Adressändrat

Fr.o.m 24 augusti så är jag skriven i Örebro. Bye Mariestad på riktigt då med andra ord. Mycket att göra innan jag flyttar, tandläkare, optiker, ungdomsmott, hudmott, osv osv. Jaja, det blir säkert bra det.

Ser ut att bli lite party på lördag igen, idag säljs min bil så då får man lite cash. Härligt.

klad

Lyckad fest i lördags, dock lite för mycket folk men det gjorde ingenting. I går slöade jag så mycket jag bara kunde, var inte bakfull men inte överdrivet pigg heller. Idag har jag och Mackan varit och handlat lite till lägenhet, så nu har vi ett par stolar att sitta på när vi äter! Bara kuddar, och sängbord, och toamöbel och skohylla osv osv osv... En hel del kvar, men det mesta är nog inhandlat till inflyttningsfesten hoppas jag! Nu ska jag nog ta och äta lite kvällsmat tror jag, kanske skulle ta och titta på Wolverine med älskling också.

Feeeeeeest

Yes, idag blir det party. Vilket innebär att jag egentligen borde vara i duschen nu men icke. Made går på MTV, tycker det är ganska roligt att titta på. Nu skulle en tjej lära sig att bli kampsportsmästare, och hon tog guld när hon tävlade sen bannemej, inte illa!

Ne, duschen som sagt.

Fredag

Bion igår var helt okej, inget direkt slut på filmen utan snarare fortsättning följer. Idag vet jag inte vad som händer, Marcus ska iväg och jobba sen vid tre, då ska jag nog passa på att titta på Australia, för den vill han nog inte alls se tror jag.

Imorgon, fest.

Yay

Fick precis reda på att det blir lite fest i helgen igen, bra det med tanke på att min senaste gång inte slutade så bra. Har dock inget vin kvar så man kanske få fråga mammsen snällt om man får ta hennes, (vet att du läser).

Annars så ska jag spendera kvällen med lite diverse filmer, Mackan sover hemma tonight. Känner jag mig själv rätt så kommer jag  säkert titta på alla tre som jag tagit fram. The wrestler, Australia och X-men origins Wolverine.
Imorgon ska vi på bio också, Harry Potter!

I'm with you

Igår fick jag hem papper ifrån Örebro Universitet, kursplan, nollningsschema, karta osv. Nollningen kommer bli riktigt rolig tror jag, nervöst att inte känna någon men det är ju trots allt lika för alla. Mindre än en månad kvar nu till jag flyttar, kommer antagligen åka hem till Mariestad redan efter några dagar igen, behöver inte vara i Örebro förrän den 27 augusti. Det löser sig. Just nu så väntar jag på att kladdkakan i ugnen ska bli färdig, sitter och lägger upp bilder på Facebook så länge.

Au revoir.

.

Igår vart det party igen, slutade inte särskilt lyckat. Var hemma redan halv 12, antar att det blir så ibland när man vill för mycket. Men men, det kommer fler gånger. Idag har jag och Marcus bara slöat och tittat klart på Harper's Island. Har precis ätit nu och jag upptäckte att Walk the line börjar på trean om 20 minuter, den måste jag titta på.
Har inte den blekaste aning om vad som händer i veckan, vet bara att om en månad så bor jag i Örebro!

Rubrik

Sitter och väntar ¨på att älskling ska komma tillbaka efter turen med vovven. Ska lagas mat och sen kolla på en serie som heter Harper's Island. Ingen aning om det är något att ha men det märker vi. Blir mys med chips och dip sen, yummie. Imorgon blir det fest för hela slanten, ska bli riktigt roligt!

Grym gårdag

Vi hade en riktigt trevlig kväll hos Amanda igår. Begav oss till Björnes runt elva. Nästan inget folk men satan vad roligt vi hade! På lördag blir det fest igen, ska till Johanna först och sen på kvällen drar jag vidare till mina andra tjejer. Kommer förhoppningsvis bli ännu roligare än gårdagen.

Just nu sitter jag och kollar på Supersize vs. Superskinny, läskigt, enbart läskigt. Senare kommer Evelina och hämtar mig tror jag och så ska vi sova hos Amanda i natt igen. I helgen bor jag hos älskling.

Skövde

Yes, kom hem för ca två timmar sedan. Blev lite smått och gott inhandlat. Ska snart äta mammas hemmagjorda pizza och sedan invänta min pojkvän som slutar kl 9 tror jag. Imorgon blir det party, förhoppningsvis i Fridas och Martins nya lägenhet! Blir lite party på lördag också minsann :)

Adios.

It's raining men

Vilket jävla väder. Blev säkert såhär bara för att jag ville att det skulle regna. Hade dock räckt med en dag! Kom precis hem från stan, följde med mamma för att kolla på lägenhet och sen handlade vi lite. Ska städa mitt rum sen för imorgon kommer mäklaren hit, då måste det vara rent och snyggt minsann. Åker hem till älskling ikväll, kanske blir en film eller liknande.

På tisdag ska jag och Evelina åka till Skövde. Ska möta upp Frida på hennes jobb där hon bjuder på fika. Sen blir det en runda på stan, har lite småsaker som behöver köpas. Onsdag är det feeeest.

<3

I morses blev jag väckt av min kära pojkvän. Blev måttligt överraskad kan jag säga, riktigt mysigt att han kom in där, har saknat honom :) Har spenderat dagen hemma hos honom, och nu har han och hans mamma åkt iväg till Örebro, de kommer hem imorgon igen. Blir bio någon gång i veckan, detta för att fira att jag igår kom in på universitetet i Örebro!

LYCKA!

Yes, yes, yes! Jag kom in på Örebros universitet. En sten har släppt från hjärtat är allt som behöver sägas :)

Snart slut

Yes, mitt förhäxad är snart slut. Men jag skjuter upp det lite genom att titta på en film istället. Den innehåller magi den också, Illusionisten. Otroligt vacker film faktiskt.

På fredag kommer äntligen min älskling hem, men han åker till Örebro på kvällen, men på lördag är han hemma i Mariestad igen och då stannar han länge :) Ända tills jag flyttar upp till Örebro, i mitten utav augusti. Då är vi sambos minsann.

Nu ska jag se på filmen.

Tatuering

Börjar bli riktigt sugen på en fjärde tatuering. Har väldigt svårt för att bestämma mig dock, någonting på latin igen kanske, skulle vilja ha någon bön av något slag men det är inte så lätt att hitta. Har även funderat på en skyddsängel eller så, eller bara något litet ord till på latin. Ja, ni hör ju. Får fundera på det där lite till innan jag lägger mig under nålen igen.

Har precis stoppat i ännu en skiva av Förhäxad, är inne på sista säsongen nu, kommer bli tomt utan det ;) Får hitta en annan serie att fördriva tid med. Imorgon ska jag fika med mina kära vänner, Frida har ju kommit hem från USA! Förövrigt så kommer älskling hem på fredag, yey!

Slö och slapp

Idag har jag och mamma rensat ur en stor del utav mitt rum. Bra inför de två kommande flyttprojekten som närmar sig. Jag ska till Örebro och mamma och pappa ska flytta ifrån mitt älskade hus. Inget att göra åt kanske, eftersom jag ska börja ett eget liv nu.
Har precis kollat klart på ännu en disk av Förhäxad och har nu bytt till en film, Never Back Down. Får se om den är något att ha.

Krångligt

Det är ett himla hålla på med alla koder och grejer för att få bloggen att se hyffsad ut, nu orkar jag inte greja med det mer för tillfället så nu får det se ut så här ett tag. Nu ska jag äta.


Förändring

Yes, suttit och ändrat headern osv medans jag kollar på filmen. Är inte helt klar utan får göra färdigt en annan gång. Ser lite gladare ut än svartvitt hoppas jag.

Meet Joe Black

Denna dag har inte varit särskilt händelserik alls, har kollat på två filmer och är nu inne på min tredje. Eftersom det är lördag så får man äta onyttigt, vilket innebär att jag har hällt i mig Cocacola.  Detta resulterar i att jag nu inte kan sova så jag får titta på ännu en film. Lotten föll på Meet Joe Black, den sista man vill se innan man somnar, förutom Mackan såklart ;) är ju Brad Pitt. Kanske man drömmer om honom sen, vem vet?

Imorgon/idag kommer förövrigt Frida hem ifrån the united states. Hoppas på att träffa alla tjejer igen inom en snar framtid, innan jag blir alldeles asocial här hemma som sagt.

Nu, Brad Pitt.

världens bästa/sämsta sommarlov?

Mja. Bästa med tanke på att det antagligen kommer vara den sista lediga sommaren på många, många år. Sämsta för att jag är ledig, inget att göra, inga pengar osv osv. Alla andra jobbar och tränar men inte jag inte. Går upp på morgonen, rör på fläsket i motionscykeln, solar, ser på Förhäxad, äter, dricker osv osv. Sköna dagar absolut, men det ger inte så mycket i längden faktiskt. Älskling kommer inte hem förrän nästa fredag, det är en stund dit. Får hoppas att mina tjejer har någon ledig dag här snart så att jag inte blir helt asocial här hemma. En liten fest här snart vore ju kanske något?

För övrigt så är det ungefär sju veckor kvar tills jag flyttar, give or take.
Nästa vecka någon gång så får jag antagligen reda på om jag kommit in eller inte, håll tummarna!

RSS 2.0