nä, trodde väl det..


Tillägnat mamma

Bloggar för att min kära mamma tjatar om att hon inte har något att läsa om.
Lördagen var kanon, i dubbel bemärkelse. Var jättetrevligt nere i gårdshuset och det var lyckat på Statt också. Hemma råkade jag somna på köksbordet men vaknade som tur var och lade mig i sängen istället.
Vaknade bakfull som ett ägg och åt frukost på Valentino. Begav mig ner till hamnen tillsammans med Marjo, Evelina, Frida och Elin. Årets första mjukglass inhandlades, detni! Tänk om all snö och is kunde försvinna också så är det fan vår på riktigt sen.

Begav mig tillbaka till Örebro imorses och har haft seminarium mellan 1315-1600. Har sedan dess suttit i soffan med datorn. Tänkte sätta mig på balkongen men där satt Marcus med en klasskompis och 14000 böcker. Får bli imorgon istället.

Blir en lugn kväll ikväll, justnu väntar jag på mat. Imorgon väntar lite grupparbete sen ska jag ta mig en promenad på eftermiddagen.

Så mamma, duger det?

Lördag

Äntligen lördag igen då vilket idag innebär Mariestad och PARTYPARTY! Förväntar mig en riktigt go kväll :) Var väl bara det jag ville säga, muhahah.

Adios.

Nattinatti

Har varit ganska duktig idag faktiskt. Efter grupparbetet bytte jag om och gav mig ut på en powerwalk i REGNET, sedan hem och in i duschen för att därefter sätta mig och plugga, vilket jag sysslat med tills nu. Ska in och borsta gaddarna och sen sova, har lite sovmorgon imorgon vilket är fabulous. Grupparbete väntar kl 1200 sedan är det som sagt middag hos Elin som väntar. Blir fläskfilégryta med äpple, banan och kiwi. Vafan säger ni nu, och det sa jag med. Inte ska man ha frukt i mat heller?! Men jag litar på henne, det kommer säkert bli utsökt (:

Natti.

Torsdag

Sitter och pluggar här, duktig som man är. Ska snart iväg till skolan och ha grupparbete, efter det ska jag ut på promenad å sen plugga lite till.

Imorgon ska jag och Hannah bli bjudna på mat av Elin. Mumma!
Hörs sen.

Här kommer en bild på mina naglar jag gjorde igår, i brist på annat :)


Örebro

Efter nästan två veckors ledighet här i Mariestad är det nu dags att åka tillbaka till Örebro och det verkliga livet. Stannar dock inte så länge utan åker som sagt tillbaka hit till Mariestad igen på lördag. Men sen, sen kommer jag nog inte tillbaka förrän termin 2 är avslutad den 4e juni, men vi får se hur det blir (:

Har precis ätit frukost och ska nu borsta gaddarna och se till så att allt är nerpackat. I bussen upp ska jag plugga lite om jag nu minns hur man gör. Väl uppe i Örebro ska jag försöka hinna med en promenad innan Mackan kommer hem för uuuuusch vad mat, alkohol och onyttigheter det har blivit. AJABAJA.

Imorgon är det bibliotekssökning, sen lunch å så klämmer vi in en promenad där och sen är det grupparbete. Tillbaka till det verkliga livet som sagt.

(500) Days of Summer

En fantastiskt fin film måste jag säga. Halvdyster men ändå vacker.

"This is a story of boy meets girl,
but you should know upfront, this is not a lovestory".




Lördagen var riktigt trevlig, blev dock ingen utgång för min del. Alkoholen verkade inte riktigt på mig så ville ej kasta 200 spänn i sjön igen. Men hoppas att det blir andra bullar nu på lördag då Byz kommer till statt. Sen får det vara slut med alkohol på ett tag, kommer se ut som en flaska vin snart (;
Ikväll ska jag se en massa bra tv, snart Biggest loser sen Top Model, Svenska Hollywoodfruar och sen Boston Tea Party. Superb måndag helt enkelt.

April

Roadtripen tog oss till Karlstad där vi shoppade på Bergvik och även IKEA. Mycket trevlig resa! Igår följde jag med Evelina och Antonia till Skövde, blev shopping där också. Inte bra för CSN-pengarna att åka hem till Mariestad det märker jag det (:
   April inleder vi iaf med utgång på Björnes. Snowstorm hedrar oss med sin närvaro här i Mariestad. 180:- är ni värda grabbar! d: Ska göra klart mina naglar nu och sen äta mat hoppas jag mamma?! Sen börjar det väl bli dags att göra sig iordning för kvällen.

Morgondagen blir lugn, ska spendera fredagen med att titta på nya avsnitt av diverse serier. Lördag blir det nog utgång igen. PUH.


RSS 2.0