mariestad

Sitter i min fina hemstad och pluggar just nu. Uppdateringen lär väl inte bli helt fucking fabolous denna sommar men ska göra så gott jag kan.

När jag kom hem i tisdags träffade jag nästan alla mina fina vänner. På kvällen drack jag och Malin 2,25or, pratade med Marjo och tittade tv. Igår gick jag Frida och Malin en sväng på stan, handlade lite inför studenten och sen åt jag och Malin lunch på Rhodos bland hårfönar och grillspett. Iväg en sväng till Amanda sen och på kvällen pluggade jag till sommarkurs. Idag har jag och Malin varit och solat, solarium dock, inte ute i äkta solen. Trodde jag skulle avlida under de där uv-lamporna, SATAN vad varmt det var.. Nu på eftermiddagen/kvällen har vi letat present till Amanda, fikade på Mumma och sedan hem till Frida en sväng. Marcus kom och hämtade mig på kvällen och så blev de mys i soffan =) Har även lagt upp klänning, färgat mammas hår och fixat blommor inför morgondagen. Fasen vilket hektiskt liv man har när man är ledig. HÄRLIGT!!

Imorgon väntar en lååååång dag, knäpper upp första runt 12 där och sedan är det party varvat med blommor, studenter, bål och mat. Ih, nästan så jag ser fram emot det lika mycket som alla blivande studenter gör. Ha en fin helg så hörs vi!



Ett år sedan, jag och Evelina =)

Kommentarer

Här kommenterar du:

Vad heter du?
Vill du bli ihågkommen?

E-postadress: (endast synlig för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0